Ebrucum cok tesekkür ederim sayende nefis bir salata yedim:))
yumurtada koydum icine
sporumu yazmayi unutmustum
sabah 1 saat yürüdüm simdi hava nefis simdide cikicam 1 saat yürüycem
içindeki tarçın tatlı isteğini cidden bastırıyor.nive body nin cd si var bende onu yapıyorum.
sabah 8 de yaptım kahvaltıyı da akşamki çorbadan 2 kase içebilmek için öğlen az yedim.
ebru ,helal olsun cidden iyi zayıflamışsın.ne kadar sürdü bu aşamaya gelmen?darısı bize olsun inşallah.
Tamam o zaman sorun yok
Teşekkürler canım. Darısı size inşallah. 26 Aralık 2011 de başladım canım 6 ay oldu.
6 ay gayet güzel.bende 28 mayıs 2012 de başladım.asıl amacım temmuz 2013 de burdan döndüğümüzde bu yıl beni görüp çok kilo almışsın diyenler'' çok kilo verdim''diyebilmek.2012 sonuna kadar inşallah en azından 65 olurum.
Canım nasıl verdiğini anlatırmısın acaba :)
Önünde daha çok uzun zamanın var ve bu şekilde istikrarlı ve azimli olursan kesinlikle verirsin. Hatta 60 bile olursun. Şekil 1A karşında benim gibi bir örnek var. Ben başardıysam sende başarabilirsin.
Kübra'cım öncelikle hayatımdan yanlış olan şeyleri çıkardım. Mesela çok fazlak ekmek tüketiyordum , hem de beyaz ekmek. Öncelikle ekmeğimi değiştirdim ve azalttım. Şekeri tamamen çıkardım hayatımdan. Nescafe 3 ü bir arada içiyordum hemde günde 4-5 fincan. Kahveyi tamamen bıraktım. Suyumu artırdım. Mümkün olduğunca hayatımı hareketlendirdim. Pilav ve hamur işlerinden uzaklaştım. Aburcuburu kestim. Ve hayır diyebilmeyi öğrendim. Birde eşim akşam işten geç geliyordu ve ben saat 9 da akşam yemeği yiyordum. 6 aydır eşimle aynı sofrada akşam yemeği yemiyorum. Bende 5 te işten geldikten sonra en son saat 18:00 yemek olayını bitiriyorum. Onun haricinde menülerime geriye dönük bakabilirsin. Arada bir kaçamak yapıyordum ama ilk 4 ay kesinlikle yapmamaya çalıştım. Hatta bir ara takımın tek kaçamaksızı bendim. Şu aralar saldım biraz sanırım hedefime çok yaklaştım o yüzden ama böylelikle dengelemeyi öğrendim. Kilo verebilmek kadar korumakta önemli bence. İşte böyle ekstra hiç bişey yapmadım hatta spor bile yapmadım düzenli olarak. Ama artık yapmam lazım çünki dahada sıkı olmak istiyorum.
Anladım canım Önemli olan İrade yani ...
İnsanın kilo verebilmesi için sanırımm kendini bedenini tanıması lazım ..
İnsallah Hepimiz başarırız .. Teşekkürler cevabın için ..
Sitede başarabilen o kadar çok insan var ki, bence sizinde ne onlardan ne de benden bir eksiğiniz yok. Bence önemli olan gerçekten istemek ve motivasyonunu kaybetmemek. Motivasyon için çok doğru yerdesiniz. Çünki burayı bırakıp giden ya da ara veren hiç kimse kilo veremiyor. Eğer 13. takım ve bu yarışma olmasaydı kilo veremezdim. Bence sizde başaracaksınız yeter ki isteyin ve azmedin.
İşte budur olay yaaaaa. O zaman bende şimdiden tebrik ediyorum seniHep böyle kararlı ol, işte o zaman başarırsın
Evet Ben üye değildim bu siteye fakat hep bakıyordum hep azmedip bırakıyordum diyete başlıyorum diyip akşam kızartmaları yiyordum okulda 2.ögretim olduğumdan hiçbirşey yapamıyordum ..
Şuan gerçekten istiyorum Hiçbirzaman böyle bir isteğe sahip olmadım .. Bende başaracam ve fotolarımı buraya atacam .. Sizlerin sayesinde inşallah..
Teşekkürler canım bana inanan Birini Görmek mutlu etti.. :)
İnşallah ...
Sen kendine güvendiğin için bende güvendimve inandım sana
Düşünsene canım bana bile hayal gibi geliyor, bazen aynada kendimi tanıyamıyorum, eşim bir ara dedi ki gece bana sarılmış, uyku sersemi şaşırmış, sanki başkasına sarılmışım sandım diyor, o derece yaniii 44 bedenden 38 bedene indim. Kızım 21,5 kilo, hamile kalmadan kocaman bir kız daha doğurdum nerdeyse. Ama ben şanslıyım ki sadece 6 yılımı kilolu olarak geçirdim ondan öncesi hep çıtırdım zaten
bende 44 bedenim hemen hemen aynıymışız .. gerçekten mükemmel bir duygudur .. Ben çıtır kız olamadım Üniye başladığımdan beri kiloluyum gençlik dönemimi Kilolu olarak geçirmek istemiyorum .. Gerçekten 20 kilo çok fazla mükemmel değişime uğramışşın :)
3sınıfa başlarken herkesin beni farklı çıtır bir kız olarak görmesini istiyorum .. hayallerim kendime güvenmemi sağlıyor .. Birşey yemeden önce giyinmek istediklerimi düşünüyorum.. İştahım u yüzden aşırı kapalı .. Kilolu olunca hiçbirşey giyinemiyorsun gözümde kalan şeyler var çizmelerim olsun istiyorum uzun :)
Başaracağımı biliyorum .. :) Seni görmek başaranları görmek aşırı motive ediyor teşekkürler..
Menüm
Sabah - beyaz peynir, 1 dilim salam, 2 çavdar kepek ekmeği
Öğle - yayla çorbası, 4 mercimek köftesi, salata
Ara - 5 kuru kayısı, 2 salatalık
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
1 bardak yeşil çay, 3 bardak normal çay :), 1 bardak neskafe, 2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?