Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben bi komşuya kadar gidiyorum.Birazdan gelirim.Kaynatın biraz, bende gelince katılırım.

Neslihancım resimler birbirinden güzel.Hele ki kızına bayıldım maşallah

yaseminin resimlerine mi benimkine mi baktın ?
o da sabah yayınladığını duyurmuştu da !
benim resimlerse baktıkların , teşekkürler canımcım :)

benimkine de bakmışın , bildirimlerden çakozladım :)P
ok...

Son düzenleme:
İkinizin resmine de baktım.Sonunda yüzünüzü göstermeye karar verdiniz ha.İkinizde kızınızla resim çektirmişsiniz özendim valla.Ben kızım olmasını çok istiyorum.Bir gün arkadaş fal baktı ve 2 tane oğlun olacak dedi.O kadar üzüldüm ki.off puff dedim.Gece rüyamda kanlar içinde ve bana sert bakan bir erkek bebek gördüm.Çok kötü bir rüyaydı.Sabah kalktım kız erkek farketmez ALLAH sağlıklı sıhatli evlat versin yeter ki dedim.
Bu arada resmini görmediğimiz kim kaldı?:44:

Merhaba kizlaaar
Ben geldiimm

Yasemin resmini gordumasallah bizim takimin hatularinin hepsi guzel ya:)))

Ferhan sen nerde yasiyordun? Bir kisi daha mi var yurtdisinda yasayan?

ben almanya :S

evet o hareket direk alt karına yönelik zaten bende onu yapıyorum

hoşgeldin canım

süper biseymis daha önce hic yapmiyordum

benimki tamamen pisikolojik yaa anliyorum ama engel olamiyorum..simdi cuma gunu hesapladim ya gunumu , sonra basladi hemen stres..sanki karnim top gibi gelioyur simdi..tamam cnm önerilerin icin tesekkürler..ebrunun dedigi gibi yesilcayda icicem bol bol..daha bugün 17.temiz gunum..21 günde bir regl oluyor 5 gun öncedende sislik olmaz diymi?

:))) komik olmus..hayirlisi olsun,saglikla olsun ins

aa kim kaldi acaba?..benim henuz gönlüm olmadi:) belki sonra paylasirim bende canim

:))) komik olmus..hayirlisi olsun,saglikla olsun ins

aa kim kaldi acaba?..benim henuz gönlüm olmadi:) belki sonra paylasirim bende canim
Allah allah gönlüde olamamışmış Çok cadısın sanırım göstermek istemiyorsun

Son düzenleme:

aşk olsun hatice yaa , ben geçen hafta koymuştum resimleri nerdeyse 10 gün olacak be !..
sağlıklı olsunlar da kız erkek farketmez ! ama ben de hep kızım olsun isterdim :))
darısı sağlıcakla başına canım :)p

Sorma canım farkettim.Hatta resimlere bakarken tarihe gözüm ilişti Allah allah neden haberim yoktu falan dedim.Görmek anca nasip olmuş.Bide resminizi paylaşın diye atıp tutuyorum değil mi

isteğin olur belki tatlım Bende hep kız istemiştim. Hatta 3 aylık hamileyken erkek galiba demişlerdi, o kadar şartlamıştım ki kendimi kıza şok olmuştum sonra bizim kız gösterdi kendini ben kızım dedi

Hımm Almanyada mısın Ferhan :)) Benim ikinci evim gibi Köln, bir aksilik olmazda pasaportum erken gelip vizemi alabilirsem hemencik 11 temmuzda Stutgard da toplantıdayım

Ne güzelAllah gönlüne göre vermiş.Artık sağlıklı sıhatli olsun kız erkek farketmez diyorum.İnşallah seneye düşünüyoruz.Allah bakalım hangisini nasip edecek.

Ne güzelAllah gönlüne göre vermiş.Artık sağlıklı sıhatli olsun kız erkek farketmez diyorum.İnşallah seneye düşünüyoruz.Allah bakalım hangisini nasip edecek.

Ben hep eli ayağı düzgün, aklı fikri sağlığı yerinde, eli kolu bacağı ayağı yerinde evlat ver diye dua ettim. Erkek olsa yinede çok severdim Ama kızımı dünyalara değişmem minik cadı kokoş bişey oldu şimdiden, tam hayal ettiğim gibi

Annesine mi çekmiş acaba

Beni merak eden fıstıklar, profilime foto ekledim

Siz de çok tatlınısınız maşallahh Ben de şimdiden kız çocuk hayali kuruyorum... Hem kendim hem nişanlım için

Biyerde duymuştum, her erkek bir kız evlat sevgisini tatmalı diyordu.. Benim de babamla ilişkim çok özeldir benim için. Ama abimle savaş halindeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…