ebrucumcum gördüm cevap yazdım bana gene egri döenrsen sevindirik olurum
ebruuuuuuuuuuuu ay kız dayanamıcam burdan ayzıcam 10 dk bekleyemem msj için msj attım iidir saol senden yazdım anında cevap yazdı biraz gec oldu gibi bende bir daha gorusmek isteemzsin sandım diye daha cevap vermedim ne yazsam bilemedim
Selam kızlar ben geldim ne var ne yok, Nasıl geçti haftanın ilk günü? Ben bugün sabah regl oldum. Acaip sancım var. İlaç içmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aksi gibi bugün Konya resmen kış yeniden gelmiş gibiydi. Üşüdüm durdum bütün gün.
Aynen yaa, çalışıyor olsam da beynim öğrencilik yaz tatillerini hala unutamadı...
ne sinavi diye sorucaktim vazgectim..yazilanlardan anlamiycagimi fark ettim :) hic bilmiyorum hgds hkdf sss ppss hghgksdk sinavlarindan :))ne cok sinaviniz varya
ben yemyesil bi köyde oturuyorum :) ama buyuk sehirlerde tam ortadayiz..oberhausen, dortmund,gelsenkirchen , bochum bunlarin ortasindayim..kölnde yakin sayilir..1 saatlik yol..zaten ben hic görmedim bizim oralara geleni ://
kolay gelsin
boaa ne kadar cok almissin..niye o kadar stres yaptin..ben cok sogukkanliyimdir..
niye alintiladim hatirlamiyorum :)) e cok konusmussunuz
benim rutindir 4 ennn fazla 5 saat uyurum
dilim derken kesildikten sonraki minik dilimler mi? yoksa uzun bir dilim mi? cok emin degilim ama böyle bir menüde ne kadar karpuz yenebilir ? ya bazi uzmanlar karpuz tatli sulu diye abartmayin diyor..bazilari yiyin gitsin diyor..konu hakkinda fikri olan var mi? ben daha hic karpuz almaadim ama ..alirsam bileyim :))
ben calisirkende hep aklim evde olur heppp..bu huyumu hic sevmiyorum..cok yükleniyorum bazen kendime..su siralar biraz sakinim dogumdan önce ayarladim herseyi ve bebegim biraz toparlanasaya kadarda böyle devam edicem islerime
ohhh yarasinn.patlican canim istedi yaaa..ayyy herseyi canim istiyo benimde yaa
Selam kızlar ben geldim ne var ne yok, Nasıl geçti haftanın ilk günü? Ben bugün sabah regl oldum. Acaip sancım var. İlaç içmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aksi gibi bugün Konya resmen kış yeniden gelmiş gibiydi. Üşüdüm durdum bütün gün.
menümüde yazıp kaçıym
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1.dilim ekmek
peynir
yeşillik
akşam
1 dilim ekmek,
melemen
patlıcan salatası
su 2 litre
spor: çok yorgunum belkiiii yaparım
öğlen bi şey hazırlayamadım kendime sanırım proteinsiz olmuş menüm
ve bide yarın sabah annem yine pizza yapıcakmış kahvaltıda 1 parça yememe ne dersiniz dicektim
:)) Ben bir hafta tatilede razıyım :)) Çokta gözüm yok :))
Bizimde eski ofis Brüehl deydi. Orasıda öyle yemyeşildi :)) Benim kilo alımım üzüntü ve strese endeksli. Hayatımda 2 defa böyle kilo aldım, ikisindede üzüntü sebep oldu.
Hoşgeldin. Geçmiş olsun, ilaç iç derim.Ayağınada bir patik giyersen ısınırsın.
ne sinavi diye sorucaktim vazgectim..yazilanlardan anlamiycagimi fark ettim :) hic bilmiyorum hgds hkdf sss ppss hghgksdk sinavlarindan :))ne cok sinaviniz varya
ben yemyesil bi köyde oturuyorum :) ama buyuk sehirlerde tam ortadayiz..oberhausen, dortmund,gelsenkirchen , bochum bunlarin ortasindayim..kölnde yakin sayilir..1 saatlik yol..zaten ben hic görmedim bizim oralara geleni ://
benim rutindir 4 ennn fazla 5 saat uyurum
Seda'cım öyle düşünme canım, Allaha şükür bir işin var ki. işe döndün. Sonuçta hepimizin bir şekilde çalışmaya ihtiyacı var. Bide işi olmayanları düşün? O daha köt bence.
