Siz de çok tatlınısınız maşallahhBen de şimdiden kız çocuk hayali kuruyorum... Hem kendim hem nişanlım için
Biyerde duymuştum, her erkek bir kız evlat sevgisini tatmalı diyordu.. Benim de babamla ilişkim çok özeldir benim için. Ama abimle savaş halindeler
Üzme kendini canım.Hayırlısı böyleymiş.O babalığı haketmemiş ama sen çok güzel bir anne olmayı haketmişsin.Zor bir durum olsada kızınla beraber herşeyi başarırsın.Teşekkür ederim canım:)
Bende babamla öyleydim. Benim kızım bahtsız malesef, baba olmayı haketmeyecek birini ona baba seçmişim,buna çok üzülüyorum. Ahh işte toyluk...
Üzme kendini canım.Hayırlısı böyleymiş.O babalığı haketmemiş ama sen çok güzel bir anne olmayı haketmişsin.Zor bir durum olsada kızınla beraber herşeyi başarırsın.
Kolay gelsin Yasemin.Dayan az vakit kaldı.Ayy bu detoks ne zormuş, bitki çaylarının hepsinden nefret ettim bugün, yeşil çay bile midemi bulandırdı :)))) Akşam olsada meyvemi yiyebilsem
Kolay gelsin Yasemin.Dayan az vakit kaldı.
ZavallıcıkDayanıyorum canım, diyetimin diğer günleri bugünü hatırlayıp listeme şükredeceğimAma işe yaradı sanki, karnımdaki regl ile gelen şiş indi, gerginlik hissi yok zavallı sabahtan beri bişey görmedi süzüldü tabiki hahahahahah
Zavallıcık
Ben de baktımmm, çok tatlısınız maşallahhh
Kizlar ben yine bu saatlerde gelebildimm
Aksam taksime gittik
Ablamlarla tanistirdim erkek arkadasimi
Aslida daha once gorusmuslerdi ama bu resmi olarak:))
Aksam cikmadan 2 kasik taze fasulyeyle cacik yedim tok tuttu iyi oldu
Bu arada yasemin wasa ne gercekten ya ben de hic duymadim
Ve de afiyet olsun
Ebru ben de buz devrini merakla bekliyorumm
Hatice ve Zeliha sporlariniz cok guzel tebrik ederim
Darisi basima diyorum, 1 aylik spor salonu parasi vermis ama 1 hafta gidebilmis biri olarak 29unda bitiyor bari su 4-5 gun gitsem ama gezmekten elim degmiyor
Benden simdilik bu kadar, yarin sabah erkenciyim malum okul var
Son hafta artik bitse de kurtulsak, di mi hatice
Hadi kactim ben iyi geceler herkeseee
günaydin millet
hic keyfim yok ya..pisikolojik mi bilmiyorum simsiden sislik hissediyorum..sinir bozucu..normal sartlarda zaten gergin olyuorum..simdi daha bugun pazartesi ben cumartesiden beri karin agrisi ve sislik hissediyorum..
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaarr :)
ben döndüm.
sabahtan beri geçmişi okumaya çalıştım bayağı bi kafam şişti yaa ne çok konuşmuşunuz dır dır dır da dır dır dıııııııırr
şeeeeyyyy dünkü menümü yazmasam olur muuuu ?
olur olur de mi ? :))
dün dündür bugün ise bugündür !
önümüze bakalım bence
kimsecikler yok genee !..
herkeş çalışıyo sanırım
Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.
Ayyy çok canım acıdı ama 1 gün sonra işe yaradığını anladım. Bildiğin enjektöre oksijen çekiyolar bir makinadan saf oksijen. Sonrraaa :))) vücudunun belli noktaları var oralara batırıp batırıp oksijeni içeri veriyolar. Ayaklarımdaki noktalar şişti, doğrusu ayaklarım, iki kaşımın arasındaki nokta üçüncü gözmüş 1 gün zonkladı. Ama halsizliğim, mutsuzluğum gitti :)))
Doktorum tıp doktoru canım, anestesi uzmanı.
Evet canım konsere gittim hopladım zıpladım :)) Kadınlar kulubünün iphone ugulaması berbat, sadece en son sayfaya götürüyor. Sayfa sayısı çok olduğu için aradaki sayfalara giremediğim çok zaman oldu. Haftasonu kızım bilgisayar açtırtmıyor, hemen bilgisayarı kapıyor. İş bilgisayarım olduğu içinde meydana çıkaramıyorum. Alıntılarla şimdi cevaplıyorum kızlar kaçırdığım kısımları. Şu an üstüm 42 beden alt kısmım 44 kimi pantalona göre 46(dar kalıp).
