Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menün güzel hatta az yemişsin.Sporda çok güzelde 16km bisiklet mi.Başka bir spora gerek yokmuş valla.

aslinda baya tokum ama yinede yorgunluk kahvesi ictim..bisiklete binmeyi cok seviyorum ..uzun süredir binmiyordum saolsun ebru hatirlatti..bikac gundur onu gorunce canim istedi..süpperdi

Çok yoruldum spordan dolayı mobilim mesaj listem bilgiseyarimda bu gün kime gönderiyoruz msjları :44:

menün güzel , sporun çooook güzel olmuş

menün güzel de ekmekler neden 1 ' er dilim değil ?
gerçi belki de şimdilik böye olması daha iyidir zamanla kilo vermen yavaşlayınca düşürürsün miktarını ?..

kızlar ben yine işten yeni geldim.. Ay sonu olduğu için çok yoğunuz..

Menüm :

Sabah - yarım simit

Öğlen - tavuk ızgara, salata

Akşam - haşlanmış tavuk, ayran (yine tavık yine tavıkk :) )

Çok su, 2,5 olmuştur...

menün güzel de ekmekler neden 1 ' er dilim değil ?
gerçi belki de şimdilik böye olması daha iyidir zamanla kilo vermen yavaşlayınca düşürürsün miktarını ?..

canim kilosu cok yüksek normal bence,,birde sabah ve öglen yemis,,

buarada kabak yemegi diyetlerde en guzel yemekmis..eskiden sik sik yerdim..unutuyorum simdi menulerime katmayi..

gecmis olsun cnm ..menunde guzel olmus..iyi o yogunluga ragmen doyuyorsa böyle

bide ben bugün dambil aldim..eskileri bulamadim yaa..umidi kesince gecikmeden alayim dedim ..ama zaten mecbur alicaktim eskiler 2,5 ti agir geliyordu bazen ..simdi 1,5 lik aldim

simdi videolar daha etkili olur:))

herseyimi kaybediyorum yaa.adim sayarim yok bikac kucuk egzersiz aletim vardi hic biri yok:/

Kİzlar merhaba ya
Bugun isardaydim yine taksimde
Arkadasimla alisveris yaptik gezdik yemek yedik fln
Ama sonra midem bulanmaya basladi
İstifra ettim iki kere malesef
Erkek arkadasimi aradim aksam geldi aldi bizi goze alamadim toplu tasimayla donmeyi
Hala bi midem bulaniyor yatiyorum
Yarin da gitmiycrm okula

Gecmisi okudum kizlar ama yorum yapamiycam kusura bakmyin benden bugunluk bu kadar malesef

Günaydın kızlar..

Dün akşam menümü yazdım, biraz gözümü dinlendireyim dedim.. uyuyakalmışım

Geçmişe bakıp geliyorummm

Günaydın bebeklerr :103: :103: dün baglantım gitti giremedim nete telden de cok zor oluyor buraya girmek bugun iş görüşmesine gidicigiiiiiiim biraz bakınayım dedimdi

Geçmiş olsun canım !..
az gezersen iyileşirsin bence betül :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…