Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benden de tekrar merhaba canım. İsmim Ebru bende 30 yaşındayım. Sağlıkçıyım ve 6 yaşında kızım var.

İnşallah bu sene KPSS de iyi bir puan alır istediğin yere atanırsın. Kızınıda allah bağışlasın. Aramıza yeniden dönmekle doğru bir karar vermişsin çünki burdan ayrı kalınca olmuyor bu kilo vermi işi.

Çok teşekkür ederim canım senin kızınıda allah bağışlasın. Birgün başlıyorum diyete sonra gidiyor ipin ucuda kaçıyor ,

Tamam canım izinli ayrıldığın için yeniden döndü diyeceğiz zaten yeni üye olmayacaksın. Ama yinede ben seni listeye almak için iki hafta deneme süresini kullanmak istiyorum. Söylediğim gibi paylaşım çok önemli çünki takımın motivasyonu sadece o şekilde artıyor. Ayrıca hergün yazdığımız mesajları sayıyoruz ve o gün kim mesaj listesi yapacak ise ona mesaj atıyoruz.

Mesela bugünün mesaj sayısını UZAYIM'a (Hatice'ye) atacaksın. Anlamadığın takıldığın herşeyide sorabilirsin.

Tamam canım sağol dönme işi takım için biraz kötü olacak ama ((

Çok teşekkür ederim canım senin kızınıda allah bağışlasın. Birgün başlıyorum diyete sonra gidiyor ipin ucuda kaçıyor ,

Amin canım çok teşekkürler. Gerçekten bu topiğin kilo konusunda önemi çok büyük. Ben şuana kadar yaklaşık 6 ayda hiç ara vermeden hep burdaydım ven 20 kilo verdim nerdeyse. Eğer kendi başıma olsam imkanı yok veremezdim. Şuan zayıflığımı tamamen buraya borçluyum

Haklısın ama elden ne gelir

Sen bu iki haftada elinden geldiğince vermeye çalış hiç olmazsa birazcık işe yarar
Ebru ALLAH kısmet ederse bizde doğum yaptıktan sonra soluğumuzu burda alacağız.Mezun olup gidip,takıma dönünce kiloda bölünme falan olacak mı?

Ebru ALLAH kısmet ederse bizde doğum yaptıktan sonra soluğumuzu burda alacağız.Mezun olup gidip,takıma dönünce kiloda bölünme falan olacak mı?

O zaman olmayacak canım. Ama sadece bir defa karne alabileceğiz. İkinci karne yok.

O zaman olmayacak canım. Ama sadece bir defa karne alabileceğiz. İkinci karne yok.

Anladım.Karne önemli değil canım.Senin içinde kendim içinde Okuldan bir karne alırım bide Takdir belgesini yapıştırırım.Oldu bitti
ÖZELLİKLE beslenme alışkanlığı kısmınada YILDIZLI PEKİYİ yazarım

Bu arada senin geçmişinide çok incelemiş oldum canım, bu ayrılış etabını ararken. O zamanlar çok parlak değilmişsin, umarım bundan sonra daha güzel kilolar verirsin

Valla canım 88den 64.5 kiloya inmiştim çokda uzun bir süre değildi

Tamam canım elimden geleni fazlasıyla yapacam inş.

Bu arada senin geçmişinide çok incelemiş oldum canım, bu ayrılış etabını ararken. O zamanlar çok parlak değilmişsin, umarım bundan sonra daha güzel kilolar verirsin

UZAYIMM canım 12-13 mesaj oldu
Kızlar şimdilik iyi geceler yarın görüşmek üzere

İlahi Hatice bugün bütün muzipliğin üstünde herhalde. Öldürdün beni gülmekten çok hoşsun yaaaaa

Valla canım 88den 64.5 kiloya inmiştim çokda uzun bir süre değildi

Ben o zaman senin son dönemlerini gördüm sadece. Başlangıcını görmedim canım. Rastgele bir sayfa açtım baktım sen varsın listede. Devam edip sonunu buldum. O zaman son dönemlerin kötüymüş Ama arada bayağı fark var inşallah çok ekside çıkmazsın

UZAYIMM canım 12-13 mesaj oldu
Kızlar şimdilik iyi geceler yarın görüşmek üzere

İyi geceler canım.

Kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler öpüyorum kocaman

Karnım acıktı yaaaaaaaaaaaa

Kimse kalmamış zaten.Bende çıkıyorum.Uğrayan olursa İYİ GECELER.GÜZEL RÜYALAR GÖRÜN

Merhaba kizlar, ancak otele geldim ve size yazabiliyorum. Menumu yazayim gecmise bakacagim.

Spor: bugun sabah 4 te yola ciktigim icin spor yapamadim, ama gun boyunca yaptigim kosusturma 1 haftalik spora bedeldi

Sabah: sekersiz kahve+ beyaz peynirli sandvic
Ara yapamadim
Ogle:izgarakofte+ maden suyu
Ara yapamadim
Aksam:izgara sebze+ az mercimek corbasi
Ara:taze badem 4 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…