Ebrucum saç rengin çok güzel olmuş.
Wasa bir çeşit ekmek ama aslında ekmekte değil. Wasa delicates olarak geçiyor. Bu kepekli altın..k et..fo..m lar var ya onlar gibi ama değil. Biraz daha büyük ve bol kepekli. Ekmek yerine bana bunu veriyor doktor. Ekmek çok nadir yiyorum, ekmeğe alerjim varmış yeni öğrendim.
Sedacım hayırlı olsun .
Bu arada Hatice spor listesi çok güzel olmuş.
İlk defa yapıyorum canım. Bugün başladım. Bir nevi oruç gibi. Sabah çok erken kalktım. Beyaz peynirli nane roka marul salatalık domatesli 3 tane wasalı kahvaltımı yaptım. Bugün gün boyunca başka bişey yemicem. Öğlen süt yada ayran var. Gün boyunca yeşilçay, mate, funda yaprağı, biberiye çayı içeceğim.
Akşamda salata + yoğurt.
Aynı menüyü perşembede yapacağım :)) Bu hafta 2 gün verdi bu detoksu.
şeeeey turticim , sölüyorum gözlerini kapa tamam mı ? :)
KABURGA DOLMASI VE DONDURMA
ama sabah sadece peynir , domates, salatalık , yarım haşlanmış yumurta yedim okadar ...
yemek yediğimde de saat 16-17 arasıydı zaten !..
aynı gün içinde ama napiim yenmez mi onlar yaav :))
eşim aslen mardinli de kayınvalidem de çok güzel yapar yaa !
herkes çok zayıflamışın da dedi gaza geldim yidim gaari !
ama haftada bir gün kaçamak olur yaa napalım
Beni merak eden fıstıklar, profilime foto ekledim
evet kiloluyken insan bırak boy fotoğrafı çektirmeyi kendini aynada bile görmeye dayanamıyo :))
nabzımı hiç ölçtürmedim bu zamana kadar :44: ama sanırım tempolu yürürsem daha iyi olacak
resimlerini gördüm yasemin abla çok güzel yüzün var kızında çok tatlı maşallah
Evet canım, kendimi sevmiyordum 100 kilonun üstündeyken. Yeni yeni sevmeye başladım kendimi. 52*-54 beden giyordum birara. Nihayet mağazaya gidinde 42üst-(44-46alt) beden rahatlıkla buluyorum, buda özgüven getirdi bana :))
Kızlar ben bi komşuya kadar gidiyorum.Birazdan gelirim.Kaynatın biraz, bende gelince katılırım.
yaseminin resimlerine mi benimkine mi baktın ?
o da sabah yayınladığını duyurmuştu da !
benim resimlerse baktıkların , teşekkürler canımcım :)
benimkine de bakmışın , bildirimlerden çakozladım :)P
ok...
isteğin olur belki tatlımBende hep kız istemiştim. Hatta 3 aylık hamileyken erkek galiba demişlerdi, o kadar şartlamıştım ki kendimi kıza şok olmuştum sonra bizim kız gösterdi kendini ben kızım dedi
Teşekkürler canım.Evet öğretmenim.Gerçekten 13.takım üyelerine maşallah.Herkes çok güzel
Teşekkür ederim canım:)
Bende babamla öyleydim. Benim kızım bahtsız malesef, baba olmayı haketmeyecek birini ona baba seçmişim,buna çok üzülüyorum. Ahh işte toyluk...
Dayanıyorum canım, diyetimin diğer günleri bugünü hatırlayıp listeme şükredeceğimAma işe yaradı sanki, karnımdaki regl ile gelen şiş indi, gerginlik hissi yok zavallı sabahtan beri bişey görmedi süzüldü tabiki hahahahahah
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye
Komşunun kızı üniversite sınavına girdi.Tıp istiyordu ama netleri biraz düşük gelmiş.Ağlıyordu.Biraz morel olsun diye konuşmaya gittim.Keyfin yerinde gülüyorsun maşallahAyyy bu bana çok komik geldi yaaaaa, naptın kız komşuda söyle bakimAllahım yaaa ne meraklıyız böyle, birazdan çatlayacağım meraktan Öyleyimdir diyomuşum Ayyy yaaa çok güldüm ama içimden gülüyorum görmeniz lazım çok komik bir durumdayım
Bugün okula gittim ya kahvesizMenün gayet güzel olmuşta o kahvenin yanındaki ne öyle, senin menülerde uzun zamandır kahve yoktu
Komşunun kızı üniversite sınavına girdi.Tıp istiyordu ama netleri biraz düşük gelmiş.Ağlıyordu.Biraz morel olsun diye konuşmaya gittim.Keyfin yerinde gülüyorsun maşallah
Bugün okula gittim ya kahvesizolur mu hiç
Zaten spor salonları hep bu şekilde para kazanıyorlar Türkiye'deYazık oldu şimdi verdiğin paraya, parayıda geçtim düzenli gitsen şimdi belki hedefine ulaşmıştın
Normaldir canım yaaaaa. Sende çok gerilenlerdensin sanırım. Araştırsana birazcık nasıl kurtulabilirsin bu durumdan :44:
Tam ben diyecektim ne yedin diye, turti sormuş benden önce
Evet maalesef iş yerinde internetimde yok, bu yeni hastanenin en kötü tarafıda o oldu. Gitti internetim
Ohh maşallah. Sporda yapılmış. Bu bfite ne oluyor canım? Başka bir takımda giden birisi daha vardı, merak ettim şimdi.
