Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben geldim herkes cikmis galiba ben uyuyayim bari

Ebrucum telefondan alinti yapamiyorum. Detoksu bende sevmedim, bugun resmen hayata geri dondum:))istedigin zaman sorabilirsin tatlim

Aranizda oldugumu hissetmrk cok guzel

İyi geceler fistiklar

Merhaba kizlar
Bugun hic giremedim ya
Yaz geldi ben gezmekten ugrayamiyorumnki buraya, ne yapicazz

Saat Oglen olmustu ama biz kahvaltiya diye annemle ni akrabamiza gittik
Ordan ben avm ye gittim alisveris yaptim
Sonra sinemaya girdim
Sonra ablam istanbuldaydi is icin onunla bulusp karsiya gectik uskudarda bogaza karsi cay keyfi fln derken eve geldigimde saat 12 ye geliyordu
Annemlerle muhabbet, aldiklarimi yerleatireyim fln derken saat kac oldu.
Gecmisi okudum

Nur hosgeldin

Yasemin en de telefondan giriyorum hem de surekli, hatta takima girdigimden beri
Alintilari konusulanlari aklimda tutmaya calisarak bu sekilde yapmaya calisiyorum
Ayrica kk nin iphone uygulmasi gercekten berbat, ben o yuzden kullanmiuorum onu safariden aciyorum hep
Bu arada senin meslegin ney yasemin cok ilgimi cekti

Ebru sen bu kk'da karistirmadik yer birakmiyorsun galiba
Baska takimlara fln da surekli yaziyorsun, takima uye olup haber vermeden gidenler hango topikte fink atiyo buluyorsun, bugun de eski defterleri acmis, alemsin

Hatice ve ebru dogum dusunuyorsunuz ya bence hamilelik donemine simdiden olumsuz bakiyorsunuz
Cocugun gelisimi icin yeterli kilo alsaniz sadece hemen verirsiniz ki buraya bile igtiycaniz kalmaz

Turta sadee ebruya anlaa kiz bize de anlat
Asansorle ilgili bir gelisme mi var yoksam??

Menulerini paylasanlara afiyet olsunn
Grupta jillian furyasi esiyor bayaa
Ben de mi yapsam diuorum hep ama ben ona da vakit ayiramiyorum ki
Yanimda yapan biri olmasi lazim benim onu yapabilmem iciin

Menumu de yazip uyuyayim

Saat 12
Peynir, domates, salatalik, biraz fasulye tursusu kavurmasi

Saat 18:45
1 tavukburger (sinema 7deydi ve cok acikmistim vakit olmayinca valla gozumu karartip girdim burgera )

Sinemada zero ictim

Bu kadar
Cok sacma sapan bi menu biliyorum ama kendimi alisverise vurmustum yemegi unutmusum , acele ise de aeytan karisti

Hadi tatli ruyalar herkesee

Herkese Günaydınlar.Kızlar bugün evde olmayacağım ,gece de geç gelirim.Haberiniz olsun.Görüşürüz

Evet canım iphone uygulaması berbat ötesi. Canım ben teknik öğretmenim, sevgili devletim 8 yıldır kadro açabilseydi meslek liselerinde makina ressamlığı öğretmeni olacaktım. 8 yıldır özelde çalışıyorum, uluslararası bir yazılım şirketinde çalışıyorum. Makine çizimi ve üretiminde kullanılan yazılımları satıp eğitim veriyorum.
Bende alıntıları aklımda tutmaya çalışıyorum ama insan unutuyor arada atladıkları oluyor :)))

bende telefonla giriyorum bazen ..hic zorlanmiyorum google chrome ile giriyorum.

teşekkür ederim canım. Dün toplantının üstüne akşam yemek ve istanbul gezisi yaptırdık. Otele vardığımda saat 12 ye geliyordu

Bende bugün haftanın ilk kaçamağını yaptım. Küçük bir çay kaşığı kadar çikolata
menün çok güzel böyle devam :)

Ayy canım benim kusura bakma bir sürü abuk sabuk sorular sordum sana sende hiç üşenmeden gocunmadan cevap verdin. İnşallah hep böyle güzel gider kiloların. Çocuk konusunda bence düşünmen gereken tek şek kızının mutluluğu. Gerisi hikaye zaten.

