- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
Kübra'cım canım şuanki kilona göre çok az yediğini söyledim çünki bu şekilde beslenmeye devam edersen bir süre sonra kilo veremezsin çünki vücudun direkt savunmaya geçer. Diyet lafınıda unut zaten sağlıklı beslenme diyelim biz ona. Kahvaltın güzel olmuş. Ama yarın bir dilim tam buğday yada benzeri bir ekmek ekle. Öğlen güzel bol proteinli bir menü yap. Akşamada hafif bir sebze yemeği. Yada daha hafif olmasını istiyorsan ben genelde nesfit yiyorum.
Ama unutma aç kalınarak zayıflanmaz. Yarınki menünü güzel görmek istiyorum. Ramazana zaten şurda 15 gün kaldı. En fazla 3-4 kilo verebilirsin dikkat et en fazla diyorum. Acele etme kilo vermek için. Ramazanda yine biz devam ediyor olacağız sende burda bizimle birlikte olacaksın zaten. Benim tickerıma bak. Seninle aynı başlamış sayılırız ve şuan ben 65 li kilolardayım. Demek ki sende yapabilirsin. Ama aç kalara değil
Anladım canım haklısın bencede ..
Söylediklerini dikkate alacam ama insan işte hemen gitsin istiyor öyle bir hırs varki iştahım sıfır..
Menümü yarın dikkatli birşekilde dolduracam canım ..
İnş bede 65 li kiloya kavuşabilirim yardımlarınızla...
Kızdığım nokta, kilo vermenin ne kadar zor olduğunu biliyo, motivasyon işi, motivasyonumu yerle bir etti. Vücut kütle endeksi 40 ın üstünde olanlara bile ameliyat demiyolar, oranı kilo verdirerek düşürmeye çalışıyolar.Kendisi ikna edemedi arkadaşıda geldi. Benim ne keçi olduğumu bilmiyorlar ama, nuh derim peygamber demem. Aptal mıyım ameliyat olayım ya.
boyu yazdığın yerde ayrı iki kutu var ama onları yazmadan önce biri SI seçmen gerek.sonra birici kutuya 1 ,ikinciye 65 yazacaksın.bende uzman değilim kendiminki yapana kadar çatladım resmen(3)
anladım canım teşekkürler hemen deniyorum ..
Hazır corba sence iyimidir ? akşama içmeyi düşünüyorumda..
bende az önce bir tabak baklavaya hayir nolamaz nemiycem dedim
ama sütlac yedim hehehe ama minnnicik bir kaseydi..cok kucuktu..2 top dondurma sigar icine ancak (simdi bu cümle "icine ancak 2 top dondurma sigar" yada "ancak icine 2 top dondurma sigar" seklinde olmali mi? yazdiktan sonra görüyorum hep
yada ammmaaann salliyim mi? ama cok sinir
onu okudumda canim yinede anlamadim..cunku sonucta kilonu vermis mezun olmus ayrilmissin aradan baya bir yil gecmis,, kisa bir zamanda degil..emin degilim ama 4 yil kesin ben trafik kazasi gecireli 5 yil oldu cunki sonrasinda vermistim...ama ben sadece yanlislik oldu zannettim :))) ondan söyledim sadece :))
yani 10 yil sonrada gelsen buraya ben ilk bu yarismaya 67 kilo iken , kilo vermeye geldigim icin sicile islendi yani he ? hehehehe
senin kacti ilk kilon? sen bidaha o kiloya cikmazsin ..sanlisin :)
Hahaha öküz kaçmış haaa:)) Benimkine pirhanalar var o zaman
Gündüz kimsecikler yoktu vallahi, akşamda ben giremiyom, özlüyom sizi yafuu
Şu son 4 seansın parasını vermiştim. Onları da yaptırayım bir daha uğramayacağım. İyiki varsınız kızlar
Ben çıkıyorum kızlar, akşam ancak geceyarısı girebilirim sanırım. Öpüldünüz
Anladım canım haklısın bencede ..
Söylediklerini dikkate alacam ama insan işte hemen gitsin istiyor öyle bir hırs varki iştahım sıfır..
Menümü yarın dikkatli birşekilde dolduracam canım ..
İnş bede 65 li kiloya kavuşabilirim yardımlarınızla...
hic aclik hisetmiyorum ama yiyeyim o zaman ..burda saat 5 bucuk daha
gecikmeden ekmeksiz yiyeyim..sabah yeterince yedim
yaw modem gidip geliyo telefonunda şarjı bitmiş şarj makinasıda bozulmuş aklım hep burda ama gelemedim
menüm
sabah
1 parça pizza
1 bardak şekersiz çay
öğlen
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
ara
4 erik
yarım petibör bisküvi
akşam
küçük bi tabak pilav 2 kaşık kadar
menemen
su 2 litre
spor birazdan yapıcam
Canım gün içinde iştahım kapalı .. geceleri acıkıyorum sadece ...Evet canım bence de yavaş yavaş vermek daha sağlıklı. Çünkü az yiyince bir süre sonra psikolojisi de bozuluyor insanın ve bir bıkkınlık geliyor. Ama aç kalmadan zayıflarsan hem zor gelmiyor, hem de daha kalıcı oluyor. Bir de spor çok önemli... Ben çok yapamadığım için verdiğim kilonun vücudumu çok değiştirmediğini farkettim. 2 - 2,5 ayda 7 kilo kadar verdim ama daha giydiğim beden küçülmedi..
