Kızlar artık bir İstanbul buluşması ayarlayın. Çünki 4-5 kişi oldunuz nerdeyse. Ben İstanbul'da olsam şimdi ayarlamıştık ama gel gör ki uzağım İstanbul'a.
Menün güzel olmuş. Sende ekmekleri gördükçe diyorum ki haaa tam Konya'lı bu kızSuyun az olmuş, sporun nerde ? Bide yumurta nasıldı?
ferhan abla bende sayende sıyırmış gibi göründümevet suan yalnizim ne yapabilirim acaba 8) spor yapicam birazdan da
yalniz olunca paylasicagim biseyler varmiydi diye dusunuyorum..
su videoda en son strec yaparken arkadan eliyle ayagini tuituyorda..ilk yaptigimda ayagima kramp girmisti..simdi yaparken rahatliyorum..ama tabi kendimede haksizlik yapmiyim
*smile deki ikiside benim icimdeki ben beni seviyor
evet kendime haksizlik yapmiyim dogum, bebegim,cocuklar ugrasiyorum derken otur otur tabi hamlastik..ama hemen kondisyonumu kazandim
birde sey diycektim..ebrucum, cuma tartida fazla cikarsam beni ayni kiloda yazarmisin..cunkü tam cuma gunu regl günüm...ins cikmam ama ..ooffff cikarsam
bu asagidaki smilelerde guzelmis ...benim herhalim var..mesela simditam böyleyim..birazdan spor yapicam .. böyle olucam
ebrucumkimse yokken kendikendine muhabbet bkz
*regl öncesi kafayi siyirmis bir adet ferhan
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar[/QUOTE
hoşgeldin aramıza ben zeliş
yürüyemiyrum derken ablacım anlayamadım :44:
Su bile içmedim uyudum hemen. Bugünlerde kendimi çok aç hissediyorum ama sebebini bilmiyorum. Bu arada kızlar tolamda bir haftada 1,6kilo verdim. Yani bu sabah -200 deydim allaha şükür. Nedense ben kaçamaklardan sonra daha güzel kilolar veriyorum. Rüyamda da 6 kilo verdiğimi gördüm çok komikti
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Yoğunda bir dün Allah kolaylık versin.
Aynen Betül'cüm hafiye gibiyim. Seninkinide buldum. Hatta derece yapmışsın ilk listende.
Bu arada seni eve kapayacağım zaten. Anneyide kendine uydurdu artık evegirmez herhalde
Hamilelik konusunda da sanırım ben kendimi kısmam. Canım ne çekerse yerim.
Menün hiç olmamış. Umarım bu haftaki kilonu etkilemez bu düzen.
Ayy merak ettim şimdi nereye gittin? Ne yapıyosun diye
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Seni zaten geçen hafta izinli yazdık canım. Ben zaten sana takıma gel demedim arada bir insan uğrar mrb der dedim. Yanlış anlamışsın. Ama aklında olsun birgün yarışmaya dönmek istersen daha önce burda yarıştığını söyle. Çünki dediğim gibi izinli yazdım seni.
Evet bak nasıl bildin. Hemde kötü kızacağım.Benim notebookum bi gelsin zaten o zaman görcem sizi
Sen şuan liseyi 4 yıl okuyorsun. Eskiden 3 yıldı. Yani sen bu yıl üniversiteye gitmiş olacaktın canımBizim sınıftada vardı bir tane minikkuşumuz
Sıra bende zaten tickerıma tekrar bakarsanız şuan hedefe en yakın üye benim, kaptanlığın kerametimi acaba diyeceğim ama Hilal çok tembelmiş. Sürekli kilo almış. Listelerde hep + varmış. Allaha şükür bende hiç + olmadı. Bir geçen hafta olacaktı. Onuda izinli yazınca hallettik
Kızlar artık bir İstanbul buluşması ayarlayın. Çünki 4-5 kişi oldunuz nerdeyse. Ben İstanbul'da olsam şimdi ayarlamıştık ama gel gör ki uzağım İstanbul'a.
Menün güzel olmuş. Sende ekmekleri gördükçe diyorum ki haaa tam Konya'lı bu kızSuyun az olmuş, sporun nerde ? Bide yumurta nasıldı?
Bir simit bence sabahları çok oluyor turticim yaaaaa. Bu arada niye 64 çıktın anlamadım. Senin vücut iyi direnmeye başladı. Sporunuda yapıyorsun. Bu arada suyu nasıl içiyorsun turti?
kaptanım ,okudum,anladım.Hoşgeldin canım. Öncelikle sana kurallarımızı yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazeretiolmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yadasizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
bu arada ebrucummmcum sana mesaj attım
ben de liseyi 4 yıl okudum ama benimki anadolu lisesiydiçok uyuz oldum şümcük madem 4 yıl olacakdı biz niye kastık o kadar sınava girdik yöksek puan aldık uleeeeeeen
evet bencede ben hep diyorum zatü buluşalım amma olmuyor
ya evet yemicem yarın simit falan bilmiyorum ki ebru ya bu kilolarda hep böyle oluyorum ama ben inatcıyım vücudum benden inatcı valla su çok içiyorum günde en az 3 bardak yesil çay 2,5 3 lt yakın su içerim yani hiç spor yapmasam bile bu menülerle kilo vermem lazım ama herhalde bu kaç senenin kilosu bendeki ondan bu kadar zor eriyor olabilir
kaptanım ,okudum,anladım.
