Teşekkür ederim canım
Foto ararken bişey farkettim. Uzun zamandır kilolarım nedeniyle hiç boydan foto çektirmemişim(
bu arada günaydınnnnnnnnnn
zelişcim ben de son günlerde ki menülerini beğendim , bir de düzenli spor yapabilirsen bence de bu hafta 2 kilo verebilirsin canım :)
Günaydın canım
Yürüyüş yaparken nabzını 160-170 lere çıkarmaya çalış arada, 1 dakika bile o tempoda kalman yağ yakmayı tetikler. Arada tempoyu arttırıp geri normal düzende yürümeye devam edersen yağ yakarsın. 25-30 yaş arası için minimum nabız 125 maksimum 165 olmalıymış, spor salonundaki hocam söyledi. Sabah sporda 10 dakikada bir nerdeyse nabız ölçeriz, 160 aşağı indirmiyorum nabzımı.Sen daha gençsin çok rahat 170 lere çıkartırsın.
evet kiloluyken insan bırak boy fotoğrafı çektirmeyi kendini aynada bile görmeye dayanamıyo :))
nabzımı hiç ölçtürmedim bu zamana kadar :44: ama sanırım tempolu yürürsem daha iyi olacak
resimlerini gördüm yasemin abla çok güzel yüzün var kızında çok tatlı maşallah
şeeeey turticim , sölüyorum gözlerini kapa tamam mı ? :)
KABURGA DOLMASI VE DONDURMA
ama sabah sadece peynir , domates, salatalık , yarım haşlanmış yumurta yedim okadar ...
yemek yediğimde de saat 16-17 arasıydı zaten !..
aynı gün içinde ama napiim yenmez mi onlar yaav :))
eşim aslen mardinli de kayınvalidem de çok güzel yapar yaa !
herkes çok zayıflamışın da dedi gaza geldim yidim gaari !
ama haftada bir gün kaçamak olur yaa napalım
bu arada günaydınnnnnnnnnn
Beni merak eden fıstıklar, profilime foto ekledim
Nabız ölçmek çok kolay. En rahat boynundan alırsın nabzını. 15 sn de kaç nabız say, sonra 4 le çarp. 1 dakika tutmana gerek yok yani nabzı
Nabız nasıl ölçülür? - UZMANTV
Yaşına uygun nabzın üstüne çıkarsan kalbi yorarsın.
nabzımı hiç ölçtürmedim bu zamana kadar :44: ama sanırım tempolu yürürsem daha iyi olacak
resimlerini gördüm yasemin abla çok güzel yüzün var kızında çok tatlı maşallah
güzel çıkmışsınız canım maşallah
Öğle sıcağında yapma zaten canım. Ben akşamları yapıyordum. Baktım 2 gün kalbim yerinden çıkacak, birde haberleri duyunca (babamı kalpten kaybettik, gentik miras bendede var), hemen sporu sabah erken saate aldım.kızlar bende iki minder hareketi yaptum geldim sıcaktan cok yapamıyorum yaa öğleden sonrada bacak hareketleri yapip bisiklete binicegimm
Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.
selam canım , haftada bir gün filan detoks mu yapıyosun ?
nasıl bi diyet yapıyosun ?
merak ettim
Herkese Günaydınlaaarrrrr.Okuldan yeni geldim.Bakalım neler kanatmışsınız
Teşekkür ederim kızlar.
İyi dersler Zeliş.
Öğle sıcağında yapma zaten canım. Ben akşamları yapıyordum. Baktım 2 gün kalbim yerinden çıkacak, birde haberleri duyunca (babamı kalpten kaybettik, gentik miras bendede var), hemen sporu sabah erken saate aldım.
bende güya persembeleri detoks gunu yapicaktim :/ 2 hafta oldu yapamadim daha
bende biraz spor yaptim..bu videodaki yerdeyken kalcayi yukari kaldirma hareketi müthis..ilk defa alt karnimin calistigini hissettim ..hala nefes kontrolunde zorlaniyorum ama
Eki Görüntüle 451475 gevrek, söyle bisey..wasa markasi..bende cok yedigim icin yazarken zorlanip bazen direk ekmek yaziyorum..artik gevrek yazarim
Canım sende bugün salata türü hafif birşeyler ye.En az 3 lt su içmeye çalış.Ve bağırsaklar için kayısı yiyebilirsin.Hatta kahve dediğim nescafenin yanında kayısı yersen bağırsakların daha çok çalışır.Akşam 6 dan sonra meyve dahil birşey yeme bakalım yarın nasıl olacaksın.Şişkinliğin biraz olsun iner bence.günaydin millet
hic keyfim yok ya..pisikolojik mi bilmiyorum simsiden sislik hissediyorum..sinir bozucu..normal sartlarda zaten gergin olyuorum..simdi daha bugun pazartesi ben cumartesiden beri karin agrisi ve sislik hissediyorum..
Günaydın Neslihan.Kaburga dolması üstünede dondurma ah ah cız sanagünaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarr :)
ben döndüm.
sabahtan beri geçmişi okumaya çalıştım bayağı bi kafam şişti yaa ne çok konuşmuşunuz dır dır dır da dır dır dıııııııırr
şeeeeyyyy dünkü menümü yazmasam olur muuuu ?
olur olur de mi ? :))
dün dündür bugün ise bugündür !
önümüze bakalım bence
Maşallah sporda yapılmış.Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.
Günaydın Fundacım.Günaydııııııııııııın bebekleeeeeeeeer :103: :103:
Maşallah ne güzel hocalarla falan çalışıyorsun.Çok şanslısın.Biz doğru yanlış kendi başımıza birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Günaydın canım
Yürüyüş yaparken nabzını 160-170 lere çıkarmaya çalış arada, 1 dakika bile o tempoda kalman yağ yakmayı tetikler. Arada tempoyu arttırıp geri normal düzende yürümeye devam edersen yağ yakarsın. 25-30 yaş arası için minimum nabız 125 maksimum 165 olmalıymış, spor salonundaki hocam söyledi. Sabah sporda 10 dakikada bir nerdeyse nabız ölçeriz, 160 aşağı indirmiyorum nabzımı.Sen daha gençsin çok rahat 170 lere çıkartırsın.
Hoşbulduk Betülcüm sende hoşgeldin.Yine kaynatmışlar kızhsgeldim hatice
Ben de yeni girdim foruma pek bir sey kaynatilmamis
Hoşbuldum canım
başın sağolsun canım aynen ya kalbim çıkacak gibi oluyor bırakıyorum bende
evet o hareket direk alt karına yönelik zaten bende onu yapıyorum
hoşgeldin canım
Merhaba kizlaaar
Ben geldiimm
Yasemin resmini gordumasallah bizim takimin hatularinin hepsi guzel ya:)))
Ferhan sen nerde yasiyordun? Bir kisi daha mi var yurtdisinda yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?