Memnun oldum Nurçin.Bilgi için teşekkürlerZayıflamak uğruna aç kalmak, öğün atlamak sanılanın aksine genelde kilo alımı ile sonuçlanmaktadır. Çünkü yeterince beslenemeyen metabolizma, durumu “kıtlık” olarak algılamakta ve tüketilen her besini savunma mekanizması olarak (yarın bir gün tekrar aç kalırsam enerji olarak kullanırım mantığı ile) vücutta yağ şekline depo etmektedir. Tıpkı bizlerin sular kesildiğinde depo ettiğimiz suyu kullanıp, suların geri gelmesi ile birlikte depoyu tekrar doldurmamız ve fazladan yedekleme yapmamız gibi. Önerilen; dengeli bir beslenme programına eşlik edecek egzersiz ile fazla kilolardan kurtulmaya çalışmaktır.
Kaynak: Aç kalmak zayıflatır (YANLIŞ)
Google amcaya sordum bana ilk bunu sundu
adim nurcin
Günaydın Ferhancım.Regle dolayı şişkinlik var sanırım.Neyse haftaya hepsicikleri gidergünaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin
haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63
Tebrikler canım:44:valla helal olsun.kaptanım öncelikle belirteyim benim evimde digital tartı yok.mekanikte de öle hassas ölçüm pek mümkün değil.ufak yanılmalarla tahminde bulunacağım.ben en son pazar tartılmıştım.bugün tartıldığımda 83.2 olduğunu düşünüyorum.(çizginin tam üzerinde olmadığı için)yani 800 g vermişimmutluyum.
Yardım ederim şimdihatice ben bu zımbırtıyı değiştiremedim
Canım benim secret içinde teşekkürlertebrikler canim
eee biraz bekleseydin yaaaa tuvaletiiiiin o kadar scret yaptim :) tebrikler canim
bende aslinda..kesin 200 300 gr fark ederdi benimde..duzenlidir cunki benimde tuvaletim * afedersiniz:)
çok iyi.bende 89la başladım.ilk haftalar böle hızlıca gitti ,şimdi haftada 1 kilo civarıyım.inşallah kurtulcan o kilolardan.Gunaydin kizlar:)) yasmin yollarda diye belgesel cekecegim artik:))) dun aksam uyumus kalmisim.Dunku menum asagidaki gibidir.
Menum
Kahvalti: 1 dilim beyaz peynir
Oglen:az tavuk suyu corba+coban salata+az tavuk sote
Aksam: az yayla corbasi+etki bamya yemegi
Kizlar sabah simdi cikarken tartildim yine:)) gecen haftaki kilom 89.0 idi bu hafta 87.1kg yum :)) sporsuz bir hafta gecirdim yogunluktan, ama yinede sonuc iyi
Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
acaba nerde yanlış yapıyorsun.yada vücudun direnmeye mi başladı?günaydın bebekler kilom 63.8 ben hiçbir şey anlamadım bu işten valla ne yapmam gerekiyor ki yani takıldım kaldım uleen hani vucudumda halen vermem gereken kilom var yaglarım var neticede gitmemesi cok absürd anlamadım ki
geçen haftayı bilmiyorum ,inşallah memnunsundurgünaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin
haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63
Evet canım ekmeği kesinlikle ekle.Sonuçta yine vermişsin çok güzelgünaydın kızlaaaarr !..
sanırım ben de bu jo-jo efektin etkisi altındayım :))
sizce ne yapmalıyım yaa(
haticenin dediği gibi her öğün yada en azından 2 öğün 1'er dilim ekmek mi eklesem menüme ?
vücut kıtlık durumuna geçti , depoluyo ne bulduysa herhalde ?
inanın bukadar az yemeye 1-2 kilo vermiş olmam gerekirdi yaa(
neyse geçen hafta 70.800
bu hafta 70.500
fark 300gr
naapalım belkim haftaya daha çok gider bu lanet kilolaaaarr
Memnun oldum Nurçin.Bilgi için teşekkürler
Günaydın Ferhancım.Regle dolayı şişkinlik var sanırım.Neyse haftaya hepsicikleri gider
Tebrikler canım:44:
Yardım ederim şimdi
Canım benim secret içinde teşekkürlerTartıya çıkınca aklıma direk sen geldin.Az daha 63ü görecektim Tuvalet için çoookkk bekledim.Bana mısın demedi Dengesizdir de benim ki
geçen haftayı bilmiyorum ,inşallah memnunsundur
günaydın kızlaaaarr !..
