Amaaaannn Hilalime de bakın 63 falanmış.ŞİMDİ BİZİM KIZ 51 KİLO İLE ÇITIR MI ÇITIRKızlar bakın sonuç listelerinde dolaşırken ne buldum, Hilal'in takıma ilk girdiği kilosunu
13 .TAKIM 177. ETAP etap ucuncusu :lepi:
Ad1 ( 56.7 / 56.6 / 0.1 / 0.18 %)
baye ( 67.7 / 66.1 / 1.6 / 2.36 %) (yeni üye)
dombili85 (73.8 / 72.8 / 1.0 / 1.36 %) (yeni üye)
dosba (69.2 / 69.0 / 0.2 / 0.29 %)
ela26yeni (60.5 / 60.3 / 0.2 / 0.33 %)
eski bir masal (63.0 / 59.8 / 3.2 / 5.08 %) (yeni üye)
hulk (79.6 / 80.0 / -0.4 / -0.50 %)
neyneyse (79.3 / 78.8 / 0.5 / 0.63 %)
nihan86 (60.0 / 59.6 / 0.4 / 0.67 %) (yeni üye)
şişgo (63.5 / 61.7 / 1.8 / 2.83 %)
uzaktandünyalı (71.2 / 71.2 / 0.0 / 0.0 %)
nadid ( 59 / / %) (bildirimde ve paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 744.5 / 735.9 / 8.6 / 1.16 %)
Hoşgeldin Nur.Sen zaten bu takımdanmışsın.Senin zamanından kimse kalmadı sanırım.Neden ayrılmıştın?Şimdi kaç kgsin?Arkadaslar gruba yeni katildim:)))
Herkese guzel paylasimlar
Arkadaslar gruba yeni katildim:)))
Herkese guzel paylasimlar
Maşallah diyelim nazar değmesin.Poponu falan kaşı,bir yerlere vurDaha bir kısmını verdim sonradan. Bu tek kalmış. Nasıl olsa zayıflarım ben diye tam 6 yıl oyalamışım kendimi, ama sonunda başardım ve zayıfladım
Bak bak Funda'yı da bulmuş.Ebru gece gece ne karıştırıyorsun kız orayı burayı** 13 .TAKIM 209. ETAP ** Etap 4.sü
neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%)
sakaleynmaster ( 59.5 / 61.0 / -1.5 / -2.52%)
_ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%)
moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %)
roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%)
ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%)
ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%)
file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%)
ipek61 ( 64.4 / 64.2 / 0,2 / 0,31 %)
elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) ( Yeni üye, 01.06.2011'de katıldı. Hedef: 60)
sementa33 ( 90.5 / 89.8 / 0.7 / 0.77%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 786.2 / 779.9 / 6.3 / 0.80%)
Turti'cim buda senin için canım
Turti canım yaaaa sende çok şişkoymuşun yaaaaGerçi ben 85,5 ile başladım ama neyse
Bak bak Funda'yı da bulmuş.Ebru gece gece ne karıştırıyorsun kız orayı burayıKirli çamaşırları ortaya seriyorsun
Öncelikle ben Hatice. Aramıza tekrar hoşgeldin.dosba ve elayı ben bilmiyorum :44: Ne zaman neden ayrılmıştın? Kendinden biraz sözeder misin?Merhaba canım dosba ve elayı tanıyorum canım 64 gibi ayrıldım şimdi 74 kiloyum
O liste eski canım, benden önceki kaptanın başlangıcını buldum o yüzden paylaştım arkadaşlarla. Yani o listeden şuan takımda olan hiç kimse yok.
