Günaydın Neslihan.Kaburga dolması üstünede dondurma ah ah cız sana.Kaburga dolmasında ağırlıklı et yemişsindir umarım.Bu hafta birdaha kaçamak yapma olur mu.
evet canım et ağırlıklı yedim ama yine de yememeye alışınca psikolojik olarak bile çok ağır bir yük oluyo insana :18::18:
başka kaçamak yok , söz !..
zaten sabahtan beri çok az yedim. akşama da hafif yerim , sporumuda bu hafta arttırıcam inşallah ...
cumaya şurda ne kalmış
Neslihancım resimler birbirinden güzel.Hele ki kızına bayıldım maşallah
İkinizin resmine de baktım.Sonunda yüzünüzü göstermeye karar verdiniz ha.İkinizde kızınızla resim çektirmişsiniz özendim valla.Ben kızım olmasını çok istiyorum.Bir gün arkadaş fal baktı ve 2 tane oğlun olacak dedi.O kadar üzüldüm ki.off puff dedim.Gece rüyamda kanlar içinde ve bana sert bakan bir erkek bebek gördüm.Çok kötü bir rüyaydı.Sabah kalktım kız erkek farketmez ALLAH sağlıklı sıhatli evlat versin yeter ki dedimyaseminin resimlerine mi benimkine mi baktın ?
o da sabah yayınladığını duyurmuştu da !
benim resimlerse baktıkların , teşekkürler canımcım :)
benimkine de bakmışın , bildirimlerden çakozladım :)P
ok...
Merhaba kizlaaar
Ben geldiimm
Yasemin resmini gordumasallah bizim takimin hatularinin hepsi guzel ya:)))
Ferhan sen nerde yasiyordun? Bir kisi daha mi var yurtdisinda yasayan?
evet o hareket direk alt karına yönelik zaten bende onu yapıyorum
hoşgeldin canım
Canım sende bugün salata türü hafif birşeyler ye.En az 3 lt su içmeye çalış.Ve bağırsaklar için kayısı yiyebilirsin.Hatta kahve dediğim nescafenin yanında kayısı yersen bağırsakların daha çok çalışır.Akşam 6 dan sonra meyve dahil birşey yeme bakalım yarın nasıl olacaksın.Şişkinliğin biraz olsun iner bence.
Günaydın Neslihan.Kaburga dolması üstünede dondurma ah ah cız sana.Kaburga dolmasında ağırlıklı et yemişsindir umarım.Bu hafta birdaha kaçamak yapma olur mu.
İkinizin resmine de baktım.Sonunda yüzünüzü göstermeye karar verdiniz ha.İkinizde kızınızla resim çektirmişsiniz özendim valla.Ben kızım olmasını çok istiyorum.Bir gün arkadaş fal baktı ve 2 tane oğlun olacak dedi.O kadar üzüldüm ki.off puff dedim.Gece rüyamda kanlar içinde ve bana sert bakan bir erkek bebek gördüm.Çok kötü bir rüyaydı.Sabah kalktım kız erkek farketmez ALLAH sağlıklı sıhatli evlat versin yeter ki dedim.
Bu arada resmini görmediğimiz kim kaldı?:44:
Allah allah gönlüde olamamışmış:))) komik olmus..hayirlisi olsun,saglikla olsun ins
aa kim kaldi acaba?..benim henuz gönlüm olmadi:) belki sonra paylasirim bende canim
İkinizin resmine de baktım.Sonunda yüzünüzü göstermeye karar verdiniz ha.İkinizde kızınızla resim çektirmişsiniz özendim valla.Ben kızım olmasını çok istiyorum.Bir gün arkadaş fal baktı ve 2 tane oğlun olacak dedi.O kadar üzüldüm ki.off puff dedim.Gece rüyamda kanlar içinde ve bana sert bakan bir erkek bebek gördüm.Çok kötü bir rüyaydı.Sabah kalktım kız erkek farketmez ALLAH sağlıklı sıhatli evlat versin yeter ki dedim.
aşk olsun hatice yaa , ben geçen hafta koymuştum resimleri nerdeyse 10 gün olacak be !..
sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ! ama ben de hep kızım olsun isterdim :))
darısı sağlıcakla başına canım :)p
ben almanya :S
süper biseymis daha önce hic yapmiyordum
benimki tamamen pisikolojik yaa anliyorum ama engel olamiyorum..simdi cuma gunu hesapladim ya gunumu , sonra basladi hemen stres..sanki karnim top gibi gelioyur simdi..tamam cnm önerilerin icin tesekkürler..ebrunun dedigi gibi yesilcayda icicem bol bol..daha bugün 17.temiz gunum..21 günde bir regl oluyor 5 gun öncedende sislik olmaz diymi?
Ne güzelisteğin olur belki tatlımBende hep kız istemiştim. Hatta 3 aylık hamileyken erkek galiba demişlerdi, o kadar şartlamıştım ki kendimi kıza şok olmuştum sonra bizim kız gösterdi kendini ben kızım dedi
Ne güzelAllah gönlüne göre vermiş.Artık sağlıklı sıhatli olsun kız erkek farketmez diyorum.İnşallah seneye düşünüyoruz.Allah bakalım hangisini nasip edecek.
Annesine mi çekmiş acabaBen hep eli ayağı düzgün, aklı fikri sağlığı yerinde, eli kolu bacağı ayağı yerinde evlat ver diye dua ettim. Erkek olsa yinede çok severdimAma kızımı dünyalara değişmem minik cadı kokoş bişey oldu şimdiden, tam hayal ettiğim gibi
Annesine mi çekmiş acaba
yaseminin resimlerine mi benimkine mi baktın ?
o da sabah yayınladığını duyurmuştu da !
benim resimlerse baktıkların , teşekkürler canımcım :)
benimkine de bakmışın , bildirimlerden çakozladım :)P
ok...
Beni merak eden fıstıklar, profilime foto ekledim
Başka ne var ne yok:44:Canım sıkıldı.Yasemin sen benim resmimi gördün mü:44:
Teşekkürler canım.Evet öğretmenim.Gerçekten 13.takım üyelerine maşallah.Herkes çok güzelGördüm canımMaşallah çok güzelsin Öğretmensin sanırım :)
grup üyelerinin hepsi fıstık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?