maaalesef ablacım ben seviyorum öğrenciliği aslındaevet canım çok erken bence de ! 20 yaşında mezundum düşünsene !..
ama güzel günlerdi bee ; öğrenci olmak çok güzel aslında da kıymetini bilemiyoruz ozamanlar malesef
Su bile içmedim uyudum hemen. Bugünlerde kendimi çok aç hissediyorum ama sebebini bilmiyorum. Bu arada kızlar tolamda bir haftada 1,6kilo verdim. Yani bu sabah -200 deydim allaha şükür. Nedense ben kaçamaklardan sonra daha güzel kilolar veriyorum. Rüyamda da 6 kilo verdiğimi gördüm çok komikti
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Yoğunda bir dün Allah kolaylık versin.
Aynen Betül'cüm hafiye gibiyim. Seninkinide buldum. Hatta derece yapmışsın ilk listende.
Bu arada seni eve kapayacağım zaten. Anneyide kendine uydurdu artık evegirmez herhalde
Hamilelik konusunda da sanırım ben kendimi kısmam. Canım ne çekerse yerim.
Menün hiç olmamış. Umarım bu haftaki kilonu etkilemez bu düzen.
Ayy merak ettim şimdi nereye gittin? Ne yapıyosun diye
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Seni zaten geçen hafta izinli yazdık canım. Ben zaten sana takıma gel demedim arada bir insan uğrar mrb der dedim. Yanlış anlamışsın. Ama aklında olsun birgün yarışmaya dönmek istersen daha önce burda yarıştığını söyle. Çünki dediğim gibi izinli yazdım seni.
Evet bak nasıl bildin. Hemde kötü kızacağım.Benim notebookum bi gelsin zaten o zaman görcem sizi
Sen şuan liseyi 4 yıl okuyorsun. Eskiden 3 yıldı. Yani sen bu yıl üniversiteye gitmiş olacaktın canımBizim sınıftada vardı bir tane minikkuşumuz
memnun oldum canım...
hangi semttesin peki ?
Beylikdüzü tarafındayım canım, sen hangi semttesin
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
öğlen
2 dilim ekmek
2 yumurta
akşam
taze fasulye
su:1.5 litre
geçmişe bir bakayım dedim , oku oku gelemedim yaav :)
ben dün akşam pikniğe gittim , gece de geç geldik eve kızımı yıkadım , duş aldım derekn saat 1 oldu , uyudum kızlar ...
önce dünkü menümü paylaşayım
kahvaltı
1 probiyotik yoğurt + 1 haşlanmış yumurta
ara
4-5 erik
öğlen
yarım kase yayla çorbası
1 porsiyon karışık sebze yemeği
akşam
tavuk
ayran
yarım dilim ekmek
Kızlar ebru 70ler topiğinden yazmış hep buraya geliyorsun diye, fakat durum şöyle oraya bile günde 2-3 kere yazabiliyorum, zaten yeme düzenim bozuldu, şu an da 77 küsür kilodayım, kendimi toparlayamıyorum, düzenli girmemde mümkün olmuyor, tabi ki buraya da uğrarım ama artık takımda olmamayı talep ediyorum, zaten çok kötü durumdayım, yeme düzenim mahvoldu
Buraya gelsem de geçmişe bakamam, cevap yazamam zaten kilo da alıyorum Noranın size bi faydası yok artık
Merhaba canım bende 28 yaşındayım Türkçe öğretmeniyim, 3 yaşında kızım var istanbulda yaşıyorum
hello bebeklerrrrr ben geldim önce menümü yazayım sonra da geçmişe bakayım
sabah
1 simit
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak nescafe
peynir
öğle
yarım karnıyarık
yogurt
akşam
1 bardak süt
spor: 40 dk
bu arada bugün tartıldım ama 64 kilo çıktım ya anlamıyorum ki ben valla ama şişkinlik de var üşüttüm biraz iki gündür umarım geçer de cuma veririm grmda olsa
hello bebeklerrrrr ben geldim önce menümü yazayım sonra da geçmişe bakayım
sabah
1 simit
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak nescafe
peynir
öğle
yarım karnıyarık
yogurt
akşam
1 bardak süt
spor: 40 dk
bu arada bugün tartıldım ama 64 kilo çıktım ya anlamıyorum ki ben valla ama şişkinlik de var üşüttüm biraz iki gündür umarım geçer de cuma veririm grmda olsa
evet suan yalnizim ne yapabilirim acaba 8) spor yapicam birazdan da
yalniz olunca paylasicagim biseyler varmiydi diye dusunuyorum..
su videoda en son strec yaparken arkadan eliyle ayagini tuituyorda..ilk yaptigimda ayagima kramp girmisti..simdi yaparken rahatliyorum..ama tabi kendimede haksizlik yapmiyim
*smile deki ikiside benim icimdeki ben beni seviyor
evet kendime haksizlik yapmiyim dogum, bebegim,cocuklar ugrasiyorum derken otur otur tabi hamlastik..ama hemen kondisyonumu kazandim
birde sey diycektim..ebrucum, cuma tartida fazla cikarsam beni ayni kiloda yazarmisin..cunkü tam cuma gunu regl günüm...ins cikmam ama ..ooffff cikarsam
bu asagidaki smilelerde guzelmis ...benim herhalim var..mesela simditam böyleyim..birazdan spor yapicam .. böyle olucam
ebrucumkimse yokken kendikendine muhabbet bkz
*regl öncesi kafayi siyirmis bir adet ferhan
hazir vakit varken sporumu yapayim ben
Arkadaslar gruba yeni katildim:)))
Herkese guzel paylasimlar
Sigara içmiyorsun dimi canım? Kahveden vazgeçemeyenler genelde sigara içenler oluyor :)
Benim de sakladığım şeylerim var yaa, yalnız değilmişimmm
** 13 .TAKIM 209. ETAP ** Etap 4.sü
neyneyse ( 59.9 / 60.4 / -0.5 / -0.83%)
sakaleynmaster ( 59.5 / 61.0 / -1.5 / -2.52%)
_ferdici_ ( 66.0 / 65.7 / 0.3 / 0.45%)
moonros ( 77.0 / 73.8 / 3.2 / 4.16 %)
roseking35 ( 67.6 / 67.1 / 0.5 / 0.74%)
ebruli_hayat ( 74.6 / 75.3 / -0.7 / -0.94%)
ozlemmtekinn ( 73.9 / 73.6 / 0.3 / 0.41%)
file76 ( 79.8 / 77.4 / 2.4 / 3.01%)
ipek61 ( 64.4 / 64.2 / 0,2 / 0,31 %)
elmaliturta ( 73.0 / 71.6 / 1.4 / 1.92%) ( Yeni üye, 01.06.2011'de katıldı. Hedef: 60)
sementa33 ( 90.5 / 89.8 / 0.7 / 0.77%)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 786.2 / 779.9 / 6.3 / 0.80%)
Turti'cim buda senin için canım
Turti canım yaaaa sende çok şişkoymuşun yaaaaGerçi ben 85,5 ile başladım ama neyse
O liste eski canım, benden önceki kaptanın başlangıcını buldum o yüzden paylaştım arkadaşlarla. Yani o listeden şuan takımda olan hiç kimse yok.
Hadi ya.İstikrarlı olmak için acaba kaptan mı olmak lazım:44: Demekki keramet kaptanlıkta.İzne ayrılıyorum yoksa ayağını kaydırmak için herşeyi yapardım Ebru hahahahaha
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar
o zamanlar da neyneyse kaptandı oda karnesini alıp ayrıldı bir hayır var demek ki bu kaptanlıkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?