Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

türkiyenin en obez ili konyaynış zaten işte bende arada kaynadım ekmeklerime bişey demiyosunuz bende size güvenip yiyorum azalt derseniz baş üstüne komutanım der ve azaltırım
ferhan abla bende sayende sıyırmış gibi göründüm

kendi kendimme gülüyorum burda sana

ben de liseyi 4 yıl okudum ama benimki anadolu lisesiydi çok uyuz oldum şümcük madem 4 yıl olacakdı biz niye kastık o kadar sınava girdik yöksek puan aldık uleeeeeeen

Son düzenleme:

evet ama hilal duygusal olaylara baglı olarakdan cok bozuyordu diyeti

evet bencede ben hep diyorum zatü buluşalım amma olmuyor

Bir simit bence sabahları çok oluyor turticim yaaaaa. Bu arada niye 64 çıktın anlamadım. Senin vücut iyi direnmeye başladı. Sporunuda yapıyorsun. Bu arada suyu nasıl içiyorsun turti?

ya evet yemicem yarın simit falan bilmiyorum ki ebru ya bu kilolarda hep böyle oluyorum ama ben inatcıyım vücudum benden inatcı valla su çok içiyorum günde en az 3 bardak yesil çay 2,5 3 lt yakın su içerim yani hiç spor yapmasam bile bu menülerle kilo vermem lazım ama herhalde bu kaç senenin kilosu bendeki ondan bu kadar zor eriyor olabilir

Son düzenleme:
kaptanım ,okudum,anladım.

bu arada ebrucummmcum sana mesaj attım

Okudum canım cevabınıda yazdım Düşündükçe kızıyorum kendi kendime.

ben de liseyi 4 yıl okudum ama benimki anadolu lisesiydi çok uyuz oldum şümcük madem 4 yıl olacakdı biz niye kastık o kadar sınava girdik yöksek puan aldık uleeeeeeen

Bende 4 yıl okudum canım sağlık meslek lisesiydi. Allahtan bende erken gitmiştim ilkokula yaşıtlarımla mezun oldum 4 yıl okumama rağmen.

Öyle deme turticim yaaaaa. Bence yıllarla alakası yok. Çünki ben hiç takılmadan kilo verdim. Hatta kızıma hamile kaldığımda 64 kiloydum. Şuan 65.4 kiloyum. Kızım 6 yaşında düşünsene 6 yıldır ben bu kiloları görmemişim.

kaptanım ,okudum,anladım.

O zaman yeniden hoşgeldin canım aramıza. Öncelikle şöyle sorayım daha önce cuma yarışmalarına katıldın mı hiç? Kendini tanıtmışsın ama ismini yazmamışsın.

Ben Ebru bu arada

Bide şuanki kilonla hedef kilonu yazabilir misin not alayım.

kahvaltı:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
domates
peynir
4 zeytin
1 brd yarım yağlı süt

ara:16 tane badem

öğle:etli patates yemeği
1 dilim ekmek

ara:1 şeftali

akşam:bamya
cacık
1 dilim ekmek.

su:günlük 3 litreyi geçer .

memnun oldum,ben zeynep.daha önce bu bölümü okumamıştım bile
şimdiki kilom 84,hedefim 65. 65 e ulaşınca 60 için uğraşıcam.

Menün çok güzel olmuş Zeynep'cim. Ama patatesten mümkün olduğunca uzak dur çünki glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. Ve direkt depo ediliyormuş. Onun harici gayet güzel olmuş. Yavaş yavaş sporda eklersen çok güzel gidecek kiloların.

memnun oldum,ben zeynep.daha önce bu bölümü okumamıştım bile
şimdiki kilom 84,hedefim 65. 65 e ulaşınca 60 için uğraşıcam.

Bende memnun oldum canım. Hedefini burdan mezun olabilmen için sordum canım. 65 mi bildirelim 60 mı bildirelim?

Zeynep'cim bide takımda mesaj sayma olayımız var. Günlük mesajlarını sayıyorsun, daha sonra listede o gün kim varsa ona özel mesaj olarak yolluyorsun. Ben aşağıya listeyi yazıyorum senin için. Bugün akşam takımdan çıkmadan kaç mesaj yazmışsın sayarsın, bugünün karşısında kim varsa ona yollarsın. Eğer 100 mesajı geçmediysen topikte yazarsın mesaj sayını not alırız.

