evet ya gerçekten ayarlayalım bi buluşma
Topikten o kadar çok arkadaşım oldu ki nerdeyse çoğuyla ailecek görüşüyoruz
Tabi ki canım elimden geliğince yardım ederim
Canım hoşgeldin bende dün katıldım guruba
Öfff evet ya bende anadol öğretmen lisesi mezunuyum bi tarafımızı yırtmıştık liseyi kazanacaz diye
Nur -de leri ayri yaz kiz bak turkce ogretmenisin diye mimledik seni, beklenti fazla
Bu arada ben de anadolu ogretmen lisesi cikisliyim
İstanbulda okuduysan buzim zamanimizda tekti İStanbulda, aymi liseden mi mezunuz yoksa??
Aramıza hoşgeldin Zeynep.Ben Hatice.Bende sınıf öğretmeniyim.merhaba kızlar,aranıza şimdi kabul edildim.
kendimi kısaca tanıtayım;32 yaşında öğretmenim.eşim polis.şırnaktayız.8 ay önce doğum yaptım.en son 1 ay önce yeter bu şişkoluk dedim başladım diyete.1 ayda 5 kilo verdim.şuanda 84 üm.
bu zamana kadar yaptıklarımı özetlersem;dr a gidip testleri yaptırdım.temiz çıktı.hayatımdan,abur cuburu,tatlıyı ,hamur işini ve yağı çıkardım.yürüyemiyorum ,malum güvenli değil.bugün nivea body aerobik videosuyla çalışmaya başladım.azmettim,dal gibi olacağım,saygılar
Afiyet şeker olsun.MENÜM
Sabah
1 kase sütlü nesfit
Öğle
1 kase çorba
2 dilim köfte (Dalyan köfte) Küçük ekmek dilimi kadardı
2 dilim kepek ekmek (Dilimler küçüktü)
Birazcık karpuz
Ara
2 tane kayısı
2 tane siyah erik
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Bol su + 1 fincan yeşilçay
Hatalarını yazmışsın.Ben birşey demiyorum.10000. sayfaya yetişemediiiiim
Selam kızlar,
Menüm
Sabah - yarım simit
Öğlen - mercimek çorba, 3 yk pilav, az kuzu eti haşlama
Akşam - yarım simit..
İki yarım simit ve pilav olmadı evet.. sonda ki yarım simit işte olduğum ve bir şey yemek zorunda olduğum için yendi
Evet ya.Yoruldum.Ne gevezesiniz.offffDemek ki benim gelmem gerekiyormuş topiğin canlanması için, Hatice gelince zor okuyacak ama olsun. Şu benim internet olayım bir çözülsün iş yerinde bakın bakalım sizi nasıl mesaj bombardımanına tutuyorum
Kıskanç FERHAN,KISKANÇ FERHANdu bakalim aklina daha neler gelicek hehe..bendede cok oluyor..diyetten miki acaba:)
hmmmm tabi dikkat et o zamannnnnnn
o cok daha önemli
diyeti herzaman yaparsin ama o duygu, o his yasanamiycak birdaha..ya duygusunu gectim (ben cok istiyordum 6 ay emzirebildide sadece) bebek icinde cok onemli..artik bunu hepimiz biliyoruz.. ö zen diiiiimmmmmmmm...
*grubun en kiskanc , en özenc uyesi benimmmmmm
istanbulda olanlari kiska ni yo rummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benden cok spor yapanlari kis ka ni yoruuuuuuuuuuuummmmmm
birde sen eklendin...bebegini kokla benim icin
benim dus almam lazimmmmmmm...bebegim uyandiginda onu koklamak istesem ooo fiiiiuuuuu diycekkkkk istemiycek beniiiiiii
Ben tanıyorum da ne oluyor.DELİSİNİZ işte hatta bendede var biraz.Kız ferhan öldürdün bugün sen beni yaaaaa. İnsan açıksözlü olurda bu kadar mı olur koptum ben burda yaaaaaaaaaabide çok şekersin sen yaaaaaa
Zeynep daha tanımıyor yaaa bizi bunlar deli mi ne yaaaa diye düşünecek birazdan
Bence de yemek ye biraz.Dengeli bir menü olmamış.menümude yazayim öyle gideyim dusa
SABAH: 2 hindi sosisi * yagsizdi
ÖGLE:1 muz, 1 elma
AKSAM: 500 gr kefir
*nasi bi menü bende anlamadim:/
SPOR: yarim saat jilianin parcalama videosu(4.gün) hehee kadin deli yaa isme bakin:))) sonrada bikac hafif egzersiz yaptim
2 buyuk bardak yesilcay, 2 lt fazla su
Afiyet olsun Betül.Ebru çiğköfteyi görünce ağzının suyu akmıştır.MEnum
Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma
Ogle
İzgara kofte +ayran
Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut
kimse var miiii?