Saç rengi yorumun için teşekkürler canım. Diyete bende ilk başladığımda 44 beden giyiyordum. Şimdi 38 inşallah sende biran önce görürsün o bedenleri. Doktor konusunda böyle kendimi felaket habercisi gibi hissediyorum ama şöyle bişey anlatayım sana. Ben sağlıkçıyım. Liseyide üniversiteyide sağlık üzerine okudum. Ona rağmen bir teknisyenin (eğitimli bile olduğunu sanmıyorum) kendini diş hekimi olarak yutturduğu bir insanım. İnsanlara güveniyorsunuz, inanıyorsunuz. Ama sahtekar oluyorlar. Sonradan farkettim ama 8 tane dişime pisi pisine 20 yaşında dolgu yapıldı. Zaten o günden sonra dişlerim mahvoldu. Meğer duvarda asılı duran diplama ona değilde asıl doktoro aitmiş. O yüzden gittiğin zaman çaktırmadan iyice bak diplomasına. Farkındayım sende çok güveniyorsun ama insanoğlu çiğ süt emmiş, unutma bunu sakın
Ayy ama yaaaaa zor vallahi. Allah kolaylık versin. Ayranın ve yoğurdun tok tutma özelliği var ama ben yapamam böyle detoksları felanBu arada ekmeğe allerjin olduğunu nerden anladın?
Sen nerelisin Nesli'cim yaaaa yidim gari
Baktım canım anne kız maşallahınız var. Çok şekersiniz
Ayy ben unuttum dimi size öncesi sonrası fotoğrafları bi bakın bakalım ne haldeymişim. Bende fotoğraf ararken anladım kilolu hallerimde çok az fotoğraf çektirdiğimi
Kızlarda söylemiş yaaa kalbinin hızlı ve farkedilir şekilde atmaya başlaması nabzının oldukça yükseldiğini gösterir. Onun içinde önce biraz koşmaya çalış zaten otomatik olarak nabzın fırlar sonra yavaş yavaş yürürsün nabzın düştüğünü anladığında yine aynını yap bence. Ama çok yüklenme kendine.
Sen bir 38 beden in bakalım neler olacak hayatında
Ayyy bu bana çok komik geldi yaaaaa, naptın kız komşuda söyle bakimAllahım yaaa ne meraklıyız böyle, birazdan çatlayacağım meraktan
Hadi yaaaa bende bugün gördüm, söylemezseniz nerden bilcez haaaaaaa
Ayy sormayın yaaaa bende bayılırım kız çocuklarına. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde kendi kendime dedimki ben kız çocuklarını çok seviyorum o yüzden allah bana erkek çocuğu verecek. Çünkü erkek çocuklarını sevemiyordum. Kızım 6. aya kadar cinsiyetini göstermedi ve ben onu hep karnımda oğlum diye sevdim. Kendimi oğlana hazırlayayımda sonradan şok olmayayım diye. Kız olduğunu öğrenince dünyalar benim oldu. Kızların yeri bambaşka oluyor yaaaa
Öyleyimdir diyomuşumAyyy yaaa çok güldüm ama içimden gülüyorum görmeniz lazım çok komik bir durumdayım
Öyle düşünme canım neolursa olsun o onun babası. Bende ilk eşimden ayrıldım. Benimde kızım ilk eşimden. Hatta şuan onun yanında bir haftadır. Ne kadar kötü olurlarsa olsunlar sonuçta kızlarımızın babaları. Yapacak bişey yok, kader diyelim.
Ama bence zararlı böyle detokslar felan yaaaaa. Şimdi çok konuşmuş gibi olacağım ama ben hiç sıcak bakmıyorum böyle detokslara. Listeli diyetlere. Şok diyetlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?