Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebrucumcum gördüm cevap yazdım bana gene egri döenrsen sevindirik olurum

Yeniden yazdım canım. Bence doğru düşünmüşsün. Aynen o şekil devam et. Sinir oluyorum böylelerine. Sen anlattıkça benim sana anlattığım şahıs geliyor aklıma sinirleniyorum.

hoş geldin ve geçmiş olsun ablacım

burasıda çok soğuktu bugün ya kışlıklarıda kaldırdık üstüme giyicek bi şey bulamadım dondum resmen

menümüde yazıp kaçıym

sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay

öğlen
1.dilim ekmek
peynir
yeşillik

akşam
1 dilim ekmek,
melemen
patlıcan salatası

su 2 litre
spor: çok yorgunum belkiiii yaparım

öğlen bi şey hazırlayamadım kendime sanırım proteinsiz olmuş menüm

ve bide yarın sabah annem yine pizza yapıcakmış kahvaltıda 1 parça yememe ne dersiniz dicektim

Aynen yaa, çalışıyor olsam da beynim öğrencilik yaz tatillerini hala unutamadı...

:)) Ben bir hafta tatilede razıyım :)) Çokta gözüm yok :))

Bizimde eski ofis Brüehl deydi. Orasıda öyle yemyeşildi :)) Benim kilo alımım üzüntü ve strese endeksli. Hayatımda 2 defa böyle kilo aldım, ikisindede üzüntü sebep oldu.

Hoşgeldin. Geçmiş olsun, ilaç iç derim.Ayağınada bir patik giyersen ısınırsın.

Afiyet olsun canım menün güzel olmuş. Peynirde de protein var. Yarın sabah kahvaltıda küçük bir dilim pizza yiyebilirsin. Diğer öğünlerini normal yap ama

Çok fazla ilaç taraftarı değilim canımm yaaaa. Teşekkürler bu arada. Temmuz ayında patik giyme fikri komik geliyor kulağa ama hava gerçekten çok soğuk.

Hem yemyeşil köyünü, hem az uykunun sana yetmesini, hem de o saçma sınav isimlerini bilmemene çok özendim :)

Seda'cım öyle düşünme canım, Allaha şükür bir işin var ki. işe döndün. Sonuçta hepimizin bir şekilde çalışmaya ihtiyacı var. Bide işi olmayanları düşün? O daha köt bence.

Haklısın canım, benimki biraz bulup da bunma durumu sanırım :) Ben de 8 ay iş aradım, kimine göre çok şanslıydım kimisine göre çok şanssız..

Ebru gecmis olsun
Zaum nesli menuler guzel afiyet olsun

Menüm;

Sabah - peynirli tost, çay

Ara - elması soda

Öğlen - 4 köfte, salata, ayran

Akşam - 1 kase sütlü nesfit, 3 kayısı

Bol su, çay, kahve... :)

dondurmasız bir menü ilginç bencede pizzadan 1 parça ye ,tadımlık ,idare et artık.
Menüm;

Ara - elması soda

güzel olmuş afiyet olsun.

ebru,ben öğretmenin.kadrom konyada.hatta yenimahalledeiki yıl evlendikten sonra konyada çalıştım.burdaki iki yıldan sonra antalya yada muğla istiyoruz .eşimin tayini çıkarda benimki nasıl olur onu bilmiyoruz.konyada nerde oturuyorsun.benim evim karatayda karşehir konutlarındaydı.seviyodum ben konyayı be

menümüde yazayım:

sabah:1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
peynir
yeşil zeytin
domates
salatalık
süt

ara:karpuz

öğle:2 yemek kaşığı sebzeli türlü
yoğurt

ara:karpuz

akşam :çorba
1 tane tavuk but
salata
ayran
1 dilim ekmek

su:2 litre şimdiye kadar
gece kızım uyutmadı,yorgunluktan spor yapamadım:2610)

Son düzenleme:
Ebru gecmis olsun
Zaum nesli menuler guzel afiyet olsun

Teşekkürler Betül'cüm kötüyüm hala

Bazen olduğun durumu kabullenip, şükretmenin gelecek için yatırım olduğunu düşünüyorum. Bende hep öyle oldu. Kendimde sevdiğim en önemli yönde bu. Her anıma şükretmek güzel bir hayat felsefesi oldu bende. Doğal olarak yaşadığın her an mutlu ediyor seni. Anlatabildim mi bilmiyorum ama şimdiye kadar hep böyle düşündüm ve kazanan hep ben oldum.

