herkese selammm :
menümmm
sabah
1 dilim kızarmış ekmek
peynir
şekersiz çay
ara
1 ayran
öğlen
1.5 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik
akşam
1 dilim ekmek
kabak yemeği
su
2 litre
spor
1 saat yürüyüş
1 saat spor
Merhaba kizlar:)) hepinizin menusu cok guzel, dolmali menuye bayildim :))) benimde menum asagidaki gibi
Sabah
3 tane wasa ( ekmek yerine), 1 domates 1 salatalik, ezine peyniri, sekersiz cay
Ogle
Yarim kase yogurt, 1 tabak bezelye yemegi
Aksam
1 kase sehriye corbasi, az yogurt
Ara: 1 avuc kiraz
Ben de menümü paylaşayım erkenden, birazdan dışarı çıkacağım nişanlımla.
sabah - haşlanmış yumurta, peynir, domates, 2 dilim ekmek
öğlen - taze fasulye, salata ( içimde fasulye ağacı çıkacak :) )
akşam - tarhana çorbası, yoğurt
1 - 2 saat sonra da süt içerim ya da ayran..
Bugün bir daha giremeyebilirim.
Hoşçakalın kızlar
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
Birazcık közlenmiş kırmızı biber
Domates, peynir, zeytin
1,5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
Tavuk sote
Ayran
Bu aralar suyu çok azalttım kızlar biran önce artırmam lazım. Spor olarakta 10 km ye yakın bisiklet süreceğim.
ben de bugünkü menümü yazıvereyim
sabah
1 simit
peynir
zeytin
ara
1 bardak sütlü nescafe
1 tane aktivya
az fındık
öğlen
özel soslu davuk
akşam
1 bardak süt
spor : 1 saat
Geldim ama kimse uğramamış.
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Domates,peynir,zeytin
ARA
1 sarma ve 1 küçük biber dolması
AKŞAM
Müslili,kayısılı yoğurt
Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.
Ozon terapisini nasıl yaptı Yasemin?Ben ozon sauna yaptırmıştım.Düzenli yapılınca kilo kaybı oluyormuş.
Günaydın Seda.
Ayy canım yaaaa keşke normal yoldan devam etsen zayıflamaya. Ben mesela gördüğün gibi tickerımda bu 20 kiloyu normal şekilde verdim. Ekstradan hiç bişey yapmadım. Gerçekten istersen böyle şeylere gerek kalmadan verebiliyorsun. Zamanla burda bunu daha iyi anlayacaksın. Geçmiş olsun diyelim ben korktum şimdi. Ayrıca doktorun diplomasına felan iyice bak. Artık devir öyle kötü bir devir olduki herkese güvenmekte olmuyor. Özellikle alternatif tıpta.
Bence gayet güzel olmuş canım. Acaba bende mi yapsam diye düşünmeye başladım. Bu arada kızlar bugün tartıldım. Dün 67 kiloydum. Bugün 66,3 kiloyum. Yani fazladan 700 gramım kaldı. Sanırım ödem varmış vücudumda inşallah haftaya daha iyi sonuç alacağım. Ama ikiye bölüneceği için yüzde az olacak sanırım. Ve artık 64 ü görmek istiyorum tartıda içimden bir ses göreceğimide söylüyor.
Kahveler götürsün seni emi. Her gün kahve. Bak Hatice bıraktı kahve içmeyi. Yada ben menülerinde görmüyorum. Menün olmamış zaten biliyorsun dengesiz bir menü olmuş. Keşke akşamı güzel yeseydin. Sonuçta dondurmayı öğlen yemişsin erimiştir.
Ayyy turtim yaaaaa güya espri yapacaktım şimdi okudum çok saçma olmuşAma anne konusunda ciddiyim anneni götür ona yaptır. Bence botoks bir defa yaptırırsan devamı gelir gibime geliyor.
Yok canım yaaa izleyecektim eşim maç bitti dedi hemen tv ye geçtim. Ama starın kendi sayfasını açmıştım. Geçmişide orda izliyorum zaten. Birinci hakeden oldu. Çok sevindim Hakan'nın birinci olmasına. Halil'in ikinci olmasına üzüldüm ama adam haketmiş bambaşka birisi olmuş. Güzel bir program oldu. Umarım diğer kalanlarda güzel kilolar verirler. Ayrıca Semra'nın kazanamamasına çok sevindim. Kadın hırsından çıldıracak nerdeyse. Sedefi elediği gün nefret ettim Semra'dan. Gözde de ağladı çok komikti. İyi bir takipçiydim de
Ellerine sağlık canım. Göndermeyen arkadaşlar hemen mesaj sayılarınızı yazın lütfen not alacağım. Bende göndereyim bari
Konsere gittin sanırım çok eğlenmişsindir. Sanırım hep cepten giriyorsun Yasemin'cim çünkü ikidir sana bişeyler yazıyorum ama yorum alamadım yazdıklarım hakkında. Geçmişi okumuşsun ama sanırım biraz daha geçmişe gitmen lazımda. En son yazdığın mesajdan başlayarak okursan hiç birşey kaçırmamış olursun. Bu geçmiş konusuna bende ayrı bir önem veriyorum ve herkesin okumasını istiyorum. Küçük beden alman çok iyi olmuş. Umarım en kısa zamanda onların içine girersin. Şuan kaç beden giyiyorsun?
