umarim guzel gecer
benimde birazdan arakadasim gelicek birlikte kahvalti yapicaz:) sonra bizde is basina
günaydın kızlaaaaaaaaaaaarr
iyi fena degil..bazen geceleri guzel uyuyamiyorum..o gecelerden biriydi:) ama birazdan keyfim gelir :)
tesekkürler turtacim (hep turta diyoruz ya adini unuttum : / )
selam arkadaslar,
önce günümü yazayim sonra hizlica gecmise bakayim ..survivora bakmak istiyorum :)
SABAH:3 grissini, 2 kuru incir
ÖGLE: büyük bir bardak kefir
AKSAM:1 tabak tavuk sote,yarim dilim ekmek, salata
1 demlik (750ml) yesilcay
2ltsu
SPOR: 30dk video (level 1, 2.gün) - 100 mekik - 10 dk bölgesel egzersizler -16 km acik havada bisiklet
bide ben bugün dambil aldim..eskileri bulamadim yaa..umidi kesince gecikmeden alayim dedim ..ama zaten mecbur alicaktim eskiler 2,5 ti agir geliyordu bazen ..simdi 1,5 lik aldim
simdi videolar daha etkili olur:))
herseyimi kaybediyorum yaa.adim sayarim yok bikac kucuk egzersiz aletim vardi hic biri yok:/
Günaydın bebeklerr :103: :103: dün baglantım gitti giremedim nete telden de cok zor oluyor buraya girmek bugun iş görüşmesine gidicigiiiiiiim biraz bakınayım dedimdi
gunaydin seda
gunaydin neslihan
keyifler nasil?
iyi fena degil..bazen geceleri guzel uyuyamiyorum..o gecelerden biriydi:) ama birazdan keyfim gelir :)
tesekkürler turtacim (hep turta diyoruz ya adini unuttum : / )
Kİzlar merhaba ya
Bugun isardaydim yine taksimde
Arkadasimla alisveris yaptik gezdik yemek yedik fln
Ama sonra midem bulanmaya basladi
İstifra ettim iki kere malesef
Erkek arkadasimi aradim aksam geldi aldi bizi goze alamadim toplu tasimayla donmeyi
Hala bi midem bulaniyor yatiyorum
Yarin da gitmiycrm okula
Gecmisi okudum kizlar ama yorum yapamiycam kusura bakmyin benden bugunluk bu kadar malesef
günaydiiiinnn
Günaydın kızlar..
Dün akşam menümü yazdım, biraz gözümü dinlendireyim dedim.. uyuyakalmışım
Geçmişe bakıp geliyorummm
Günaydın bebeklerr :103: :103: dün baglantım gitti giremedim nete telden de cok zor oluyor buraya girmek bugun iş görüşmesine gidicigiiiiiiim biraz bakınayım dedimdi
Ben de 2. ve3. gün eksik kaldıBu akşam 0'dan başlamalıyım
Bende dambıl almak istiyorum jillian için... 1,5 mu iyi? 2 çok gelebilir diye düşündüm..
Umarım güzel geçerr :)
Çok sıcak hava yaaa :S
Ben de tedirgin uyuyorum bu aralar, 30 kere sağa sola dönerek :44: Sıcaktan mı acaba.. Bazen de çok düşünce uyku tutmuyo tabiiAma çok yorgunsam deliksiz uyuyorum.. dün akşam ki gibi..
Gayet güzel bir menü afiyet olsun Seda.kızlar ben yine işten yeni geldim.. Ay sonu olduğu için çok yoğunuz..
Menüm :
Sabah - yarım simit
Öğlen - tavuk ızgara, salata
Akşam - haşlanmış tavuk, ayran (yine tavık yine tavıkk :) )
Çok su, 2,5 olmuştur...
