Hoşbulduk teşekkür ederim :)
Memnun oldum :)
Ögretmen cokmuş burda :)
evet bizim takımda ağırlıkta öğretmenler var
Herşey İstekle iradeyle oluyor zaten .. İnşAllah..
Şuanki kilom : 81
Başlangıc kilom : 83
Hedefim : 55
:)
ebru,ben öğretmenin.kadrom konyada.hatta yenimahalledeiki yıl evlendikten sonra konyada çalıştım.burdaki iki yıldan sonra antalya yada muğla istiyoruz .eşimin tayini çıkarda benimki nasıl olur onu bilmiyoruz.konyada nerde oturuyorsun.benim evim karatayda karşehir konutlarındaydı.seviyodum ben konyayı be
menümüde yazayım:
sabah:1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
peynir
yeşil zeytin
domates
salatalık
süt
ara:karpuz
öğle:2 yemek kaşığı sebzeli türlü
yoğurt
ara:karpuz
akşam :çorba
1 tane tavuk but
salata
ayran
1 dilim ekmek
su:2 litre şimdiye kadar
gece kızım uyutmadı,yorgunluktan spor yapamadım:2610)
Kızlar son birkaç gündür farkettiyseniz eğer ben menülerimi yazmıyorum. Kimsede sormadı neden yazmıyorsun diye. Bari ben kendi kendime açıklama yapayım. Son bikaç gündür burda size kötü örnek olabilecek menülerim vardı. O nedenle paylaşmak istemedim. Bugün ki menümde aynı sayılır ama artık paylaşayım. Sanırım bu regl olayından dolayı bu bikaç günde abarttım olayı. Fakat işin ilginç kısmı kilomu koruyorum hatta kilo veriyorum. Sanırım bu son kilolarda böyle oluyor. Birazda onun rahatlığı var. Ama yarından itibaren menülerim düzelecek inşallah.
Sabah
Yarım simit
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Öğle
1 kase çorba
Salata, Azıcık et kavurma
1 dilim kepek ekmek
Ara
Kalan simidin yarısı
1 tane dondurma (80 kalori)
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Su yeterince içemedim. Regl dönemlerimde çok fazla su içemiyorum. Ama yatana kadar içebildiğim kadar içeceğim.
Katılmak istiyorum . :) paylaşımdada sıkıntı olmaz ..
Tek başıma yapamayacam yardıma ihtycm var kızlar..
81 kiloyumm. 20 yaşındaym . 1.65 boyundayım..
3gün önce 83kiloydum 3 günde 2 kilo verdm
Ekmek , asitli içecekler kahe aburcuburu bıraktımm .
Bugünkü Menüm
Kahvaltı : 1yumurta 4 yeşil zeytin maydonoz salatalk domates peynir şekersiz çay
Ögle :meyveli yogurt
Akşam corba + salata..
Kilo vermemi hızlandırmak istiyorum ..Ramazana kadar Biraz versem .. Ramazandada Diyet yapmak istiyorum kızlar
Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..
Herzaman kendimle barışığım bir imajı çizdim ama artık aynalardan rahatsız olmaya başladım .. Aynada gördüğüm görüntü ben değilim kendime haksızlık ettiğimi düşündüm bu yüzden Azimle Zayıflamaya karar verdim :)
gecmis olsun canim ama ilac konusunda inat etme..bende hic kullanmam hiicccccc ama regl durumunda aspirin ve ada cayi 1 numara..benim herzaman olmaz..bu sefer ki siradisiydi..
ee ama öyle ebrucum..ben ilkdefa bir ortama kolay alistim..sayenizde:)) biraz tabi bende olgunlasiyorum :))) canim yardimcinin görevlerini bilmiyorum.. imkanim olurmu bilmiyorum.. ama daha uzun soluklu diyet yapan arkadaslar daha uygun olmaz mi?
