Az ve öz yemişsin bugünBenim menüm;
Sabah - yarım simit, kahve
Öğlen - Ciğer, ayran
Akşam - Ezogelin çorba..
Su az içtim 1lt falan, yolda ve eve gidince tamamlamam lazım..
MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen
ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek
AKŞAM
2 haşlanmış yumurta
MENÜM (25.06.2012) Dün
Sabah
1 simitin %75 i
Öğle
Etli patlıcanlı bir yemek
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek
Ara
Kalan %25 simit
Akşam
Tavuk sote
Ayran
Menüm (26.06.2012) Bugün
Sabah
1 kk beyaz peynir
Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
1 tane tavuk buget (Biraz büyüktü)
1 dilim kepek ekmek
Ara
1 tane şeftali
2 tane siyah erik
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + birazdan da bisiklete binmeyi düşünüyorum.
Teşekkürler canım
Dün dayanamamış simidi bitirmişsinAfiyet olsun Ebru.Yaz meyveleri çıktı menüler meyve bakımından zenginleşmeye başladı.
Öncelikle eline sağlık Ebru.Paylaşımlar artabilir evet ama arkadaşlar çalışıyor ve arada girip yazmak biraz zor.Ki gün içinde sürekli burdalar.Bazen ben ekrana bakıyorum ekranda bana.Arkadaşların ismini aşağıda görüyorum ama yazacak birşey olmuyor.Sürekli mesaj yazmak için çok aktif olup yeni konular gerekiyor.Umarım daha çok aktifleşir.
Bu arada Ebrucum haftaya, hafta içi büyük ihtimal yola çıkıyoruz.Beni bu hafta geri dönmek üzere ayrıldı yazabilirsin.Bu arada annemlerde internet için birşeyler yapabiliriz ama ne kadar girebilirim bilmiyorum.Düzenli olarak internetim olursa yazında burdayım.Paylaşımlarım düşebilir duruma göre iznim devam eder ama ben buralarda takılırım
Afiyet olsun... Şu dukan krepi herkes seviyor sanırım. Bende haftasonu deneyeceğimm..
Afiyer olsunn..
Benim menüm;
Sabah - yarım simit, kahve
Öğlen - Ciğer, ayran
Akşam - Ezogelin çorba..
Su az içtim 1lt falan, yolda ve eve gidince tamamlamam lazım..
menüleriniz güzel olmus kızlar ebrucumcum sende benim gibi yapmısssın bende sabah simidin yarısını öglen diger yarısını yedim
benimde bugun kü menüm
sabah
yarım simit
zeytin
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
yarım simit
peynir
akşam
1 bardak sütlü nescafe
spor : 40 dk bisiklet + 30 dk minder hareketlerii
Turti napmışsın canım sen yaaa çok az yemişsin? Az dedim ama yemek yememişsin demek istedim. Nerdeyse kız kahveyle doyuracak kendini
Farkındaysan sırf o yüzden bugünki menümde simit yok. Artık simit almayacağım uzun bir süre
Bu arada bu sabah tartıldım 65,9 geldim. Sadece 300 gramım kaldı eksiye geçmem için ama cumayada az kaldı. Sanırım bide üzerimde regl şişkinliği var. Umarım cuma güzel bir sonuç alırım. Bu arada kızlar yaklaşık 8 yıl önceki bir kaprim vardı. 38 beden ama dar kalıptı. Yeni olduğu için kaldırmıştım dolaba. Kıyamamıştım kimseye vermeye. Bugün denedim ve oldu, süper bir duygu yaaaaa doğumdan önceki kıyafetlerimi giymek
ayy ne güzel bir duygudur o bilirim benim de pantalonlarım bollaştı çok sevindirik oluyoree ayy ebrucumcum bişiler oldu anlatıcam sana akşam şimdi dışarı çıkmam lazım moralim çook bozuk birkaç gündür o yüzden bu aralar hiç iştahım falan kalmadı bütün gün bir tek sabah yiyorum geri kalan ya süt ya yogurt yada fındık falan dünde öyleydim yani
Bence de hiçbirşey yememişsin.ikkat et kendine.benimde bugun kü menüm
sabah
yarım simit
zeytin
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
yarım simit
peynir
akşam
1 bardak sütlü nescafe
Hayırdır canım ya bende merak ettim şimdi.Çok ciddi birşey değildir umarım.ayy ne güzel bir duygudur o bilirim benim de pantalonlarım bollaştı çok sevindirik oluyoree ayy ebrucumcum bişiler oldu anlatıcam sana akşam şimdi dışarı çıkmam lazım moralim çook bozuk birkaç gündür o yüzden bu aralar hiç iştahım falan kalmadı bütün gün bir tek sabah yiyorum geri kalan ya süt ya yogurt yada fındık falan dünde öyleydim yani
Biliyorum canım benim bir parça olduğunu ama eritmen lazım sonuçta
Tatlım senin şuan sıkılaşmaya değil zayıflamaya ihtiyacın var. Sporun fazlasıda zarar çünki ilerleyen zamanlarda kilo vermen durduğunda sporunu fazlalaştırabilirsin. Şimdi fazla yaparsan ilerde ne kadar fazlalaştırabilirsin ki? Sen sadece en az 35 dakika tempolu yürü canım. Mesela derse geç kalmış gibi yetişmeye çalışarak
tamam yürüyüşe devam o zaman :)
ama bu gün sadece 10 dk yürüdüm :/
Okudum canımHatice mesajımı okudun mu canım?
Arkadaslar gruba yeni katildim:)))
Herkese guzel paylasimlar
benimde bugun kü menüm
sabah
yarım simit
zeytin
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
yarım simit
peynir
akşam
1 bardak sütlü nescafe
Farkındaysan sırf o yüzden bugünki menümde simit yok. Artık simit almayacağım uzun bir süre
Bu arada bu sabah tartıldım 65,9 geldim. Sadece 300 gramım kaldı eksiye geçmem için ama cumayada az kaldı. Sanırım bide üzerimde regl şişkinliği var. Umarım cuma güzel bir sonuç alırım. Bu arada kızlar yaklaşık 8 yıl önceki bir kaprim vardı. 38 beden ama dar kalıptı. Yeni olduğu için kaldırmıştım dolaba. Kıyamamıştım kimseye vermeye. Bugün denedim ve oldu, süper bir duygu yaaaaa doğumdan önceki kıyafetlerimi giymek
Sigara içmiyorsun dimi canım? Kahveden vazgeçemeyenler genelde sigara içenler oluyor :)
Benim de sakladığım şeylerim var yaa, yalnız değilmişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?