Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de bugünkü menümü yazıvereyim

sabah
1 simit
peynir
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane aktivya
az fındık

öğlen
özel soslu davuk

akşam
1 bardak süt

spor : 1 saat
1 simit yemiş olmana rağmen dengelemişsin.Afiyet olsun.
23.06 Mesaj Sayımları

Uzayım : 37
Pia : 21
akasha: 18
turti: 11
nesdii : 1
Eline sağlık canım.

Afiyet olsun Ebrucum.

Afiyet olsun Seda.İyi eğlenceler

burda trafik olayından malesef dışarda sürmek pek mümkün değil yoksa bende heryere bisikletle giderdim. bu renk daha güzel bence kızıl renge cok ucuk makyaj yapmak lazım ya her makyaj gitmiyor

menüleriniz güzel olmus

Ebru yrni sac rengin cok hos olmus
Benim sevdigim bi kizil olmus, kirmizimsi olmasindansa kahveye calan kizili daha vok begeniyorum ben
Gule gule kullan.
Hangi filme gideceksiniz sinemaya , biz de dun TimBurton in yeni filmine gittik karanlik golgeler.

Ne kadar erkenden yazmissiniz menuleri
Siz boyle erkenden yazinca ben de erken bitirmek icingaza grliyorumm
Afiyet olsun bu arada herkese

Etekte, saçlar da süper olmuş buarada :) Saç rengin benim hiç cesaret edemeyeceğim ama çok beğendiğim bir renk

Teşekkürler Seda'cım. Ben sanırım saç konusunda oldukça cesurum. Zaten birçok kişi aynı şeyi söyledi. Kırmızı saçı sevmiyorum ama sana çok yakışmış diyen insan sayısıda çok fazlaydı.

1 simit yemiş olmana rağmen dengelemişsin.Afiyet olsun.

Eline sağlık canım.

Afiyet olsun Ebrucum.

Afiyet olsun Seda.İyi eğlenceler

Teşekkürler canım.

Yiyip yiyip üstüme atma kızArada yemek lazım valla canım çekmiş Bu arada sinemaya bisikletle gitmek ne güzel öyle.İyi seyirler canım.

Ayy sorma şuan o kadar tokum ki hem tavuk hem ayran çok doyurdu. Dolma istemiyor canım ama yarına belli olmaz. Yer yer senin üstüne atarım, günah keçisi yaparım bak seni

B
isikletle M1 e gidecektik. Orda film beğenemedik. M1 5-6 kilometre uzaklıkta.

Kule diye bir yer var oraya gideceğiz. Orası uzak aslında gidilir ama gelirken çok büyük sorun olur. 18 kilometre. Cesaret edemem oraya gitmeye. Daha doğrusu seans 20;30 da belki daha erken olsa giderdik te çıkış çok geç olacağı için olmaz.

Teşekkürler Betül'cüm böyle düşünüp beğenmenize sevindim. Yenilmezler diye bir film var ona gitmeye karar verdik. Senin söylediğin film henüz bizde girmemiş gösterime. Bu arada dört gözle buz devrini bekliyoruz

Kararımız yine değişti. M1 e bisikletle gidip Madagaskarı seyredeceğiz

Son düzenleme:
Menum

11 gibi:
Biraz menemen
Domates-salatalik
Peynir, biraz kasar, pastirma

Sonra cheesecake yaptim yaparken kremasinindan yedim biraz (kasik bulasigini dayanamayip siyirmak, kivamina tadina bakmak)
Pistikten sonra da 3 catal fln aldim
Su anda bir sey yiyesim yok ama disar cikicam
1 bardak sut ve 1 ligjt meyveli yogurt yiycem
Nasil olur

Ben yenilmezleri de madagaskar i da izledim Ebru
İkisi de guzel filmler

Merhaba kizlar:)) hepinizin menusu cok guzel, dolmali menuye bayildim :))) benimde menum asagidaki gibi

Sabah

3 tane wasa ( ekmek yerine), 1 domates 1 salatalik, ezine peyniri, sekersiz cay

Ogle

Yarim kase yogurt, 1 tabak bezelye yemegi

Aksam

1 kase sehriye corbasi, az yogurt

Ara: 1 avuc kiraz

menün güzel olmus canım da wasa ne ki? hiç duymadım

Son düzenleme:
Akşam için hafif olur.Dışarı çıkıyorsun acıkmaz mısın:44:İşte tatlı kaçamağı yerine koca bir tabak sebze veya et yiyebilirdin ama yapınca tadına bakayım derken yeniyor.Bende öyleyim.Afiyet olsun.

