Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben de Alese girdim iyide puan aldım ama sonra yüksek lisans fiyatlarını görünce vazcaydım zaten akademik kariyer yapmak gibi bir istegim yok maksat cvde gözüksün istedimdi akademik kariyer yapmaktansa akademik kariyer yapan bir koca bulmak daha mantıklı bence

Son düzenleme:

çok hızlı almışsın ablacım stres banada kilo aldırır ama inş bu sefer izin vermiycem arkadaşlarım kilo alırken ben zayıflıcam ne kadar kötüyüm yav

Gunaydiin
Ay bu saate kadar uyudum
Tatildeyim ya artik en erekn 10da kalkarim zaten

İnşallah alırsın canım. Ben hep mükemmelliyetçi olduğum için sınav konularında kendime zindan etmiştim hayatı kpss hazırlık sürecinde, hepsini tam yapmalıyım derken 87 aldım canım.

Ahh canım benim KPSS hep sorunlu oldu valla ilk yıl kaydırma yaptım. 2. yıl hastalandım 3.yıl doğum yaptım son 2 yılda hiç çalışmadım 73 aldım ((

Kızlar haftasonu hiç kaçamak yapmadım sayılır, sadece dün öğlen iki top dondurma yedim, sossuz. Ama yemek yememiştim.

Biraz düzensiz beslendim, saatler şaştı çünkü. Ama yine de iyi atlattım sanırım. Annanem rahatsız olduğu için bana özel hamur işlerini yapamadı

Bizim düğün içinde kim ne yapacak, ne zaman olacak konuları konuşuldu, içim çok rahatladı. Yer tutamadık daha ama haftaya da gezeceğiz.

hahhahaha:) çok hoşsun canım :)) Ben koca olaylarını kapattığım için, hürgeneralim artık

çok hızlı almışsın ablacım stres banada kilo aldırır ama inş bu sefer izin vermiycem arkadaşlarım kilo alırken ben zayıflıcam ne kadar kötüyüm yav

ne güzel işte, incecik ol :))

Ahh canım benim KPSS hep sorunlu oldu valla ilk yıl kaydırma yaptım. 2. yıl hastalandım 3.yıl doğum yaptım son 2 yılda hiç çalışmadım 73 aldım ((

Çalışmadan 73 iyi almışsın canım. Okulda asistan öğrenciydim ben, okul bittiği gibi evlenip hayatımı olmayacak bir insana adamamış olsaydım çoktaaan doktoramı bitirmiş kendi üniversitemde kadroya alınmış olurdum. Neyse zararın neresinden dönülürse kardır

Hayırlı olsun canım Ananen içinde geçmiş olsun

Son düzenleme:
hazır sınavlardan konu açılmışken ders çalışmaya gidiyorum ben görüşürüz

Tekrar gelmis mesajim
Kiskndim demissiniz ben nispet yazar gibi tekrar gondermisim

Ben 3 eylule kadar boyle tatildeyim cok sukur

Son düzenleme:
merhabalar. kızçem sayesinde uykusuz muhteşem bir gece geçirdim.sabahta o uyuyunca bende yattım. 3 saat uyumuşuz beraber.1 de kalktık.

kaptanım helal olsun xs u hayatımın hiç bir döneminde giyemedim.

yüksek lisans için uğraşan arkadaşlar helal olsun.ben o şevkimi kaybedeli çok uzun zaman oldu.hatta o kadar tembelleştim ki ücretsiz izinden sonra ne yapacağım diye kara kara düşünür oldum.

kızlar son 3 gündür , abartmamak kaydıyla fazla yemeye çalıştım:)
ama sabah tartıldığımda kilo almadığımı gördüm :)
bakalım bu 3 günlük süreçte vücudum şaşırıp kafayı yiyecek mi ?
dediğim gibi öğünlerime bir dilim ekmek vs.. eklemeye başladım !

dünkü menüm
kahvaltı
1 dilim ekmek
2 kk peynir
çeyrek haşlanmış yumurta
domates - salatalık - biber

ara
2 küçük dilim kavun

öğlen
2 kaşık bulgur pilavı
1 porsiyon türlü
bol salata
1 bardak ayran

ara
1 porsiyon dondurma ( canım istemedi ama vücüdumun aklı karışsın diye yedim ) = gerçekteeen

akşam
1 dilim ekmek
1 kk peynir
3-4 dilim karpuz

1-2 lt su , yeşil çay yok , spor da yok malesef
kayınvalidemleri getirdik bize ; bakalım inşallah spor yapabiliriz !
koşturmaca yemek , memek için yapılacak oturamıycam ama spora bakıcaz ???

vaalahi canım , benim de hiiiç çalışasım yok !
ama bazen de birkaç gün evde olunca bunalıyorum ; kendimi dışarı atasım geliyo!
gerçekten bazen kızımla , eşim , ev işleri öyle yoruyor ki sanki işte dinleniyorum gibi oluyor!..
aslında keşke istediğimiz zaman işe gidebilsek , istemediğimizde evde keyif yapabilsek !..
evde vakit geçirmekte ayrı bir zevkli :)
heeeh ama iş yapmıycan , tv , pijama , terlik yapıcaksın :)
tabi çocuk olduktan sonra da bu saydıklarım biraz zoooor

diyetsiz menü güzel olmuş.ev içinde Allah yardımcın olsun

doğum öncesi,sonrası 2 yıl evde olucam.bir yılı gitti.komşu muhabbti,gün falanda olsa dadından yenmezdi(2)

Son düzenleme:
fundacım , geçmişi okudum ama sonuna kadar getiremedim :))
sen ne yaptın ? yedin mi bayağı bişeyler ?
şaşırdı mı vücudun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…