Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi fena degil..bazen geceleri guzel uyuyamiyorum..o gecelerden biriydi:) ama birazdan keyfim gelir :)

tesekkürler turtacim (hep turta diyoruz ya adini unuttum : / )

ahh tamam sorry biliyordum..bian gelmedi aklima:) ben gidip en azindan yumurta fln bisiler yapayim kuru kuru kahvalti yaptirmiyayim arkadasima

görüsürüzz

Ben de 2. ve3. gün eksik kaldı Bu akşam 0'dan başlamalıyım

Bende dambıl almak istiyorum jillian için... 1,5 mu iyi? 2 çok gelebilir diye düşündüm..

Günaydın bebeklerr :103: :103: dün baglantım gitti giremedim nete telden de cok zor oluyor buraya girmek bugun iş görüşmesine gidicigiiiiiiim biraz bakınayım dedimdi

Umarım güzel geçerr :)

gunaydin seda

gunaydin neslihan

keyifler nasil?

Çok sıcak hava yaaa :S

iyi fena degil..bazen geceleri guzel uyuyamiyorum..o gecelerden biriydi:) ama birazdan keyfim gelir :)

tesekkürler turtacim (hep turta diyoruz ya adini unuttum : / )

Ben de tedirgin uyuyorum bu aralar, 30 kere sağa sola dönerek :44: Sıcaktan mı acaba.. Bazen de çok düşünce uyku tutmuyo tabii Ama çok yorgunsam deliksiz uyuyorum.. dün akşam ki gibi..

Son düzenleme:

geçmiş olsun ablacımm dikkat et kendine

Günaydın kızlar..

Dün akşam menümü yazdım, biraz gözümü dinlendireyim dedim.. uyuyakalmışım

Geçmişe bakıp geliyorummm

Günaydın bebeklerr :103: :103: dün baglantım gitti giremedim nete telden de cok zor oluyor buraya girmek bugun iş görüşmesine gidicigiiiiiiim biraz bakınayım dedimdi

günaydın hepinizeeee

Tünaydın kızlar,

Uykusuz geçen bir gecenin ardından İstanbuldayım. Sabahtan beri rapor sunuyorum, uykusuz olarak sürekli anlatmak ne kadar zor. Gün içerisinde fırsat buldukça uğramaya çalışacağım.

Betuld geçmiş olsun, umarım daha iyisindir.

selam yasemin, zelis

Ben de 2. ve3. gün eksik kaldı Bu akşam 0'dan başlamalıyım

Bende dambıl almak istiyorum jillian için... 1,5 mu iyi? 2 çok gelebilir diye düşündüm..

ben arada yapmadigim gun olursa basa dönmeyi dusunmuyorum..tabi cok bos gun olursa ayrida..1 gun biraktim diye basa dönmem ..cunku yapamadigim gunde mutlaka baska spor yapmis oluyorum

sen kendin almaya gidince kontrol et canim..bana 1 kg cok hafif geldi..o yuzden 1,5 aldim..aslinda o hareketlerle 1 belki daha iyi olurdu..eskileri kaybetmeseydim 1 kg lik alirdim..bu ortasi olsun istedim :)) birde oglum arasira kullanmak istiyor..1 kg alsaydim kizardi:))

buralar sicakta degil ama bilmiyorum normalde rahat uyurum bu sefer uyku tutmadi

25 HAZİRAN
elmalıturta: 6
betüld: :44:
Layddline: :44:
UZAYIM : 22
Nesdii28: 22
Pia: 15
akashha: 4
yasminyaso: 22
Zaum: 8

Gayet güzel bir menü afiyet olsun Seda.

Geçmiş olsun Betül.Dikkat et kendine.

Seda bence 1kg lıklar gayet iyi.Ben jillian 3. bölümdeyim ve hareketlerde hep dambıl kullanılıyor biliyorsun.Birsüre sonra 1kg lıklar bile ağır geliyor.Ben sürekli kaldır indir yoruluyorum.Hem ağır alırsan kolların iyice kas yapar. 1kg gayet ideal.Bu arada kollarım 30 küsür cm genişliğindeydi.Geçen hafta ölçtüm 24 cm olmuş Kolay gelsin Yasemin.Senin için oldukça yoğun bir gün.

Son düzenleme:

selammm

waoo ne guzel incelmis kollarinnnnn..benim simdi 32 :/..bencede 1 kg "özellikle bu videodA kullanmak icin ideal

Ben zaten 1 gün yapmıştım, 2 gün ara.. en iyisi baştan 10 gün yapmak benim için..

Herkese MERHABALAR

Hoşgeldinnn

Ozaman 1kg en iyisi benim için, umarım benim de kollar küçülür...

buralar yine sessizleşmiş :44:

menümmmm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
yoğurt

ara
2 şeftali ama çok küçük erik gibiydiler
1 küçük parça çikolata (ablam avrupada o göndermiş o yüzden yedim)

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye
ayran

akşam
1 tavuk but

Bence güzel.. meyve ve çikolatayı erken saate yediğin için spor yaparsan eritirsin.. Ama akşam yemeği için çok erken değil mi? Acıkmamak için sanırım hafif bir şeyler yemen gerekebilir 7'ye kadar.. Ne önerir kızlar acaba :) Benim aklıma salata, süt falan geliyor..

selammm

waoo ne guzel incelmis kollarinnnnn..benim simdi 32 :/..bencede 1 kg "özellikle bu videodA kullanmak icin ideal
Jilliana başladın zaten 28 günün kaldı.Bir bakmışsın zayıflamış.Ben başlarken ölçmüştüm sonra hiç aklıma gelmedi.Eşim kolların incelmiş deyince bakayım dedim şaşırdım.Şuan vücuduma göre iyi kilo verdikçe zayıflamaya devam eder sanırım.

Ben zaten 1 gün yapmıştım, 2 gün ara.. en iyisi baştan 10 gün yapmak benim için..
Ozaman 1kg en iyisi benim için, umarım benim de kollar küçülür...
Evet 1kglıklar ideal.Küçülür küçülür merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…