Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim menüm;

Sabah - yarım simit, kahve

Öğlen - Ciğer, ayran

Akşam - Ezogelin çorba..

Su az içtim 1lt falan, yolda ve eve gidince tamamlamam lazım..
Az ve öz yemişsin bugünEzogelin biraz daha karbonhirat ağırlıklı ama başka birşey yememişsin zaten.Afiyet olsun.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen

ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta

menüleriniz güzel olmus kızlar ebrucumcum sende benim gibi yapmısssın bende sabah simidin yarısını öglen diger yarısını yedim

Aynen yaaa sabah yanıma peynir felan almayıda unutmuşum kuru kuru simit gitmedi sanırım psikolojik olarak yedim. Arada da kızım yanımda olmadığı için yemesem çöpe gidecekti kıyamadım yedim. Tamam o zaman canım bu hafta seni izinli olarak yazalım. İnşallah internetin sorun olmazda gelirsin ara ara. Cuma günleri listeye yardım edebilir misin? Ben notebook alacağım ama internet işini ne zaman hallederim bilemem. Dediğin gibi sen yine kopma buralardan izinli devam et ama çok uzak kalınca geçen hafta bana öyle oldu. Motivasyon çok düşüyor. Uyum sağlamak zorlaşıyor.

Paylaşım konusunda da gün içinde hadi dediğin gibi ama genelde akşamları herkes müsait oluyor. Burası kalabalık olunca konuda bulunur merak etme canım Ahhh ben gün içi bir gelebilsem bak burası nasıl hareketleniyor da gelemiyorum ki

Afiyet olsun... Şu dukan krepi herkes seviyor sanırım. Bende haftasonu deneyeceğimm..

Afiyer olsunn..

Teşekkürler Seda'cım.

Benim menüm;

Sabah - yarım simit, kahve

Öğlen - Ciğer, ayran

Akşam - Ezogelin çorba..

Su az içtim 1lt falan, yolda ve eve gidince tamamlamam lazım..

Senin menünde çok güzel olmuş canım. Bayılırım ciğere

benimde bugun kü menüm

sabah
yarım simit
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım simit
peynir

akşam
1 bardak sütlü nescafe

spor : 40 dk bisiklet + 30 dk minder hareketlerii

menüleriniz güzel olmus kızlar ebrucumcum sende benim gibi yapmısssın bende sabah simidin yarısını öglen diger yarısını yedim

Farkındaysan sırf o yüzden bugünki menümde simit yok. Artık simit almayacağım uzun bir süre

Bu arada bu sabah tartıldım 65,9 geldim. Sadece 300 gramım kaldı eksiye geçmem için ama cumayada az kaldı. Sanırım bide üzerimde regl şişkinliği var. Umarım cuma güzel bir sonuç alırım. Bu arada kızlar yaklaşık 8 yıl önceki bir kaprim vardı. 38 beden ama dar kalıptı. Yeni olduğu için kaldırmıştım dolaba. Kıyamamıştım kimseye vermeye. Bugün denedim ve oldu, süper bir duygu yaaaaa doğumdan önceki kıyafetlerimi giymek

benimde bugun kü menüm

sabah
yarım simit
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım simit
peynir

akşam
1 bardak sütlü nescafe

Turti napmışsın canım sen yaaa çok az yemişsin? Az dedim ama yemek yememişsin demek istedim. Nerdeyse kız kahveyle doyuracak kendini

Son düzenleme:
Turti napmışsın canım sen yaaa çok az yemişsin? Az dedim ama yemek yememişsin demek istedim. Nerdeyse kız kahveyle doyuracak kendini

ayy ne güzel bir duygudur o bilirim benim de pantalonlarım bollaştı çok sevindirik oluyoree ayy ebrucumcum bişiler oldu anlatıcam sana akşam şimdi dışarı çıkmam lazım moralim çook bozuk birkaç gündür o yüzden bu aralar hiç iştahım falan kalmadı bütün gün bir tek sabah yiyorum geri kalan ya süt ya yogurt yada fındık falan dünde öyleydim yani

Hadi bakalım o zaman. Ama yinede dikkat et kendine sonra hastalanma tamam mı canım

Bu arada turticim iş görüşmesi nasıl geçti? Hiç bişey yazmamışsın o konu hakkında :44:

benimde bugun kü menüm

sabah
yarım simit
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım simit
peynir

akşam
1 bardak sütlü nescafe

Bence de hiçbirşey yememişsin.ikkat et kendine.

Hayırdır canım ya bende merak ettim şimdi.Çok ciddi birşey değildir umarım.

tamam yürüyüşe devam o zaman :)

ama bu gün sadece 10 dk yürüdüm :/

Kızlar bakın sonuç listelerinde dolaşırken ne buldum, Hilal'in takıma ilk girdiği kilosunu

13 .TAKIM 177. ETAP etap ucuncusu :lepi:
Ad1 ( 56.7 / 56.6 / 0.1 / 0.18 %)
baye ( 67.7 / 66.1 / 1.6 / 2.36 %) (yeni üye)
dombili85 (73.8 / 72.8 / 1.0 / 1.36 %) (yeni üye)
dosba (69.2 / 69.0 / 0.2 / 0.29 %)
ela26yeni (60.5 / 60.3 / 0.2 / 0.33 %)
eski bir masal (63.0 / 59.8 / 3.2 / 5.08 %) (yeni üye)
hulk (79.6 / 80.0 / -0.4 / -0.50 %)
neyneyse (79.3 / 78.8 / 0.5 / 0.63 %)
nihan86 (60.0 / 59.6 / 0.4 / 0.67 %) (yeni üye)
şişgo (63.5 / 61.7 / 1.8 / 2.83 %)
uzaktandünyalı (71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.0 %)
nadid ( 59 / / %) (bildirimde ve paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 744.5 / 735.9 / 8.6 / 1.16 %)

benimde bugun kü menüm

sabah
yarım simit
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım simit
peynir

akşam
1 bardak sütlü nescafe

Sigara içmiyorsun dimi canım? Kahveden vazgeçemeyenler genelde sigara içenler oluyor :)

Benim de sakladığım şeylerim var yaa, yalnız değilmişimmm

Son düzenleme:
Canım öncelikle hoşgeldin. Eski üye olduğun için biliyorsundur bazı formaliteler var. Öncelikle takımdan ayrılırken nasıl ayrıldın? İzinli olarak mı ayrıldın, yoksa mezun mu oldun? Ben sonuç listelerine bakarken seni geri dönmek üzere ayrıldı olarak gördüm. Hala bakmaya devam ediyorum.

Bu arada ben sana yeni kuralları yazayım. Senin zamanında var mıydı bilmiyorum? Ayrıca en baştan belirteyim takım olarak en çok önem verdiğimiz konu paylaşım konusudur. Bol paylaşım bekliyorum senden de

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Sigara içmiyorsun dimi canım? Kahveden vazgeçemeyenler genelde sigara içenler oluyor :)

Benim de sakladığım şeylerim var yaa, yalnız değilmişimmm

Daha bir kısmını verdim sonradan. Bu tek kalmış. Nasıl olsa zayıflarım ben diye tam 6 yıl oyalamışım kendimi, ama sonunda başardım ve zayıfladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…