Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hatları karıştırdım sorry menüde güzel.sen ara vermeyecek miydin ne oldu?ah ah sahilde yürümek,bana en az 1yıl hayal

Kızlar ben kaçıyorum
Spiralin ağrısı hala geçmedi sancım son sürat yatıp dinleneyim. Hepinizi çok öpüyorum...

Kızlar ben kaçıyorum
Spiralin ağrısı hala geçmedi sancım son sürat yatıp dinleneyim. Hepinizi çok öpüyorum...

İyi eglenceler Ebru ama askolsun beni adamdan saymiyor musun

Olur mu canım yaaaa, senden başkası dedim

Anladım canım teşekkürler. Hadi bakalım bekliyorum o zaman senden bu hafta 58 i

Keşke en baştan bu kadar abartmasaydın. Vücudun alıştı bence hemen birden bırakma yoksa kilo bile alabilirsin.

Hiç ama hiç olmamış canım. Hadi simiti yedin üstüne neden börek yiyorsun. Tam dayaklık oldun Betül bu aralar yine

light bisküve ve şimdi dediğin 2 dilim karpuz hiç ama hiç olmamış canım. Meyveleri lütfen gündüz yiyelim. Hem saat 21:00 de hiç bişey yememen gerekiyor. Akşam yemeğini en son kaçta yiyorsun?

Ayy ben BİM heryerde var sanıyordum. Ferhan senden daha büyük ama boşverin yaşı felan biz hepimiz çıtır ve güzel hatunlarız

Tartı konusunda da kendin çaba sarfet birazcık, biriktir mesela kendine ödül olarak al. Bizim için bir sakıncası yok ama sen kendini daha iyi hissedersin diye söyledim zaten

Canım tek kelimeyle muhteşemsin gerçekten, darısı bizlere inş.

Harika harika

tebrikler canım valla çok güzel gidiyorsun...

Teşekkürler Nur'cum zaten o yüzden şımardım bugün kaçamak yaptım.

Gülçin diye bir arkadaş vardı takımda onunda kemikleri iriydi. Benden daha zayıftı boylarımız aynı olmasına rağmen o hep büyük beden giyiyordu. O zaman siz bedene takılmayın, aynada kendinizi rahat ve güzel hissedin yeter.

Sabahın ve öğlenin hiç ama hiç olmamış canım. Daha fazla dikkat etmeye çalışırsan senin için iyi olur diye düşünüyorum.

Makarna haricinde menün güzel olmuş canım. Afiyet olsun. Suda çok az olmuş.

Kızlar ben kaçıyorum

Geçmiş olsun canım. Umarım düzelirsin biran önce. İyi geceler sanada

kaptanım ben akşam yemeğini en geç 19 da yiyorum.kociş işten gelir gelmez yeriz.ona bağlıyım yani
(8)

Son düzenleme:
O zaman 19:00 dan sonra hiç bişey meyve dahil yememen lazım biliyorsun dimi? Bu arada canım fotoğraflarını buraya ekleme istersen. Belli bir zaman sonra silemiyorsun. Profilindeki albümüne ekle. Ordan da sadece arkadaşlarımı seç ki arkadaşlarından başkası görmesin. Çünki sitede resim çalınma olayları fazla oluyor.

pişman oldum zaten,hemen sildim.sağol uyarın için.

pişman oldum zaten,hemen sildim.sağol uyarın için.

Ne demek canım rica ederim. Yüzün açıktı fotoğrafta ayrıca yanındakiler içinde kötü olurdu çünki buraya eklediğin fotoğraflar herkese açık. Üye olan ya da olmayan herkes görebiliyor. Aklında olsun yüzün açık hiç fotoğraf ekleme takım ya da diğer topiklere. Albüm oluştur profilden bizde öyle yapıyoruz. Albüm gizliliğinide söylediğim gibi sadece arkadaşlarına ayarla ki seni bilen tanıyan insanlar görsün.