Afiyet olsun Yasemin.

sporum
[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td="align: Center"]ip atlama[/td]
[td="align: Center"]twester[/td]
[td="align: Center"]yan bel hareketi[/td]
[td="align: Center"]sopalı hareket[/td]
[td="align: Center"]dambıl ile kol hareketi[/td]
[td="align: Center"]göğüs hareketi[/td]
[/tr]
[tr]
[td="align: Center"]600[/td]
[td="align: Center"]100[/td]
[td="align: Center"]200[/td]
[/tr]
[/table]

herkese selammm :

menümmm
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
peynir
şekersiz çay

ara
1 ayran

öğlen
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik

akşam
1 dilim ekmek
kabak yemeği

su
2 litre

spor
1 saat yürüyüş
1 saat spor

Eki Görüntüle 451109 Eki Görüntüle 451110 Eki Görüntüle 451111

Buda dün aldığım eteğim. Arkadaşım olmayanlarda görsün diye burayada ekledim. 38 beden
çok yakışmış ablacım saç rengini değiştirmen iyi olmuş kızılı pek sevmiyorum ben yeni renk daha iyi olmuş
m1 mi orayıı biliyorummmmm benim akrabalarımda yakın oralara

Zeliş 1 saat yürüyüş ve 1 saat spormu yaptın.Maşşallah süpersin.Sen böyle gidersen bu hafta en az 3-4 kg verirsin.Spor olarak neler yaptın?Bu arada menün güzel olmuş.

Bencede acıkırsın akşama proteinli bişeyler yesen bari.

Ben yenilmezleri de madagaskar i da izledim Ebru
İkisi de guzel filmler

Madagaskarı seyrettik canım. Güzeldi gerçekten. Ama 3 ü yapmak için zorlamışlar biraz ona rağmen konu güzeldi. Ben asıl buzdevrini merak ediyorum.

Afiyet olsun canım. Kızlar güzel demiş ama ben şöyle söyleyeyim. Bezelyenin glisemik indeksi yüksek. Bu nedenle kilo verme döneminde fazla tüketmemeye çalışıyoruz. Haberin olsun. Öğlen yediğin için çok sorun olacağını sanmıyorum ama şehriye çorbası akşam olmamış. Şehriyelerinden dolayı. Ama yinede güzel menü. Meyveyide daha önce söylemiştim akşam değilde en geç öğleden sonra yemek lazım.

Güzel olmuş canım sporun.

Menünü beğendim Zeliş'cim. Spor ve yürüyüşü merak ettim bende Hatice gibi. Umarım tempolu yürüyorsundur?

çok yakışmış ablacım saç rengini değiştirmen iyi olmuş kızılı pek sevmiyorum ben yeni renk daha iyi olmuş

m1 mi orayıı biliyorummmmm benim akrabalarımda yakın oralara

Çok teşekkürler Zeliş'cim Bende M1 e yakın oturuyorum canım. Dedim yaa 5-6 kilometre felan.

Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Yarın öğlene kadar okulda olurum.Görüşürüz.

25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta

Arkadaşlar yeni mesaj sayım listemiz. Not alın lütfen. Ayrıca geçen hafta paylaşım normalin altındaydı. Son iki günün mesaj sayılarıda hiç iç açıcı değil. Lütfen paylaşım sayılarımızı artıralım. Motivasyonumuzda buna bağlı olarak iyice artsın. Artık günlük toplamda 150 mesaj altını düşük kabul ediyorum. Ona göre herkes mesaj sayılarına dikkat ederse sevinirim.

Ayrıca Seda'cım paylaşımlarının çok az olduğunun farkındasın. Birde dikkatimi çekti hiç bir menüye yorum yapmıyorsun. Biliyorum elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyorsun, ihmal etmemeye çalışıyorsun ama geçmişi okurken alıntı yaparsan sevinirim. Benim mesajlarıma dikkat et lütfen ayrı ayrı yazmıyorum hiç toplu alıntı yapıyorum.

Zeliş'cim bu hafta bütün mesaj listelerinde adını görmek istiyorum. Artık elinemi yazarsın, telefonuna hatırtlatmamı koyarsın bilmiyorum ama hiç eksik istemiyorum yoksa kötü kızacağım sana haberin olsun. Tamam mı?

Kızlar ben çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Yarın öğlene kadar okulda olurum.Görüşürüz.

İyi geceler canım, bende yarın işe başlıyorum akşama ancak gelirim internet bağlanmadıysa eğer. Bağlandıysada büyük sürpriz olur bana

Kızlar bende kaçıyorum belki daha sonra tekrar uğrarım. Yarın iş var hazırlık yapayım birazcık. Uğrayamazsam hepinizi kocaman öpüyorum

Yarın gelemezsem iş yerinde boş bırakmayın topiğimizi

Kizlar ben yine bu saatlerde gelebildimm
Aksam taksime gittik
Ablamlarla tanistirdim erkek arkadasimi
Aslida daha once gorusmuslerdi ama bu resmi olarak:))

Aksam cikmadan 2 kasik taze fasulyeyle cacik yedim tok tuttu iyi oldu

Bu arada yasemin wasa ne gercekten ya ben de hic duymadim
Ve de afiyet olsun

Ebru ben de buz devrini merakla bekliyorumm

Hatice ve Zeliha sporlariniz cok guzel tebrik ederim
Darisi basima diyorum, 1 aylik spor salonu parasi vermis ama 1 hafta gidebilmis biri olarak 29unda bitiyor bari su 4-5 gun gitsem ama gezmekten elim degmiyor

Benden simdilik bu kadar, yarin sabah erkenciyim malum okul var
Son hafta artik bitse de kurtulsak, di mi hatice

Hadi kactim ben iyi geceler herkeseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…