Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Teşekkür ederim canım:)

Bende babamla öyleydim. Benim kızım bahtsız malesef, baba olmayı haketmeyecek birini ona baba seçmişim,buna çok üzülüyorum. Ahh işte toyluk...

Bende babamla öyleydim. Benim kızım bahtsız malesef, baba olmayı haketmeyecek birini ona baba seçmişim,buna çok üzülüyorum. Ahh işte toyluk...
Üzme kendini canım.Hayırlısı böyleymiş.O babalığı haketmemiş ama sen çok güzel bir anne olmayı haketmişsin.Zor bir durum olsada kızınla beraber herşeyi başarırsın.

Ayy bu detoks ne zormuş, bitki çaylarının hepsinden nefret ettim bugün, yeşil çay bile midemi bulandırdı :)))) Akşam olsada meyvemi yiyebilsem

Selam kızlar ben geldim

Nesli'cim maşallah size anne kız pek güzel çıkmışsınız. Allah bağışlasın canım çok tatlı bir kızın var

Geçmişe bakıp dönüyorum hemen

Zaten spor salonları hep bu şekilde para kazanıyorlar Türkiye'de Yazık oldu şimdi verdiğin paraya, parayıda geçtim düzenli gitsen şimdi belki hedefine ulaşmıştın

günaydin millet

hic keyfim yok ya..pisikolojik mi bilmiyorum simsiden sislik hissediyorum..sinir bozucu..normal sartlarda zaten gergin olyuorum..simdi daha bugun pazartesi ben cumartesiden beri karin agrisi ve sislik hissediyorum..

Normaldir canım yaaaaa. Sende çok gerilenlerdensin sanırım. Araştırsana birazcık nasıl kurtulabilirsin bu durumdan :44:

Tam ben diyecektim ne yedin diye, turti sormuş benden önce

kimsecikler yok genee !..
herkeş çalışıyo sanırım

Evet maalesef iş yerinde internetimde yok, bu yeni hastanenin en kötü tarafıda o oldu. Gitti internetim

Günaydın kızlar:) Sabah sporumu yaptım 1 saat (bfite gidiyorum). Bugün detoks günüm :))Haftasonu telefondan çok rahat okuyamadım forumu, bir geçmişe göz atayım gelicem geri.

Ohh maşallah. Sporda yapılmış. Bu bfite ne oluyor canım? Başka bir takımda giden birisi daha vardı, merak ettim şimdi.

Saç rengi yorumun için teşekkürler canım. Diyete bende ilk başladığımda 44 beden giyiyordum. Şimdi 38 inşallah sende biran önce görürsün o bedenleri. Doktor konusunda böyle kendimi felaket habercisi gibi hissediyorum ama şöyle bişey anlatayım sana. Ben sağlıkçıyım. Liseyide üniversiteyide sağlık üzerine okudum. Ona rağmen bir teknisyenin (eğitimli bile olduğunu sanmıyorum) kendini diş hekimi olarak yutturduğu bir insanım. İnsanlara güveniyorsunuz, inanıyorsunuz. Ama sahtekar oluyorlar. Sonradan farkettim ama 8 tane dişime pisi pisine 20 yaşında dolgu yapıldı. Zaten o günden sonra dişlerim mahvoldu. Meğer duvarda asılı duran diplama ona değilde asıl doktoro aitmiş. O yüzden gittiğin zaman çaktırmadan iyice bak diplomasına. Farkındayım sende çok güveniyorsun ama insanoğlu çiğ süt emmiş, unutma bunu sakın

Ayy ama yaaaaa zor vallahi. Allah kolaylık versin. Ayranın ve yoğurdun tok tutma özelliği var ama ben yapamam böyle detoksları felan Bu arada ekmeğe allerjin olduğunu nerden anladın?

Sen nerelisin Nesli'cim yaaaa yidim gari

Beni merak eden fıstıklar, profilime foto ekledim

Baktım canım anne kız maşallahınız var. Çok şekersiniz

evet kiloluyken insan bırak boy fotoğrafı çektirmeyi kendini aynada bile görmeye dayanamıyo :))

Ayy ben unuttum dimi size öncesi sonrası fotoğrafları bi bakın bakalım ne haldeymişim. Bende fotoğraf ararken anladım kilolu hallerimde çok az fotoğraf çektirdiğimi

nabzımı hiç ölçtürmedim bu zamana kadar :44: ama sanırım tempolu yürürsem daha iyi olacak

resimlerini gördüm yasemin abla çok güzel yüzün var kızında çok tatlı maşallah

Kızlarda söylemiş yaaa kalbinin hızlı ve farkedilir şekilde atmaya başlaması nabzının oldukça yükseldiğini gösterir. Onun içinde önce biraz koşmaya çalış zaten otomatik olarak nabzın fırlar sonra yavaş yavaş yürürsün nabzın düştüğünü anladığında yine aynını yap bence. Ama çok yüklenme kendine.

