Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebrucum cok tesekkür ederim sayende nefis bir salata yedim:))

yumurtada koydum icine

sporumu yazmayi unutmustum

sabah 1 saat yürüdüm simdi hava nefis simdide cikicam 1 saat yürüycem

Afiyet olsun canım benim, sanki salatayı ben yapmışım gibi hissettim Bizde akşam eşimle çıkmayı düşünüyoruz. Belki yürürüz, belki bisiklete bineriz. Senin sporda güzel olmuş.
 
ebru ,helal olsun cidden iyi zayıflamışsın.ne kadar sürdü bu aşamaya gelmen?darısı bize olsun inşallah.
 
Son düzenleme:
içindeki tarçın tatlı isteğini cidden bastırıyor.nive body nin cd si var bende onu yapıyorum.



sabah 8 de yaptım kahvaltıyı da akşamki çorbadan 2 kase içebilmek için öğlen az yedim.

Tamam o zaman sorun yok

ebru ,helal olsun cidden iyi zayıflamışsın.ne kadar sürdü bu aşamaya gelmen?darısı bize olsun inşallah.

Teşekkürler canım. Darısı size inşallah. 26 Aralık 2011 de başladım canım 6 ay oldu.
 
Tamam o zaman sorun yok



Teşekkürler canım. Darısı size inşallah. 26 Aralık 2011 de başladım canım 6 ay oldu.

6 ay gayet güzel.bende 28 mayıs 2012 de başladım.asıl amacım temmuz 2013 de burdan döndüğümüzde bu yıl beni görüp çok kilo almışsın diyenler'' çok kilo verdim''diyebilmek.2012 sonuna kadar inşallah en azından 65 olurum.
 

Önünde daha çok uzun zamanın var ve bu şekilde istikrarlı ve azimli olursan kesinlikle verirsin. Hatta 60 bile olursun. Şekil 1A karşında benim gibi bir örnek var. Ben başardıysam sende başarabilirsin.

Canım nasıl verdiğini anlatırmısın acaba :)

Kübra'cım öncelikle hayatımdan yanlış olan şeyleri çıkardım. Mesela çok fazlak ekmek tüketiyordum , hem de beyaz ekmek. Öncelikle ekmeğimi değiştirdim ve azalttım. Şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. Nescafe 3 ü bir arada içiyordum hemde günde 4-5 fincan. Kahveyi tamamen bıraktım. Suyumu artırdım. Mümkün olduğunca hayatımı hareketlendirdim. Pilav ve hamur işlerinden uzaklaştım. Aburcuburu kestim. Ve hayır diyebilmeyi öğrendim. Birde eşim akşam işten geç geliyordu ve ben saat 9 da akşam yemeği yiyordum. 6 aydır eşimle aynı sofrada akşam yemeği yemiyorum. Bende 5 te işten geldikten sonra en son saat 18:00 yemek olayını bitiriyorum. Onun haricinde menülerime geriye dönük bakabilirsin. Arada bir kaçamak yapıyordum ama ilk 4 ay kesinlikle yapmamaya çalıştım. Hatta bir ara takımın tek kaçamaksızı bendim. Şu aralar saldım biraz sanırım hedefime çok yaklaştım o yüzden ama böylelikle dengelemeyi öğrendim. Kilo verebilmek kadar korumakta önemli bence. İşte böyle ekstra hiç bişey yapmadım hatta spor bile yapmadım düzenli olarak. Ama artık yapmam lazım çünki dahada sıkı olmak istiyorum.

 


Anladım canım Önemli olan İrade yani ...
İnsanın kilo verebilmesi için sanırımm kendini bedenini tanıması lazım ..
İnsallah Hepimiz başarırız .. Teşekkürler cevabın için ..
 
Son düzenleme:
Anladım canım Önemli olan İrade yani ...
İnsanın kilo verebilmesi için sanırımm kendini bedenini tanıması lazım ..
İnsallah Hepimiz başarırız .. Teşekkürler cevabın için ..


Sitede başarabilen o kadar çok insan var ki, bence sizinde ne onlardan ne de benden bir eksiğiniz yok. Bence önemli olan gerçekten istemek ve motivasyonunu kaybetmemek. Motivasyon için çok doğru yerdesiniz. Çünki burayı bırakıp giden ya da ara veren hiç kimse kilo veremiyor. Eğer 13. takım ve bu yarışma olmasaydı kilo veremezdim. Bence sizde başaracaksınız yeter ki isteyin ve azmedin.
 

