Ebrucum yeni rengi gayet güzel olmuş.Yavaş yavaş istediğin rengi elde edersin.Yeni hali bence kızıldan çok çok güzel olacak
Bende tam 38 beden olan eteğin değil mi diyecektimBuda dün aldığım eteğim. Arkadaşım olmayanlarda görsün diye burayada ekledim. 38 beden
Canım o kadar kilo verdin.Saç rengini de değiştir ki tam bir değişim olsun.Gören tanıyamasın.Kıskananlar çatlasınHaklısın canım dipleri tam istediğim gibi oldu. Ama dediğin gibi yavaş yavaş olacak biraz sabır istiyor. Ben kızılıda çok seviyorum ama biraz değişiklik istiyorum çünki yaklaşık 10 yıldır kızıl kullanıyorum saçlarımı.
Bende tam 38 beden olan eteğin değil mi diyecektimÇok güzel olmuş canım güle güle giy Bu arada Ebrucum kalçan kaç cm? Ben şu 7,7 kg mı vermeden önce 40 beden giyiyordum hala gidip kendime birşeyler almadım.Zayıflayana kadar yasak koymuştum.Acaba 38 beden olmuşmuyumdur?:44:Kalça ölçüsü kaç olmalı??
Öylede ihtiyaç hissedip gidip bakmadım.Gömlek tişört falan alıyorum da pantalonu bekletiyorum.Birde kendimi yaza saklıyorum.İstanbul vb gidecek birsürü yer var.Burası küçük bir yer.Pişti olmaktansa şehir dışından alışveriş yapmak en iyisi.Bilmiyorum ki canım yaaaa benim mezuram olmadığı için ölçü almadım hiç. Ama senin görüntüne göre 38 beden sana olur gibi geliyor bana en güzeli almasan bile alışverişe çık dene kıyafetleri. Ama biliyorsun bedenler farkediyor. Her markanın bedeni bir olmuyor.
Öylede ihtiyaç hissedip gidip bakmadım.Gömlek tişört falan alıyorum da pantalonu bekletiyorum.Birde kendimi yaza saklıyorum.İstanbul vb gidecek birsürü yer var.Burası küçük bir yer.Pişti olmaktansa şehir dışından alışveriş yapmak en iyisi.
Canım o kadar kilo verdin.Saç rengini de değiştir ki tam bir değişim olsun.Gören tanıyamasın.Kıskananlar çatlasın
Ben çıkıyorum.Yine uğrarım görüşürüz.
hayiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaptirmaaaaaaaaaaa
kac yasindasin? yasla ilgisi yok deme.. öylesine merak ettim:)
Bak adını botokslu Funda koyarız ona göre.Bende onaylamıyorum daha çok gençsin ama tabii ki sen bilirsin.
Menün güzel olmuş Neslihan.Afiyet olsun.
Geldim ama kimse uğramamış.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin
ARA
1 sarma ve 1 küçük biber dolması
AKŞAM
Müslili,kayısılı yoğurt
26 yasındayım cnm
ayy botokslu fundaa koptum yaa
ebrucumcum yeni rengin güzelmiş güle güle kullan
ben de bugünkü menümü yazıvereyim
sabah
1 simit
peynir
zeytin
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane aktivya
az fındık
öğlen
özel soslu davuk
akşam
1 bardak süt
spor : 1 saat
23.06 Mesaj Sayımları
Uzayım : 37
Pia : 21
akasha: 18
turti: 11
nesdii : 1
Buda dün aldığım eteğim. Arkadaşım olmayanlarda görsün diye burayada ekledim. 38 beden[/COLOR]
Ben de menümü paylaşayım erkenden, birazdan dışarı çıkacağım nişanlımla.
sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, 2 dilim ekmek
öğlen - taze fasulye, salata ( içimde fasulye ağacı çıkacak :) )
akşam - tarhana çorbası, yoğurt
1 - 2 saat sonra da süt içerim ya da ayran..
Bugün bir daha giremeyebilirim.
Hoşçakalın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?