Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Memnun oldum Nurçin.Bilgi için teşekkürler

günaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin

haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63
Günaydın Ferhancım.Regle dolayı şişkinlik var sanırım.Neyse haftaya hepsicikleri gider

Tebrikler canım:44:
hatice ben bu zımbırtıyı değiştiremedim
Yardım ederim şimdi

tebrikler canim

eee biraz bekleseydin yaaaa tuvaletiiiiin o kadar scret yaptim :) tebrikler canim

bende aslinda..kesin 200 300 gr fark ederdi benimde..duzenlidir cunki benimde tuvaletim * afedersiniz:)
Canım benim secret içinde teşekkürler Tartıya çıkınca aklıma direk sen geldin.Az daha 63ü görecektimTuvalet için çoookkk bekledim.Bana mısın demediDengesizdir de benim ki

çok iyi.bende 89la başladım.ilk haftalar böle hızlıca gitti ,şimdi haftada 1 kilo civarıyım.inşallah kurtulcan o kilolardan.
Öncelikle HERKESE GÜNAYDINLAAAAAAAAAARRRRRRR
Geçen hafta: 64,8
Bu hafta : 64,2
GİDEN: 600 gr
60 lı kilolar için gayet güzel bence.
acaba nerde yanlış yapıyorsun.yada vücudun direnmeye mi başladı?
günaydin kizlar, önce kilo mu bildireyim 68,3 itiraf edeyim ben daha cok bekliyordum:/ .. ebrucum sen nasil uygunsa o sekilde hareket edersin

haticeyi gördüm hemmmeeennnnn kilosuna bakayim 63 63 63 63 63 63 63 63 63 63
geçen haftayı bilmiyorum ,inşallah memnunsundur

günaydın kızlaaaarr !..
sanırım ben de bu jo-jo efektin etkisi altındayım :))
sizce ne yapmalıyım yaa (
haticenin dediği gibi her öğün yada en azından 2 öğün 1'er dilim ekmek mi eklesem menüme ?
vücut kıtlık durumuna geçti , depoluyo ne bulduysa herhalde ?
inanın bukadar az yemeye 1-2 kilo vermiş olmam gerekirdi yaa (
neyse geçen hafta 70.800
bu hafta 70.500
fark 300gr

naapalım belkim haftaya daha çok gider bu lanet kilolaaaarr

***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/ // % )
betuld: ( 58.7 / / / % )
elmaliturta: (63.7 /63.7/ 0/ % 0 )
LAydLiNe: ( 65.6 /65.2 /0.2 / %0.30 ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 /70.5 /0.3 / %0,42 )
pia : ( 67.5 /68.3/- 0.8 / % -1.19 )
UZAYIM: ( 64.8 /64.2 /0.6 / % 0,93)
Zaum: (100.6 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI:

Yeni üyelerimiz
yasminyaso 89 /87,1 / 1,9 )
nur_84 : ( / / / )
mersinli42 : (84/83.2 /0.8 )

Evet canım ekmeği kesinlikle ekle.Sonuçta yine vermişsin çok güzelAma ekmek herzaman hayatımızda olmalı.Yoksa sonra yiyince hemen kilo alırız.Bu hafta yemeye çalış bakalım haftaya nasıl bir sonuç alacaksın.Birde akşam yemeğini kaçta iyorsun???

Rica ederim Haticecim,memnuniyetle,kilolara hücummmmm

cok kötü ya arkadaslarim bu kilo cok hemde!

epilitik bisiklet var evde ben onunla calisiyorum günde yarim saat- bir saat

zayifken cekilen resimlerimi koydum aletin ekranina motivasyon cok önemli

benim ki saatlidir 10 -11 gibi :)))

evet benim 1 ila 2 kilo sislik olur canim..biliyorum ..gecen hani bahsetmistim arkadasimla birlikle tartildik 70 ciktik ikimizde..o cok uzulmustu ama o gunlerde regl gunleriydi..sonra regl olduktan 2 sonra tartildiginda 67 kiloydu..aksam yemekten sonra tartilmistik onunda etksi vardi tabi cumaya denk gelmesine uzuldum takim icin carsambaya fln denk gelseydi gunun guzel olurdu