sizce ne yapmalıyım yaa(
haticenin dediği gibi her öğün yada en azından 2 öğün 1'er dilim ekmek mi eklesem menüme ?
neyse geçen hafta 70.800
bu hafta 70.500
fark 300gr
Fundacım seni 63.7 mi kabul etsek.:44:
Günaydin
baliklama daliyorum ama
ben sanki gecenlerde bir yerde okudum,bu duraklamak vücudun o kiloya alisiyor olmasiymis,yani sonrada jo-jo efekt olmasina engelmis,hem birde belki biliyorsundur ama kaslardanda olabilir mi acep:26:
bende cok kiloluyum
1,68 cm boyla 95 kiloyum ama artik az yiyerek ve sporla verecegim cok karaliyim
tebrikler canim
tebrikler canim..görüyormusun tatil icin hic hayiflanmana gerek yokmus 1 solukta verdin hepsini ..süpersin
eee biraz bekleseydin yaaaa tuvaletiiiiin o kadar scret yaptim :) tebrikler canim
evet bi care düsünelim sana hepbirlikte..kahveyi sekersiz iciyorsun dimi?
bende aslinda..kesin 200 300 gr fark ederdi benimde..duzenlidir cunki benimde tuvaletim * afedersiniz:)
çok iyi.bende 89la başladım.ilk haftalar böle hızlıca gitti ,şimdi haftada 1 kilo civarıyım.inşallah kurtulcan o kilolardan.
60 lı kilolar için gayet güzel bence.
acaba nerde yanlış yapıyorsun.yada vücudun direnmeye mi başladı?
geçen haftayı bilmiyorum ,inşallah memnunsundur
günaydın kızlaaaarr !..
sizce ne yapmalıyım yaa(
neyse geçen hafta 70.800
bu hafta 70.500
fark 300gr
Günaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr
ya bak sende 20 küsür kilo vermişsin duraklıyorsun bende öyle 20 küsür verdim şimdi duraklıyorum ne yapsak bilemedim ben biraz internete bakiyim bari kim ne demüş bu dönemle ilgili
Elmali turta ama tebrikler canim yinedeiyi kilo vermissin,aaah ah simdi senin kilonda olmayi ne cok isterdim
Günaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr
evet canim cok guzel kilolar vermissin tebrikler..bir arastir bakalim sonra bizimlede paylas
Günaydın
aa aaa niye öyle oldu ki..sasirdimm..menulerin guzeldi,,sporda yaptin hep..yani en az 1 bucuk kilo fln bekliyordum senden..hem vericegin kilo fazla.. o zaman ilk kilolar cabuk gidiyor.hem yasin kucuk vermen cok kolay..bence bir doktora görün canim..normal degil ..hizlandiramassin belki, o onemli de degil zaten su durumda..ama ögrenir ve mudahale edersin bi rahatsizligin varsa..canim sen kendinde gidebilirsin doktora..ücretsiz muayenehaneler yokmu hic? saglikci arkadaslar bilir
Evet canım ekmeği kesinlikle ekle.Sonuçta yine vermişsin çok güzelAma ekmek herzaman hayatımızda olmalı.Yoksa sonra yiyince hemen kilo alırız.Bu hafta yemeye çalış bakalım haftaya nasıl bir sonuç alacaksın.Birde akşam yemeğini kaçta iyorsun???
tamm "moralim bozuk ben alisverise cikiyorum" yazicaktim ki regllll olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) hic sasmam biliyorum yaaaaa biliyorum
ada cayi demlemistim rahatsiz olmayayim diye...rahatladim hemen yaa.nasi bisi bu yaaa..simdi arkadaslar sabah tartildim birde 2-3 gun sonra tartilicam bakalim ne kadar sislik oluyor bende
ben yinede cikiyorum markete seker cikolatalar alip geleyim :)))))))))))))) party yapariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?