Bir hafta tatil de güzel tabii ama, mesela bizim de 10 gün 20 gün mazeretsiz devamsızlık hakkımız olsa... Canımız istediğinde en azından gitmeme şansımız olduğunu bilsek olsa fena olmazmıydı.. :)

Bak işte bu güzel fikir

Menüm;

Ara - elması soda

Menün güzel olmuş canım. Tostun ekmeği nasıldı? Bide meyveli sodalardan uzak dur canım. İçeceksen ya sade iç yada içine limon sık. Doğal olsun yani. Diğerlerinde katkı maddesi ve şeker var diye biliyorum.

Kızlar ben işten çıkıyorum şimdi, görüşürüz..

İyi yolculuklar canım görüşmek üzere.

Ben Selçuklu'dayım canım. Ne öğretmeniydin? Sınıf öğretmenimi? İnşallah sizin için hayırlı olan yer çıkar. Seninkiside eş durumundan çıkar diye düşünüyorum. Asker ve polis eşlerine çok zorluk çıkartmıyorlar. Bu arada bana tavsiye edebileceğin okul var mı Konya'da? Bu sene kızım ilkokula başlıyor. Konya konusunda bende sana katılamıyorum bende Adanayı özledim. Yada İzmire gitmek istiyorum. Konya yı sevmiyorum ama senin olduğun yere göre Konya bulunmaz bir nimet.

Menün güzel olmuş canım. Eğer birazda spor eklersen daha iyi olur senin için. Afiyet olsun.

Kızlar son birkaç gündür farkettiyseniz eğer ben menülerimi yazmıyorum. Kimsede sormadı neden yazmıyorsun diye. Bari ben kendi kendime açıklama yapayım. Son bikaç gündür burda size kötü örnek olabilecek menülerim vardı. O nedenle paylaşmak istemedim. Bugün ki menümde aynı sayılır ama artık paylaşayım. Sanırım bu regl olayından dolayı bu bikaç günde abarttım olayı. Fakat işin ilginç kısmı kilomu koruyorum hatta kilo veriyorum. Sanırım bu son kilolarda böyle oluyor. Birazda onun rahatlığı var. Ama yarından itibaren menülerim düzelecek inşallah.

Sabah

Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin

Öğle

1 kase çorba
Salata, Azıcık et kavurma
1 dilim kepek ekmek

Ara
Kalan simidin yarısı
1 tane dondurma (80 kalori)

Akşam

1 kase sütlü nesfit

Su yeterince içemedim. Regl dönemlerimde çok fazla su içemiyorum. Ama yatana kadar içebildiğim kadar içeceğim.

fen teknoji öğretmeniyim ben.selçukludaysan okul açısından şanslısın.kaşkarlı mahmut ilköğretim var.tabi yeni sistemle ilkokul mu orta okul mu bilmiyorum.orası çok kaliteli,o kadarki millet kayıt yaptırmak için neler yapıyor.şimdi yazmayayım burda.

ben izmirde okudum ,tabi konyayla kıyaslanamaz.ama ben sivasta 5 yıl çalıştım.adını bile anasım gelmez.oraya bakınca konya cennetti.(11)

bu arada geçmiş olsun.hala ağrın varsa ayağını tuzlu sıcak suya sok,işe yarayabilir.

Son düzenleme:

Canım en son ne zaman Konya ya geldin bilmiyorum ama belki duymuşsundur japon parkı var ona çok yakın oturuyorum. Evin hemen yakınında Zeki Altındağ ilköğretim okulu var. Sanırım kızımın kaydı oraya çıkacak. Dediğin okulu duymadım hiç. Zeki Altındağı hiç duydun mu peki? Benim de eşim İzmir'li. Bende İzmiri istiyorum ama Konya ya üst bölge olduğu için tayin isteyemiyorum. Hizmet puanımda düşük olduğu için çok şansım yok. Hayırlısı bakalım.

Sancıda benim her ay rutin olan sancılarım. Onlarla yaşamaya alışmam lazım yıllardır çekiyorum.

ben o okulu hiç duymadım ama eşim farabiye yakın ama eğitimini bilmiyorum dedi.selçuklu genelde okul bazında fena değil.hatta üç merkez ilçeye göre en iyisi diyebilirm.
senin mesleğin ne?bu arada o sancıları hafife alma,dr a git.bende senin gibiydim,ağrılı regli klasikti.sıradan bir muayeneye gittim jinekolojiye,çikolata kisti çıktı.sebebi oymuş.onun yüzünden ameliyat oldum.benim dr um farabide mehmet bardakçı.çok şirin bir dr.(12)

Son düzenleme:

Canım ben hemen Farabinin yanında oturuyorum zaten. Sağlıkçıyım Zeynep'cim. Hatta şuan radyolojide çalışıyorum. Diyete başlamadan önce bebek düşünüyordum. Yumurtlama zamanı için bizim doktorlardan birisine baktırmıştım. Kist olsa söylerdi. Hiç bir sorun yoktu. Bu benim genç kızlığımdan beri var. Benim ki rutin sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…