menümmmmmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yoğurt
ara
4 kayısı
öğlen
2 dilim ekmek
kabak ymeği yinee
akşam
4 parça tavuk
spora gidiyorummmm geçmiştede hep çoçuklardan bahsetmişsiniz pek hakim olduğum bi konu değil
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye
Canım sen iste hemen sana da yapayımMelemen kısmına bayıldım :))
Benim bu resimlerden de öğk gelecek ama yeni gelenlerde görsün gaza gelsin istedim
Bu arada niye kimse yok yaaaa, ben geldim gitti herkes. Ayrıca bugün paylaşım yine çok az olmuş.
Selam kızlar ben geldim
Nesli'cim maşallah size anne kız pek güzel çıkmışsınız. Allah bağışlasın canım çok tatlı bir kızın var
Geçmişe bakıp dönüyorum hemen
detoks yaparken en zoru boş mideyi bitki çaylarıyla doldurmak!Seni tebrik ederim :))) Azmin zaferi :)))) Darısı başıma:))
Ben kaçıyorum kızlar, eve yolculuk vakti. Sabaha karşıda İstanbula yola çıkıcam, tel aviv den müdürüm geliyorr, iki gün rapor ver dur şimdi. Büyük ihtimal yarına kadar giremem bir daha.
Akşam detoksumun son kısmı meyvemide yiyip rahatlarım artık. Perşembe hayatta detoks yapamıcam, bugün nasıl geçti bir ben bilirim :))))
Bugün neler yedim
Sabah: domates salatalık rokalı naneli marullu wasalı ezine peynirli bir kahvaltı
Aralarda, yeşil çay, mate funda ve biberiye çayları, bol su
öğlen 1 ayran daha sonrasında 1 bardak süt
Aralarda, yeşil çay, mate funda ve biberiye çayları, bol su
Akşam iki avuç meyvem var :)))
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye
Menün güzel olmuş.Ekmek hiç yok:44:.Sporunda güzel.haftasonu kaçamağından sonra birkaç gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam . bir de sporumu arttırdım.
menüm
kahvaltı
1 küçük prebiyotikli yoğurt
1 haşlanmış yumurta
öğlen
biraz haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
ara
2 kayısı
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 kk penir
çay
2 lt su , 3 fincan bitki çayı ,
yarım saat bisiklet, 200 twister hareketi , 50 mekik , 200'er bacak hareketi yaptım.
zamanla daha da artırıcam inşallah ...
Herkesin canı pasta,kurabiye çeker.Bizim takımın maşallahı var melemen gibi yararlı şeyler çekiyormenün güzel de ben de en çok menemene takıldım!
canım çekti yaaa ekmek ve çayla ne giderdi şimdi
Menün güzel olmuş.Ekmek hiç yok:44:.Sporunda güzel.
Neslihan bence ekmeği kesinlikle tüketmelisin.Normal ekmek yerine çavdar,tamtahıllı tercih et.Yemezsen bağırsak sorunları yaşarsın.Ekmek herzaman hayatımızda olmalı.Çok değil ama günde birkaç dilim tüket bence.Onun dışında ideal kilomuza bir ulaşalım.Kilo vermeyi öğrendik artık.1 kg alır sonra biraz dikkat eder geri veririz.Kilomuzu hep koruruz.genelde ekmek tüketmiyorum ben çok nadir kahvaltıda 1 dilim belki yerim!..
ama düşünüyorum bazen acaba kötümü yapıyorum diye ?
hani normal yeme düzenine geçince kilo alırmıyım , bir ömür hep böle dikkat ederek mi geçecek , sonra biraz yedim mi acaba yine kilo almaya mı başlıycam ?
sanırım bunun cevabı ; hep dikkat edicez , 1 kilo aldık mı onu hemen vericez böylelikle kilolar birikmeden zamaninda göndericez
Neslihan bence ekmeği kesinlikle tüketmelisin.Normal ekmek yerine çavdar,tamtahıllı tercih et.Yemezsen bağırsak sorunları yaşarsın.Ekmek herzaman hayatımızda olmalı.Çok değil ama günde birkaç dilim tüket bence.Onun dışında ideal kilomuza bir ulaşalım.Kilo vermeyi öğrendik artık.1 kg alır sonra biraz dikkat eder geri veririz.Kilomuzu hep koruruz.
İnsan alışınca istemiyor ama bence sabah tüketebilirsin.Akşam önermem zatende sabah ye bence.doğru söylüyosun !..
ben kilomun çoğunu verirken her öğün mutlaka 1 dilim ekmek yerdim ve hatta herşeyden yerdim !
ama az miktarda! ne kadar kısarsak bulduğumuzda okadar saldırıyoruz çünküp
ama benim kilo vermem bu aralar yavaşladı bu nedenle ekmek tüketmek istemiyorum , bir de bünye alıştı çoğu zaman hiç aramıyorum bile ...q
Evet bir başımıza kaldıkyine kimse yok yaav ortalıkta :)
Menün güzel hatta az yemişsin.Sporda çok güzelde 16km bisiklet miselam arkadaslar,
önce günümü yazayim sonra hizlica gecmise bakayim ..survivora bakmak istiyorum :)
SABAH:3 grissini, 2 kuru incir
ÖGLE: büyük bir bardak kefir
AKSAM:1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek, salata
1 demlik (750ml) yesilcay
2ltsu
SPOR: 30dk video (level 1, 2.gün) - 100 mekik - 10 dk bölgesel egzersizler -16 km acik havada bisiklet
Hımm Almanyada mısın Ferhan :)) Benim ikinci evim gibi Köln, bir aksilik olmazda pasaportum erken gelip vizemi alabilirsem hemencik 11 temmuzda Stutgard da toplantıdayım
MENÜM
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Melemen,peynir
ARA
Kahve
ÖĞLE
Yarım tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
1-2 kaşık kuru fasulye
menümmmmmmmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yoğurt
ara
4 kayısı
öğlen
2 dilim ekmek
kabak ymeği yinee
akşam
4 parça tavuk
spora gidiyorummmm geçmiştede hep çoçuklardan bahsetmişsiniz pek hakim olduğum bi konu değil
Canım sen iste hemen sana da yapayımYeterki isteyin..Pasta börek vb zevk ala ala yaparım
haftasonu kaçamağından sonra birkaç gün protein ağırlıklı beslenmeye çalışıcam . bir de sporumu arttırdım.
menüm
kahvaltı
1 küçük prebiyotikli yoğurt
1 haşlanmış yumurta
öğlen
biraz haşlanmış tavuk göğsü
1 kase yoğurt
ara
2 kayısı
akşam
2 haşlanmış yumurta
1 kk penir
çay
2 lt su , 3 fincan bitki çayı ,
yarım saat bisiklet, 200 twister hareketi , 50 mekik , 200'er bacak hareketi yaptım.
zamanla daha da artırıcam inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?