Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İlk baştaki yeni rengim diğerlerinde yüzüm açık olduğu için albüme ekliyorum. Sondakiler ilk kızıl hali. Sanırım 4-5 ay ben bu kızldan zor kurtulacağım. Koyu kestane boyattım ama kızılı kapatmadı.

Ebrucum yeni rengi gayet güzel olmuş.Yavaş yavaş istediğin rengi elde edersin.Yeni hali bence kızıldan çok çok güzel olacak

Ebrucum yeni rengi gayet güzel olmuş.Yavaş yavaş istediğin rengi elde edersin.Yeni hali bence kızıldan çok çok güzel olacak

Haklısın canım dipleri tam istediğim gibi oldu. Ama dediğin gibi yavaş yavaş olacak biraz sabır istiyor. Ben kızılıda çok seviyorum ama biraz değişiklik istiyorum çünki yaklaşık 10 yıldır kızıl kullanıyorum saçlarımı.

Buda dün aldığım eteğim. Arkadaşım olmayanlarda görsün diye burayada ekledim. 38 beden

Buda dün aldığım eteğim. Arkadaşım olmayanlarda görsün diye burayada ekledim. 38 beden
Bende tam 38 beden olan eteğin değil mi diyecektimÇok güzel olmuş canım güle güle giyBu arada Ebrucum kalçan kaç cm? Ben şu 7,7 kg mı vermeden önce 40 beden giyiyordum hala gidip kendime birşeyler almadım.Zayıflayana kadar yasak koymuştum.Acaba 38 beden olmuşmuyumdur?:44:Kalça ölçüsü kaç olmalı??

Son düzenleme:
Canım o kadar kilo verdin.Saç rengini de değiştir ki tam bir değişim olsun.Gören tanıyamasın.Kıskananlar çatlasın

Bilmiyorum ki canım yaaaa benim mezuram olmadığı için ölçü almadım hiç. Ama senin görüntüne göre 38 beden sana olur gibi geliyor bana en güzeli almasan bile alışverişe çık dene kıyafetleri. Ama biliyorsun bedenler farkediyor. Her markanın bedeni bir olmuyor.

Öylede ihtiyaç hissedip gidip bakmadım.Gömlek tişört falan alıyorum da pantalonu bekletiyorum.Birde kendimi yaza saklıyorum.İstanbul vb gidecek birsürü yer var.Burası küçük bir yer.Pişti olmaktansa şehir dışından alışveriş yapmak en iyisi.

Pişti konusunda haklısın ama bana en çok LCW uyuyor. Onda da pişti olmamak kaçınılmaz. Ben onun kıyafetlerini çok seviyorum. Hem kaliteli oluyor hem uygun fiyatlı hemde çeşit çok. Bazen almasamda deniyorum artık çünki giydiğim zaman üzerime olunca hoşuma gidiyor.

Canım o kadar kilo verdin.Saç rengini de değiştir ki tam bir değişim olsun.Gören tanıyamasın.Kıskananlar çatlasın

Dimi ama yaaaaa hatta kısaltmayı bile düşünüyorum ama bakalım. Çatlatayım kıskananları

Ben çıkıyorum.Yine uğrarım görüşürüz.

Güle güle canım görüşürüz.

Geldim ama kimse uğramamış.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin

ARA
1 sarma ve 1 küçük biber dolması

AKŞAM
Müslili,kayısılı yoğurt

hayiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaptirmaaaaaaaaaaa

kac yasindasin? yasla ilgisi yok deme.. öylesine merak ettim:)

26 yasındayım cnm

Bak adını botokslu Funda koyarız ona göre.Bende onaylamıyorum daha çok gençsin ama tabii ki sen bilirsin.

Menün güzel olmuş Neslihan.Afiyet olsun.

ayy botokslu fundaa koptum yaa

ebrucumcum yeni rengin güzelmiş güle güle kullan

ben de bugünkü menümü yazıvereyim

sabah
1 simit
peynir
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane aktivya
az fındık

öğlen
özel soslu davuk

akşam
1 bardak süt

spor : 1 saat

Geldim ama kimse uğramamış.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin

ARA
1 sarma ve 1 küçük biber dolması

AKŞAM
Müslili,kayısılı yoğurt

Afiyet olsun canım yine götürülmüş dolmalar yarın bendemi yapsam neee bütün suç Hatice'nin derim.

26 yasındayım cnm

ayy botokslu fundaa koptum yaa

ebrucumcum yeni rengin güzelmiş güle güle kullan

Gerçekten beğendiniz mi kızlar? Bana hala kızıl görünüyor. Bide yeni renkte çok solgun göründüğüm için makyaj yaptım daha güzel oldu. Kızıl makyajı pek kaldırmıyordu.

ben de bugünkü menümü yazıvereyim

sabah
1 simit
peynir
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane aktivya
az fındık

öğlen
özel soslu davuk

akşam
1 bardak süt

spor : 1 saat

Afiyet olsun turticim gayet güzel bir menü olmuş sporunda öyle. Bizde bugün yine eşimle bisiklet süreceğiz. Daha doğrusu sinemaya gideceğiz giderken bisikletle

23.06 Mesaj Sayımları

Uzayım : 37
Pia : 21
akasha: 18
turti: 11
nesdii : 1

Eline sağlık canım. Ben daha sayamadım kendi mesajlarımı

MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

Birazcık közlenmiş kırmızı biber
Domates, peynir, zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

Tavuk sote
Ayran

Bu aralar suyu çok azalttım kızlar biran önce artırmam lazım. Spor olarakta 10 km ye yakın bisiklet süreceğim.

Ben de menümü paylaşayım erkenden, birazdan dışarı çıkacağım nişanlımla.

sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, 2 dilim ekmek

öğlen - taze fasulye, salata ( içimde fasulye ağacı çıkacak :) )

akşam - tarhana çorbası, yoğurt

1 - 2 saat sonra da süt içerim ya da ayran..

Bugün bir daha giremeyebilirim.

Hoşçakalın kızlar

Menün gayet güzel olmuş canım afiyet olsun. İyi eğlenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…