Günaydın Ferhan'cım. Ohh sabah sabah ne güzel sporlarda yapılmış. Sende kendimi gördüm bugün. 5 yıl geçmeyecek belki aradan ama bende bebek istediğim için yine geleceğim buralara. İkinci defa başarmak eminim güzel bir duygudur. Ben hep şimdi verdiysem eğer o zamanda veriririm diye düşünüyorum. Bence sen hedefine yakın zamanda ulaşacaksın.
menün güzel olmus canım da wasa ne ki? hiç duymadım
selam canım , haftada bir gün filan detoks mu yapıyosun ?
nasıl bi diyet yapıyosun ?
merak ettim
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarr :)
ben döndüm.
sabahtan beri geçmişi okumaya çalıştım bayağı bi kafam şişti yaa ne çok konuşmuşunuz dır dır dır da dır dır dıııııııırr
şeeeeyyyy dünkü menümü yazmasam olur muuuu ?
olur olur de mi ? :))
dün dündür bugün ise bugündür !
önümüze bakalım bence
İlk defa yapıyorum canım. Bugün başladım. Bir nevi oruç gibi. Sabah çok erken kalktım. Beyaz peynirli nane roka marul salatalık domatesli 3 tane wasalı kahvaltımı yaptım. Bugün gün boyunca başka bişey yemicem. Öğlen süt yada ayran var. Gün boyunca yeşilçay, mate, funda yaprağı, biberiye çayı içeceğim.
Akşamda salata + yoğurt.
Aynı menüyü perşembede yapacağım :)) Bu hafta 2 gün verdi bu detoksu.
birisi kaçamak yapmış sanırıııııııım ne yedin kız çabuk söyle
teşekkrler ablacım ben evde yapamıyorum sporu içimden gelmiyo o yüzden biim eve yarım saat uzaklıkta bi park var oraya gidip ordaki sspor aletlerini kullanıyorumZeliş 1 saat yürüyüş ve 1 saat spormu yaptın.Maşşallah süpersin.Sen böyle gidersen bu hafta en az 3-4 kg verirsin.Spor olarak neler yaptın?Bu arada menün güzel olmuş.
tamam ablacım :25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta
Arkadaşlar yeni mesaj sayım listemiz. Not alın lütfen. Ayrıca geçen hafta paylaşım normalin altındaydı. Son iki günün mesaj sayılarıda hiç iç açıcı değil. Lütfen paylaşım sayılarımızı artıralım. Motivasyonumuzda buna bağlı olarak iyice artsın. Artık günlük toplamda 150 mesaj altını düşük kabul ediyorum. Ona göre herkes mesaj sayılarına dikkat ederse sevinirim.
Ayrıca Seda'cım paylaşımlarının çok az olduğunun farkındasın. Birde dikkatimi çekti hiç bir menüye yorum yapmıyorsun. Biliyorum elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyorsun, ihmal etmemeye çalışıyorsun ama geçmişi okurken alıntı yaparsan sevinirim. Benim mesajlarıma dikkat et lütfen ayrı ayrı yazmıyorum hiç toplu alıntı yapıyorum.
Zeliş'cim bu hafta bütün mesaj listelerinde adını görmek istiyorum. Artık elinemi yazarsın, telefonuna hatırtlatmamı koyarsın bilmiyorum ama hiç eksik istemiyorum yoksa kötü kızacağım sana haberin olsun. Tamam mı?
Günaydııııııııııııın bebekleeeeeeeeer :103: :103:
Beni merak eden fıstıklar, profilime foto ekledim
25-26 Haziran : UZAYIM
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta
Arkadaşlar yeni mesaj sayım listemiz. Not alın lütfen. Ayrıca geçen hafta paylaşım normalin altındaydı. Son iki günün mesaj sayılarıda hiç iç açıcı değil. Lütfen paylaşım sayılarımızı artıralım. Motivasyonumuzda buna bağlı olarak iyice artsın. Artık günlük toplamda 150 mesaj altını düşük kabul ediyorum. Ona göre herkes mesaj sayılarına dikkat ederse sevinirim.
Ayrıca Seda'cım paylaşımlarının çok az olduğunun farkındasın. Birde dikkatimi çekti hiç bir menüye yorum yapmıyorsun. Biliyorum elinden geldiğince aktif olmaya çalışıyorsun, ihmal etmemeye çalışıyorsun ama geçmişi okurken alıntı yaparsan sevinirim. Benim mesajlarıma dikkat et lütfen ayrı ayrı yazmıyorum hiç toplu alıntı yapıyorum.
Zeliş'cim bu hafta bütün mesaj listelerinde adını görmek istiyorum. Artık elinemi yazarsın, telefonuna hatırtlatmamı koyarsın bilmiyorum ama hiç eksik istemiyorum yoksa kötü kızacağım sana haberin olsun. Tamam mı?
fotolara baktım canım , iki güzel bayan gördüm :)
maşallah size ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?