gunaydin canim
yakinlara gelseydin bir kahve icerdik
sonra ? sonra o cubuk tarcini kullabiliyormuyuz bir daha ?
Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...
günaydın hepinize ferhan abla bence şişlik hala devam ediyodur stres yapma verirsin
yasemin abla o 2 kurabiyeden bi şey olmaz bence afiyet olsun
dondurmaya tövbe ettim artık
Günaydın Nur. KPSS ye gireceksin sanırım, başarılar dilerim. En nefret ettiğim sınav3 defa girdim, 87.6 gibi bir puanım var, ama çok sevgili devletim açmıyo kadro yaaa
günaydın kızlar !..
yoğun bir gün , aklım sizdeydi ama ancak girebildim nete
güzel bir gün olur inşallah ...
Evet canım ne yazık ki senin branş neydi canım
Günaydın Neslihancım :)
Bugün pazartesi olmasına rağmen çok mutlu ve neşeliyim nedense
Meslek liselerinde Makine ressamlığı öğretmenliği.
Selam sabah şekerlerim
Benim sınavıma çok az kaldı inş cumartesi günü atlatırım hayırlısıyla...
Sınav ve yaz derken evde çok duramıyorum dursamda bilgisayarı açamıyorum. Kaptanım ben arada yazayım sizlere pazar günüde tatile çıkıyorum. Yeterince ilgilenemeyince kendimi kötü hissediyorum. Tatil dönüşünde inş kiloda vermiş şekilde katılırım aranıza...
Allah kolaylık versin. Sizin bölüm teknoloji tasarıma atanmıyor mu? Benim kuzeninde makine resim ve konstriksiyon du galiba bundan mezun oldu bu yıl
Hayır canım. Kendi branşım dışında plastik teknolojsini yazabiliyorum. Ama plastiği yazdığında kendi branşımı yazamıyorum. Bende lisede öğretmenlikten vazgeçtim üniversiteye el atacağımALES e girdim. ÜDS ye eylülde girecem. Master doktora :)) artık allah ne verdiyse akademik kariyer
kolay gelsin ablacım seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü bende bu sene össye giricem ve stresten ölüyorum
İnş. canım allah yardımcın olsun inş ben 87 alsam daha ne isterim.
Yasemincim Alese bende girdim yüksek lisans istiyorum ama bakalım hayırlısı
Fundacim eskisi kadar yapmasan da birden birakma bence
Her gun yapinca vucut alisiyo
kaptanım yazdıklarını okudum cevap vereyim;
1.32 yaşında olan benim.sanırım en yaşlınızım
2.şırnakta yaşamak zorundayım(1 yıl daha) o nedenle burda bim yok.gelemez yakarlar.ama bugün markette çok tahıllı ekmek buldum aldım.
3.tartıyı geçen bende eşime söyledim,bizimkinin suyumu çıktı dedi.
ücretsiz izindeyim çok sesimi çıkaramıyorum anlamışsındır umarım
Ayyy temizlik bende yapmak istiyorum ama sınavdan dolayı elim kolum bağlı bi girersem eve çıkamayacam
Hadi bakalım canım kolay gelsin, haftaya tatile gidecem bende artık daha çok dikkat edecem:
sporunun yarısını bana versene
betül kaptan simiti görmesin valla
Ya Ben de koymustum bir ara silerim 10. Dk icinde diye ama cepten girdigim icin silememistim :44:
İnsallah kimse calmamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?