zelişcim sen kaçıncı sınıftasın canım ?
yazmayı unutmuşum spor yapamadım ama evi temizledim :))
bol su ve bitki çayı içtim ...
bu arada nur aramıza hoşgeldin canım
12. sınıfa geçtim yani lise son işte yüzzden ders çalışıyorum ama yaşım arkadaşlarıma göre küçük hem erken yazılmışım hemde okuma yazma bildiğim için 2.sınıftan başladım sınıfın en küçüğü ve en büyüğü (fiziksel olarak)
benim
Hoşbuldum canım
Kızlar ebru 70ler topiğinden yazmış hep buraya geliyorsun diye, fakat durum şöyle oraya bile günde 2-3 kere yazabiliyorum, zaten yeme düzenim bozuldu, şu an da 77 küsür kilodayım, kendimi toparlayamıyorum, düzenli girmemde mümkün olmuyor, tabi ki buraya da uğrarım ama artık takımda olmamayı talep ediyorum, zaten çok kötü durumdayım, yeme düzenim mahvoldu
Buraya gelsem de geçmişe bakamam, cevap yazamam zaten kilo da alıyorum Noranın size bi faydası yok artık
Kızlar ebru 70ler topiğinden yazmış hep buraya geliyorsun diye, fakat durum şöyle oraya bile günde 2-3 kere yazabiliyorum, zaten yeme düzenim bozuldu, şu an da 77 küsür kilodayım, kendimi toparlayamıyorum, düzenli girmemde mümkün olmuyor, tabi ki buraya da uğrarım ama artık takımda olmamayı talep ediyorum, zaten çok kötü durumdayım, yeme düzenim mahvoldu
Buraya gelsem de geçmişe bakamam, cevap yazamam zaten kilo da alıyorum Noranın size bi faydası yok artık
canım kendimden bahsedeyim biraz ; 30 yaşındayım, hemşireyim , 2 yaşında bir kızım var . İstanbul da yaşıyorum .
yarışmacı arkidişlere başarılar diliyorum
Merhaba canım bende 28 yaşındayım Türkçe öğretmeniyim, 3 yaşında kızım var istanbulda yaşıyorum
16 yaşında ünverste mi çok erken yaw :44: evet banada çok takılıyorlar minikkuş falan diyolar espirisine16 yaşındaydın sen sanırım ?
ben de 16 yaşındayken üniversite 1. sınıf öğrencisiydim , iyi bilirim o halleri ben de sınıfın en küçüğüydüm çünkü !..
hatta kızlar hep " sen sus , sen daha küçüksün " derlerdi ; takılırlardı bana :))
16 yaşında ünverste mi çok erken yaw :44: evet banada çok takılıyorlar minikkuş falan diyolar espirisine
betülcüm sen nasıl oldun?
geçmiş olsun tekrar canım ...
İyi geceler Ebru.Valla bende acıktım ama yemek falan yok.Soğuk bir bardak su iç.İyi gelir.
Merhaba kizlar, ancak otele geldim ve size yazabiliyorum. Menumu yazayim gecmise bakacagim.
Spor: bugun sabah 4 te yola ciktigim icin spor yapamadim, ama gun boyunca yaptigim kosusturma 1 haftalik spora bedeldi
Sabah: sekersiz kahve+ beyaz peynirli sandvic
Ara yapamadim
Ogle:izgarakofte+ maden suyu
Ara yapamadim
Aksam:izgara sebze+ az mercimek corbasi
Ara:taze badem 4 tane
Merhaba kizlar
Bugun hic giremedim ya
Yaz geldi ben gezmekten ugrayamiyorumnki buraya, ne yapicazz
Saat Oglen olmustu ama biz kahvaltiya diye annemle ni akrabamiza gittik
Ordan ben avm ye gittim alisveris yaptim
Sonra sinemaya girdim
Sonra ablam istanbuldaydi is icin onunla bulusp karsiya gectik uskudarda bogaza karsi cay keyfi fln derken eve geldigimde saat 12 ye geliyordu
Annemlerle muhabbet, aldiklarimi yerleatireyim fln derken saat kac oldu.
Gecmisi okudum
Nur hosgeldin
Yasemin en de telefondan giriyorum hem de surekli, hatta takima girdigimden beri
Alintilari konusulanlari aklimda tutmaya calisarak bu sekilde yapmaya calisiyorum
Ayrica kk nin iphone uygulmasi gercekten berbat, ben o yuzden kullanmiuorum onu safariden aciyorum hep
Bu arada senin meslegin ney yasemin cok ilgimi cekti
Ebru sen bu kk'da karistirmadik yer birakmiyorsun galiba
Baska takimlara fln da surekli yaziyorsun, takima uye olup haber vermeden gidenler hango topikte fink atiyo buluyorsun, bugun de eski defterleri acmis, alemsin
Hatice ve ebru dogum dusunuyorsunuz ya bence hamilelik donemine simdiden olumsuz bakiyorsunuz
Cocugun gelisimi icin yeterli kilo alsaniz sadece hemen verirsiniz ki buraya bile igtiycaniz kalmaz
Turta sadee ebruya anlaa kiz bize de anlat
Asansorle ilgili bir gelisme mi var yoksam??
Menulerini paylasanlara afiyet olsunn
Grupta jillian furyasi esiyor bayaa
Ben de mi yapsam diuorum hep ama ben ona da vakit ayiramiyorum ki
Yanimda yapan biri olmasi lazim benim onu yapabilmem iciin
Menumu de yazip uyuyayim
Saat 12
Peynir, domates, salatalik, biraz fasulye tursusu kavurmasi
Saat 18:45
1 tavukburger (sinema 7deydi ve cok acikmistim vakit olmayinca valla gozumu karartip girdim burgera)
Sinemada zero ictim
Bu kadar
Cok sacma sapan bi menu biliyorum ama kendimi alisverise vurmustum yemegi unutmusum , acele ise de aeytan karisti
Hadi tatli ruyalar herkesee
Herkese Günaydınlar.Kızlar bugün evde olmayacağım ,gece de geç gelirim.Haberiniz olsun.Görüşürüz
geçmişe bir bakayım dedim , oku oku gelemedim yaav :)
ben dün akşam pikniğe gittim , gece de geç geldik eve kızımı yıkadım , duş aldım derekn saat 1 oldu , uyudum kızlar ...
önce dünkü menümü paylaşayım
kahvaltı
1 probiyotik yoğurt + 1 haşlanmış yumurta
ara
4-5 erik
öğlen
yarım kase yayla çorbası
1 porsiyon karışık sebze yemeği
akşam
tavuk
ayran
yarım dilim ekmek
seda naaber yaa ?
gene kimsecikler yok ortada !
akşama ebrucum yine kızacak vallahaaaaa :18:
16 yaşında ünverste mi çok erken yaw :44: evet banada çok takılıyorlar minikkuş falan diyolar espirisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?