Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün güzel Zeliş ama eti öğlen yemeye çalış derim akşama sebze daha hafif olur

Benim bu resimlerden de öğk gelecek ama yeni gelenlerde görsün gaza gelsin istedim

Bu arada niye kimse yok yaaaa, ben geldim gitti herkes. Ayrıca bugün paylaşım yine çok az olmuş.

Seni tebrik ederim :))) Azmin zaferi :)))) Darısı başıma:))

Ben kaçıyorum kızlar, eve yolculuk vakti. Sabaha karşıda İstanbula yola çıkıcam, tel aviv den müdürüm geliyorr, iki gün rapor ver dur şimdi. Büyük ihtimal yarına kadar giremem bir daha.

Akşam detoksumun son kısmı meyvemide yiyip rahatlarım artık. Perşembe hayatta detoks yapamıcam, bugün nasıl geçti bir ben bilirim :))))

Bugün neler yedim

Sabah: domates salatalık rokalı naneli marullu wasalı ezine peynirli bir kahvaltı
Aralarda, yeşil çay, mate funda ve biberiye çayları, bol su
öğlen 1 ayran daha sonrasında 1 bardak süt
Aralarda, yeşil çay, mate funda ve biberiye çayları, bol su
Akşam iki avuç meyvem var :)))

haftasonu kaçamağından sonra birkaç gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam . bir de sporumu arttırdım.
menüm

kahvaltı
1 küçük prebiyotikli yoğurt
1 haşlanmış yumurta

öğlen
biraz haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt

ara
2 kayısı

akşam
2 haşlanmış yumurta
1 kk penir
çay

2 lt su , 3 fincan bitki çayı ,
yarım saat bisiklet, 200 twister hareketi , 50 mekik , 200'er bacak hareketi yaptım.
zamanla daha da artırıcam inşallah ...

detoks yaparken en zoru boş mideyi bitki çaylarıyla doldurmak!
insanın midesi acayip bulanıyo yaa

Menün güzel olmuş.Ekmek hiç yok:44:.Sporunda güzel.

menün güzel de ben de en çok menemene takıldım!
canım çekti yaaa ekmek ve çayla ne giderdi şimdi
Herkesin canı pasta,kurabiye çeker.Bizim takımın maşallahı var melemen gibi yararlı şeyler çekiyorSabah sizde yapın bakalım.Üşenirseniz ben yaparım beraber yeriz

Menün güzel olmuş.Ekmek hiç yok:44:.Sporunda güzel.

genelde ekmek tüketmiyorum ben çok nadir kahvaltıda 1 dilim belki yerim!..
ama düşünüyorum bazen acaba kötümü yapıyorum diye ?
hani normal yeme düzenine geçince kilo alırmıyım , bir ömür hep böle dikkat ederek mi geçecek , sonra biraz yedim mi acaba yine kilo almaya mı başlıycam ?
sanırım bunun cevabı ; hep dikkat edicez , 1 kilo aldık mı onu hemen vericez böylelikle kilolar birikmeden zamaninda göndericez

Neslihan bence ekmeği kesinlikle tüketmelisin.Normal ekmek yerine çavdar,tamtahıllı tercih et.Yemezsen bağırsak sorunları yaşarsın.Ekmek herzaman hayatımızda olmalı.Çok değil ama günde birkaç dilim tüket bence.Onun dışında ideal kilomuza bir ulaşalım.Kilo vermeyi öğrendik artık.1 kg alır sonra biraz dikkat eder geri veririz.Kilomuzu hep koruruz.

doğru söylüyosun !..
ben kilomun çoğunu verirken her öğün mutlaka 1 dilim ekmek yerdim ve hatta herşeyden yerdim !
ama az miktarda! ne kadar kısarsak bulduğumuzda okadar saldırıyoruz çünkü p
ama benim kilo vermem bu aralar yavaşladı bu nedenle ekmek tüketmek istemiyorum , bir de bünye alıştı çoğu zaman hiç aramıyorum bile ...q

İnsan alışınca istemiyor ama bence sabah tüketebilirsin.Akşam önermem zatende sabah ye bence.

selam arkadaslar,

önce günümü yazayim sonra hizlica gecmise bakayim ..survivora bakmak istiyorum :)

SABAH:3 grissini, 2 kuru incir

ÖGLE: büyük bir bardak kefir

AKSAM:1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek, salata

1 demlik (750ml) yesilcay

2ltsu

SPOR: 30dk video (level 1, 2.gün) - 100 mekik - 10 dk bölgesel egzersizler -16 km acik havada bisiklet

Menün güzel hatta az yemişsin.Sporda çok güzelde 16km bisiklet mi.Başka bir spora gerek yokmuş valla.

Hımm Almanyada mısın Ferhan :)) Benim ikinci evim gibi Köln, bir aksilik olmazda pasaportum erken gelip vizemi alabilirsem hemencik 11 temmuzda Stutgard da toplantıdayım

ben bochum taraflarindayim.. ben yolculuktan nefret ederim ..sen nasil? keyif aliyomusun? isin nasil?

ebrucum arastirmam mi cok arastirdim ..ama net bir sey yok..bol su ve calsiyum takviyesi fln ..pisikologa fln sordum malsef bi care bulamadim..artik sadece kendim kendimi kontrol etmeye calisiyorum

MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir

ARA
Kahve

ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye

guzel olmus kizlar bak zelis ne guzel gidiyor bu cuma göriceksin farki

Canım sen iste hemen sana da yapayımYeterki isteyin..Pasta börek vb zevk ala ala yaparım

ay ne guzel..bende yiyicilerdenimdir:) mutfagi pek sevmem

tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…