Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

zelişcim ben de son günlerde ki menülerini beğendim , bir de düzenli spor yapabilirsen bence de bu hafta en az 2 kilo verebilirsin canım :)

Son düzenleme:
bu arada günaydınnnnnnnnnn

Günaydın canım

Yürüyüş yaparken nabzını 160-170 lere çıkarmaya çalış arada, 1 dakika bile o tempoda kalman yağ yakmayı tetikler. Arada tempoyu arttırıp geri normal düzende yürümeye devam edersen yağ yakarsın. 25-30 yaş arası için minimum nabız 125 maksimum 165 olmalıymış, spor salonundaki hocam söyledi. Sabah sporda 10 dakikada bir nerdeyse nabız ölçeriz, 160 aşağı indirmiyorum nabzımı.Sen daha gençsin çok rahat 170 lere çıkartırsın.

Son düzenleme:
zelişcim ben de son günlerde ki menülerini beğendim , bir de düzenli spor yapabilirsen bence de bu hafta 2 kilo verebilirsin canım :)

inş ablacım bakalım güzel sonuçlar bekliyorum bende bu hafta takım için iyi bi hafta bence

nabzımı hiç ölçtürmedim bu zamana kadar :44: ama sanırım tempolu yürürsem daha iyi olacak

resimlerini gördüm yasemin abla çok güzel yüzün var kızında çok tatlı maşallah

evet kiloluyken insan bırak boy fotoğrafı çektirmeyi kendini aynada bile görmeye dayanamıyo :))

Evet canım, kendimi sevmiyordum 100 kilonun üstündeyken. Yeni yeni sevmeye başladım kendimi. 52*-54 beden giyordum birara. Nihayet mağazaya gidinde 42üst-(44-46alt) beden rahatlıkla buluyorum, buda özgüven getirdi bana :))

nabzımı hiç ölçtürmedim bu zamana kadar :44: ama sanırım tempolu yürürsem daha iyi olacak

Nabız ölçmek çok kolay. En rahat boynundan alırsın nabzını. 15 sn de kaç nabız say, sonra 4 le çarp. 1 dakika tutmana gerek yok yani nabzı

Nabız nasıl ölçülür? - UZMANTV

Yaşına uygun nabzın üstüne çıkarsan kalbi yorarsın.

Son düzenleme:

ayy zaten hep o gaza gelmeler bitirmiyor mu bizi neyseki dolma pek sevmem dondurma ben de yedim haftasonu o yüzden pek canım istemedi sen söyleyince

bu arada günaydınnnnnnnnnn

günaydın datluum

hmm bi bakiym sağol ablacım:44:

şimdi çıkıyorum ben biraz ders çalışym sonra görüşürüz

güzel çıkmışsınız canım maşallah

Teşekkür ederim kızlar.

İyi dersler Zeliş.

kızlar bende iki minder hareketi yaptum geldim sıcaktan cok yapamıyorum yaa öğleden sonrada bacak hareketleri yapip bisiklete binicegimm
Öğle sıcağında yapma zaten canım. Ben akşamları yapıyordum. Baktım 2 gün kalbim yerinden çıkacak, birde haberleri duyunca (babamı kalpten kaybettik, gentik miras bendede var), hemen sporu sabah erken saate aldım.

Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.

selam canım , haftada bir gün filan detoks mu yapıyosun ?
nasıl bi diyet yapıyosun ?
merak ettim

bende güya persembeleri detoks gunu yapicaktim :/ 2 hafta oldu yapamadim daha

bende biraz spor yaptim..bu videodaki yerdeyken kalcayi yukari kaldirma hareketi müthis..ilk defa alt karnimin calistigini hissettim ..hala nefes kontrolunde zorlaniyorum ama

gevrek, söyle bisey..wasa markasi..bende cok yedigim icin yazarken zorlanip bazen direk ekmek yaziyorum..artik gevrek yazarim

Merhaba kizlaaar
Ben geldiimm

Yasemin resmini gordumasallah bizim takimin hatularinin hepsi guzel ya:)))

Ferhan sen nerde yasiyordun? Bir kisi daha mi var yurtdisinda yasayan?

başın sağolsun canım aynen ya kalbim çıkacak gibi oluyor bırakıyorum bende

evet o hareket direk alt karına yönelik zaten bende onu yapıyorum

Herkese Günaydınlaaarrrrr.Okuldan yeni geldim.Bakalım neler kanatmışsınız

hoşgeldin canım

günaydin millet

hic keyfim yok ya..pisikolojik mi bilmiyorum simsiden sislik hissediyorum..sinir bozucu..normal sartlarda zaten gergin olyuorum..simdi daha bugun pazartesi ben cumartesiden beri karin agrisi ve sislik hissediyorum..
Canım sende bugün salata türü hafif birşeyler ye.En az 3 lt su içmeye çalış.Ve bağırsaklar için kayısı yiyebilirsin.Hatta kahve dediğim nescafenin yanında kayısı yersen bağırsakların daha çok çalışır.Akşam 6 dan sonra meyve dahil birşey yeme bakalım yarın nasıl olacaksın.Şişkinliğin biraz olsun iner bence.
Günaydın Neslihan.Kaburga dolması üstünede dondurma ah ah cız sana.Kaburga dolmasında ağırlıklı et yemişsindir umarım.Bu hafta birdaha kaçamak yapma olur mu.

Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.
Maşallah sporda yapılmış.
Günaydııııııııııııın bebekleeeeeeeeer :103: :103:
Günaydın Fundacım.

Maşallah ne güzel hocalarla falan çalışıyorsun.Çok şanslısın.Biz doğru yanlış kendi başımıza birşeyler yapmaya çalışıyoruz.

hsgeldim hatice
Ben de yeni girdim foruma pek bir sey kaynatilmamis
Hoşbulduk Betülcüm sende hoşgeldin.Yine kaynatmışlar kızBiz geldik daha çok kaynatalım hadi

başın sağolsun canım aynen ya kalbim çıkacak gibi oluyor bırakıyorum bende

evet o hareket direk alt karına yönelik zaten bende onu yapıyorum
hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım

Herkese Günaydınlaaarrrrr.Okuldan yeni geldim.Bakalım neler kanatmışsınız

Hoşgeldin

Merhaba kizlaaar
Ben geldiimm

Yasemin resmini gordumasallah bizim takimin hatularinin hepsi guzel ya:)))

Ferhan sen nerde yasiyordun? Bir kisi daha mi var yurtdisinda yasayan?

Hoşgeldin Teşekkür ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…