Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam canım çıkarken yazarım.
Fırat üniversitesinde okuyorum

nesi tuhaf olmus yaa iyi iyi :)

sabah aslinda yumurtalari hani benim bir karisimim oluyor 2-3 wasa ekmegi penir yumurta kirikliyorum hepsini kaseye yogurtla yiyorum ...öyle yapicaktim

sonra bebegim uyuyordu..yumurtalari lüpledim spora kostum oyuzden sade yumurta kaldi öyle

öglende evden cikicaktim o corbayi zor sikistirdim araya

eve dönerken arkadasa ugradim ..mercimek köftesi ikram edince..kendi aksam yemedigii iptal ettim :)) menümün hikayesi :)) ama inanamadim kendime masada hic biseye elim uzanmadi canimda istemedi

birde tartida görmuyorum ama ciddi toparlandim ..spor cok etkili

:) Herkes sanki çok şeker .. çok begendim sizleri :)

nic nic nic nic nic nic nic nicc

:))))
Ya Alıntı ile cevaplamayı birden fazla mesajı alıntı olarak nasıl cevaplayacm üstüste çok yazdım sanırım :/

aşağıda alıntı ile cevapla varya yanında bir kutucuk var artı olan ona tıkladıgında o mesajı alıntılarsın öyle alıntılamak istedigin mesajlara tıklarsın en sonunda da konuya cevap ver diyince hepsi çıkar zaten

heheh yaşlandı ya cocuklaşıyor böyle arada bir üstüne varmayın

hehehe deliiii

:))))
Ya Alıntı ile cevaplamayı birden fazla mesajı alıntı olarak nasıl cevaplayacm üstüste çok yazdım sanırım :/

canim alintiladigin yerin yaninda bir minik kutu daha var onu tikliyosun sonraki alintinda yine isaretleniyor zaten o cevaplamak istediginde hepsi cikiyor

hehehe deliiii

canim alintiladigin yerin yaninda bir minik kutu daha var onu tikliyosun sonraki alintinda yine isaretleniyor zaten o cevaplamak istediginde hepsi cikiyor

Anladıımm Teşekkürler kızlar.. :)

Günlük olarak mı atıyorum yazdığım mesaj sayısını canım.

Evet canı gece 12:00-12:00 arası mesajlarını sayıyorsun. İstersen mesaj yazarken konu kısmına mesaj numaranı yaz. İstersen sonradan my activity kısmından say. Ben öyle yapıyorum kolay oluyor.

benim msj sayım 4 canım

Hoşgeldin Kübracım

Not aldım canım.

Tamam canım çıkarken yazarım.
Fırat üniversitesinde okuyorum

Gittim Fırat üniversitesine okuldayken. Turneye gelmiştik hatta yurtkurun yurdunda kaldık. Çok soğuk olmuştu. Şimdi de bir ablamın kızı okuyor ama hangi bölümde olduğunu bilmiyorum. Güzel yer Elazığ. Nerelisin peki?

Ferhan'cım böyle anlatınca tuhaf olmamışta, nedensen ben senin menüyü tam algılayamamışım. Sanırım bende bir tuhaflık var

nic nic nic nic nic nic nic nicc

Bu ne demek şimdi ben anlamadım

Son düzenleme:

Elazığlıyım Memleketimde okuyorum .. Seviyorum sıkıcı bir şehir olsada insanın memleketi çok başka .. :)

Son düzenleme:

a biz merhametsiz miyiizzzz ??? aşk olsun :)))

canım dikkat ediyorum öğle yemeğini atlayanlar var.dr lar ısrarla 6 öğün diyor.cidden dayanabiliyor musun,acıkmadan,şekerin düşmeden...

ben geç kalktığım zamanlar böyle :)

nasıl tanıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…