evet yaa hep daha zayif olmak istiyoruz..ben 60 ken 58 olayim diyorum 58 olunca duz 55 olsun diyorum :)
bizim okullar haftaya kapaniyor..1 hafta sonrada biz izinliyiz..türkiyeye gelemiyorum malesef..burda paris ve norvec dusunuyoruz 1 er hafta..sayet cikarsam 3 hafta bayramida katarsam 4 hafta izin istiycem canim
türkiyede izmir balikesir..cerkez kökenliyim ben ..ayvalikta altinolukta ve izmirde akrabalarimiz..ama bizim evimiz altinolukta:) muhtesem bir yer
sabah sabah ne pizzasiymis bu canim? :) sabah zaten ye canim napicaksin :).. zaten pizza yagli yapilmadigi zaman yani sosunun , hamurunda zaten bisey yok,,uzerinide yagsiz bol sebzeli fln hazirlansa yenilebilir sanki:)
evet biliyorum orasinida..bizim buralarda cok guzeldir..dört yanim muhtetesm yesilliklerle cevrili aslinda...istedigin andada buyuk merkezi alisveris yerleri arabayla kisa mesafede..bazen cehir icinde hareketli biryer istiyorum ama alistim bu sakinlige..sabah kus sesleriyle uyanmak nefis:) ama yakinlara gelirsende yaz lütfengörüsürüz mutlaka
:)))))
süper olmus menun ..tebrikler canim
menüm
sabah
peynirli zeytinli omlet
peynir
domates, salatalık
ara
1 kase kiraz
akşam
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur
cacık
Bende şuan Fen bilgisi Ögretmenliği okuyorum :)
@Kübracim
burda herkes ögretmen :)) ben haric ama bende özel davet oldugunda abiturientlere(uni öncesi 3 yillik egitim alan ogrenciler) kisa süreli derslerine katiliyorum
birde onlarin bazi projeleri hep bizim kuruldan geciyor bisekilde iliskim var yani ogrenci ögretmenlerle
ama burasi ögretmen dolu ve hepsi cok bilmis :)))) ebru haric o saglikci o yuzden cok sevkatli :))) * hatice olsaydida ogretmenlere lafima takilsaydi hemen keske :))
canım dikkat ediyorum öğle yemeğini atlayanlar var.dr lar ısrarla 6 öğün diyor.cidden dayanabiliyor musun,acıkmadan,şekerin düşmeden...menüm
sabah
peynirli zeytinli omlet
peynir
domates, salatalık
ara
1 kase kiraz
akşam
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur
cacık
Ayy unutmayın benden başka bir sağlıkçı daha var. Nesli'cim de hemşire :)) Öğretmenlere saygımız sonsuz ama
bende menümü yazayim
SABAH:2 yumurta
ara:1 elma
ÖGLE:yarim dilim ekmek,bir kase tarhana corbasi
ara:armut
AKSAM:marulla 3 mercimek köftesi (aksam menum farkliydi,bir arkadasima ugradim malesef degisti:/ )
20 :00 de bir latte macchiato 80% daha az yagli.. ( aciktim eve gelince baska birsey yememek icin ictim)
750ml yesil cay
2lt su
SPOR: 30 dk video (6.) 15 dk egzersize devam ettimtoplamda 45 dk ..200 mekik... yarim saat yürüyüs (heryere her kosulda yürüyerek gidiyorum)
öylemi bilmiyordum..ama bilemiyorum onu,, en son cocugu suya basiyodu hahahahahaha aklima geldikce güluyorum hala :)))
canım dikkat ediyorum öğle yemeğini atlayanlar var.dr lar ısrarla 6 öğün diyor.cidden dayanabiliyor musun,acıkmadan,şekerin düşmeden...
menüm
sabah
peynirli zeytinli omlet
peynir
domates, salatalık
ara
1 kase kiraz
akşam
2 parça tavuk
2 kaşık bulgur
cacık
Tamam canım takıma giriş kilon olarak 81 i alıyorum. Birde mesaj olayımız var. Hergün yazdığın mesajları sayıyorsun o gün mesaj listesini yapma sırası hangi arkadaştaysa ona mesaj olarak yolluyorsun. Ben sana mesaj listesini yazayım. Not alırsın.
02-03 Temmuz : Nesdii28
04-05 Temmuz : akashha
06-07 Temmuz : betuld
09-10 Temmuz : elmaliturta
Kızlar mesaj sayıları eksik olan arkadaşlar bildirirlerse sevinirim. Yoksa sıfır olarak geçeceğim haberiniz olsun istedim.
Hoşbulduk canım . Ben kübra . 20 yaşındayım üniversite 3.sınıf a geçtim .. össye hazırlanırken aburcuburdan böyle kilo aldım önceden sporcuydum .. Ailemde kilolu yok Annem ablam benden nerdeyse 20 kilo zayıf ..
Herzaman kendimle barışığım bir imajı çizdim ama artık aynalardan rahatsız olmaya başladım .. Aynada gördüğüm görüntü ben değilim kendime haksızlık ettiğimi düşündüm bu yüzden Azimle Zayıflamaya karar verdim :)
bende menümü yazayim
AKSAM:marulla 3 mercimek köftesi (aksam menum farkliydi,bir arkadasima ugradim malesef degisti:/ )
20 :00 de bir latte macchiato 80% daha az yagli.. ( aciktim eve gelince baska birsey yememek icin ictim)
750ml yesil cay
2lt su
SPOR: 30 dk video (6.) 15 dk egzersize devam ettimtoplamda 45 dk ..200 mekik... yarim saat yürüyüs (heryere her kosulda yürüyerek gidiyorum)
bu sabah gec kalkmistin diymi? oyuzden kaynadi heralde ögle yemegi? uyukucu seniiii..menun guzel olmus canim
@Ebrucum anladim canim sicak torba koy oda cok rahatlatiyor..ya saglikciya akil veriyoruz ama :)
Kızlar mesaj sayıları eksik olan arkadaşlar bildirirlerse sevinirim. Yoksa sıfır olarak geçeceğim haberiniz olsun istedim.
bende menümü yazayim
750ml yesil cay
2lt su
senden deneyimli biri olarak sana tavsiyem ya okulda kalmaya bak yada başka bir alanda iş bul,yadaaaaaaaaa zengin bir koca
artık öğretmenlik çığrından çıktı,bakanın durumu malum.toplumda itibarımızı sıfıra indirdiler......vs. vs.
başka bir memurluğa geçebilsem saniy durmıycam ama ne yazıkki eğitim fakütesi mezunuyum.malum bu ülkede ne mezunu olursan ol öğretmen olabilirsin,eğitim fak. mezunuysan ya öğretmen yada şartların uygunsa polis olursun.ki polis olmayı tecih ederdim.
Eğitim fakültesindeyimde herşeyin hayırlısı ya... Kısmette ne varsa ona bakacaz artık :)
üniversitede kalmayı düşünmekteyim ama zengin kocaya hayır daha doğrusu kocaya hayır daha küçücük bir kızım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?