Merhaba canım dosba ve elayı tanıyorum canım 64 gibi ayrıldım şimdi 74 kiloyum
Hadi ya.İstikrarlı olmak için acaba kaptan mı olmak lazım:44: Demekki keramet kaptanlıkta.İzne ayrılıyorum yoksa ayağını kaydırmak için herşeyi yapardım Ebru hahahahahaYeni gelen arkadaş Nur için bakıyorum. Hangi etapta ayrılmış diye sonrada hoşuma gitti devamına baktım
Bu arada Hilal'in karnesi çok ama çok kötüymüş. Hem almış hem vermiş durumu hiç iyi değilmiş. Allah'tan kaptan olunca düzelmiş
Öncelikle ben Hatice. Aramıza tekrar hoşgeldin.dosba ve elayı ben bilmiyorum :44: Ne zaman neden ayrılmıştın? Kendinden biraz sözeder misin?
Kız senin gibi aktif biri hemen girmeyecekte kim girecek*** 13. Takım 241. Etap *** ETAP 3.SÜ
Aysecig: ( 58.6 / / / % ) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Balkaymak: ( 71.8 / 71.6 / 0.2 / 0.28 % )
Betüld: ( 65.8 / 64.8 / 1 / 1.52 % )
Elisya ( İzine çıkan üye mezuniyetini istiyor.)
Eski_bir_masal : ( 59.1 / 61.1 / -2 / -0.33 / -0.56 ) 235. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 6’ya bölündü.
LaydLiNe: ( 82.3/ 80.7 / 1.6 / 1.94 ) Yeni üye hedef: 63
Mutedeyyin: ( 73.7 / 72.1 / 1.6/ 2.17% )
Ozlew_19: ( 72 / 71.8 / 0.2 / 0.28 % )
Ysfmir: ( 60.7 / 61 / -0.3 / -0.49 % )
Takım Ortalaması : 0.64 %
Kızlar bakın buda benim takımdaki ilk haftam. Övünmek gibi olmasın ben ilk haftamda girmiştim listeye
Bende sınıf öğretmeniyim.İnşallah Kpss den yüksek puan alıp atanırsın.Çok fazla alım olacak bu senin için avantaj.Merhaba canım bende Nur 28 yaşındayım. 3 yaşında kızım var. Türkçe öğretmeniyim ama atamam olmadı KPSS gibi bir belayla uğraşıyorum(
Hamileliğim süresinde çok kilo aldım doğum sonrası 23 kilo verdim. Takımdan ayrılma sebebim hem kızım evdeydi hemde KPSSye hazırlanıyordum paylaşımım zor oluyordu bu yüzden ayrılmıştım. Şimdi kızım kreşe gidiyor, inş. 12 gün sonra KPSSde bitiyor böylelikle rahatladım. Birde biyerlere bağlı olmayınca dikkat edemiyorum kiloma(
İnş burda istediğim kiloya ulaşırım tekrardan
Canım öncelikle hoşgeldin. Eski üye olduğun için biliyorsundur bazı formaliteler var. Öncelikle takımdan ayrılırken nasıl ayrıldın? İzinli olarak mı ayrıldın, yoksa mezun mu oldun? Ben sonuç listelerine bakarken seni geri dönmek üzere ayrıldı olarak gördüm. Hala bakmaya devam ediyorum.
Bu arada ben sana yeni kuralları yazayım. Senin zamanında var mıydı bilmiyorum? Ayrıca en baştan belirteyim takım olarak en çok önem verdiğimiz konu paylaşım konusudur. Bol paylaşım bekliyorum senden de
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse buradaolmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Kız senin gibi aktif biri hemen girmeyecekte kim girecek
Amaaaannn boşver.Sen kendi hayatında 1. olup derece yapmışsın daha ne olacakAyyy canım yaaa taaa o zamandan belliymiş dimi gelecekte böyle olacağım
Ama derece yapamadım ona üzülüyorum. Tam iki hafta dolmadan olsaydı 3 kilo vermiş olacaktım o zaman bireyselde derece yapardım kesin
Bende sınıf öğretmeniyim.İnşallah Kpss den yüksek puan alıp atanırsın.Çok fazla alım olacak bu senin için avantaj.
Kızını Allah bağışlasınBiryerlere bağlı kalmak gerekiyor doğru söylüyorsun.İyi ki böyle bir yer var.İnşallah hedef kilona yakın bir sürede kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?