Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nur -de leri ayri yaz kiz bak turkce ogretmenisin diye mimledik seni, beklenti fazla
Bu arada ben de anadolu ogretmen lisesi cikisliyim
İstanbulda okuduysan buzim zamanimizda tekti İStanbulda, aymi liseden mi mezunuz yoksa??

Nur -de leri ayri yaz kiz bak turkce ogretmenisin diye mimledik seni, beklenti fazla
Bu arada ben de anadolu ogretmen lisesi cikisliyim
İstanbulda okuduysan buzim zamanimizda tekti İStanbulda, aymi liseden mi mezunuz yoksa??

Eee hızlı yazıyoruz o kadar kusur olsun artık...
Ben Nevşehirden mezunum üniversite de Burdur

Aramıza hoşgeldin Zeynep.Ben Hatice.Bende sınıf öğretmeniyim.

Afiyet şeker olsun.

Hatalarını yazmışsın.Ben birşey demiyorum.

Evet ya.Yoruldum.Ne gevezesiniz.offff

Kıskanç FERHAN,KISKANÇ FERHAN

Ben tanıyorum da ne oluyor.DELİSİNİZ işte hatta bendede var biraz.

Bence de yemek ye biraz.Dengeli bir menü olmamış.

MEnum

Sabah
1 tane ligjt meyveli yogurt
2 dilim elma

Ogle
İzgara kofte +ayran

Aksam
5 tane cigkofte marulla
2 kasik nohut
Afiyet olsun Betül.Ebru çiğköfteyi görünce ağzının suyu akmıştır.

kimse var miiii?

Ben de burdayim Ferhancim

Hatice evet ya bugun baya bir muhabbet dondu
Ben de evdeydim bugun kacirmadim cok sukur, sonra cok zor oluyor. Okumasan merakta kaliyorsun, okusan bir turlu

Merhabalar ben geldim

Hoşgeldin canım çok andık bugün adını Bugün iyi kaynattım takımı

Kızının ismi hem hoş hem ilginç. Umarım büyüdüğü zaman kendide sever ismini Yemek konusunda ciddimisin? Pek inandırıcı gelmedi ama Benimde aklımdan hiç çıkmaz yaaaa dedim yaa kahvaltıda bile çiğköfte yiyebilirim o durumdayım yani.

hosgeldinnnn

hadi oku bakalim simdi gecmisi okuyabilirsen hehehe

Ferhan bugün sen beni öldürdün canım gülmekten

25-26 HAZİRAN
elmalıturta: 6- ?
betüld: ?-?
Layddline: -33
UZAYIM : 22- 25
Nesdii28: 22 - 3
Pia: 15- 9
akashha: 4 -10
yasminyaso: 22 -4
Zaum: 8 - 7
nur_84 : 13

Ellerine sağlık canım. Eksik olanlarda tamamlasın kızlar ona göre not alacağım. Cuma sizi daha iyi fırçalayabilmek için

ben gelince herkes çıkıyo gibi hissediyorum

madem kimse yok bende çıkıyorum

iyi geceler herkese

Ayy nasıl bildin yaaaa biz hemen haberleşiyoruz Zeliş geldi kızlar hopp hadi hepimiz çıkıyoruz kız öldürcen mi beni akşam akşam. Çıkmak içinde bahanesi hazır hemen kimse yok bende çıkayım bari Kızıyo gibi göründüm ama gülüyorum aslında Bugün karışık duygular karıştı bende zaten canım karışık kızartma istiyo

Ya ebrucum bak iste benim menulerim bu yuzden cok iyi olamiyor

Ohhh ohhh mazerette hazır hemen. Sana napsam bilemedim ki

Haticee hosgeldiiinnn
Ne yaptin disarilarda anlat bakalimm
Ben evdeydim bugunn

İçine battı dimi bugün evde olmak, ben seni yine dışarda sanıyordum tüh evdeymişsin

Benim 4 ve 0
Bu hafta paylasimim berbatti ama disarda olunca giremiyorum ki napiyim

İnsanın kendini bilmesi çok güzel ama bu cuma ben seni iyi bileceğim Anladın sen onu kuzucum

Betül'cüm şaka bir yana artık düzeltmen gerekiyor paylaşımlarını. Yakında sözün felanda olacak biran önce ulaş artık şu hedefine. Sende kurtul bende Ciddi olayım diyorum onuda olamıyorum yaaa

Seninkiler hep duraklı zaten canım benim. Hep gram gram gidiyor. Aman nazar değmeyeyim şimdi sana

Sorma canım yaaa bende kazandım anadolu öğretmen lisesini. Aynı zamanda sağlık meslek lisesinin sonuçları açıklandı. Babam sağlığa gitmemi istedi. Kısmet değilmiş demek ki :44:

Hayırlısı canım benimde tam tersi oldu ikisini birden kazandım ama öğretmen lisesini seçtim nasip demek ki...

İMDAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.OKU oku yoruldum.offfffffff.Kaynatmak için olmadığım günümü seçtiniz

Evet canım özellikle seçtik bugünü Hatice yok gelince kafayı yesin istedik sanırım başardık Çenem düştü bugün benim

Menün güzel olmuş ama karpuzu çok geç tüketmişsin canım. Öğlenin çok hafif olmuş. Daha iyi dengeleyebilirsen senin için bence daha iyi olur. Yani makarna öğlen olsa birazda miktarını artırırdın. Yoğurt tek başına öğlen için çok az olmuş.

Eee hızlı yazıyoruz o kadar kusur olsun artık...
Ben Nevşehirden mezunum üniversite de Burdur

Aaaaa bende Nevşehiri kazanmıştım. Hatta arkadaşım ve ablası ordan mezun. Hangi yıl mezun oldun? Bu arada nereliydin Nur'cum?

Sensin delü Nasıl bildin çiğköfte olayını. Valla şimdi delircem çıkıp çiğköfte arıcam

Ben de evdeydim bugun kacirmadim cok sukur, sonra cok zor oluyor. Okumasan merakta kaliyorsun, okusan bir turlu

Ayy bide meraklı bide meraklı sormayın, bu aralar magazin yazmaz oldun canımcım cumaya hazırla bişeylerde kızlarda görsün sendeki kabiliyeti

Menum

Sabah:1dilim ekmek,peynir, yesil zeytin, domates, salatalik, 1 cay kasigi cikolata

Oglen:soguk corba, salata peynirli

Aksam: zero, kepekli peynir domatesli yagsiz tost
Ara: 3-4 adet badem
Afiyet olsun Yasemin.Çikolatayı görmüyorum ben.O kadar koşuşturmada biraz enerji katmıştır.

hosgeldinnnn

hadi oku bakalim simdi gecmisi okuyabilirsen hehehe

Haticee hosgeldiiinnn
Ne yaptin disarilarda anlat bakalimm
Ben evdeydim bugunn
Evet kızlar ya naptınız siz:44:.Sonunda bitti.Rahatladım valla.Bugün saçımı kestirsim.Eski haline göre çok kısaldı.Ama beğendim.Fırsat bulursam resmimi çeker eklerim.

Afiyet olsun Nur güzel olmuş.

Sorma canım.Ama ne yaptım ettim.2 sayfa açtım.Birinde okuyorum birinde yazıyorumNeyse ki bitti.

Ben de normal anadolu lisesi kazanip sonradan ogretmen lisesine gittim :))
İşte nasip güzelim hiç belli olmuyor bu işler.

Canım öğlen yalnız olunca canım bir şey istemiyor. Çok da çay tüketiyorum bu yüzdende yiyemiyorum. Eşim yurt dışına gitti kızda makarna istedi öylelikle yaptım.
Nevşehir'den 2002 yılında mezun oldum. Gitseydin karşılaşırdık mutlaka...

MENÜM çok kızmayın taam mı
SABAH
1 simit(hep sizin yüzünüzden canım çekiyor.Süper mazeret)
Domates,salatalık,peynir

ÖĞLEN
Tavuklu salata(Ben yerken eşim sağolsun yanıma damladı yarısını o yedi)
Ayran

AKŞAM
1 tane karnıyarık(en küçüğünü seçtim)
Cacık

ebruuuuuuu hep senin yüzünden bunlar bu simitçiler

ebruuuuuuu hep senin yüzünden bunlar bu simitçiler

Sanırım yine karşılaşmazdık canım çünki ben 2002 de üniversiteden mezun oldum. Sen yaşça küçüksün sanırım. Bizim kızlarıda bilmezsin. Bu arada ben Kırşehir'liyim sen Nevşehir'de okudum deyince acaba yakınmısın bize diye düşünmüştüm.

Hatice teşekkürler canım

Bu arada Karamanlıyım...

Bende şuan Konya'da yaşıyorum.

Menün güzel olmuş canım artık yasaklıyorum zaten takıma simit yemeyi. Bundan sonra hiç bir menüde simit görmek istemiyorum diyomuşum

Bu arada ben ne okursam okuyayım canım çekiyor yaaaaa. Noldu bana dünden beri açım doyamadım psikolojik mi acaba

bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse

Evet hakikaten oyle
Bence ogrtemen olmayanlari alamayalim daha takima

Ne alakasi var arkadasim hemen camur atiyorsun bize
Cogunluguz diye cekemiyorsun di mii

Valla ben lisedeyken almaya basladim o zaman ogretmen degildimm

Deliyim tabi

bişi sölicem bu örtttmenlerin hepsi niye kilolu ki yaa grupta herkes öğretmen nerdeyse
Kız sen ne diyon bakimBakanımız öğretmenler yatarak para kazanıyor diyorya ondan olsa gerek Canım bence biraraya gelmemiz şans.Yoksa maşallah bizim okuldaki öğretmenlerin %80ni çıtı pıtı.Geriye biz kalıyoruz bizde burdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…