Ebru yerlem aklima gledi zaten senin canin ceker diye
Ben dr dayanamiyorum hic cig kofteye sen de ayni benim gibisin
Kizima annem bakiyo Ebrucum, annem benden daha bile iyi baktigi icin rahat rahat gidebiliyorum, ama kuzumun kokusu hep burnumda. Cikolatayi kendimi cok yorgun hissettigim icin yedim( bahane hep bahane :)))). Yemege gittigimiz yerlerde en hafif zararsiz seyleri yemeye calisiyorum canim.
Betuld cum:)) yay burclari gezmeyi cok sever. Bende bir yay olarak deli gibi hasta olsamda gezebilme potansiyeline sahibim:))) tek derdim kizim, ikimize guzel bir gelecek saglsmak icin boyle calisiyorum.isimi cok sevdigim icin yorgunluguda tatli geliyo.
Ebrucum yarin oglen 1 tane ye cigkifte ye derim, aksama telafi edersin
Seda'yı doyurma konusuna koptum yine
Kızının adı çok ilginç, kimin fikri İstanbul ismi?
Ne fast foodu yaaa bişey yememişsin ki içinde bir muz var onuda zaten yememen gerekiyordu. Yemek ye biraz yemek. Anlaşıldı mı?
Guzel muhabnet etmissiniz
Benim de dikkatimi cekti 10000 i gecmisiz diye
Ferhan kzin kac yasinda, biliyo mu isminin anlamini?
MEnum
Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma
Ogle
İzgara kofte +ayran
Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut
Teşekkürler canım
haklısın ya şu mövenpickin dondurmalarından cok istiyorum onlardan yiyeyim bari cuma günü pek şaşırtma olmaz ama olsun
badem fındık falan evet etkilide ama hangi bademden yiyorsun bilmiyorum kavrulmuslarda yag oranı cok yüksek oluyor ben aktardan alıyorum o yüzden bademi normale göre daha bir tatsız oluyor
menün güzel olmuş canımm
Evden cikarken yanima almistim
Okulda biraz vakit gectikten sonra yedim yogurdu
Sonra da toplantida gorevlimiz getirdi meyve atistiralim diye
Oturup sabah erkenden kahvalti sofrasinda yemedim yani
Menum
Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata
Oglen:soguk corba, salata peynirli
Aksam: zero, kepekli peynir domatesli yagsiz tost
Ara: 3-4 adet badem
Aynen yaaaaa acaba diyorum önceki hayatımda felan çiğköftecimiydim neydim bilmiyorum ki, hergün çiğköfte yesem bıkmam, kahvaltıda bile yerim valla off felaket canım çekti. Cuma günü doya doya yiyeceğim ama
Merhabalar ben geldim
ne kadar şanslısın bizim ev pastane gibiartık bizim eve beyaz ekmek girmiyor.hep light alıyoruz.eşimde diyette çünkü.
bende farkettim 10000 süpeer görünüyoTam ben diyecektim simit ve pilav olmamış diye ama sen farketmişsin bile. Bugünü unut o zaman yarın daha dikkatli olursun. Cumaya kadar bişey kalmaz umarım.
Bu arada 10000 ni sadece ben farkettim sandım ama sende farketmişsin
Kızlar bu arada 13. takım en son kurulan takımlardan olmasına rağmen şuan paylaşımda cuma yarışma takımları içinde birinci takım bunu biliyor muydunuz?
Demek ki benim gelmem gerekiyormuş topiğin canlanması için, Hatice gelince zor okuyacak ama olsun. Şu benim internet olayım bir çözülsün iş yerinde bakın bakalım sizi nasıl mesaj bombardımanına tutuyorum
hoş geldin ablacım geçmiş çooooook uzun ben zor yetiştimMerhabalar ben geldim
Ayyy ne güzel keşke benim annemde benimle aynı şehirde yaşasa. Seneye kızım okula başlayınca bakıcı bulmam gerekecek. Bakalım hayırlısı bir yıldır kafamda bu sorun takılıp duruyor. Keşke annem bakabilse bende rahat edeceğim ama
Onun için söyledim canım zaten menün çok iyi diye. Çünki dışarda ben bile bu kadar dikkat edemem.