geçen haftayı bilmiyorum ,inşallah memnunsundur

degilim malesef canim :/ ama yapicak bisey yok

evet az vermissin ama olsun vermssin ya

Fundacım seni 63.7 mi kabul etsek.:44:

evet olur canım ya 100 grm için gerek yok eksilmeye şimcik

spor yaptıgım için vücut kasda yapıyor tabi amma 2 3 haftadır da kilo vermemi durduracak bir kas yapacagını sanmıyorum ama kıtlık modu olabilir dediğin gibi

evet canım kahveye cok seker istersem tatlandırcı katıyorum ya bir kahveden olcagını sanmıyorum sonucta gün içinde yediklerim dengeli oluyor yani kahve pek etki etmez sütüde yagsız içmeye basladım kahveyle bakalım bu hafta ne olacak

direnmeye basladı sanırsam

yaa kızlar bugün ne yapsam diyetimi mi bozsam zaten dışarı da çıkıcam korkuyorumda bir yandan bişey olursa diye ama vücududa şaşırtmak lazım bir yerde :26::26:

ya bak sende 20 küsür kilo vermişsin duraklıyorsun bende öyle 20 küsür verdim şimdi duraklıyorum ne yapsak bilemedim ben biraz internete bakiyim bari kim ne demüş bu dönemle ilgili

Günaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr

Günaydın
benden beklediğiniz kadar iyi bi sonuç yok yine geçen hafta :100.6 bu hafta 100.1 giden 500 gr

aa aaa niye öyle oldu ki..sasirdimm..menulerin guzeldi,,sporda yaptin hep..yani en az 1 bucuk kilo fln bekliyordum senden..hem vericegin kilo fazla.. o zaman ilk kilolar cabuk gidiyor.hem yasin kucuk vermen cok kolay..bence bir doktora görün canim..normal degil ..hizlandiramassin belki, o onemli de degil zaten su durumda..ama ögrenir ve mudahale edersin bi rahatsizligin varsa..canim sen kendinde gidebilirsin doktora..ücretsiz muayenehaneler yokmu hic? saglikci arkadaslar bilir

Elmali turta ama tebrikler canim yinede iyi kilo vermissin,aaah ah simdi senin kilonda olmayi ne cok isterdim

saol canım verdimde verene kadar da neler çektim halende çekiyorum yaw ama azimle s... olayı yani afedersiniz hepsi gidecek sende öyle pes etme sakın verirsin

Günaydın

akşam vakti yedigin dondurmaların etkisi olabilir mi datlumm

tamm "moralim bozuk ben alisverise cikiyorum" yazicaktim ki regllll olmusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) hic sasmam biliyorum yaaaaa biliyorum

ada cayi demlemistim rahatsiz olmayayim diye...rahatladim hemen yaa.nasi bisi bu yaaa..simdi arkadaslar sabah tartildim birde 2-3 gun sonra tartilicam bakalim ne kadar sislik oluyor bende

ben yinede cikiyorum markete seker cikolatalar alip geleyim :)))))))))))))) party yapariz

Günaydın

zelişcim tebrik ederim kilo vermişsin ama ferhanın da söylediği gibi senin bu fazlalıklarla en az 1-1.5 kiilo vermen gerekir !
hiç kan tahlili yaptırdın mı? sağlık ocaklarında yapılıyo , aile hekimine gidersen yaptırabilirsin canım!
ya tiroidle ilgili bir problem var yada bol kaçamak yapıp bize yazmadığını bile düşünmeye başladım ben
ya da reglin mi yakın ? bak bunları yazıyorum diye lütfen bana kızma , alınma ama her konuda aklımdan geçeni de söylerim ben hiç çekinmem !
yine de kızmaca yok tamam mı canım ?

evet canım kesinlikle ekliycem !..
hatta sabah yarım simit yedim sırf bunun için , hem canım çekiyodu nezamandır değerlendireyim dedim :)p
akşam yemeğinide en geç 18-18:30 gibi yiyorum ve sonrasında hiçbişey yemiyorum !..

Son düzenleme:

süpeer !..
haftaya kadar bayağı bi rahatlarsın ve eksiler düşersin canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…