Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam vermeden direkt dalmışım konuya

Bugün gerçekten Neslihan'ın çırpındığı kadar varmış. Kimse uğramamış. Paylaşımlar çok azaldı. Cuma toplu bir azar işiteceksiniz anlaşılan benden.

Turti uğramamış hiç? Umarım kötü bişey yoktur :44:

evet canım çok erken bence de ! 20 yaşında mezundum düşünsene !..
ama güzel günlerdi bee ; öğrenci olmak çok güzel aslında da kıymetini bilemiyoruz ozamanlar malesef
maaalesef ablacım ben seviyorum öğrenciliği aslında

benim gibi minikkuş zor bulunur ama yaşım küçük görünüşte hepsinin ablası gibiyim

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik

öğlen
2 dilim ekmek
2 yumurta

akşam
taze fasulye

su:1.5 litre

Beylikdüzü tarafındayım canım, sen hangi semttesin

Kızlar artık bir İstanbul buluşması ayarlayın. Çünki 4-5 kişi oldunuz nerdeyse. Ben İstanbul'da olsam şimdi ayarlamıştık ama gel gör ki uzağım İstanbul'a.

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik

öğlen
2 dilim ekmek
2 yumurta

akşam
taze fasulye

su:1.5 litre

Menün güzel olmuş. Sende ekmekleri gördükçe diyorum ki haaa tam Konya'lı bu kız Suyun az olmuş, sporun nerde ? Bide yumurta nasıldı?

Son düzenleme:

gece partisi haaa oofff guzel olmustur..kizinda tabi bitkin dusmustur..menunde guzel olmus

tanisamadan ayrildin :S bak almissin bile kilolari canim bence toparlanip dön,,ve bu diyet isine kisa sürede son ver

Merhaba canım bende 28 yaşındayım Türkçe öğretmeniyim, 3 yaşında kızım var istanbulda yaşıyorum

oo oouuu türkce ögretmeni..benim devrik karmasik cumlelerimi duzeltirmisin..gercekten cok karisik yaziyorum bazen..a normal gördügünde düzeltirmisin? * bi o eksikti :)))

hello bebeklerrrrr ben geldim önce menümü yazayım sonra da geçmişe bakayım

sabah
1 simit
peynir
zeytin
salatalık

ara
1 bardak nescafe
peynir

öğle
yarım karnıyarık
yogurt

akşam
1 bardak süt

spor: 40 dk

bu arada bugün tartıldım ama 64 kilo çıktım ya anlamıyorum ki ben valla ama şişkinlik de var üşüttüm biraz iki gündür umarım geçer de cuma veririm grmda olsa

Son düzenleme:

Bir simit bence sabahları çok oluyor turticim yaaaaa. Bu arada niye 64 çıktın anlamadım. Senin vücut iyi direnmeye başladı. Sporunuda yapıyorsun. Bu arada suyu nasıl içiyorsun turti?

evet suan yalnizim ne yapabilirim acaba 8) spor yapicam birazdan da

yalniz olunca paylasicagim biseyler varmiydi diye dusunuyorum..

su videoda en son strec yaparken arkadan eliyle ayagini tuituyorda..ilk yaptigimda ayagima kramp girmisti..simdi yaparken rahatliyorum..ama tabi kendimede haksizlik yapmiyim
*smile deki ikiside benim icimdeki ben beni seviyor

evet kendime haksizlik yapmiyim dogum, bebegim,cocuklar ugrasiyorum derken otur otur tabi hamlastik..ama hemen kondisyonumu kazandim

birde sey diycektim..ebrucum, cuma tartida fazla cikarsam beni ayni kiloda yazarmisin..cunkü tam cuma gunu regl günüm...ins cikmam ama ..ooffff cikarsam

bu asagidaki smilelerde guzelmis ...benim herhalim var..mesela simdi tam böyleyim..birazdan spor yapicam .. böyle olucam

ebrucumkimse yokken kendikendine muhabbet bkz

*regl öncesi kafayi siyirmis bir adet ferhan

evet ya fedakarliklari cogaltmadan gitmiyor kilolar..özellikle son, direnen kilolarda..menun guzel aslinda ama direnci kirmak icin tamamen diyet yemeklerine yönelsen hareketlenme olur bence

bi yazi paylasmistim sislikle ilgili orada yaziyor..sadece regl oncesi sislik olmuyor..bilmedigimiz cok basit birsey bile bizi sisirebiliyormus..ins öyledir

Ne desem ki şimdi bilemedem ama burdanda sıyırmış olarak görünüyorsun Ferhan'cım

Bi defa sen taktın bu + olayına. Bu kadar sıkma artık kendini. Bakarım duruma göre hareket ederizde sen çok gerildin. + çıkmayacaksan bile bu gerlikten dolayı + çıkacaksın ona göre. Takma artık şu şişkinliği bişey olmaz inşallahta - çıkarsın bu cuma.

Bu arada yukarda söyledim galiba Adana gezisinin bütün fazlalıklarını verdim ve -200 e geçtim

merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar

Arkadaslar gruba yeni katildim:)))
Herkese guzel paylasimlar

hoşgeldin canımm

Sigara içmiyorsun dimi canım? Kahveden vazgeçemeyenler genelde sigara içenler oluyor :)

Benim de sakladığım şeylerim var yaa, yalnız değilmişimmm

yok canım çok şükür hiç başlamadım sigaraya

ayyyy evet ya o zamanlardan bir ben birde hilal kalmışız zaten herkes gitti takımdan baksana o zaman nasıl 1 er 2 şer gidiyormuş kilolar şimdi grm grm

O liste eski canım, benden önceki kaptanın başlangıcını buldum o yüzden paylaştım arkadaşlarla. Yani o listeden şuan takımda olan hiç kimse yok.

Hadi ya.İstikrarlı olmak için acaba kaptan mı olmak lazım:44: Demekki keramet kaptanlıkta.İzne ayrılıyorum yoksa ayağını kaydırmak için herşeyi yapardım Ebru hahahahaha

o zamanlar da neyneyse kaptandı oda karnesini alıp ayrıldı bir hayır var demek ki bu kaptanlıkda

Hoşgeldin canım. Öncelikle sana kurallarımızı yazayım.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazeretiolmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yadasizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Selam hoşgeldin. umarım kısa zamanda istedigin kiloya kavusursun

o zamanlar da neyneyse kaptandı oda karnesini alıp ayrıldı bir hayır var demek ki bu kaptanlıkda

Sıra bende zaten tickerıma tekrar bakarsanız şuan hedefe en yakın üye benim, kaptanlığın kerametimi acaba diyeceğim ama Hilal çok tembelmiş. Sürekli kilo almış. Listelerde hep + varmış. Allaha şükür bende hiç + olmadı. Bir geçen hafta olacaktı. Onuda izinli yazınca hallettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…