Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde hiç çalışasım yok canım, aklım fikrim dışarda

Benimde hiç çalışasım yok canım, aklım fikrim dışarda

buralar acayip sıcak.dışarıda olmak için deli olmak lazım.ya ben neden zengin değilim.şimdi hizmetçim olsa ,evi temizlese ,yemek ,ütü yapsa ne güzel olurdu
tabi ozaman 200 kg olurdum kesin(7)

Son düzenleme:
kızlar ben akşama nete giremeyebilirim ,
şimdiden menümü yazayım
kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir

öğlen

1 kase ezogelin çorbası
3 köfte
1 büyük dilim karpuz

akşam ( akşamın menüsü belli ; bunları yiycem kızlar :)p

patlıcan kebabı
salata
ayran
belki 1 dilim ekmek

2 lt su , 2 fincan yeşil çay ( 3' e tamamlarım ) , sanırım spor yapamıycam 27:

afiyet olsun.yarasın:)

yok cnm o zaman aksine liposakşınlar diyet spor salonları derken incecik olurdun
çooooook haklısın(8)

Son düzenleme:

Afiyet olsunn canımm

ne sinavi diye sorucaktim vazgectim..yazilanlardan anlamiycagimi fark ettim :) hic bilmiyorum hgds hkdf sss ppss hghgksdk sinavlarindan :))ne cok sinaviniz varya

ben yemyesil bi köyde oturuyorum :) ama buyuk sehirlerde tam ortadayiz..oberhausen, dortmund,gelsenkirchen , bochum bunlarin ortasindayim..kölnde yakin sayilir..1 saatlik yol..zaten ben hic görmedim bizim oralara geleni ://

günaydın kızlar !..
yoğun bir gün , aklım sizdeydi ama ancak girebildim nete
güzel bir gün olur inşallah ...

kolay gelsin

boaa ne kadar cok almissin..niye o kadar stres yaptin..ben cok sogukkanliyimdir..

siz adamı ölmekten güldürürürsünüz

niye alintiladim hatirlamiyorum :)) e cok konusmussunuz

Çok kıskandım seni şu an. Ben 2'de yatıp 4'te kalkıp 5'te de yola çıktım

benim rutindir 4 ennn fazla 5 saat uyurum

dilim derken kesildikten sonraki minik dilimler mi? yoksa uzun bir dilim mi? cok emin degilim ama böyle bir menüde ne kadar karpuz yenebilir ? ya bazi uzmanlar karpuz tatli sulu diye abartmayin diyor..bazilari yiyin gitsin diyor..konu hakkinda fikri olan var mi? ben daha hic karpuz almaadim ama ..alirsam bileyim :))

ben calisirkende hep aklim evde olur heppp..bu huyumu hic sevmiyorum..cok yükleniyorum bazen kendime..su siralar biraz sakinim dogumdan önce ayarladim herseyi ve bebegim biraz toparlanasaya kadarda böyle devam edicem islerime

ohhh yarasinn.patlican canim istedi yaaa..ayyy herseyi canim istiyo benimde yaa

Selam kızlar ben geldim ne var ne yok, Nasıl geçti haftanın ilk günü? Ben bugün sabah regl oldum. Acaip sancım var. İlaç içmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aksi gibi bugün Konya resmen kış yeniden gelmiş gibiydi. Üşüdüm durdum bütün gün.

Oyyy kuzum benim kıyamam ben sana. Benden sonraki kaptan Hatice zaten bir aksilik çıkmazsa. Bende burdan ayrılmayı çok istemiyorum ama kaptanlık gerçekten büyük sorumluluk. Mesela bugün çok fazla işim var ama ben buraya bakmadan hiç bir işimi halledemiyorum. Zaten Hatice dönene kadar burdayım büyük ihtimal. O gelmeden bırakamam. Doğal olarak hedef kilomuda 60 a düşürmeyi düşünüyorum. Bu arada Ferhan'cım sen bu yardımcılık konusuna nasıl bakıyorsun. Şuan aramızda en çok nette olan sensin?

waoooo sortlu ve ust beden xs bir hatun:)

film izliycektim sizin yuzunuzden izleyemedimmmmmmmm

haydin madem iyi gecelerrr..

Ne desem ki bilmeedim şimdi, ben bilmem beyim bilir diyomuşum Uzun zamandır şort giyemiyordum çok iyi oldu bu zayıflama işi yaaaa. Ama kızlar ben hala kendimi şişman hissediyorum.

