ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız
Yemek yapınca illa taına bakılıyor zaten.İnsan bir bakar tadı tuzu var mı diye değil mihaklisin pogacayi yerken böyle hic tad alamadim...oofff yememeliyim oofff diye diye yedim...eee biliyosun niye yiyosun deme..bi tatda almadim aslinda..ama guzeldi pogaca:)
evet lazanyayida yapmistim tadina baktim sadece öyle oturup yemedim:)
İnşallah canım.İyi geceler.ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız
ben de haftaya regl olucam ferhancım yaav(
neymiş bu kadınların çilesi be ? erkekler her konuda rahatlar ...
kıl - tüy dertleri , her ay regl , doğum yapma , temizlik , ütü vs.. , çocuk bakmak gibi dertleri yok !
doğuştan paşazadeler
Benim çok varHem Trakalıyım,hem göçmenim vs vs Bu arada evet bugün evdeyim
Kızlar yaa bugün yoğun birgün !..
arada iğne yap , aşı yap veletleri ağlat , pansuman , tansiyon ,kilo - boy takibi , bilgisayar ve yazı işleri , ay sonu çalışmaları derkene arada bir bakıp cevap bile yazamadan başka işlere bakiyom ; kusura bakmayınız
yaav bu hastalar da bir memlekete yada tatile gitseler ya ! ne zaman gitcekler yaa
eee naaptınız ben yokkene bakiim ?
ooohhh ne güsel ne güsel !..
özledim vallahi boş oturmayı kız
evde şöyle bir ayaklarımı uzatıp dinlenemiyorum ancak Ceren hanım ( bizim kız olur kendileri :)p uyursa o zaman belki ??
düşünsene evi temizleyip , düzenliyosun senin ki dağılmıyodur çocuk yok ; bizim ki 5 dakika toplu diğer zamanlar dağınık
heryerden oyuncak çıkıyo filan
eşim mutfağa girdiyse orası zaten savaş alanı
sabah giderken yatağı toplamıyorum çünkü eşim evde çalışıyor gece geç yatıyo benden sonra kalkıyo ; eh yatak odası da dağınık !
akşam ben gelene kadar mutfak dağılıyo!
duş aldıysa banyo dağınık !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr diyesim var ve hatta isyanlardayım uzun bir süredir kardeş
ne dertliymişim de mi ???
Çalışan biriysen ve işte çoksa dertte çok oluyor.Ben evdeyim ama üşengeçlikten bende yapmıyorum.Anneme özenirim hergün ev temizlenir silinir bende mümkün değil.Evdeyim keşke bende yapsam ama hiç işime gelmiyor.
ben geldim
menüm
sabah
2 dilim ekmek
peynir
domates
peynir
şekersiz çay
öğlen
1 dilim ekmek
ıspanak
ayran
akşam
dondurma
yorumlarınızı bekliyorum
kızlar akşama ben gene nete giremiycem !
çünkü kızımın doktor kontrolü var , yine idrar tahlili yapıcaz ! geçen sefer sabaha kadar vermedi psikodeli kızım :)p bakalım bu sefer ne olacak ?
Evet canım sorma.İnsanın başına gelmeyince belirtileri hep bir rahatsızlığa bağlıyor.Ben tesadüfen öğrendim.Ablamda hemşire İzmirde çalışıyor.Ziyarete gittiğimizde annemden kontrol amaçlı kan aldı.Almışken bi seninkilerede baktıralım dedi.TSH 33 çıktı.Sonra ilaç kullanmaya başladım.Şimdi kimi görsem tiroid hakkında bilgi verip tahlil yapmalarını öneriyorum.
MENÜM
SABAH
Biberli dukan krep
Yeşil çay
ARA
Sütlü kahve
3 kayısı
AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Yarım dilim salçalı çavdar ekmeği
evet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum benYemek yapınca illa taına bakılıyor zaten.İnsan bir bakar tadı tuzu var mı diye değil mi
İnşallah canım.İyi geceler.
basla basla canım cok iyi olur bende salona gidiyordum ama yazın bıraktım yazın salon hiç çekilmiyor yaaaa zaten dışarıda spor yapabiliyorum çalışmadıgımdan vaktim var yani ama işe başlarsam yazılıcam gene salona
İyi geceler kızlar hepinizeee :) yarın büyük gün :)
ben çıkıyorum bebeklerr herkese iyi geceler umarım yarın iyi sonuclar alırız
Teşekkürler canım sanada geçmiş olsun.Spor yapmadığım için bende dikkat etmeye çalışıyorum.Bu aralar çok üşengeç oldum.Sporu iyice aksatıyorum.Geçmiş olsun canım
Benimde ferittinim düşüyor hatta drun deyimiyle hiç kalmıyor, yine kilo verememeye başladım kesin 1-2 şu anda
Bana biraz az geldi canım ya
Hadi ya bak haberim bile yoktuevet birde benim lazanyam bazen cooook guzel olur bazen kuru kalir ama basemal sos yapmiyorum ben
aaa bak o kadar seviyosun sen yapmayi hic tarifin yok sitede ben sevmiyorum 16 tarifim var
Gelelim benim menüme
sabah
evde ekmek kalmamış gitmeye üşendim
Küçük olanlardan 4 tane grissini
1 dilim peynir
Salatalık ve domates
Arada 1 tane elma
Öğlen
2 tane kepekli bisküvi
Akşam
1 kase çorba
arkasından dondurma fruttare yedim ama kalorisi az
2 litre su ve bol çay
Öncelikle afiyet olsun Nur.Öğleni beğenmedim.Protein tarzı yiyebilirdin.Akşam dondurma da hiç olmamış.Bugün perşembe ve kaçamaksız olmalı.Yarın büyük gün.Bazen kaçamak yapıyoruz ama cumadan sonraya denk getirmeye çalışıyoruz tamam mı?Gelelim benim menüme
sabah
evde ekmek kalmamış gitmeye üşendim
Küçük olanlardan 4 tane grissini
1 dilim peynir
Salatalık ve domates
Arada 1 tane elma
Öğlen
2 tane kepekli bisküvi
Akşam
1 kase çorba
arkasından dondurma fruttare yedim ama kalorisi az
2 litre su ve bol çay
seninde mi reglin yaklasti:) ögleni gecistirmissin, aksamda sade corba az olmus gibi sanki
Hadi ya bak haberim bile yoktuArada bende uğrayayım oraya.
Öncelikle afiyet olsun Nur.Öğleni beğenmedim.Protein tarzı yiyebilirdin.Akşam dondurma da hiç olmamış.Bugün perşembe ve kaçamaksız olmalı.Yarın büyük gün.Bazen kaçamak yapıyoruz ama cumadan sonraya denk getirmeye çalışıyoruz tamam mı?
Yok canım ben tam regl dönemindeyim
Öğlen ders çalışıyordum ara vermek istemedim. Akşamda eşim yoktu kızıma çorba yapınca başka bir şey canım istemedi...
Kızlar bende çıkıyorum.Hepinize iyi geceler.Güzel rüyalar görün.Yarın tartıya çıktığımızda yüzümüzde kocaman bir gülümseme olmasını diliyorum.Görüşürüz.Bu arada hatırlatma kilomuzu 11 e kadar bildirmeye çalışalım olur mu
bende yatip dinleneyim
iyi geceler nur,hatice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?