Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hatirliyorum ebru o gunleri
Hatta İlk kacamagindi sanki o da bir isirikti
Ne kadar vicdan yapmistin :))

Günaydın canım hoşgeldin çok teşekkürler

Bol bol yeşil çay iç ödemini at biran önce, inşallah bu haftada artı çıkmazsın. Erken kalkmanda iyi olmuş, hazırlık yap cumartesiye

Hatirliyorum ebru o gunleri
Hatta İlk kacamagindi sanki o da bir isirikti
Ne kadar vicdan yapmistin :))

Hafızaya bak maşallah ondan sonra bir kaçamak daha yapmıştım ne yediğimi yazmamıştım hatırlarsan herkes meraktan çatlamıştı onda sabahı beklemiştim. O ilkinde dediğin gibi acaip vicdan yapmıştım bir ısırık için

/
6
6

6
/
/#+
/
//////////a+

++
/-
3+69
-------------+y

69
65
87

kizim size merhaba diyor..hemen anlayamamaniz normal..cunku bebek diliyle yaziyor:)))

oturdum ama neslihancim hatunum kucagimda adeta saldiriyor benden önce basicak tutucak:)

ebrucuk hayirli olsun netbookunnn benimde padim var cok rahat disarida iste..gule gule kullan canim

ben biricigimle ilgileneyim..cok mutsuz suan sizinle mesgulum diye

günaydıın

bu gün çok tuhaf bi şekilde hiç görmediğim halde ebru ablayı rüyamda gördüm :44:

biraz tuhaf bi cümle oldu sanırım

Sahi ne yemistin kiz sen o sabah

Benim geldiğim şimdiden belli oldu herkesi çektim buraya bu arada da hem size yazıyorum hem hasta bakıyoruz

Kızlar benimde artık bir netbook'um varrrrr. Eşimin hediyesi. Çok mutlu oldum çünki artık gündüzde sizlerle beraberim. Paylaşım az olursa yakarım çıranızı
hayırlı olsun ablacım

ben ders çalışırken fazla kaynatmayın beni bekleyin
Selammm gunaydın kızlar

günaydın ferhan abla

Ben anladım zaten hemen, kızını öp benim yerime, teşekkür ederim bu arada. Sen minik İstanbul ile ilgilen bakalım mutsuz etme bebişi
günaydıın

bu gün çok tuhaf bi şekilde hiç görmediğim halde ebru ablayı rüyamda gördüm :44:

biraz tuhaf bi cümle oldu sanırım

Günaydın canım hayırdır inşallah:44:

Sahi ne yemistin kiz sen o sabah

Halka tatlı yemiştim canım yaaa

Benim geldiğim şimdiden belli oldu herkesi çektim buraya bu arada da hem size yazıyorum hem hasta bakıyoruz

Ebru aman he dikkat et hastalarin raporlarini birbirine karistirma
Turk filmine donmesin sonra

Ben artik cikiyorum kizlar temizlik yapicam
Gorusuruuz

komk bi rüyeydı bizim okula öğretmen olarak gelmiş beni diyetten sınav yapıyodun öyle işte

hayırlı olsun ablacım

ben ders çalışırken fazla kaynatmayın beni bekleyin

günaydın ferhan abla

Teşekkürler Zeliş' cim daha iyisi senin olsun canım, ama kaynatma konusunda bişey yapamam kötü kaynatacağım

LAydLiNe Hayırlı olsun

Nivea body yaptım sabah Kaslarım agrıdı resmen kızlar işe yarayacak gibi tavsiye ederim

Ebru aman he dikkat et hastalarin raporlarini birbirine karistirma
Turk filmine donmesin sonra

Ben artik cikiyorum kizlar temizlik yapicam
Gorusuruuz

Ay sorma canım yaaa geçenlerde aklım nerdeyse karıştırdım da allahtan farkedip buldum hastayı

komk bi rüyeydı bizim okula öğretmen olarak gelmiş beni diyetten sınav yapıyodun öyle işte

Zeliş'cim süpersin yaaaa benden çok cadı bir öğretmen olurdu kesin Hilalin rüyalarına benzedi bu

Günaydın Kızlar.
Geç uyanıyorum hep

günaydın canım hoşgeldin, ama erken kalk diyette önemli erken kalkmak

bana proteinli yiyecekler nedir dedin bende ekmek pasta flan diye saçmaladım sende bana kızdın

kendi kenndime gülüyorum sürekli

hilal ablanın rüyaları nasıldı kii :44:

Herkese GÜNAYDINLARRRRR Sabah 7 de uyandım ama kahvaltı vs derken ancak gelebildim.Tatilde insan 7 de uyanır mı ya.Herkes uyuyordu ben etrafta dolaşıyordum.Uyku tutmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…