Canım ben hemen Farabinin yanında oturuyorum zaten. Sağlıkçıyım Zeynep'cim. Hatta şuan radyolojide çalışıyorum. Diyete başlamadan önce bebek düşünüyordum. Yumurtlama zamanı için bizim doktorlardan birisine baktırmıştım. Kist olsa söylerdi. Hiç bir sorun yoktu. Bu benim genç kızlığımdan beri var. Benim ki rutin sanırım.
farabi bizim en sevdiğimiz hastaneydi
bişey çıkmadığına sevindim.inşallah bebeğin dilediğin zaman sağlıkla olur(13)
Katılmak istiyorum . :) paylaşımdada sıkıntı olmaz ..
Tek başıma yapamayacam yardıma ihtycm var kızlar..
81 kiloyumm. 20 yaşındaym . 1.65 boyundayım..
3gün önce 83kiloydum 3 günde 2 kilo verdm
Ekmek , asitli içecekler kahe aburcuburu bıraktımm .
Bugünkü Menüm
Kahvaltı : 1yumurta 4 yeşil zeytin maydonoz salatalk domates peynir şekersiz çay
Ögle :meyveli yogurt
Akşam corba + salata..
Kilo vermemi hızlandırmak istiyorum ..Ramazana kadar Biraz versem .. Ramazandada Diyet yapmak istiyorum kızlar
[TABLE="width: 221"]
[TR]
[TD="class: xl25, width: 93, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl26, width: 99, bgcolor: transparent"]29.06.2012
[/TD]
[TD="class: xl26, width: 102, bgcolor: transparent"]30.06.2012
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]akashha
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]Betuld
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]36
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]12
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]elmaliturta
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]17
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]LAydLiNe
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]52
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]16
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]nesdii28
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]39
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]pia
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]41
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]9
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]Uzayım
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]80
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]yasminyaso
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl31, bgcolor: transparent"]Zaum
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]12
[/TD]
[TD="class: xl24, bgcolor: transparent"]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]nur_84
[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl30, bgcolor: transparent"]mersinli42
[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]17
[/TD]
[TD="class: xl27, bgcolor: transparent"]11
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl28, bgcolor: transparent"][/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]294
[/TD]
[TD="class: xl29, bgcolor: transparent"]51
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
okudum anladımmmm :)Canım öncelikle ben sana takımın kurallarını yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazeretiolmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o haftaizinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunun içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yadasizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunupyaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlukurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz içinbunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğineiçtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaçbunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasılyüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğinecevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişibunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyusevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yadaöğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarakbunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşızve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmakistemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimseburada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatliyolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devametmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
okudum anladımmmm :)
Sizinleyim Bir sorun çıkmazsa İnsallah ..
Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..Tamam canım yeniden hoşgeldin o zaman aramıza. Ben Ebru. Takım kaptanıyım. Sende biraz kendini tanıtır mısın?
Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..
Herzaman kendimle barışığım bir imajı çizdim ama artık aynalardan rahatsız olmaya başladım .. Aynada gördüğüm görüntü ben değilim kendime haksızlık ettiğimi düşündüm bu yüzden Azimle Zayıflamaya karar verdim :)
Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..
Herzaman kendimle barışığım bir imajı çizdim ama artık aynalardan rahatsız olmaya başladım .. Aynada gördüğüm görüntü ben değilim kendime haksızlık ettiğimi düşündüm bu yüzden Azimle Zayıflamaya karar verdim :)
Hoşbulduk Teşekkür ederim İnşallah ben çok istiyorum bende ögretmen adayıyım :)hoşgeldin kübra.bende yeniyim.adım zeynep.yaş 32,kilo 83 ,boy 168,öğretmenim.zayıflayacağız başka yolu yok.(14)
Kübra'cım şuanki kilonu ve hedef kilonu yazarsan not alayım canım. İnşallah burda bizimle birlikte istemediğin bütün kilolarından kurtulacaksın.Yeter ki iste. İstersek eğer başaramayacağımız hiç bişey yok.
