Gunaydin kizlar:)) yasmin yollarda diye belgesel cekecegim artik:))) dun aksam uyumus kalmisim.Dunku menum asagidaki gibidir.
Menum
Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir
Oglen:az tavuk suyu corba+coban salata+az tavuk sote
Aksam: az yayla corbasi+etki bamya yemegi
Kizlar sabah simdi cikarken tartildim yine:)) gecen haftaki kilom 89.0 idi bu hafta 87.1kg yum :)) sporsuz bir hafta gecirdim yogunluktan, ama yinede sonuc iyi
Gunaydin kizlar:)) yasmin yollarda diye belgesel cekecegim artik:))) dun aksam uyumus kalmisim.Dunku menum asagidaki gibidir.
Menum
Kizlar sabah simdi cikarken tartildim yine:)) gecen haftaki kilom 89.0 idi bu hafta 87.1kg yum :)) sporsuz bir hafta gecirdim yogunluktan, ama yinede sonuc iyi
Ebrucum valla tebrikler.1 haftada artı kilonu verip eksiye geçtin.2 ye bölünsün ne olacak.Günaydın Kızlar. Tartı beni mutlu etti ama geçen haftaki kaçamaklarım olmasa çok ama çok mutlu olacaktım. Şimdi kilo bildireyim ama bu hafta değişik olacak bildirim biraz.
Adana'dan geldiğim hafta yani geçen cuma kilom : 67 idi.
Bu haftaki kilom : 65.2
Fark : 1,7 kg ama tabiiki listeye bunun hepsi yansımayacak.
O zaman şöyle yapayım hesaplamayı
Geçen haftaki kilom : 65,6
Bu haftaki kilom : 65,2
Fark : 0,4 kilo
tabii bide bu 2 ye bölüncekama olsun hiç olmazsa aldıklarımı verdim ve şuan yine - kilolardayım.
Öncelikle HERKESE GÜNAINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
Günaydın Kızlar. Tartı beni mutlu etti ama geçen haftaki kaçamaklarım olmasa çok ama çok mutlu olacaktım. Şimdi kilo bildireyim ama bu hafta değişik olacak bildirim biraz.
tabii bide bu 2 ye bölüncekama olsun hiç olmazsa aldıklarımı verdim ve şuan yine - kilolardayım.
Menum
Fundacım duraklamışsın gerçekten.İnşallah haftaya bir anda çok vermeye başlarsın.günaydın bebekler kilom 63.8 ben hiçbir şey anlamadım bu işten valla ne yapmam gerekiyor ki yani takıldım kaldım uleen hani vucudumda halen vermem gereken kilom var yaglarım var neticede gitmemesi cok absürd anlamadım ki
Teşekkürler canım.Ya ben lavoboyada gidemedimtebrik ederim datluuuuuuum
günaydın bebekler kilom 63.8 ben hiçbir şey anlamadım bu işten valla ne yapmam gerekiyor ki yani takıldım kaldım uleen hani vucudumda halen vermem gereken kilom var yaglarım var neticede gitmemesi cok absürd anlamadım ki
Günaydın.Ben Hatice. jo-jo efekt nedir???Günaydin
baliklama daliyorum ama
ben sanki gecenlerde bir yerde okudum,bu duraklamak vücudun o kiloya alisiyor olmasiymis,yani sonrada jo-jo efekt olmasina engelmis,hem birde belki biliyorsundur ama kaslardanda olabilir mi acep:26:
bende cok kiloluyum
1,68 cm boyla 95 kiloyum ama artik az yiyerek ve sporla verecegim cok karaliyim
Günaydın.Ben Hatice. jo-jo efekt nedir???
valla helal olsun.kaptanım öncelikle belirteyim benim evimde digital tartı yok.mekanikte de öle hassas ölçüm pek mümkün değil.ufak yanılmalarla tahminde bulunacağım.ben en son pazar tartılmıştım.bugün tartıldığımda 83.2 olduğunu düşünüyorum.(çizginin tam üzerinde olmadığı için)yani 800 g vermişimGünaydın Kızlar. Tartı beni mutlu etti ama geçen haftaki kaçamaklarım olmasa çok ama çok mutlu olacaktım. Şimdi kilo bildireyim ama bu hafta değişik olacak bildirim biraz.
Menum
Günaydın Kızlar. Tartı beni mutlu etti ama geçen haftaki kaçamaklarım olmasa çok ama çok mutlu olacaktım. Şimdi kilo bildireyim ama bu hafta değişik olacak bildirim biraz.
Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
günaydın bebekler kilom 63.8 ben hiçbir şey anlamadım bu işten valla ne yapmam gerekiyor ki yani takıldım kaldım uleen hani vucudumda halen vermem gereken kilom var yaglarım var neticede gitmemesi cok absürd anlamadım ki
Fundacım duraklamışsın gerçekten.İnşallah haftaya bir anda çok vermeye başlarsın.
Teşekkürler canım.Ya ben lavoboyada gidemedimGitsem belki 63 ü ucundan görürdüm ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?