Geçmiş olsun Betül.Dikkat et kendine.Kİzlar merhaba ya
Bugun isardaydim yine taksimde
Arkadasimla alisveris yaptik gezdik yemek yedik fln
Ama sonra midem bulanmaya basladi
İstifra ettim iki kere malesef
Erkek arkadasimi aradim aksam geldi aldi bizi goze alamadim toplu tasimayla donmeyi
Hala bi midem bulaniyor yatiyorum
Yarin da gitmiycrm okula
Gecmisi okudum kizlar ama yorum yapamiycam kusura bakmyin benden bugunluk bu kadar malesef
Seda bence 1kg lıklar gayet iyi.Ben jillian 3. bölümdeyim ve hareketlerde hep dambıl kullanılıyor biliyorsun.Birsüre sonra 1kg lıklar bile ağır geliyor.Ben sürekli kaldır indir yoruluyorum.Hem ağır alırsan kolların iyice kas yapar. 1kg gayet ideal.Bu arada kollarım 30 küsür cm genişliğindeydi.Geçen hafta ölçtüm 24 cm olmuşBende dambıl almak istiyorum jillian için... 1,5 mu iyi? 2 çok gelebilir diye düşündüm..
Kolay gelsin Yasemin.Senin için oldukça yoğun bir gün.Tünaydın kızlar,
Uykusuz geçen bir gecenin ardından İstanbuldayım. Sabahtan beri rapor sunuyorum, uykusuz olarak sürekli anlatmak ne kadar zor. Gün içerisinde fırsat buldukça uğramaya çalışacağım.
Betuld geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.
Gayet güzel bir menü afiyet olsun Seda.
Geçmiş olsun Betül.Dikkat et kendine.
Seda bence 1kg lıklar gayet iyi.Ben jillian 3. bölümdeyim ve hareketlerde hep dambıl kullanılıyor biliyorsun.Birsüre sonra 1kg lıklar bile ağır geliyor.Ben sürekli kaldır indir yoruluyorum.Hem ağır alırsan kolların iyice kas yapar. 1kg gayet ideal.Bu arada kollarım 30 küsür cm genişliğindeydi.Geçen hafta ölçtüm 24 cm olmuş
Kolay gelsin Yasemin.Senin için oldukça yoğun bir gün.
ben arada yapmadigim gun olursa basa dönmeyi dusunmuyorum..tabi cok bos gun olursa ayrida..1 gun biraktim diye basa dönmem ..cunku yapamadigim gunde mutlaka baska spor yapmis oluyorum
sen kendin almaya gidince kontrol et canim..bana 1 kg cok hafif geldi..o yuzden 1,5 aldim..aslinda o hareketlerle 1 belki daha iyi olurdu..eskileri kaybetmeseydim 1 kg lik alirdim..bu ortasi olsun istedim :)) birde oglum arasira kullanmak istiyor..1 kg alsaydim kizardi:))
buralar sicakta degil ama bilmiyorum normalde rahat uyurum bu sefer uyku tutmadi
Herkese MERHABALAR
Seda bence 1kg lıklar gayet iyi.Ben jillian 3. bölümdeyim ve hareketlerde hep dambıl kullanılıyor biliyorsun.Birsüre sonra 1kg lıklar bile ağır geliyor.Ben sürekli kaldır indir yoruluyorum.Hem ağır alırsan kolların iyice kas yapar. 1kg gayet ideal.Bu arada kollarım 30 küsür cm genişliğindeydi.Geçen hafta ölçtüm 24 cm olmuş
buralar yine sessizleşmiş :44:
menümmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
yoğurt
ara
2 şeftali ama çok küçük erik gibiydiler
1 küçük parça çikolata (ablam avrupada o göndermiş o yüzden yedim)
öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran
akşam
1 tavuk but
Jilliana başladın zaten 28 günün kaldı.Bir bakmışsın zayıflamış.Ben başlarken ölçmüştüm sonra hiç aklıma gelmedi.Eşim kolların incelmiş deyince bakayım dedim şaşırdım.Şuan vücuduma göre iyi kilo verdikçe zayıflamaya devam eder sanırım.selammm
waoo ne guzel incelmis kollarinnnnn..benim simdi 32 :/..bencede 1 kg "özellikle bu videodA kullanmak icin ideal
Evet 1kglıklar ideal.Küçülür küçülür merak etme.Ben zaten 1 gün yapmıştım, 2 gün ara.. en iyisi baştan 10 gün yapmak benim için..
Ozaman 1kg en iyisi benim için, umarım benim de kollar küçülür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?