Hoşbulduk Teşekkür ederim İnşallah ben çok istiyorum bende ögretmen adayıyım :)
3.sınıfa geçtim artık geri dönüş yok gibiöğretmen olmaya kara vererek hayatının hatasını yapmışsın.Allah başka dert vermesin
3.sınıfa geçtim artık geri dönüş yok gibi
Selam kızlar ben geldim ne var ne yok, Nasıl geçti haftanın ilk günü? Ben bugün sabah regl oldum. Acaip sancım var. İlaç içmek istemiyorum ama zor tutuyorum kendimi. Aksi gibi bugün Konya resmen kış yeniden gelmiş gibiydi. Üşüdüm durdum bütün gün.
Oyyy kuzum benim kıyamam ben sana. Benden sonraki kaptan Hatice zaten bir aksilik çıkmazsa. Bende burdan ayrılmayı çok istemiyorum ama kaptanlık gerçekten büyük sorumluluk. Mesela bugün çok fazla işim var ama ben buraya bakmadan hiç bir işimi halledemiyorum. Zaten Hatice dönene kadar burdayım büyük ihtimal. O gelmeden bırakamam. Doğal olarak hedef kilomuda 60 a düşürmeyi düşünüyorum. Bu arada Ferhan'cım sen bu yardımcılık konusuna nasıl bakıyorsun. Şuan aramızda en çok nette olan sensin?
Ne desem ki bilmeedim şimdi, ben bilmem beyim bilir diyomuşumUzun zamandır şort giyemiyordum çok iyi oldu bu zayıflama işi yaaaa. Ama kızlar ben hala kendimi şişman hissediyorum.
Ne kadar var canım senin izne gitmene? Türkiye ye geleceksin dimi? Nereliydin? Amma çok soru sordum. Bu arada bence hala ödem var sende. Hatice yola çıkacaktı bugün. Uğramaz sanırım.
menümüde yazıp kaçıym
sabah
2 dilim ekmek
peynir
yeşillik
şekersiz çay
öğlen
1.dilim ekmek
peynir
yeşillik
akşam
1 dilim ekmek,
melemen
patlıcan salatası
su 2 litre
spor: çok yorgunum belkiiii yaparım
öğlen bi şey hazırlayamadım kendime sanırım proteinsiz olmuş menüm
ve bide yarın sabah annem yine pizza yapıcakmış kahvaltıda 1 parça yememe ne dersiniz dicektim
:)) Ben bir hafta tatilede razıyım :)) Çokta gözüm yok :))
Bizimde eski ofis Brüehl deydi. Orasıda öyle yemyeşildi :)) Benim kilo alımım üzüntü ve strese endeksli. Hayatımda 2 defa böyle kilo aldım, ikisindede üzüntü sebep oldu.
Hoşgeldin. Geçmiş olsun, ilaç iç derim.Ayağınada bir patik giyersen ısınırsın.
Hem yemyeşil köyünü, hem az uykunun sana yetmesini, hem de o saçma sınav isimlerini bilmemene çok özendim :)
.
Menüm;
Sabah - peynirli tost, çay
Ara - elması soda
Öğlen - 4 köfte, salata, ayran
Akşam - 1 kase sütlü nesfit, 3 kayısı
Bol su, çay, kahve... :)
senden deneyimli biri olarak sana tavsiyem ya okulda kalmaya bak yada başka bir alanda iş bul,yadaaaaaaaaa zengin bir koca
artık öğretmenlik çığrından çıktı,bakanın durumu malum.toplumda itibarımızı sıfıra indirdiler......vs. vs.
başka bir memurluğa geçebilsem saniy durmıycam ama ne yazıkki eğitim fakütesi mezunuyum.malum bu ülkede ne mezunu olursan ol öğretmen olabilirsin,eğitim fak. mezunuysan ya öğretmen yada şartların uygunsa polis olursun.ki polis olmayı tecih ederdim.
hosgeldın Kübra
ben de betül
25 yaşındayım, istanbuldayım, okul öncesi öğretmeniyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?