Merhaba canım bende Nur 28 yaşındayım. 3 yaşında kızım var. Türkçe öğretmeniyim ama atamam olmadı KPSS gibi bir belayla uğraşıyorum(
Hamileliğim süresinde çok kilo aldım doğum sonrası 23 kilo verdim. Takımdan ayrılma sebebim hem kızım evdeydi hemde KPSSye hazırlanıyordum paylaşımım zor oluyordu bu yüzden ayrılmıştım. Şimdi kızım kreşe gidiyor, inş. 12 gün sonra KPSSde bitiyor böylelikle rahatladım. Birde biyerlere bağlı olmayınca dikkat edemiyorum kiloma(
İnş burda istediğim kiloya ulaşırım tekrardan
Benden de tekrar merhaba canım. İsmim Ebru bende 30 yaşındayım. Sağlıkçıyım ve 6 yaşında kızım var.
İnşallah bu sene KPSS de iyi bir puan alır istediğin yere atanırsın. Kızınıda allah bağışlasın. Aramıza yeniden dönmekle doğru bir karar vermişsin çünki burdan ayrı kalınca olmuyor bu kilo vermi işi.
Canım yeni gördüm kusura bakma
Elimden geldiğince uyarım paylaşımım olmuyorsa zaten ayrılırım takımdan şimdi genelde telefondan giriyorum o yüzden cevaplamaya çalışırım.
Takımdan izinli ayrılmıştım ama tekrar dönemedim(
Tamam canım izinli ayrıldığın için yeniden döndü diyeceğiz zaten yeni üye olmayacaksın. Ama yinede ben seni listeye almak için iki hafta deneme süresini kullanmak istiyorum. Söylediğim gibi paylaşım çok önemli çünki takımın motivasyonu sadece o şekilde artıyor. Ayrıca hergün yazdığımız mesajları sayıyoruz ve o gün kim mesaj listesi yapacak ise ona mesaj atıyoruz.
Mesela bugünün mesaj sayısını UZAYIM'a (Hatice'ye) atacaksın. Anlamadığın takıldığın herşeyide sorabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım senin kızınıda allah bağışlasın. Birgün başlıyorum diyete sonra gidiyor ipin ucuda kaçıyor ,
Tamam canım sağol dönme işi takım için biraz kötü olacak ama((
Haklısın ama elden ne gelir
Sen bu iki haftada elinden geldiğince vermeye çalış hiç olmazsa birazcık işe yarar
Ebru ALLAH kısmet ederse bizde doğum yaptıktan sonra soluğumuzu burda alacağız.Mezun olup gidip,takıma dönünce kiloda bölünme falan olacak mı?Haklısın ama elden ne gelir
Sen bu iki haftada elinden geldiğince vermeye çalış hiç olmazsa birazcık işe yarar
Ebru ALLAH kısmet ederse bizde doğum yaptıktan sonra soluğumuzu burda alacağız.Mezun olup gidip,takıma dönünce kiloda bölünme falan olacak mı?
Anladım.Karne önemli değil canım.Senin içinde kendim içinde Okuldan bir karne alırım bide Takdir belgesini yapıştırırım.Oldu bittiO zaman olmayacak canım. Ama sadece bir defa karne alabileceğiz. İkinci karne yok.
Bu arada senin geçmişinide çok incelemiş oldum canım, bu ayrılış etabını ararken. O zamanlar çok parlak değilmişsin, umarım bundan sonra daha güzel kilolar verirsin
Tamam canım elimden geleni fazlasıyla yapacam inş.
İyi geceler Nur.Görüşürüz.UZAYIMM canım 12-13 mesaj oldu
Kızlar şimdilik iyi geceler yarın görüşmek üzere
Anladım.Karne önemli değil canım.Senin içinde kendim içinde Okuldan bir karne alırım bide Takdir belgesini yapıştırırım.Oldu bitti
ÖZELLİKLE beslenme alışkanlığı kısmınada YILDIZLI PEKİYİ yazarım
Valla canım 88den 64.5 kiloya inmiştim çokda uzun bir süre değildi
UZAYIMM canım 12-13 mesaj oldu
Kızlar şimdilik iyi geceler yarın görüşmek üzere
İyi geceler Ebru.Valla bende acıktım ama yemek falan yok.Soğuk bir bardak su iç.İyi gelir.Kızlar bende kaçıyorum herkese iyi geceler öpüyorum kocaman
Karnım acıktı yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?