Günaydın kızlar...

İstanbul'a döndüm :) Ve maalesef işe

Seda'cım öyle düşünme canım, Allaha şükür bir işin var ki. işe döndün. Sonuçta hepimizin bir şekilde çalışmaya ihtiyacı var. Bide işi olmayanları düşün? O daha köt bence.

Ne kadar var canım senin izne gitmene? Türkiye ye geleceksin dimi? Nereliydin? Amma çok soru sordum. Bu arada bence hala ödem var sende. Hatice yola çıkacaktı bugün. Uğramaz sanırım.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün. Un kurabiyesine bende dayanamam. İyi etmişsin yemekle arada bir lazım ama sürekli değil.

Günaydın bebeklerrrrrrrrrrr der

ebrucumcum sana özel msj attım aciliyeti olan bakabilirsen bak diyip geçmişe dönerim

Oyy kuzum ancak şimdi baktım ve cevap yazdım. Geç oldu biraz ama :26:

günaydın hepinize ferhan abla bence şişlik hala devam ediyodur stres yapma verirsin

yasemin abla o 2 kurabiyeden bi şey olmaz bence afiyet olsun

dondurmaya tövbe ettim artık

Çok teşekkürler canım inşallah birgün sende giyersin.

Tamam Nur'cum sorun yok canım. Sen ne zaman istersen o zaman gel. Sonuçta izinli yazılmışsın. Ama diyetinide ihmal etme. İnşallah sınavın güzel geçer. Arada uğramayıda unutma buraya

ebruuuuuuuuuuuu ay kız dayanamıcam burdan ayzıcam 10 dk bekleyemem msj için msj attım iidir saol senden yazdım anında cevap yazdı biraz gec oldu gibi bende bir daha gorusmek isteemzsin sandım diye daha cevap vermedim ne yazsam bilemedim

Son düzenleme:
Günaydın Nur. KPSS ye gireceksin sanırım, başarılar dilerim. En nefret ettiğim sınav 3 defa girdim, 87.6 gibi bir puanım var, ama çok sevgili devletim açmıyo kadro yaaa

İnşallah açarda atanırsın canım yaaaaa. Ben özelde de çalıştım, şuan memurum gerçekten bir kadın için memurluk ideal bir meslek. (Her dalı için aynı fikirdeyim)

Günaydın Neslihancım :)

Bugün pazartesi olmasına rağmen çok mutlu ve neşeliyim nedense

Maşallah diyelim nazar değmesin

kolay gelsin ablacım seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü bende bu sene össye giricem ve stresten ölüyorum

Düzenli ve iyi çalışırsan stres yapmana gerek yok Zeliş'cim. Şimdiden başlaman çok iyi olmuş zaten. İnşallah istediğin yeri kazanırsın.

Çocukta yaptım, kariyerde yapacağım diyorsun yani. Yap canım yap, durma olduğun yerde.

siz adamı ölmekten güldürürürsünüz

Bak buda güzel olmuş Bende öldüm

Turti yaaaaaaaaaaa ee hadi bul artık şu akademik kariyerli zengin kocayı. Yoksa ben çıkıp üçüncüyü arayacağım (Tövbe estağfirullah)

Yer işinde geç kalmışsınız biraz inşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz canım. Arada bir öyle küçük kaçamaklar yapılıyor sen hafta içi telafi edersin inşallah onu. Anneannenede geçmiş olsun canım.

Çok kıskandım seni şu an. Ben 2'de yatıp 4'te kalkıp 5'te de yola çıktım

Akşam gidince güzelce yatıp dinlenirsin sabaha bişeyin kalmaz inşallah Seda'cım.

İnşallah burdan mezun olduğunuzda sizlerde giiyeceksiniz kızlar. Bu arada senin mesleğin neydi Zeynep'cim yaaa :26:

Gayet güzel olmuş menün. Olması gereken buydu. Ama akşamki ekmeği çıkart menüden. Bide anladık biz o dondurmayı ne kadar inandırıcı olduysan artık

Aynen çocuk varsa imkanı yok o keyfin, ama çocuğun keyfide bir başka

ben değil eşim mersinli.ben kütahyalıyım.daha önce yazmıştım sanki bunu:44:

Evet yazmıştın canım.

Afiyet osun Nesli'cim güzel olmuş menü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…