Hiç bir zaman kızlarında söylediği gibi hazır gıdalar tercih etme. Hatta 20 yaşındasın hafiften yemek yapmayı öğren derimAtandığın zaman turkcell reklamındaki kız gibi olma
Sadece sabırlı ol, unutma çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor. Hayatının geri kalan kısmını zayıf olarak geçirmek istiyorsan eğer yaşam tarzı şekline getirmen lazım sağlıklı beslenmeyi. Hani diyeti yaptım zayıfladım bitti değil olay, çünki bıraktığın zaman diyeti yine eskisi gibi beslenirsen yine kilo alırsın. Sen sadece doğru ve düzenli beslenmeyi öğren kilolar kendiliğinden gidiyor.
Bu arada diyet başarı hikayeleri topiğinde resimlerim var kızlar. Birazdan linkini atayım bakın bakalım nasıl olmuşum?
müslinin evde hazırlandığını duymaıştım,zaten hiç yemedim demenümü yazayimda birlikte karar verelim :)
SABAH: 1 kase sütlü müsli
*kendim hazirliyorum bu sefer neler koydugumu yazayim..liste kabarik görünuyor ama anca bir kase oluyor:) ve full tok tutuyor:)sade hazir muslilerde sadece ezme oluyor..oyuzden ben böyle kendim yapiyorum ayri ayri alip
1 yk yulaf kepegi
1 yk kepegi
birazda yulaf bugday ezmesi
10 badem
10 findik
1 tutam kabak cekirdegi
1 kuru incir
1 hurma
2 kuru kayisi
12:00 1 bardak kefir
14:00 1 minik kase sütlac ve sade kahve
yediklerim bu kadar simdilik yasemincim aksami ilave edeyim mi ? yeter mi? pirasa yemegi ve salata alternatifim var
hiç çiğ sebze koymamışsın.salata yesen güzel olurdu sanki:44:yaw modem gidip geliyo telefonunda şarjı bitmiş şarj makinasıda bozulmuş aklım hep burda ama gelemedim
menüm
sabah
1 parça pizza
1 bardak şekersiz çay
öğlen
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
ara
4 erik
yarım petibör bisküvi
akşam
küçük bi tabak pilav 2 kaşık kadar
menemen
su 2 litre
spor birazdan yapıcam
menümü yazayım
sabah:1 yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim çok tahıllı ekmek
salatalık
domates
ara:1 bardak yarım yağlı süt
1 tane bisküvi(tatlısızlıktan beynim döndüondan yedim)
öğlen :3 kaşık yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği ve tarçın karıştırıp yedim.
ara:küçük avuç beyaz leblebi
akşam 2 kase tavuk çorbası
salata
ayran
şimdilik 2 litre su
50 d spor.
menümü yazayım
sabah:1 yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim çok tahıllı ekmek
salatalık
domates
ara:1 bardak yarım yağlı süt
1 tane bisküvi(tatlısızlıktan beynim döndüondan yedim)
öğlen :3 kaşık yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği ve tarçın karıştırıp yedim.
ara:küçük avuç beyaz leblebi
akşam 2 kase tavuk çorbası
salata
ayran
şimdilik 2 litre su
50 d spor.
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Öğlenin biraz az olmuş gibi geldi banaTabii kaçta kalktığını bilmiyorum eğer geç kahvaltı yaptıysan gayet normal.
Kübra'cım resimlerini gördüm canım maşallah tatlı mı tatlı bir genç kızsın. Zaten aşırı şişman durmuyorsun. İnşallah en kısa zamanda incecik çıtır bir kız olacaksın. Bu arada fotoğraf albümünü düzenle, sadece arkadaşların görsün. Şuan sitedeki üye olan herkes görebiliyor. Malum internette devir kötü. Bizleride arkadaş olarak eklersen görebiliriz fotoğraflarını. Bu arada sık sık fotoğraf çektir çünki ilerde kıyaslama yapacağın fotoların olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...esimlerimizi-paylasalim-129.html#post25319554
Benim öncesi sonrası fotoğraflarımada burdan bakabilirsiniz.
Teşekkürler Kübra'cım inşallah sende böyle zayıflayacaksın. Bu arada bir ara daha düzgün fotolar çektireyim eklerim buraya.
Maşallah canım .. çok mükemmel zayıflamışşın ... Çok tebrıkler :)
içindeki tarçın tatlı isteğini cidden bastırıyor.nive body nin cd si var bende onu yapıyorum.Kahvaltımız benziyor azıcık canım :)
Ögleni begendim bende yarın yapacam öyle :)
ne sporu yapıyorsun acaba ?
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü olmuş. Öğlenin biraz az olmuş gibi geldi banaTabii kaçta kalktığını bilmiyorum eğer geç kahvaltı yaptıysan gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?