Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

birde 6 ay önce diyete baslamis biriyle 2 hafta önce diyete baslamis birini nasil hesapliyorlar ki? neye göre derecelendiliyor?

Canım sıralamanın altındaki not aşağıdaki gibi;

NOTLAR:

Tabloda yer alan bilgiler sırasıyla şu şekildedir:
Toplam yarışmacılar arasında kaçıncı olduğu
Yarışmacının adı
Yarışmaya girdiği ilk günden bugüne kadar verdiği / aldığı toplam kilo
Yüzde olarak kaybettiği kilo oranı (sıralamada bu bilgi baz alınıyor.)
Yarışmaya giriş tarihi
Yarışmaya girdiği tarihteki kilosu
Tablonun hazırlandığı etap tarihindeki kilosu
Verilen toplam kilo; "263. Etap kilosu - Yarışmaya kayıt tarihindeki kilo" formülüyle hesaplanmaktadır.
Listede sadece, listenin yapıldığı haftada mevcut olan üyeler yer alır. Geri dönmek üzere ayrılan üyeler listede görünmezler.
Sıralama, "Toplam Kilo Kaybı (%)" baz alınarak yapılmaktadır.
Herhangi bir sebeple ayrıldıktan sonra yeniden dönen üyelerin başlangıç kilosu olarak, Cuma Yarışmasına katıldıkları ilk tarihteki kiloları temel alınır.
Sözkonusu liste her yeni ay başında güncellenecektir.

Canım benim sen daha önce yarışmıştın yaaaa hani. 67 o zamanki yarışmalara girdiğin ilk kilon. Püsküüt söylemişti onu alacağını. Sen çok kafa yormuşsun

oohoohhhh 5 sene önceki:)))) yoo yormadim gecen haftaki kilomu bilmek zor degil :)))

bence püsküt yormus kafayi :)

oohoohhhh 5 sene önceki:)))) yoo yormadim gecen haftaki kilomu bilmek zor degil :)))

bence püsküt yormus kafayi :)

Al canım yazışmalar böyle. O zaten sıralama değil. Başlığında kim bugüne kadar kaç kilo verdi diye yazıyor. Zaten sıralamada yüzdeye göre yapılıyor. Yüzde olarak en çok kiloyu verenler üst sırada oluyor. Aslında çok önemli bir olay değil ama insanı motive ediyor bir nevi yarışmanın istatistiği.

onu okudumda canim yinede anlamadim..cunku sonucta kilonu vermis mezun olmus ayrilmissin aradan baya bir yil gecmis,, kisa bir zamanda degil..emin degilim ama 4 yil kesin ben trafik kazasi gecireli 5 yil oldu cunki sonrasinda vermistim...ama ben sadece yanlislik oldu zannettim :))) ondan söyledim sadece :))

yani 10 yil sonrada gelsen buraya ben ilk bu yarismaya 67 kilo iken , kilo vermeye geldigim icin sicile islendi yani he ? hehehehe

senin kacti ilk kilon? sen bidaha o kiloya cikmazsin ..sanlisin :)

bunu sende söylemistin canim bana..bende ilk girdigimde sana :) sadece yanlislik var sandimmmmm bilmedigim icin sorun yokkkkk :)

Kase o kadar minnacık ise, bu dediklerimi 2 ye böl o zaman Doktorun kasesi 1 kepçelik oluyo :18:

Doktorun bana verdiği değişim listesinde öyle yazıyoooo ben masumum

yo sallamis o doktor:))

simdi pirincler 1 dilim ekmek

icinde süt var birde seker oda meyvedeki seker olsa..yinede cok ya..ama ögrenmis olduk..zaten hep böyle kücümsenen seyler engelliyor kilo vermeyi yada almaya sebeb oluyor

benim ki baya minik bir kaseydi..hatta nekadar minik bi kase nerden buldun bunu..kiz bununla misafire ikram edilmez ayip kiizzzz dedim arkadasima :) dalga gecer gibiydi :))

Kilona göre yediklerin çok az Kübra'cım. Ayrıca hiç ekmek yememişsin. Özel bir diyet mi yapıyorsun? Saat kaçta kahvaltı yaptın? Akşamın çok hafif olmuş ilerleyen saatlerde açıkma sonra.

Gunaydiin kizlar
Bugun ilk gelen benim hayret

Ayy Betül yaaaa saate baktım şok oldum. Gözlerime inanamadım. Ama sanırım bugün dışarı çıkacaktın erken kalktın kalkınca uğradığını tahmin ediyorum çünki gün içinde hiç girmemişsin. Evde olsan kesin gelirdin

Heryerde aynı canım, hastanelerde de öyle ne hemşireler var görsen. Ama bizimkiler döner için emekli olmuyor çünki emekli olduklarında maaş yarı yarıya düşüyor. Gerçi öğretmenlerde de ek ders var. Devletinde gücü yetmiyor emekli etmeye. Çare yok gibi. Hadi bakalım inşallah güzel gelişmeler olur hayatında, bizide merakta bırakmaz paylaşırsın

Not aldım mesaj sayını canım. Dondurma konusuna gelincede kalorisi az olanı seçmeye çalıştım ama dün resmen abarttım kızlar son 3-4 gündür benim içime öküz kaçtı. Bugün yine güzel geçti ama dün o bir dondurmadan sonra bir tane daha yedim Benim biran önce kendime gelmem lazım

Menün gayet güzel olmuş ama akşamdan sonraki arayı meyve ile yapman iyi olmamış. Kaç gibi yemiştin akşam yemeğini?

