gün 100 mesajı geçmezsem özele değil topiğe yazıcam değil mi?hedef 65 olsun.gerçekçi olmak gerek.
öğlen azdı yemek,ama dikkat ederim.geçen tv de günde 17 bademin zayıflamada yararı olduğunu okudum.ondan yedim.
Seda'cım Zeynep'in kilosunda akşam 1 dilim ekmek yemesinde bence bir sakınca yok çünki ilerleyen zamanlarda kilo durmaya başladığı zaman ilk azaltacağı şey ekmek olacak.
Ama kızlar biliyorsunuz ki yediğimiz ekmekler normal ekmekler olmayacak. Bu arada artık menülerde ekmeğin türünü belirtmenizi istiyorum. 1 Dilim ekmek değilde 1 dilim tam buğday ekmeği, bir dilim çavdar ekmeği gibi...
Ne desem ki şimdi bilemedem ama burdanda sıyırmış olarak görünüyorsun Ferhan'cım
Bi defa sen taktın bu + olayına. Bu kadar sıkma artık kendini. Bakarım duruma göre hareket ederizde sen çok gerildin. + çıkmayacaksan bile bu gerlikten dolayı + çıkacaksın ona göre. Takma artık şu şişkinliği bişey olmaz inşallahta - çıkarsın bu cuma.
Bu arada yukarda söyledim galiba Adana gezisinin bütün fazlalıklarını verdim ve -200 e geçtim
Hadi bakalım kolay gelsin sana
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar
türkiyenin en obez ili konyaynış zaten işte bende arada kaynadım ekmeklerime bişey demiyosunuz bende size güvenip yiyorum azalt derseniz baş üstüne komutanım der ve azaltırım
ferhan abla bende sayende sıyırmış gibi göründüm
kendi kendimme gülüyorum burda sana
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar[/QUOTE
hoşgeldin aramıza ben zeliş
yürüyemiyrum derken ablacım anlayamadım :44:
canim emin olmamakla birlikte, kilona ve yasina göre 4 dilim siyah (cesitlerinden) ekmek yiyebilirsin diye dusunuyorum ..dayanabilirsen 3 e indirirsin..sonra 2 fln dengelersin..ins 18 yasina gelmeden citir bir genc kiz olursun
kahvaltı:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmek
domates
peynir
4 zeytin
1 brd yarım yağlı süt
ara:16 tane badem
öğle:etli patates yemeği
1 dilim ekmek
ara:1 şeftali
akşam:bamya
cacık
1 dilim ekmek.
su:günlük 3 litreyi geçer .
evet, birazcik fazla olmus..harekette azsa cok yavas kilo verirsin ..biraz kilonu verdikten sonra korunmak amacli yiyebilrisin bukadar
10000. sayfaya yetişemediiiiim :2:
Selam kızlar,
Menüm
Sabah - yarım simit
Öğlen - mercimek çorba, 3 yk pilav, az kuzu eti haşlama
Akşam - yarım simit..
İki yarım simit ve pilav olmadı evet.. sonda ki yarım simit işte olduğum ve bir şey yemek zorunda olduğum için yendi
gün 100 mesajı geçmezsem özele değil topiğe yazıcam değil mi?hedef 65 olsun.gerçekçi olmak gerek.
öğlen azdı yemek,ama dikkat ederim.geçen tv de günde 17 bademin zayıflamada yararı olduğunu okudum.ondan yedim.
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
1 kase çorba
2 dilim köfte (Dalyan köfte) Küçük ekmek dilimi kadardı
2 dilim kepek ekmek (Dilimler küçüktü)
Birazcık karpuz
Ara
2 tane kayısı
2 tane siyah erik
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 1 fincan yeşilçay
10000. sayfaya yetişemediiiiim
Selam kızlar,
Menüm
Sabah - yarım simit
Öğlen - mercimek çorba, 3 yk pilav, az kuzu eti haşlama
Akşam - yarım simit..
İki yarım simit ve pilav olmadı evet.. sonda ki yarım simit işte olduğum ve bir şey yemek zorunda olduğum için yendi
artık bizim eve beyaz ekmek girmiyor.hep light alıyoruz.eşimde diyette çünkü.
ben azda olsa kızımı emziriyorum.çok az yersem hiç sütüm kalmaz.
Menüme ek;
Sabah simitin yanında yeşil çay
Akşamüstü 4 gibi form çay :)
ben azda olsa kızımı emziriyorum.çok az yersem hiç sütüm kalmaz.
du bakalim aklina daha neler gelicek hehe..bendede cok oluyor..diyetten miki acaba:)
hmmmm tabi dikkat et o zamannnnnnn
o cok daha önemli
diyeti herzaman yaparsin ama o duygu, o his yasanamiycak birdaha..ya duygusunu gectim (ben cok istiyordum 6 ay emzirebildide sadece) bebek icinde cok onemli..artik bunu hepimiz biliyoruz.. ö zen diiiiimmmmmmmm...
*grubun en kiskanc , en özenc uyesi benimmmmmm
istanbulda olanlari kiska ni yo rummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden cok spor yapanlari kis ka ni yoruuuuuuuuuuuummmmmm
birde sen eklendin...bebegini kokla benim icin
benim dus almam lazimmmmmmm...bebegim uyandiginda onu koklamak istesem ooo fiiiiuuuuu diycekkkkk istemiycek beniiiiiii
Su içtim :) Hem de sabahtan kalan simitti
benim asagidaki mesaj karismis :S
bak ben bunu duymamistim hic:)
ne diyelim:)) kendinde yazmissin canim..bari ayran icseydin yaninda kuru kuru yemseydin:))
du bakalim aklina daha neler gelicek hehe..bendede cok oluyor..diyetten miki acaba:)
hmmmm tabi dikkat et o zamannnnnnn
o cok daha önemli
diyeti herzaman yaparsin ama o duygu, o his yasanamiycak birdaha..ya duygusunu gectim (ben cok istiyordum 6 ay emzirebildide sadece) bebek icinde cok onemli..artik bunu hepimiz biliyoruz.. ö zen diiiiimmmmmmmm...
*grubun en kiskanc , en özenc uyesi benimmmmmm
istanbulda olanlari kiska ni yo rummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden cok spor yapanlari kis ka ni yoruuuuuuuuuuuummmmmm
birde sen eklendin...bebegini kokla benim icin
benim dus almam lazimmmmmmm...bebegim uyandiginda onu koklamak istesem ooo fiiiiuuuuu diycekkkkk istemiycek beniiiiiii
menümude yazayim öyle gideyim dusa
SABAH: 2 hindi sosisi * yagsizdi
ÖGLE:1 muz, 1 elma
AKSAM: 500 gr kefir
*nasi bi menü bende anlamadim:/
SPOR: yarim saat jilianin parcalama videosu(4.gün) hehee kadin deli yaa isme bakin:))) sonrada bikac hafif egzersiz yaptim
2 buyuk bardak yesilcay, 2 lt fazla su
Su içtim :) Hem de sabahtan kalan simitti
Kız ferhan öldürdün bugün sen beni yaaaaa. İnsan açıksözlü olurda bu kadar mı olur koptum ben burda yaaaaaaaaaabide çok şekersin sen yaaaaaa
Zeynep daha tanımıyor yaaa bizi bunlar deli mi ne yaaaa diye düşünecek birazdan
Ben de istanbulda olmayanları kıskanıyorum yaa, inanmazsın ama. Çünkü İstanbul'un güzel tarafını görmeden, işten eve evden işee. Her gün 3 saat yolda geçiyor.. Şimdi daha yeni çıkıyorumm işten mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?