Evet Ben üye değildim bu siteye fakat hep bakıyordum hep azmedip bırakıyordum diyete başlıyorum diyip akşam kızartmaları yiyordum okulda 2.ögretim olduğumdan hiçbirşey yapamıyordum ..
Şuan gerçekten istiyorum Hiçbirzaman böyle bir isteğe sahip olmadım .. Bende başaracam ve fotolarımı buraya atacam .. Sizlerin sayesinde inşallah..
 

İşte budur olay yaaaaa. O zaman bende şimdiden tebrik ediyorum seni Hep böyle kararlı ol, işte o zaman başarırsın
 
Teşekkürler canım bana inanan Birini Görmek mutlu etti.. :)
İnşallah ...

Sen kendine güvendiğin için bende güvendimve inandım sana
Düşünsene canım bana bile hayal gibi geliyor, bazen aynada kendimi tanıyamıyorum, eşim bir ara dedi ki gece bana sarılmış, uyku sersemi şaşırmış, sanki başkasına sarılmışım sandım diyor, o derece yaniii 44 bedenden 38 bedene indim. Kızım 21,5 kilo, hamile kalmadan kocaman bir kız daha doğurdum nerdeyse. Ama ben şanslıyım ki sadece 6 yılımı kilolu olarak geçirdim ondan öncesi hep çıtırdım zaten

 

bende 44 bedenim hemen hemen aynıymışız .. gerçekten mükemmel bir duygudur .. Ben çıtır kız olamadım Üniye başladığımdan beri kiloluyum gençlik dönemimi Kilolu olarak geçirmek istemiyorum .. Gerçekten 20 kilo çok fazla mükemmel değişime uğramışşın :)
3sınıfa başlarken herkesin beni farklı çıtır bir kız olarak görmesini istiyorum .. hayallerim kendime güvenmemi sağlıyor .. Birşey yemeden önce giyinmek istediklerimi düşünüyorum.. İştahım u yüzden aşırı kapalı .. Kilolu olunca hiçbirşey giyinemiyorsun gözümde kalan şeyler var çizmelerim olsun istiyorum uzun :)
Başaracağımı biliyorum .. :) Seni görmek başaranları görmek aşırı motive ediyor teşekkürler..
 
Menüm

Sabah - beyaz peynir, 1 dilim salam, 2 çavdar kepek ekmeği

Öğle - yayla çorbası, 4 mercimek köftesi, salata

Ara - 5 kuru kayısı, 2 salatalık

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

1 bardak yeşil çay, 3 bardak normal çay :), 1 bardak neskafe, 2 lt su
 

Öncelikle çok doğru bir yerdesin, zamanla ne söylemek istediğimi daha iyi anlayacaksın ve inşallah sende başaracaksın.



Afiyet olsun Seda'cım güzel olmuş menün.
 
Bende menümü yazayım unutmadan.

Sabah

1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Öğle

1 kase çorba
2 tane köfte
1,5 dilim kepek ekmeği

Akşam

1 tabak tavuk sote
Ayran
1 dilim tam buğday ekmeği

(Ekmeğim bugün biraz fazla oldu) Özelikle akşamkini yememem lazımdı ama yemiş bulundum.
 
Kızlar bende kaçıyorum biraz uğrarım yine. Boş bırakmayın takımımızı
 
kızlar geçmişi okudum uzun uzun !..
biraz canım sıkkın ,stresliyim biraz , bugün bir de regl oldum , kayınvalide-peder de bizde, eşimle tam iletişimde değiliz, küstüm ona , tatil planı yapmıştım para durumları pek iyi değil , bir yakınımızın yazlık evinde kalıcaktık altınolukta o dönemde onların da gideceği tuttu halbuki daha geçen hafta ev boş diyolardı, üfffff çok dert yakındım dimi???
dedim ya okudum ama alıntılamak içimden gelmiyor nolur kızmayın !...
kendimi yorgun , yalnız , kırgın vs.. vs.. depresyonda hissediyorum ...
geçer ama merak etmeyin olur böyle bazen...
buralardayım ok ?
 
menümü yazayım bari
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates salatalık
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
1 küçük armut( en küçüklerden)
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran

bol su , 1 fincan yeşil çay , spor olarak bol bol ev temizliği
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…