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
domates
peynir
4 zeytin
1 brd yarım yağlı süt
ara:16 tane badem
öğle:etli patates yemeği
1 dilim ekmek
ara:1 şeftali
akşam:bamya
cacık
1 dilim ekmek.
su:günlük 3 litreyi geçer .
memnun oldum,ben zeynep.daha önce bu bölümü okumamıştım bile
şimdiki kilom 84,hedefim 65. 65 e ulaşınca 60 için uğraşıcam.
Okudum canım cevabınıda yazdımDüşündükçe kızıyorum kendi kendime.
Bende 4 yıl okudum canım sağlık meslek lisesiydi. Allahtan bende erken gitmiştim ilkokula yaşıtlarımla mezun oldum 4 yıl okumama rağmen.
Öyle deme turticim yaaaaa. Bence yıllarla alakası yok. Çünki ben hiç takılmadan kilo verdim. Hatta kızıma hamile kaldığımda 64 kiloydum. Şuan 65.4 kiloyum. Kızım 6 yaşında düşünsene 6 yıldır ben bu kiloları görmemişim.
O zaman yeniden hoşgeldin canım aramıza. Öncelikle şöyle sorayım daha önce cuma yarışmalarına katıldın mı hiç? Kendini tanıtmışsın ama ismini yazmamışsın.
Ben Ebru bu arada
Bide şuanki kilonla hedef kilonu yazabilir misin not alayım.
1 dilim kepek ekmek
domates
peynir
4 zeytin
1 brd yarım yağlı süt
1 dilim ekmek
cacık
1 dilim ekmek.
ay bilmiyorum ki valla işte ne yiyorsam yazıyorum ya anlamadım valla inş. önümüzdeki haftalar böyle olmaz
menün güzel de bademler cok fazla geldi bana canım öğlende etli patates yemişsin çünkü
Turticim yaaa sen bu cuma tartıdan sonra vücudunu şaşırtsana birazcıkBide simit yeme artık. Ayrıca içtiğin kahvenin sütleride az vermene engel olabilir.
hello bebeklerrrrr ben geldim önce menümü yazayım sonra da geçmişe bakayım
sabah
1 simit
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak nescafe
peynir
öğle
yarım karnıyarık
yogurt
akşam
1 bardak süt
spor: 40 dk
bu arada bugün tartıldım ama 64 kilo çıktım ya anlamıyorum ki ben valla ama şişkinlik de var üşüttüm biraz iki gündür umarım geçer de cuma veririm grmda olsa
evet suan yalnizim ne yapabilirim acaba 8) spor yapicam birazdan da
yalniz olunca paylasicagim biseyler varmiydi diye dusunuyorum..
su videoda en son strec yaparken arkadan eliyle ayagini tuituyorda..ilk yaptigimda ayagima kramp girmisti..simdi yaparken rahatliyorum..ama tabi kendimede haksizlik yapmiyim
*smile deki ikiside benim icimdeki ben beni seviyor
evet kendime haksizlik yapmiyim dogum, bebegim,cocuklar ugrasiyorum derken otur otur tabi hamlastik..ama hemen kondisyonumu kazandim
birde sey diycektim..ebrucum, cuma tartida fazla cikarsam beni ayni kiloda yazarmisin..cunkü tam cuma gunu regl günüm...ins cikmam ama ..ooffff cikarsam
bu asagidaki smilelerde guzelmis ...benim herhalim var..mesela simditam böyleyim..birazdan spor yapicam .. böyle olucam
ebrucumkimse yokken kendikendine muhabbet bkz
*regl öncesi kafayi siyirmis bir adet ferhan
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar
1 dilim kepek ekmek
domates
peynir
4 zeytin
1 brd yarım yağlı süt
1 dilim ekmek
cacık
1 dilim ekmek.
bu arada dünkü mesaj sayılarını görmedim belkide gözümden kaçmıştır hatice yazdımı benimki 6 ebrucum sana sölim bari burdan
ya ne yapsam kaçamak mı yapayım azıcık ben diyetisyene giderken o bana vücudu şaşırtma evresinde bir menü yazmıstı içinde pilav falan vardı cuma günü pilav yiyeyim ben ya en iyisi bir tabak falan akşamı az yerim zaten bişi yiyesim gelmiyor öyle dengelerim vücut alıştı çünkü açlığa artık kendini kıtlık moduna soktu sanırım şaşırtmak lazım vücudu biraz dedigin gibi evet kahveyide azaltıcam birde öyle deneyeyim kolayı falan tamamen kestim zaten bakalım ne olacak
Afiyet olsun, bir de geçmiş olsunnn
Ben çok eğlendim okurken :) Yazılı düşünmek böyle bir şey herhalde
Afiyet olsun, acaba akşam ekmek yememek mi gerek?
gün 100 mesajı geçmezsem özele değil topiğe yazıcam değil mi?hedef 65 olsun.gerçekçi olmak gerek.Zeynep'cim bide takımda mesaj sayma olayımız var. Günlük mesajlarını sayıyorsun, daha sonra listede o gün kim varsa ona özel mesaj olarak yolluyorsun. Ben aşağıya listeyi yazıyorum senin için. Bugün akşam takımdan çıkmadan kaç mesaj yazmışsın sayarsın, bugünün karşısında kim varsa ona yollarsın. Eğer 100 mesajı geçmediysen topikte yazarsın mesaj sayını not alırız.
27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta
öğlen azdı yemek,ama dikkat ederim.geçen tv de günde 17 bademin zayıflamada yararı olduğunu okudum.ondan yedim.ay bilmiyorum ki valla işte ne yiyorsam yazıyorum ya anlamadım valla inş. önümüzdeki haftalar böyle olmaz
menün güzel de bademler cok fazla geldi bana canım öğlende etli patates yemişsin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?