Merhabalar ben geldim
anca paklandim hehehe
bendenizin..genc anne oldum diye takilirdi arkadaslar..cok severim bebekleri ne zaman bir bebek sevsem yakisiyo yakisiyoo sanki bi bana yakisiyo..kendilerinde tik yok..neyse iste.. o zamanlar istemiyordum ..sonra 90 derece dondum istemeye basladim ..iste ta o zamandan derdim..istemiyorum amaaa eger istersem kizda olsa erkekte olsa adi istanbul olucak derdim
ve oldu:)..kizim 11 aylik simdilik bilmiyor:) bildiginde sevicegini düsünüyorum,umuyorum..guzel bir kütüphanem var ve icinde birsürü istanbul kitaplari ve albümleri
aahh ebru bi yemek yapanim olsa..yiycem valla..ama yok naaapim:)
40 yil yemesem aklima gelmez:)
hosgeldinnnn
hadi oku bakalim simdi gecmisi okuyabilirsen hehehe
25-26 HAZİRAN
elmalıturta: 6- ?
betüld: ?-?
Layddline: -33
UZAYIM : 22- 25
Nesdii28: 22 - 3
Pia: 15- 9
akashha: 4 -10
yasminyaso: 22 -4
Zaum: 8 - 7
nur_84 : 13
ben gelince herkes çıkıyo gibi hissediyorum
madem kimse yok bende çıkıyorum
iyi geceler herkese
Ya ebrucum bak iste benim menulerim bu yuzden cok iyi olamiyor
Haticee hosgeldiiinnn
Ne yaptin disarilarda anlat bakalimm
Ben evdeydim bugunn
Benim 4 ve 0
Bu hafta paylasimim berbatti ama disarda olunca giremiyorum ki napiyim
Afiyet olsun Yasemin.Menün güzel olmuş.
Afiyet şeker olsun Neslihan
:16:Çarşıda işlerim vardı.Onları hallettim :)
Nu bir tek yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum yyazmayı unutmuşsun
Afiyet olsun Zeliş çok güzel.
Menün kötü görünmüyor.Duraklamaya girdin sanırım.Benim gibi ben hep duraklıyorum yaVerirsemde gram gram veriyorum
evet ya gerçekten ayarlayalım bi buluşma
Topikten o kadar çok arkadaşım oldu ki nerdeyse çoğuyla ailecek görüşüyoruz
Tabi ki canım elimden geliğince yardım ederim
Canım hoşgeldin bende dün katıldım guruba
Öfff evet ya bende anadol öğretmen lisesi mezunuyum bi tarafımızı yırtmıştık liseyi kazanacaz diye
Hoşgeldin canım çok andık bugün adınıBugün iyi kaynattım takımı
Kızının ismi hem hoş hem ilginç. Umarım büyüdüğü zaman kendide sever isminiYemek konusunda ciddimisin? Pek inandırıcı gelmedi ama Benimde aklımdan hiç çıkmaz yaaaa dedim yaa kahvaltıda bile çiğköfte yiyebilirim o durumdayım yani.
Ferhan bugün sen beni öldürdün canım gülmekten
Ellerine sağlık canım. Eksik olanlarda tamamlasın kızlar ona göre not alacağım. Cuma sizi daha iyi fırçalayabilmek için
Ayy nasıl bildin yaaaa biz hemen haberleşiyoruz Zeliş geldi kızlar hopp hadi hepimiz çıkıyoruz kız öldürcen mi beni akşam akşam. Çıkmak içinde bahanesi hazır hemen kimse yok bende çıkayım bariKızıyo gibi göründüm ama gülüyorum aslında Bugün karışık duygular karıştı bende zaten canım karışık kızartma istiyo
Ohhh ohhh mazerette hazır hemen. Sana napsam bilemedim ki
İçine battı dimi bugün evde olmak, ben seni yine dışarda sanıyordum tüh evdeymişsin
İnsanın kendini bilmesi çok güzel ama bu cuma ben seni iyi bileceğimAnladın sen onu kuzucum
Betül'cüm şaka bir yana artık düzeltmen gerekiyor paylaşımlarını. Yakında sözün felanda olacak biran önce ulaş artık şu hedefine. Sende kurtul bendeCiddi olayım diyorum onuda olamıyorum yaaa
Seninkiler hep duraklı zaten canım benim. Hep gram gram gidiyor. Aman nazar değmeyeyim şimdi sana
Sorma canım yaaa bende kazandım anadolu öğretmen lisesini. Aynı zamanda sağlık meslek lisesinin sonuçları açıklandı. Babam sağlığa gitmemi istedi. Kısmet değilmiş demek ki :44:
Hayırlısı canım benimde tam tersi oldu ikisini birden kazandım ama öğretmen lisesini seçtim nasip demek ki...
İMDAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.OKU oku yoruldum.offfffffff.Kaynatmak için olmadığım günümü seçtiniz
Ya kızlar geçmişi çok okuyamadım okursam sizi kaçıracam
Bugün ki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
2 tane zeytin
1 tane salatalık
1 tane domates
Ara
Bir avuç kiraz
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam 2 yemek kaşığı kadar kepekli makarna
Yemekten 2 saat sonra da 1 dilim karpuz
Toplamda da 2 litre su
Yalnız ben çayı çok tüketiyorum ama şekersiz
Eee hızlı yazıyoruz o kadar kusur olsun artık...
