Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Seda'yı doyurma konusuna koptum yine

Kızının adı çok ilginç, kimin fikri İstanbul ismi?

Guzel muhabnet etmissiniz

Benim de dikkatimi cekti 10000 i gecmisiz diye

Ferhan kzin kac yasinda, biliyo mu isminin anlamini?

MEnum

Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma

Ogle
İzgara kofte +ayran

Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut

Mesaj tekrari olmus

Ebru benim biliyorsun telefondan girdigim icin surekli acik oluyor arka fonda
Arada yaziyorum sonra bizimkilerle konusuyorum tv fln

Ya ben bir de simdi daha yeni 1 avuc kiraz yedim

Son düzenleme:

Teşekkürler canım

haklısın ya şu mövenpickin dondurmalarından cok istiyorum onlardan yiyeyim bari cuma günü pek şaşırtma olmaz ama olsun

badem fındık falan evet etkilide ama hangi bademden yiyorsun bilmiyorum kavrulmuslarda yag oranı cok yüksek oluyor ben aktardan alıyorum o yüzden bademi normale göre daha bir tatsız oluyor

menün güzel olmuş canımm

Son düzenleme:
sabahları yoğurt ve meyve nasıl yiyorsun ben normal kahvaltıdan başka bişey yiyemem.

Evden cikarken yanima almistim
Okulda biraz vakit gectikten sonra yedim yogurdu
Sonra da toplantida gorevlimiz getirdi meyve atistiralim diye
Oturup sabah erkenden kahvalti sofrasinda yemedim yani

Merhaba kizlar, sukur toplanti bitti, bende bittim, bursaya evime donuyorum simdi. Telefonda uygulama arka planda calisinca online gorunuyorum galiba. Cuma yine istanbuldayim, alman konsolosluguna gitcem bu sefer. Hayatim yollarda geciyo resmen..

Menum

Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata

Oglen:soguk corba, salata peynirli

Aksam: zero, kepekli peynir domatesli yagsiz tost
Ara: 3-4 adet badem

MEnum

Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma

Ogle
İzgara kofte +ayran

Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut

Afiyet olsun Betül allahtan bugün perşembe değil. Bugün bende resmen çıldırdım çiğköfte için. Yarın yerim diye düşündüm. Hemen eşim atladı yarın perşembe değil mi diye o garibim bile öğrendi Bende dürüm değilde marulla yesem mi acaba yarın canım çok çekti. Bu arada kızlar ben bugün hep yemek düşündüm doymuş gibi hissetmiyorum bi türlü kendimi. Neden acaba. Şuan herşeyi yiyebilecek moddayım
ben öyle okuyorum ya bizim takımda ses seda çıkmayınca bu topik hareketli

Hoşgeldin Melike'cim. Okuma sadece sende katıl bize

Teşekkürler turticim

Merhaba kizlar, sukur toplanti bitti, bende bittim, bursaya evime donuyorum simdi. Telefonda uygulama arka planda calisinca online gorunuyorum galiba. Cuma yine istanbuldayim, alman konsolosluguna gitcem bu sefer. Hayatim yollarda geciyo resmen..

Ben yoruldum canım yaaa sen böyle anlatınca. Sanırım kızına annen bakıyor yoksa bu kadar rahat olamazsın? Bu arada ben seni İstanbul'dasın sanıyordum meğer Bursa'day mışsın

Menum

Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata

Çikolata haricinde güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Dışarda olmana rağmen gayet iyi.

Menum

Afiyet olsun yasemin guzel olmus menun

Ama cok yoruluyorsun yasemin ya zor valla Allah kolaylik versin
Ben gezmeyi cok severim ama boyle is pesinde kostur kostur olunca zor

Ebru yerlem aklima gledi zaten senin canin ceker diye
Ben dr dayanamiyorum hic cig kofteye sen de ayni benim gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…