Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bademde sorun yok canım ama sayısı biraz çok olmuş. Bide öyle her duyduğumuza inanmak bence doğru değil. Bazı arkadaşlar aralarda günlük 10 adet yiyorlardı. Ben hiç yemedim ama bi yönden faydasıda var.

artık bizim eve beyaz ekmek girmiyor.hep light alıyoruz.eşimde diyette çünkü.

Hadi bakalım kolay gelsin sana

ya artidan cok..gerildim canim..her reglimde olmasada 5-6 ayda bir oluyor..normalde bukadar gerilmiyorum..tebrikler..biz demistik zaten;D

hosgeldin..güvenli olmadigi icin yürüyemiyorsun avatarinin altindada sükretmissin..kendimi sorgulattin bana..kolayliklar diliyorum..güle güle büyütün bebeginizi..saglikla ins

Tam ben diyecektim simit ve pilav olmamış diye ama sen farketmişsin bile. Bugünü unut o zaman yarın daha dikkatli olursun. Cumaya kadar bişey kalmaz umarım.

Bu arada 10000 ni sadece ben farkettim sandım ama sende farketmişsin

Kızlar bu arada 13. takım en son kurulan takımlardan olmasına rağmen şuan paylaşımda cuma yarışma takımları içinde birinci takım bunu biliyor muydunuz?

Son düzenleme:
benim asagidaki mesaj karismis :S

bak ben bunu duymamistim hic:)

ne diyelim:)) kendinde yazmissin canim..bari ayran icseydin yaninda kuru kuru yemseydin:))

Yok canım 100 mesajı yanlış anladın. Ben baktım şuan sen 800 küsürdesin yani özel mesaj atma hakkın var. Günlük en az 5 mesaj kuralımız var. Mümkün olduğunca paylaşımının çok olmasına çalış. Ama en az 5 tane mesaj yazman gerekiyor. Anlatabildim mi acaba?

Bu arada ben senin hedefini 60 olarak yazıyorum. Gayet gerçekçi bir hedef. Benim tickerıma baktın dimi? 85,5 ile başladım şuan 65,4 kiloyum. Sana sormadan takım kaptanı insiyatifim kullanarak hedefini 60 olarak bildiriyorum

artık bizim eve beyaz ekmek girmiyor.hep light alıyoruz.eşimde diyette çünkü.

Süper olmuş canım bu olayy. Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama kardeşimde benimle birlikte kalıyor o yemek istemiyor

ben azda olsa kızımı emziriyorum.çok az yersem hiç sütüm kalmaz.

Bu yediklerin gayet güzel zaten. Çok az yemene gerek yok. Zaten kilona göre az bile yemişsin. Zamanla ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksın. Şimdi sana tuhaf geliyor olabilir daha ilk günün nede olsan. Senden de menülere yorum bekliyoruz canım tamam mı?

Demek ki benim gelmem gerekiyormuş topiğin canlanması için, Hatice gelince zor okuyacak ama olsun. Şu benim internet olayım bir çözülsün iş yerinde bakın bakalım sizi nasıl mesaj bombardımanına tutuyorum

Menüme ek;

Sabah simitin yanında yeşil çay

Akşamüstü 4 gibi form çay :)

du bakalim aklina daha neler gelicek hehe..bendede cok oluyor..diyetten miki acaba:)

ben azda olsa kızımı emziriyorum.çok az yersem hiç sütüm kalmaz.

hmmmm tabi dikkat et o zamannnnnnn

o cok daha önemli

diyeti herzaman yaparsin ama o duygu, o his yasanamiycak birdaha..ya duygusunu gectim (ben cok istiyordum 6 ay emzirebildide sadece) bebek icinde cok onemli..artik bunu hepimiz biliyoruz.. ö zen diiiiimmmmmmmm...

*grubun en kiskanc , en özenc uyesi benimmmmmm

istanbulda olanlari kiska ni yo rummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

benden cok spor yapanlari kis ka ni yoruuuuuuuuuuuummmmmm

birde sen eklendin...bebegini kokla benim icin

benim dus almam lazimmmmmmm...bebegim uyandiginda onu koklamak istesem ooo fiiiiuuuuu diycekkkkk istemiycek beniiiiiii

Kız ferhan öldürdün bugün sen beni yaaaaa. İnsan açıksözlü olurda bu kadar mı olur koptum ben burda yaaaaaaaaaa bide çok şekersin sen yaaaaaa

Zeynep daha tanımıyor yaaa bizi bunlar deli mi ne yaaaa diye düşünecek birazdan

benim asagidaki mesaj karismis :S

bak ben bunu duymamistim hic:)

ne diyelim:)) kendinde yazmissin canim..bari ayran icseydin yaninda kuru kuru yemseydin:))

Ben de istanbulda olmayanları kıskanıyorum yaa, inanmazsın ama. Çünkü İstanbul'un güzel tarafını görmeden, işten eve evden işee. Her gün 3 saat yolda geçiyor.. Şimdi daha yeni çıkıyorumm işten mesela

menümude yazayim öyle gideyim dusa

SABAH: 2 hindi sosisi * yagsizdi

ÖGLE:1 muz, 1 elma

AKSAM: 500 gr kefir

*nasi bi menü bende anlamadim:/

SPOR: yarim saat jilianin parcalama videosu(4.gün) hehee kadin deli yaa isme bakin:))) sonrada bikac hafif egzersiz yaptim

2 buyuk bardak yesilcay, 2 lt fazla su

Şu İstanbul'da oturanların hepsinin kulağını çekeceğim. Kimler var bakalım İstanbul'da?

Turti
Betül
Seda
Neslihan
Yasemin'demi istanbuldaydı?

Kim var başka istanbulda olan?

Kızlar en kısa zamanda bir buluşma ayarlıyorsunuz tamam mı?

Menün hiç olmamış Ferhan'cım hiç beğenmedim. Sende anlamamışsın zaten nasıl olduğunu

PİA bende 6 ay güzel emzirdim ama şimdi sütüm az,bide zilli kızım artık mamayı daha çok seviyor
kaptanım ,mesaj alınmıştır,hep yorum daima yorum

Su içtim :) Hem de sabahtan kalan simitti

bbööeee :)) su ve simit muthis bi ikili olmus.. yaa sen böyle yaziyosun yaa.. kiyamiyorum yaaa..taaa burdan yetisim karinini doyurasim geliyo

yok yaa..seker fln degilim...ben ikizlerimya simdi. bak regl olurum , biraz daha sürer bu, sonra dönmüsüm yine eski ferhana höm höm off poff iihh piihh..belli degilki ayol sagim solum

ben o 3 saatlik yolu istirahatle geciririm .. seyrederim istanbulu...dalarim ummanlara..gerci güzargahin neresi bilmiyorum ama ... bu arada benim kizimin adi istanbul:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…