25-26 HAZİRAN
elmalıturta: 6- ?
betüld: ?-?
Layddline: -33
UZAYIM : 22- 25
Nesdii28: 22 - 3
Pia: 15- 9
akashha: 4 -10
yasminyaso: 22 -4
Zaum: 8 - 7
nur_84 : 13
Afiyet olsun Yasemin.Menün güzel olmuş.Merhaba kizlar, ancak otele geldim ve size yazabiliyorum. Menumu yazayim gecmise bakacagim.
Spor: bugun sabah 4 te yola ciktigim icin spor yapamadim, ama gun boyunca yaptigim kosusturma 1 haftalik spora bedeldi
Sabah: sekersiz kahve+ beyaz peynirli sandvic
Ara yapamadim
Ogle:izgarakofte+ maden suyu
Ara yapamadim
Aksam:izgara sebze+ az mercimek corbasi
Ara:taze badem 4 tane
Afiyet şeker olsun Neslihangeçmişe bir bakayım dedim , oku oku gelemedim yaav :)
ben dün akşam pikniğe gittim , gece de geç geldik eve kızımı yıkadım , duş aldım derekn saat 1 oldu , uyudum kızlar ...
önce dünkü menümü paylaşayım
kahvaltı
1 probiyotik yoğurt + 1 haşlanmış yumurta
ara
4-5 erik
öğlen
yarım kase yayla çorbası
1 porsiyon karışık sebze yemeği
akşam
tavuk
ayran
yarım dilim ekmek
:16:Haticeeeeeeeee nirdesin bebeğim ösledim seni yaaf
( dışardasın biliyom da :))
Nu bir tek yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum yyazmayı unutmuşsunMerhaba canım bende 28 yaşındayım Türkçe öğretmeniyim, 3 yaşında kızım var istanbulda yaşıyorum
Afiyet olsun Zeliş çok güzel.menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
öğlen
2 dilim ekmek
2 yumurta
akşam
taze fasulye
su:1.5 litre
Menün kötü görünmüyor.Duraklamaya girdin sanırım.Benim gibi ben hep duraklıyorum yahello bebeklerrrrr ben geldim önce menümü yazayım sonra da geçmişe bakayım
sabah
1 simit
peynir
zeytin
salatalık
ara
1 bardak nescafe
peynir
öğle
yarım karnıyarık
yogurt
akşam
1 bardak süt
spor: 40 dk
bu arada bugün tartıldım ama 64 kilo çıktım ya anlamıyorum ki ben valla ama şişkinlik de var üşüttüm biraz iki gündür umarım geçer de cuma veririm grmda olsa
Kızlar artık bir İstanbul buluşması ayarlayın. Çünki 4-5 kişi oldunuz nerdeyse. Ben İstanbul'da olsam şimdi ayarlamıştık ama gel gör ki uzağım İstanbul'a.
Menün güzel olmuş. Sende ekmekleri gördükçe diyorum ki haaa tam Konya'lı bu kızSuyun az olmuş, sporun nerde ? Bide yumurta nasıldı?
gece partisi haaa oofff guzel olmustur..kizinda tabi bitkin dusmustur..menunde guzel olmus
tanisamadan ayrildin :S bak almissin bile kilolari canim bence toparlanip dön,,ve bu diyet isine kisa sürede son ver
oo oouuu türkce ögretmeni..benim devrik karmasik cumlelerimi duzeltirmisin..gercekten cok karisik yaziyorum bazen..a normal gördügünde düzeltirmisin? * bi o eksikti :)))
merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar
ben de liseyi 4 yıl okudum ama benimki anadolu lisesiydiçok uyuz oldum şümcük madem 4 yıl olacakdı biz niye kastık o kadar sınava girdik yöksek puan aldık uleeeeeeen
evet bencede ben hep diyorum zatü buluşalım amma olmuyor
ya evet yemicem yarın simit falan bilmiyorum ki ebru ya bu kilolarda hep böyle oluyorum ama ben inatcıyım vücudum benden inatcı valla su çok içiyorum günde en az 3 bardak yesil çay 2,5 3 lt yakın su içerim yani hiç spor yapmasam bile bu menülerle kilo vermem lazım ama herhalde bu kaç senenin kilosu bendeki ondan bu kadar zor eriyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?