Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yine yalnız kaldım yaav (
öğle yemeği menüsü kötü bugün malesef ama yemek saati bişeyler atıştırayım dönerim kızlar :)p

zelişcim sen kaçıncı sınıftasın canım ?

12. sınıfa geçtim yani lise son işte yüzzden ders çalışıyorum ama yaşım arkadaşlarıma göre küçük hem erken yazılmışım hemde okuma yazma bildiğim için 2.sınıftan başladım sınıfın en küçüğü ve en büyüğü (fiziksel olarak)
benim

16 yaşındaydın sen sanırım ?
ben de 16 yaşındayken üniversite 1. sınıf öğrencisiydim , iyi bilirim o halleri ben de sınıfın en küçüğüydüm çünkü !..
hatta kızlar hep " sen sus , sen daha küçüksün " derlerdi ; takılırlardı bana :))

Kızlar ebru 70ler topiğinden yazmış hep buraya geliyorsun diye, fakat durum şöyle oraya bile günde 2-3 kere yazabiliyorum, zaten yeme düzenim bozuldu, şu an da 77 küsür kilodayım, kendimi toparlayamıyorum, düzenli girmemde mümkün olmuyor, tabi ki buraya da uğrarım ama artık takımda olmamayı talep ediyorum, zaten çok kötü durumdayım, yeme düzenim mahvoldu

Buraya gelsem de geçmişe bakamam, cevap yazamam zaten kilo da alıyorum Noranın size bi faydası yok artık

Selam, çok uzun zamandır burada değilim... durumunu, sebeplerini de bilmiyorum. Ama herkes birbirine yardımcı olmak, destek almak için burada değil mi zaten? Bence pes etmemelisin. Bu grupta olsan da olmasan da.. Kendi mutluluğun için salma kendini.

sevgili buse , tabiki istemiyorsan takımda kalmanın bir faydası yok!..
ama unutma ki bize birşey olmaz , sadece olan sana olur okadar zorluklarla verdiğin 15 kiloyu geri alırsın !..
ve biz buna çooook üzülürüz (
bence tamam istersen takımda olma , arada gel konuşalım , belki takımdayken kendini baskı altında hissediyorsun ve daha kötüye de gidiyor olabilirsin bilemiyorum?
bu nedenle sağlıklı beslenme ve spora devam et , ama istersen bir takıma bağlı kalma sen bilirsin ?

biz yine de seni seviyoruz ve özlüyoruz
kendine iyi baaak

canım kendimden bahsedeyim biraz ; 30 yaşındayım, hemşireyim , 2 yaşında bir kızım var . İstanbul da yaşıyorum .
yarışmacı arkidişlere başarılar diliyorum

Merhaba canım bende 28 yaşındayım Türkçe öğretmeniyim, 3 yaşında kızım var istanbulda yaşıyorum

16 yaşında ünverste mi çok erken yaw :44: evet banada çok takılıyorlar minikkuş falan diyolar espirisine

16 yaşında ünverste mi çok erken yaw :44: evet banada çok takılıyorlar minikkuş falan diyolar espirisine

evet canım çok erken bence de ! 20 yaşında mezundum düşünsene !..
ama güzel günlerdi bee ; öğrenci olmak çok güzel aslında da kıymetini bilemiyoruz ozamanlar malesef

İyi geceler Ebru.Valla bende acıktım ama yemek falan yok.Soğuk bir bardak su iç.İyi gelir.

Su bile içmedim uyudum hemen. Bugünlerde kendimi çok aç hissediyorum ama sebebini bilmiyorum. Bu arada kızlar tolamda bir haftada 1,6kilo verdim. Yani bu sabah -200 deydim allaha şükür. Nedense ben kaçamaklardan sonra daha güzel kilolar veriyorum. Rüyamda da 6 kilo verdiğimi gördüm çok komikti

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Yoğunda bir dün Allah kolaylık versin.

Aynen Betül'cüm hafiye gibiyim. Seninkinide buldum. Hatta derece yapmışsın ilk listende.

Bu arada seni eve kapayacağım zaten. Anneyide kendine uydurdu artık evegirmez herhalde

Hamilelik konusunda da sanırım ben kendimi kısmam. Canım ne çekerse yerim.

Menün hiç olmamış. Umarım bu haftaki kilonu etkilemez bu düzen.

Herkese Günaydınlar.Kızlar bugün evde olmayacağım ,gece de geç gelirim.Haberiniz olsun.Görüşürüz

Ayy merak ettim şimdi nereye gittin? Ne yapıyosun diye

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Seni zaten geçen hafta izinli yazdık canım. Ben zaten sana takıma gel demedim arada bir insan uğrar mrb der dedim. Yanlış anlamışsın. Ama aklında olsun birgün yarışmaya dönmek istersen daha önce burda yarıştığını söyle. Çünki dediğim gibi izinli yazdım seni.

seda naaber yaa ?
gene kimsecikler yok ortada !
akşama ebrucum yine kızacak vallahaaaaa :18:

Evet bak nasıl bildin. Hemde kötü kızacağım. Benim notebookum bi gelsin zaten o zaman görcem sizi

Sen şuan liseyi 4 yıl okuyorsun. Eskiden 3 yıldı. Yani sen bu yıl üniversiteye gitmiş olacaktın canım Bizim sınıftada vardı bir tane minikkuşumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…