:)) Ben bir hafta tatilede razıyım :)) Çokta gözüm yok :))
dondurmasız bir menü ilginçmenümüde yazıp kaçıym
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1.dilim ekmek
peynir
yeşillik
akşam
1 dilim ekmek,
melemen
patlıcan salatası
su 2 litre
spor: çok yorgunum belkiiii yaparım
öğlen bi şey hazırlayamadım kendime sanırım proteinsiz olmuş menüm
ve bide yarın sabah annem yine pizza yapıcakmış kahvaltıda 1 parça yememe ne dersiniz dicektim
güzel olmuşMenüm;
Sabah - peynirli tost, çay
Ara - elması soda
Öğlen - 4 köfte, salata, ayran
Akşam - 1 kase sütlü nesfit, 3 kayısı
Bol su, çay, kahve... :)
Ebru gecmis olsun
Zaum nesli menuler guzel afiyet olsun
Hem yemyeşil köyünü, hem az uykunun sana yetmesini, hem de o saçma sınav isimlerini bilmemene çok özendim :)
Haklısın canım, benimki biraz bulup da bunma durumu sanırım :) Ben de 8 ay iş aradım, kimine göre çok şanslıydım kimisine göre çok şanssız..
Bir hafta tatil de güzel tabii ama, mesela bizim de 10 gün 20 gün mazeretsiz devamsızlık hakkımız olsa... Canımız istediğinde en azından gitmeme şansımız olduğunu bilsek olsa fena olmazmıydı.. :)
Menüm;
Sabah - peynirli tost, çay
Ara - elması soda
Öğlen - 4 köfte, salata, ayran
Akşam - 1 kase sütlü nesfit, 3 kayısı
Bol su, çay, kahve... :)
Kızlar ben işten çıkıyorum şimdi, görüşürüz..
ebru,ben öğretmenin.kadrom konyada.hatta yenimahalledeiki yıl evlendikten sonra konyada çalıştım.burdaki iki yıldan sonra antalya yada muğla istiyoruz .eşimin tayini çıkarda benimki nasıl olur onu bilmiyoruz.konyada nerde oturuyorsun.benim evim karatayda karşehir konutlarındaydı.seviyodum ben konyayı be
menümüde yazayım:
sabah:1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
peynir
yeşil zeytin
domates
salatalık
süt
ara:karpuz
öğle:2 yemek kaşığı sebzeli türlü
yoğurt
ara:karpuz
akşam :çorba
1 tane tavuk but
salata
ayran
1 dilim ekmek
su:2 litre şimdiye kadar
gece kızım uyutmadı,yorgunluktan spor yapamadım:26:
Ben Selçuklu'dayım canım. Ne öğretmeniydin? Sınıf öğretmenimi? İnşallah sizin için hayırlı olan yer çıkar. Seninkiside eş durumundan çıkar diye düşünüyorum. Asker ve polis eşlerine çok zorluk çıkartmıyorlar. Bu arada bana tavsiye edebileceğin okul var mı Konya'da? Bu sene kızım ilkokula başlıyor. Konya konusunda bende sana katılamıyorum bende Adanayı özledim. Yada İzmire gitmek istiyorum. Konya yı sevmiyorum ama senin olduğun yere göre Konya bulunmaz bir nimet.
fen teknoji öğretmeniyim ben.selçukludaysan okul açısından şanslısın.kaşkarlı mahmut ilköğretim var.tabi yeni sistemle ilkokul mu orta okul mu bilmiyorum.orası çok kaliteli,o kadarki millet kayıt yaptırmak için neler yapıyor.şimdi yazmayayım burda.
ben izmirde okudum ,tabi konyayla kıyaslanamaz.ama ben sivasta 5 yıl çalıştım.adını bile anasım gelmez.oraya bakınca konya cennetti.(11)
bu arada geçmiş olsun.hala ağrın varsa ayağını tuzlu sıcak suya sok,işe yarayabilir.
Canım en son ne zaman Konya ya geldin bilmiyorum ama belki duymuşsundur japon parkı var ona çok yakın oturuyorum. Evin hemen yakınında Zeki Altındağ ilköğretim okulu var. Sanırım kızımın kaydı oraya çıkacak. Dediğin okulu duymadım hiç. Zeki Altındağı hiç duydun mu peki? Benim de eşim İzmir'li. Bende İzmiri istiyorum ama Konya ya üst bölge olduğu için tayin isteyemiyorum. Hizmet puanımda düşük olduğu için çok şansım yok. Hayırlısı bakalım.
Sancıda benim her ay rutin olan sancılarım. Onlarla yaşamaya alışmam lazım yıllardır çekiyorum.
ben o okulu hiç duymadım ama eşim farabiye yakın ama eğitimini bilmiyorum dedi.selçuklu genelde okul bazında fena değil.hatta üç merkez ilçeye göre en iyisi diyebilirm.
senin mesleğin ne?bu arada o sancıları hafife alma,dr a git.bende senin gibiydim,ağrılı regli klasikti.sıradan bir muayeneye gittim jinekolojiye,çikolata kisti çıktı.sebebi oymuş.onun yüzünden ameliyat oldum.benim dr um farabide mehmet bardakçı.çok şirin bir dr.(12)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?