Ya Ben de koymustum bir ara silerim 10. Dk icinde diye ama cepten girdigim icin silememistim :44:
İnsallah kimse calmamistir

Ya Ben de koymustum bir ara silerim 10. Dk icinde diye ama cepten girdigim icin silememistim :44:
İnsallah kimse calmamistir

Takımlarda kimse geriye dönük arama yapmaz sanırım ama o an görünürse tesadüfen olabilir. Ben genelde paylaşıma açık olan yerlerde kapatıyorum yüzümü. Nolur nolmaz

Millet açık açık paylaşıyop albümlerini iyi cesaret vallahi. Ben face de bile kapak fotoğraflarına dikkat ediyorum genelde eşimle olan fotoğrafları ekliyorum çünki ordakide herkese açık. İnsanların hepsi iyi niyetli değil ki

Saat 12 yi geçti toplandı bizim takım. Normalde bu saatte kimsenin olmaması lazım ama sanırım biz ters bir takım olduk

Canlarım ben kaçıyorum artık. Yarın plan yaptık eşimle birlikte. Sabah erken kalkıp, güzel bir kahvaltının ardından bisikletle gezmeye çıkacağız. Gitmeyi planladığımız yer evden Alaaddin tepesi. Yaklaşık gidiş 18 + geliş 18 = 36 kilometre yol yapacağız. Çok eğlenceli olacağa benziyor. Yine uğramaya çalışırım yarın. Şimdiden herkese güzel, mutlu huzurlu bir pazar diliyorum. İyi geceler herkese öpüyorum kocaman

Merhaba Kızlar:))

Şükür evimdeyim :)) Bugün nerdeyse hep uyudum her fırsatta, kızım uyudu bende uyudum. Annemlerde düğüne gittiler eskişehire,, anne kız takılıyoruz böyle. Tatı cadım uyuduğu gibi soluu burda aldım. Bugün uyumaktan yemeğe pek fırsat bulamadım ama:))) az öğünlü bol dans etmeli ve kızımla hoplamalı zıplamalı bir gün geçirdik :))

Geçmişi okuyup geri döneceğim :))

selam arkadaslar

yeni eve geldim..niye mi gec kaldim.cunkü kazandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..iyi oldugumuzu biliyordum ama hani olmaz o kadar finale kalmis takimlar arasindan nasil olucak diyede tereddüt ediyordum..ama cok rahat zorlanmadan, kazandik..cok mutlu oldum..tabi cocuklarda..yemek,sinema derken ( o yorgunlukla sinemaya gitmek istedi oglum)eve yeni girdim

bugünün mesajlari gelmemis..dun ve bugünü yazip cikicaktim ama bugünün mesaj sayisini kimse yazmamis..daha bildirirseniz yarin 29-30 haziranin mesajlarini birlikte yazarim ebrucum

bugünki menumude yazayim

SABAH:yarim dilim ekmek,1 tabak yumurtali salata bol yesillikli

ÖGLE:2 hindi sosisi 1 bardak kefir

aksam yiyemedim malesef

sabahki salata cok tok tuttu hic acikmadimgunboyu

SPOR: sabah yapmistim evden cikmadan :) 40 dk yürüyüs,30 dk video (1.level 5.)

Ne guzel ferhan gurr duy tabi, normali o zaten

Ay ben yakinda 27den gun almaya basliycam daha bekarim yaa
Hani cok sikayetci oldugumdan degil anormal gelmiyor ama senin ne guzel cocuklarin var

ya avantajlarinida gördüm dezavantajlarinida..simdi önümüze bakicaz ve guzel günler görüyorum:))ya abartiyormus gibi olmak istemiyorum ama kizimin alamanya dereceleri var matematik yarismalarinda ,quiz yarislarinda..o gunleri hic unutmam nasil sevinmistik ama sadece kendikendimize..hep olur bizde...hep bizbize olur hersey..bazen biri anlatir söyle böyle diye cocugunu ..bahsettigi seyin cok ustunde basarilar kazanmistir cocuklar hic bisi demem ..burda hani yuzyuze degiliz ya ..nebilim..icimde kalmis bazi seyler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…