Ben Nevşehirden mezunum üniversite de Burdur
Aramıza hoşgeldin Zeynep.Ben Hatice.Bende sınıf öğretmeniyim.
Afiyet şeker olsun.
Hatalarını yazmışsın.Ben birşey demiyorum.
Evet ya.Yoruldum.Ne gevezesiniz.offff
Kıskanç FERHAN,KISKANÇ FERHAN
Ben tanıyorum da ne oluyor.DELİSİNİZ işte hatta bendede var biraz.
Bence de yemek ye biraz.Dengeli bir menü olmamış.
Afiyet olsun Betül.Ebru çiğköfteyi görünce ağzının suyu akmıştır.
Ben de burdayim Ferhancim
Hatice evet ya bugun baya bir muhabbet dondu
Ben de evdeydim bugun kacirmadim cok sukur, sonra cok zor oluyor. Okumasan merakta kaliyorsun, okusan bir turlu
Afiyet olsun Yasemin.Çikolatayı görmüyorum ben.O kadar koşuşturmada biraz enerji katmıştır.Menum
Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata
Oglen:soguk corba, salata peynirli
Aksam: zero, kepekli peynir domatesli yagsiz tost
Ara: 3-4 adet badem
hosgeldinnnn
hadi oku bakalim simdi gecmisi okuyabilirsen hehehe
Evet kızlar ya naptınız siz:44:.Sonunda bitti.Rahatladım valla.Bugün saçımı kestirsim.Eski haline göre çok kısaldı.Ama beğendim.Fırsat bulursam resmimi çeker eklerim.Haticee hosgeldiiinnn
Ne yaptin disarilarda anlat bakalimm
Ben evdeydim bugunn
Afiyet olsun Nur güzel olmuş.Ya kızlar geçmişi çok okuyamadım okursam sizi kaçıracam
Bugün ki menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 parça beyaz peynir
2 tane zeytin
1 tane salatalık
1 tane domates
Ara
Bir avuç kiraz
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam 2 yemek kaşığı kadar kepekli makarna
Yemekten 2 saat sonra da 1 dilim karpuz
Toplamda da 2 litre su
Yalnız ben çayı çok tüketiyorum ama şekersiz
Sorma canım.Ama ne yaptım ettim.2 sayfa açtım.Birinde okuyorum birinde yazıyorumBen de burdayim Ferhancim
Hatice evet ya bugun baya bir muhabbet dondu
Ben de evdeydim bugun kacirmadim cok sukur, sonra cok zor oluyor. Okumasan merakta kaliyorsun, okusan bir turlu
İşte nasip güzelim hiç belli olmuyor bu işler.Ben de normal anadolu lisesi kazanip sonradan ogretmen lisesine gittim :))
Evet canım özellikle seçtik bugünü Hatice yok gelince kafayı yesin istedik sanırım başardıkÇenem düştü bugün benim
Menün güzel olmuş ama karpuzu çok geç tüketmişsin canım. Öğlenin çok hafif olmuş. Daha iyi dengeleyebilirsen senin için bence daha iyi olur. Yani makarna öğlen olsa birazda miktarını artırırdın. Yoğurt tek başına öğlen için çok az olmuş.
Aaaaa bende Nevşehiri kazanmıştım. Hatta arkadaşım ve ablası ordan mezun. Hangi yıl mezun oldun? Bu arada nereliydin Nur'cum?
Sensin delüNasıl bildin çiğköfte olayını. Valla şimdi delircem çıkıp çiğköfte arıcam
Ayy bide meraklı bide meraklı sormayın, bu aralar magazin yazmaz oldun canımcım cumaya hazırla bişeylerde kızlarda görsün sendeki kabiliyeti
MENÜM çok kızmayın taam mı
SABAH
1 simit(hep sizin yüzünüzden canım çekiyor.Süper mazeret)
Domates,salatalık,peynir
ÖĞLEN
Tavuklu salata(Ben yerken eşim sağolsun yanıma damladı yarısını o yedi)
Ayran
AKŞAM
1 tane karnıyarık(en küçüğünü seçtim)
Cacık
SABAH
Domates,salatalık,peynir
ÖĞLEN
Ayran
AKŞAM
Cacık
İşte nasip güzelim hiç belli olmuyor bu işler.
Canım öğlen yalnız olunca canım bir şey istemiyor. Çok da çay tüketiyorum bu yüzdende yiyemiyorum. Eşim yurt dışına gitti kızda makarna istedi öylelikle yaptım.
Nevşehir'den 2002 yılında mezun oldum. Gitseydin karşılaşırdık mutlaka...
Hatice teşekkürler canım
Bu arada Karamanlıyım...
SABAH
Domates,salatalık,peynir
ÖĞLEN
Ayran
AKŞAM
Cacık
bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse
Deliyim tabiEvet canım özellikle seçtik bugünü Hatice yok gelince kafayı yesin istedik sanırım başardıkÇenem düştü bugün benim
Sensin delüNasıl bildin çiğköfte olayını. Valla şimdi delircem çıkıp çiğköfte arıcam
Kız sen ne diyon bakimbişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?