Not aldım canım.

Şekersiz içtiysen sorun yok diyecektim. Yukarıya yazmışsın şekersiz diye. Afiyet olsun hiç bişey olmaz şekersiz türk kahvesinden.

Bugün kimse yok mu kızlar:2:, gideyim kahve içeyim belki sinirim geçer

Haklısın canım kimse gelmemiş. Paylaşım yine çok azalmış.

Son düzenleme:

Hahaha öküz kaçmış haaa:)) Benimkine pirhanalar var o zaman

Gündüz kimsecikler yoktu vallahi, akşamda ben giremiyom, özlüyom sizi yafuu

Ayy canım benim böyle bir olay yaşamana gerçekten üzüldüm çünki benim bütün ısrarlarıma rağmen sen doktorundan çok memnundun. Bu şekilde kendi kaybetti. O zamanlar ben seni kırmak yada üzmemek için konuşmadım ama lafın arasında söylemiştim ben akupuntur ile kilo verileceğine inanmıyorum. Senin verdiğin kilolar bence yediklerinle alakalı. Benim bir arkadaşımda yaptırmıştı ama işe yaramamıştı. Ayrıca anestezi uzmanının lipocustionla ne işi olur o ayrı bir konu. Bunun yerine seni çok iyi dinleyecek anlaşabildiğin bir diyetisyen bulsan kendine nerdeyse yarı parasına verirsin o kiloları. Ayrıca burası gibi bir motivasyon kaynağın varken bence diyetisyene bile gerek yok çünki sen daha önce zaten kilo vermeyi başarmış bir insansın. Olayın püf noktasını biliyorsun. Artık devir öyle kötü bir devir olmuş ki, özellikle doktorların birçoğunun gözü paradan başka bişey görmüyor. Bu işin içindeyim ve hergün gözlerimle görüyorum kızlar. Neslihan'da bana katılacaktır. Özellikle Sağlık Bakanlığında şu performans olayı çıktıktan sonra herşey çok değişti. Tam gün yasasıda anlayacağınız insan kime güvenip inanacağını şaşırıyor. Bence sen boşver canım öyle şeylere para vereceğine gel burda paşa paşa zayıfla. Dedim yaa ben bu 20 kiloyu ekstra hiç bişey yapmadan verdim. Eminim sende verebilirsin.

menümü yazayimda birlikte karar verelim :)

SABAH: 1 kase sütlü müsli

*kendim hazirliyorum bu sefer neler koydugumu yazayim..liste kabarik görünuyor ama anca bir kase oluyor:) ve full tok tutuyor:)sade hazir muslilerde sadece ezme oluyor..oyuzden ben böyle kendim yapiyorum ayri ayri alip

1 yk yulaf kepegi
1 yk kepegi
birazda yulaf bugday ezmesi
10 badem
10 findik
1 tutam kabak cekirdegi
1 kuru incir
1 hurma
2 kuru kayisi

12:00 1 bardak kefir

14:00 1 minik kase sütlac ve sade kahve

yediklerim bu kadar simdilik yasemincim aksami ilave edeyim mi ? yeter mi? pirasa yemegi ve salata alternatifim var

Kilona göre yediklerin çok az Kübra'cım. Ayrıca hiç ekmek yememişsin. Özel bir diyet mi yapıyorsun? Saat kaçta kahvaltı yaptın? Akşamın çok hafif olmuş ilerleyen saatlerde açıkma sonra.

Canım Ramazana kadar kilo vermek istiyorum bayağı .. Elimden geldiğince bunu sağlamaya çalışıom genelde evde olduğum için acıkmıyorum . Aburcuburdan ve ekmekten kilo alıyordum ..
Özel bir diyet değil yani öyle kafama göre uyguluyorum akşamları sadece corba içmeyi düşünüyorum ..
Geceleri Acıkıyorumda acıkıncada su içiyorum

Son düzenleme:

Şu son 4 seansın parasını vermiştim. Onları da yaptırayım bir daha uğramayacağım. İyiki varsınız kızlar

Akşam yemeği yemen lazım canım çünki saat 2 de yemişsin öğle yemeğini. yemekte denmez zaten. Vakit daha fazla geç olmadan ye akşam yemeğini.

Kübra'cım canım şuanki kilona göre çok az yediğini söyledim çünki bu şekilde beslenmeye devam edersen bir süre sonra kilo veremezsin çünki vücudun direkt savunmaya geçer. Diyet lafınıda unut zaten sağlıklı beslenme diyelim biz ona. Kahvaltın güzel olmuş. Ama yarın bir dilim tam buğday yada benzeri bir ekmek ekle. Öğlen güzel bol proteinli bir menü yap. Akşamada hafif bir sebze yemeği. Yada daha hafif olmasını istiyorsan ben genelde nesfit yiyorum.

Ama unutma aç kalınarak zayıflanmaz. Yarınki menünü güzel görmek istiyorum. Ramazana zaten şurda 15 gün kaldı. En fazla 3-4 kilo verebilirsin dikkat et en fazla diyorum. Acele etme kilo vermek için. Ramazanda yine biz devam ediyor olacağız sende burda bizimle birlikte olacaksın zaten. Benim tickerıma bak. Seninle aynı başlamış sayılırız ve şuan ben 65 li kilolardayım. Demek ki sende yapabilirsin. Ama aç kalara değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…