27-28 Haziran : zaum
29-30 Haziran : Pia
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta

ay bilmiyorum ki valla işte ne yiyorsam yazıyorum ya anlamadım valla inş. önümüzdeki haftalar böyle olmaz

menün güzel de bademler cok fazla geldi bana canım öğlende etli patates yemişsin çünkü

ay bilmiyorum ki valla işte ne yiyorsam yazıyorum ya anlamadım valla inş. önümüzdeki haftalar böyle olmaz

menün güzel de bademler cok fazla geldi bana canım öğlende etli patates yemişsin çünkü

Turticim yaaa sen bu cuma tartıdan sonra vücudunu şaşırtsana birazcık Bide simit yeme artık. Ayrıca içtiğin kahvenin sütleride az vermene engel olabilir.

Turticim yaaa sen bu cuma tartıdan sonra vücudunu şaşırtsana birazcık Bide simit yeme artık. Ayrıca içtiğin kahvenin sütleride az vermene engel olabilir.

ya ne yapsam kaçamak mı yapayım azıcık ben diyetisyene giderken o bana vücudu şaşırtma evresinde bir menü yazmıstı içinde pilav falan vardı cuma günü pilav yiyeyim ben ya en iyisi bir tabak falan akşamı az yerim zaten bişi yiyesim gelmiyor öyle dengelerim vücut alıştı çünkü açlığa artık kendini kıtlık moduna soktu sanırım şaşırtmak lazım vücudu biraz dedigin gibi evet kahveyide azaltıcam birde öyle deneyeyim kolayı falan tamamen kestim zaten bakalım ne olacak

Afiyet olsun, bir de geçmiş olsunnn

Ben çok eğlendim okurken :) Yazılı düşünmek böyle bir şey herhalde

Hoşgeldin Zeynepp, inşallah hepimiz hedefimize ulaşırızzz

Afiyet olsun, acaba akşam ekmek yememek mi gerek?

Son düzenleme:
bu arada dünkü mesaj sayılarını görmedim belkide gözümden kaçmıştır hatice yazdımı benimki 6 ebrucum sana sölim bari burdan

Yok canım Hatice bugün geç gelecek. Yayınlamadı mesaj sayılarını. Seninkini not aldım.

Bence uzun zamandır yemeyi istediğin bişey varsa onu ye kaçamak yap yani. Canın neyi çok çekiyorsa. Ama sadece cuma yap ki diğer cumaya kadar eritebilesin ve - ye düşesin. Bak ben o kadar kaçamak yaptım Adanada yemediğim şey kalmadı sonra bir kastım toplam 1600 vermişim. Normal zamanda veremiyordum bu kadar kiloyu aynı anda. Hatta bu cumaya kadar 2000 olur.

Afiyet olsun, bir de geçmiş olsunnn

Ben çok eğlendim okurken :) Yazılı düşünmek böyle bir şey herhalde

Afiyet olsun, acaba akşam ekmek yememek mi gerek?

Seda'cım Zeynep'in kilosunda akşam 1 dilim ekmek yemesinde bence bir sakınca yok çünki ilerleyen zamanlarda kilo durmaya başladığı zaman ilk azaltacağı şey ekmek olacak.

Ama kızlar biliyorsunuz ki yediğimiz ekmekler normal ekmekler olmayacak. Bu arada artık menülerde ekmeğin türünü belirtmenizi istiyorum. 1 Dilim ekmek değilde 1 dilim tam buğday ekmeği, bir dilim çavdar ekmeği gibi...

gün 100 mesajı geçmezsem özele değil topiğe yazıcam değil mi?hedef 65 olsun.gerçekçi olmak gerek.

öğlen azdı yemek,ama dikkat ederim.geçen tv de günde 17 bademin zayıflamada yararı olduğunu okudum.ondan yedim.

Son düzenleme:
MENÜM

Sabah

1 kase sütlü nesfit

Öğle

1 kase çorba
2 dilim köfte (Dalyan köfte) Küçük ekmek dilimi kadardı
2 dilim kepek ekmek (Dilimler küçüktü)
Birazcık karpuz

Ara

2 tane kayısı
2 tane siyah erik

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Bol su + 1 fincan yeşilçay

10000. sayfaya yetişemediiiiim

Selam kızlar,

Menüm

Sabah - yarım simit

Öğlen - mercimek çorba, 3 yk pilav, az kuzu eti haşlama

Akşam - yarım simit..

İki yarım simit ve pilav olmadı evet.. sonda ki yarım simit işte olduğum ve bir şey yemek zorunda olduğum için yendi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…