Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar:)) yasmin yollarda diye belgesel cekecegim artik:))) dun aksam uyumus kalmisim.Dunku menum asagidaki gibidir.

Menum

Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir
Oglen:az tavuk suyu corba+coban salata+az tavuk sote
Aksam: az yayla corbasi+etki bamya yemegi

Kizlar sabah simdi cikarken tartildim yine:)) gecen haftaki kilom 89.0 idi bu hafta 87.1kg yum :)) sporsuz bir hafta gecirdim yogunluktan, ama yinede sonuc iyi

Günaydın Kızlar. Tartı beni mutlu etti ama geçen haftaki kaçamaklarım olmasa çok ama çok mutlu olacaktım. Şimdi kilo bildireyim ama bu hafta değişik olacak bildirim biraz.

Adana'dan geldiğim hafta yani geçen cuma kilom : 67 idi.

Bu haftaki kilom : 65.2

Fark : 1,7 kg ama tabiiki listeye bunun hepsi yansımayacak.

O zaman şöyle yapayım hesaplamayı

Geçen haftaki kilom : 65,6

Bu haftaki kilom : 65,2

Fark : 0,4 kilo

tabii bide bu 2 ye bölüncek ama olsun hiç olmazsa aldıklarımı verdim ve şuan yine - kilolardayım.

Menün güzel olmuş Yasemin'cim afiyet olsun. Ayrıca bir haftada da güzel kilo vermişsin tebrik ediyorum seni. Umarım işlerin biran önce hafifler

***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/ // % )
betuld: ( 58.7 / / / % )
elmaliturta: (63.7 / / / % )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 /0.30 % ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 / / / % )
pia : ( 67.5 / / / % )
UZAYIM: ( 64.8 / / / % )
Zaum: (100.6 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI:

Canlarım benim şimdi çıkmam lazım iş için hazırlanmam lazım. Umarım yine sorun çıkmadan güzel bir cuma yaşarız. Hepiniz öpüyorum kocaman. Arada bir fırsat olursa gelmeye çalışırım

Afiyet olsun Yasemincim menün güzel olmuş.Arıca tebrikler çok güzel kilo vermişsin SÜPERSİN
Ebrucum valla tebrikler.1 haftada artı kilonu verip eksiye geçtin.2 ye bölünsün ne olacak.

Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr

Son düzenleme:
günaydın bebekler kilom 63.8 ben hiçbir şey anlamadım bu işten valla ne yapmam gerekiyor ki yani takıldım kaldım uleen hani vucudumda halen vermem gereken kilom var yaglarım var neticede gitmemesi cok absürd anlamadım ki

sizide tebrik ederim bebekler ebrucum ucuz atlattın kız

Son düzenleme:
Fundacım duraklamışsın gerçekten.İnşallah haftaya bir anda çok vermeye başlarsın.
tebrik ederim datluuuuuuum
Teşekkürler canım.Ya ben lavoboyada gidemedimGitsem belki 63 ü ucundan görürdüm ne güzel olurdu

Günaydin

baliklama daliyorum ama

ben sanki gecenlerde bir yerde okudum,bu duraklamak vücudun o kiloya alisiyor olmasiymis,yani sonrada jo-jo efekt olmasina engelmis,hem birde belki biliyorsundur ama kaslardanda olabilir mi acep:26:

bende cok kiloluyum

1,68 cm boyla 95 kiloyum ama artik az yiyerek ve sporla verecegim cok karaliyim

Günaydın.Ben Hatice. jo-jo efekt nedir???

Günaydın.Ben Hatice. jo-jo efekt nedir???

Zayıflamak uğruna aç kalmak, öğün atlamak sanılanın aksine genelde kilo alımı ile sonuçlanmaktadır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, durumu “kıtlık” olarak algılamakta ve tüketilen her besini savunma mekanizması olarak (yarın bir gün tekrar aç kalırsam enerji olarak kullanırım mantığı ile) vücutta yağ şekline depo etmektedir. Tıpkı bizlerin sular kesildiğinde depo ettiğimiz suyu kullanıp, suların geri gelmesi ile birlikte depoyu tekrar doldurmamız ve fazladan yedekleme yapmamız gibi. Önerilen; dengeli bir beslenme programına eşlik edecek egzersiz ile fazla kilolardan kurtulmaya çalışmaktır.

Kaynak: Aç kalmak zayıflatır (YANLIŞ)

Google amcaya sordum bana ilk bunu sundu

adim nurcin

günaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin

haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63

valla helal olsun.kaptanım öncelikle belirteyim benim evimde digital tartı yok.mekanikte de öle hassas ölçüm pek mümkün değil.ufak yanılmalarla tahminde bulunacağım.ben en son pazar tartılmıştım.bugün tartıldığımda 83.2 olduğunu düşünüyorum.(çizginin tam üzerinde olmadığı için)yani 800 g vermişim mutluyum.

tebrikler canim

tebrikler canim..görüyormusun tatil icin hic hayiflanmana gerek yokmus 1 solukta verdin hepsini ..süpersin

Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr

eee biraz bekleseydin yaaaa tuvaletiiiiin o kadar scret yaptim :) tebrikler canim

evet bi care düsünelim sana hepbirlikte..kahveyi sekersiz iciyorsun dimi?

Fundacım duraklamışsın gerçekten.İnşallah haftaya bir anda çok vermeye başlarsın.

Teşekkürler canım.Ya ben lavoboyada gidemedimGitsem belki 63 ü ucundan görürdüm ne güzel olurdu

bende aslinda..kesin 200 300 gr fark ederdi benimde..duzenlidir cunki benimde tuvaletim * afedersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…