Sen bir 38 beden in bakalım neler olacak hayatında

Kızlar ben bi komşuya kadar gidiyorum.Birazdan gelirim.Kaynatın biraz, bende gelince katılırım.

Ayyy bu bana çok komik geldi yaaaaa, naptın kız komşuda söyle bakim Allahım yaaa ne meraklıyız böyle, birazdan çatlayacağım meraktan

Hadi yaaaa bende bugün gördüm, söylemezseniz nerden bilcez haaaaaaa

Ayy sormayın yaaaa bende bayılırım kız çocuklarına. Hamile olduğumu ilk öğrendiğimde kendi kendime dedimki ben kız çocuklarını çok seviyorum o yüzden allah bana erkek çocuğu verecek. Çünkü erkek çocuklarını sevemiyordum. Kızım 6. aya kadar cinsiyetini göstermedi ve ben onu hep karnımda oğlum diye sevdim. Kendimi oğlana hazırlayayımda sonradan şok olmayayım diye. Kız olduğunu öğrenince dünyalar benim oldu. Kızların yeri bambaşka oluyor yaaaa

Teşekkürler canım.Evet öğretmenim.Gerçekten 13.takım üyelerine maşallah.Herkes çok güzel

Öyleyimdir diyomuşum Ayyy yaaa çok güldüm ama içimden gülüyorum görmeniz lazım çok komik bir durumdayım

Öyle düşünme canım neolursa olsun o onun babası. Bende ilk eşimden ayrıldım. Benimde kızım ilk eşimden. Hatta şuan onun yanında bir haftadır. Ne kadar kötü olurlarsa olsunlar sonuçta kızlarımızın babaları. Yapacak bişey yok, kader diyelim.

Ama bence zararlı böyle detokslar felan yaaaaa. Şimdi çok konuşmuş gibi olacağım ama ben hiç sıcak bakmıyorum böyle detokslara. Listeli diyetlere. Şok diyetlere.

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir

ARA
Kahve

ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye

Benim bu resimlerden de öğk gelecek ama yeni gelenlerde görsün gaza gelsin istedim

Bu arada niye kimse yok yaaaa, ben geldim gitti herkes. Ayrıca bugün paylaşım yine çok az olmuş.

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir

ARA
Kahve

ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye

Menün gayet güzel olmuşta o kahvenin yanındaki ne öyle, senin menülerde uzun zamandır kahve yoktu

Komşunun kızı üniversite sınavına girdi.Tıp istiyordu ama netleri biraz düşük gelmiş.Ağlıyordu.Biraz morel olsun diye konuşmaya gittim.Keyfin yerinde gülüyorsun maşallah

Menün gayet güzel olmuşta o kahvenin yanındaki ne öyle, senin menülerde uzun zamandır kahve yoktu
Bugün okula gittim ya kahvesiz olur mu hiç

Evet yaaa maşallahım var bugün gülesimde var

Demek ki okuldan uzak olunca kahveden de uzak oluyorsun. Bir süre içmediğin zaman canın çok istemiyor zaten ben bıraktıktan sonra sadece 2 kez içtim. Şimdi aklıma bile gelmiyor

menümmmmmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yoğurt

ara
4 kayısı

öğlen
2 dilim ekmek
kabak ymeği yinee

akşam
4 parça tavuk

spora gidiyorummmm geçmiştede hep çoçuklardan bahsetmişsiniz pek hakim olduğum bi konu değil

Bfitte bir nevi jimlastik yapıyorsun ama farkı 9 tane aletle çalıştığın istasyon, 9 tanede step tahtasına benzer tahta var. Bir alet bir hareket tahtası. Aletler kol bacak bel çaıştırıyor. Ara tahtalarda da hocayla beraber hareketleri yapıyorsun. Her set aşağı yukarı en az 10 dakika sürüyo 3 set yapılıyor böyle. Sonra yere mindere geçiyorsun göbek bacak çalışıyorsun:))

Doktora ilk gittiğimde araştırdığım şey diploması oldu canım. Bu kadın iyi geldi bana, akapuntur sayesinde diyet yaparkenki agresifliğim baş dönmelerim, göz kararmalarım ve şeker düşmelerimin önüne geçtik. En önemlisi açlığımı hissetmiyorum. Bu işimi kolaylaştırıyor. Bütn kilolarım bittikten sonra koruma programı var. 1 yıl sürüyo koruma programı, onuda ücretsiz yapıyor zaten.

Detoksu vücudum su tutmuş bu hafta onun için verdi. Bende bir daha yapabileceğimi sanmıyorum,çok zorrrr

Kızım zaten çok küçük anlamıyo şimdi, büyünce karışmıcam ilişkilerini kendileri kurcaklar. Ayrılırken dedim ben zaten, iyi yada kötü yönde kızınla iişkin için hiçbir çabam olmaz, kendin çabalayacaksın demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…