Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

haklisin pogacayi yerken böyle hic tad alamadim...oofff yememeliyim oofff diye diye yedim...eee biliyosun niye yiyosun deme..bi tatda almadim aslinda..ama guzeldi pogaca:)

evet lazanyayida yapmistim tadina baktim sadece öyle oturup yemedim:)
Yemek yapınca illa taına bakılıyor zaten.İnsan bir bakar tadı tuzu var mı diye değil mi

ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız
İnşallah canım.İyi geceler.

Off onu ben hep diyorum her dert bizde anasını satayım. Gece gece dertlendim yine ya...

Benim çok varHem Trakalıyım,hem göçmenim vs vs Bu arada evet bugün evdeyim

Oooo sende Karamanlısın yani

Canım nerde görev yapıyorsun. Sen avcılardaymışın kesin görüşecez seninle yani

Çocuklar ev toplu olunca rahatsız oluyor hoş benim eşimde rahatsız oluyor o yüzden bıraktım şimdi herkes mutlu

Ay canım evde olunca iş hiç bitmiyor. Benim annemde temizlik konusunda psikopattır ama temizler gezmeye gider evde kirleten yok...

ben geldim

menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay

öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran

akşam
dondurma

yorumlarınızı bekliyorum

Valla bence güzel
bende dondurma yedim bugün

kızlar akşama ben gene nete giremiycem !
çünkü kızımın doktor kontrolü var , yine idrar tahlili yapıcaz ! geçen sefer sabaha kadar vermedi psikodeli kızım :)p bakalım bu sefer ne olacak ?

çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Benimde ferittinim düşüyor hatta drun deyimiyle hiç kalmıyor, yine kilo verememeye başladım kesin 1-2 şu anda

MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve
3 kayısı

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yarım dilim salçalı çavdar ekmeği

Bana biraz az geldi canım ya

Yemek yapınca illa taına bakılıyor zaten.İnsan bir bakar tadı tuzu var mı diye değil mi

İnşallah canım.İyi geceler.

evet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum ben

aaa bak o kadar seviyosun sen yapmayi hic tarifin yok sitede ben sevmiyorum 16 tarifim var

Sitede olunca inmem çok rahat ama tembellik yapıyorum.

İyi geceler kızlar hepinizeee :) yarın büyük gün :)

Sana da iyi geceler canım...

ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız

İyi gecelerrr

Geçmiş olsun canım
Benimde ferittinim düşüyor hatta drun deyimiyle hiç kalmıyor, yine kilo verememeye başladım kesin 1-2 şu anda

Bana biraz az geldi canım ya
Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun.Spor yapmadığım için bende dikkat etmeye çalışıyorum.Bu aralar çok üşengeç oldum.Sporu iyice aksatıyorum.

Gelelim benim menüme
sabah
evde ekmek kalmamış gitmeye üşendim
Küçük olanlardan 4 tane grissini
1 dilim peynir
Salatalık ve domates

Arada 1 tane elma

Öğlen
2 tane kepekli bisküvi

Akşam
1 kase çorba
arkasından dondurma fruttare yedim ama kalorisi az

2 litre su ve bol çay

evet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum ben

aaa bak o kadar seviyosun sen yapmayi hic tarifin yok sitede ben sevmiyorum 16 tarifim var
Hadi ya bak haberim bile yoktu Arada bende uğrayayım oraya.

seninde mi reglin yaklasti:) ögleni gecistirmissin, aksamda sade corba az olmus gibi sanki

Öncelikle afiyet olsun Nur.Öğleni beğenmedim.Protein tarzı yiyebilirdin.Akşam dondurma da hiç olmamış.Bugün perşembe ve kaçamaksız olmalı.Yarın büyük gün.Bazen kaçamak yapıyoruz ama cumadan sonraya denk getirmeye çalışıyoruz tamam mı?

seninde mi reglin yaklasti:) ögleni gecistirmissin, aksamda sade corba az olmus gibi sanki

Yok canım ben tam regl dönemindeyim
Öğlen ders çalışıyordum ara vermek istemedim. Akşamda eşim yoktu kızıma çorba yapınca başka bir şey canım istemedi...

Kızlar bende çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Güzel rüyalar görün.Yarın tartıya çıktığımızda yüzümüzde kocaman bir gülümseme olmasını diliyorum.Görüşürüz.Bu arada hatırlatma kilomuzu 11 e kadar bildirmeye çalışalım olur mu

Son düzenleme:
Hadi ya bak haberim bile yoktu Arada bende uğrayayım oraya.

sag kösede mesajlarimizin altinda kirmizi yaziyor..baaaaaak bende 16..profile tikladiginda recipe diye tarifleri yaziyor kisinin actigi konular yazdigi yazilar vs lerle birlikte

ama cok eskiler..mutfagimi degistirmistim hergun bisiler yapicam diyordum daha bir tane yapip fotograflamadim :S

Tamam ama bu fruttarelerin kalorisi çok düşük oluyor. Sınava az kalınca mutfakta oyalalanmak istemiyorum. Cuma içinde ben 2 hafta deneme süresindeyim hehe

İyi geceler canım

***13. Takım 263. Etap Sonuçları ***

akashha : (71.1/ // % )
betuld: ( 58.7 / / / % )
elmaliturta: (63.7 / / / % )
LAydLiNe: ( 65.6 / / / % ) 262. etapta ayrılan üyenin kilosu ikiye bölündü.
nesdii28: (70.8 / / / % )
pia : ( 67.5 / / / % )
UZAYIM: ( 64.8 / / / % )
Zaum: (100.6 / / / % )

13. TAKIM ORTALAMASI:

Hatice canım yarınki listemiz bu şekilde. Yasemin henüz iki haftayı doldurmadı. O yüzden haftaya cumaya listede olur. İş yerinde internet sorunu yarın daha büyük problem çünki, en erken saat 12:00 de gelebilirim takıma. Çünki ekstradan işim var. Ama sorun yok sen listeyi yapmaya çalışırsın yapamasanda yarın 1. takımda genel liste sırası ben yapacağım için sorun yok. İşten 16:00 da çıkıyorum. En geç 16:30 a yetiştiririm listeyi. Sıkma yani sen kendini bir şekilde hallederim. Bu arada eve bu saatte gelebildim. Geçmişi okuyamadım. İnşallah yarın işten çıktıktan sonra bakacağım hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…