PİA bende 6 ay güzel emzirdim ama şimdi sütüm az,bide zilli kızım artık mamayı daha çok seviyor
kaptanım ,mesaj alınmıştır,hep yorum daima yorum
Menün hiç olmamış Ferhan'cım hiç beğenmedim. Sende anlamamışsın zaten nasıl olduğunu
bbööeee :)) su ve simit muthis bi ikili olmus.. yaa sen böyle yaziyosun yaa.. kiyamiyorum yaaa..taaa burdan yetisim karinini doyurasim geliyo
yok yaa..seker fln degilim...ben ikizlerimya simdi. bak regl olurum , biraz daha sürer bu, sonra dönmüsüm yine eski ferhana höm höm off poff iihh piihh..belli degilki ayol sagim solum
ben o 3 saatlik yolu istirahatle geciririm .. seyrederim istanbulu...dalarim ummanlara..gerci güzargahin neresi bilmiyorum ama ... bu arada benim kizimin adi istanbul:)
böyle fast food gibi bi havasi var deme menümün:)
MEnum
Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma
Ogle
İzgara kofte +ayran
Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut
Afiyet olsun, bir de geçmiş olsunnn
Ben çok eğlendim okurken :) Yazılı düşünmek böyle bir şey herhalde
Hoşgeldin Zeynepp, inşallah hepimiz hedefimize ulaşırızzz
Afiyet olsun, acaba akşam ekmek yememek mi gerek?
Yok canım Hatice bugün geç gelecek. Yayınlamadı mesaj sayılarını. Seninkini not aldım.
Bence uzun zamandır yemeyi istediğin bişey varsa onu ye kaçamak yap yani. Canın neyi çok çekiyorsa. Ama sadece cuma yap ki diğer cumaya kadar eritebilesin ve - ye düşesin. Bak ben o kadar kaçamak yaptım Adanada yemediğim şey kalmadı sonra bir kastım toplam 1600 vermişim. Normal zamanda veremiyordum bu kadar kiloyu aynı anda. Hatta bu cumaya kadar 2000 olur.
gün 100 mesajı geçmezsem özele değil topiğe yazıcam değil mi?hedef 65 olsun.gerçekçi olmak gerek.
öğlen azdı yemek,ama dikkat ederim.geçen tv de günde 17 bademin zayıflamada yararı olduğunu okudum.ondan yedim.
MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
1 kase çorba
2 dilim köfte (Dalyan köfte) Küçük ekmek dilimi kadardı
2 dilim kepek ekmek (Dilimler küçüktü)
Birazcık karpuz
Ara
2 tane kayısı
2 tane siyah erik
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 1 fincan yeşilçay
ben öyle okuyorum ya bizim takımda ses seda çıkmayıncabu topik hareketli
sabahları yoğurt ve meyve nasıl yiyorsun ben normal kahvaltıdan başka bişey yiyemem.
MEnum
Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma
Ogle
İzgara kofte +ayran
Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut
ben öyle okuyorum ya bizim takımda ses seda çıkmayıncabu topik hareketli
Teşekkürler canım
haklısın ya şu mövenpickin dondurmalarından cok istiyorum onlardan yiyeyim bari cuma günü pek şaşırtma olmaz ama olsun
badem fındık falan evet etkilide ama hangi bademden yiyorsun bilmiyorum kavrulmuslarda yag oranı cok yüksek oluyor ben aktardan alıyorum o yüzden bademi normale göre daha bir tatsız oluyor
menün güzel olmuş canımm
Merhaba kizlar, sukur toplanti bitti, bende bittim, bursaya evime donuyorum simdi. Telefonda uygulama arka planda calisinca online gorunuyorum galiba. Cuma yine istanbuldayim, alman konsolosluguna gitcem bu sefer. Hayatim yollarda geciyo resmen..
Menum
Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata
Oglen:soguk corba, salata peynirli
Aksam: zero, kepekli peynir domatesli yagsiz tost
Ara: 3-4 adet badem
Menum
Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata
Oglen:soguk corba, salata peynirli
Aksam: zero, kepekli peynir domatesli yagsiz tost
Ara: 3-4 adet badem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?