Çok teşekkürler canım benim. Gerçekten azmin zaferi. Böyle gördükçe kendimi çok mutlu oluyorum. İnsanlar söyledikçe kendimle gurur duyuyorum. İnşallah darısı sizlere.

Detoksta olsa ben menünü beğenmedim canım. Ne yalan söyleyeyim.

[/QUOTE]
Her zaman sorabilirsin canım Evet kızımın mutluluğu önemli olan . Detoks bir daha yapmam ben, çok yorucu ve mide bulandırıcı

Kahvaltıda balık mı :))) ben normal zamanda bile yiyemiyorum canım Bol proteinli bir menu olmuş ama sporla birlikte süper.

MENÜM
SABAH
Dukan krep
Melemen

ÖĞLEN
Izgara balık
Salata
1 dilim ekmek

AKŞAM
2 haşlanmış yumurta

Bugün balık günüymüş herkesin. menün çok güzel canım ama dukan krep i çok merak ettim nasıl yapıyorsunuz.

Canım 24 haziranda da 2 tanecik mesajım vardı. Ya 2 yada 3 :)) 2 diyelim :))

Ayy ne güzel menünde meyveleri eksik etmemişsin , ben iki gündür meyve yiyemedim hiç

Benim menüm;

Sabah - yarım simit, kahve

Öğlen - Ciğer, ayran

Akşam - Ezogelin çorba..

Su az içtim 1lt falan, yolda ve eve gidince tamamlamam lazım..

Yediklerin çok az canım. Uzmanlar günlük 1000 kalorinin altına inme diyo.

benimde bugun kü menüm

sabah
yarım simit
zeytin

ara
1 bardak sütlü nescafe

öğlen
yarım simit
peynir

akşam
1 bardak sütlü nescafe

spor : 40 dk bisiklet + 30 dk minder hareketlerii

Simite bende bayılırım :)) her zaman olsa yerim yani ama menün biraz dengesiz olmuş canım.Akşam en azından bol yeşillikli bir salata yeseydin tatlım.

Afiyet olsun Ferhan'cım sporunda menünde güzel olmuş. Kahvaltılık balık nasıl bişey? Bildiğimiz balık değil mi? Ayy bende böyle kendimi kör cahil hissettim

ay bilmiyorum ki canim yaa:) öyle ceviriveriyorum türkceye..balik kroket:)

ben dün 9 da koltukta uyumusum..calistigim zamanlarda cok yoruluyorum birde spor yapmaya calsiyorum birde cocuklar wwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Herkese günaydın :) betül abla gelmiş uzun süredir yoktun hoşgeldin ablacım nur abla sende hoşgeldin eski bi üyesin galiba ben zeliş grubun en küçüğüyüm 16 yaşındayım ve öğrenciyim

Olabilir canım son zamanlarda doğal olarak 20 kilodan sonra çok yavaşlamıştı verişim inş. başlarda ki hızı yakalarım

Hosgeldin Nur:))
Hoşbuldum canım

Merhabalar valla telden çok zor oluyor gerçekten akşam telden girdim kör olacam zannettim :))

Gunaydiin kizlaar

Sana da günaydın canım

Herkese günaydın :) betül abla gelmiş uzun süredir yoktun hoşgeldin ablacım nur abla sende hoşgeldin eski bi üyesin galiba ben zeliş grubun en küçüğüyüm 16 yaşındayım ve öğrenciyim

Hoşbuldum canım ne güzel arada gençlerin olması iyi olyor böyle gruplarda

gunaydin seda, gunaydin zelis

hosgeldin nur

neyse gecmisi okurken 40 dk gecmis yaaaaa :S

Hoşbuldum :)))

aşağıda bi sürü isim görüyorum ama konuşcak konu bulamıyoruz galiba

geçmişe bir bakayım dedim , oku oku gelemedim yaav :)

ben dün akşam pikniğe gittim , gece de geç geldik eve kızımı yıkadım , duş aldım derekn saat 1 oldu , uyudum kızlar ...

önce dünkü menümü paylaşayım

kahvaltı
1 probiyotik yoğurt + 1 haşlanmış yumurta

ara
4-5 erik

öğlen
yarım kase yayla çorbası
1 porsiyon karışık sebze yemeği

akşam
tavuk
ayran
yarım dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…