bana proteinli yiyecekler nedir dedin bende ekmek pasta flan diye saçmaladım sende bana kızdın
kendi kenndime gülüyorum sürekli
hilal ablanın rüyaları nasıldı kii :44:
Hoşbulduk Canım ama okulda 2.ögretim olduğumdan böyle bir alışkanlığa sahibim
Düzeltmeye çalışayım artık ..
Ebru Abla demem lazım sanırım :/ :)
Herkese GÜNAYDINLARRRRRSabah 7 de uyandım ama kahvaltı vs derken ancak gelebildim.Tatilde insan 7 de uyanır mı ya.Herkes uyuyordu ben etrafta dolaşıyordum.Uyku tutmuyor
Herkese GÜNAYDINLARRRRRSabah 7 de uyandım ama kahvaltı vs derken ancak gelebildim.Tatilde insan 7 de uyanır mı ya.Herkes uyuyordu ben etrafta dolaşıyordum.Uyku tutmuyor
Çok hoşsun Zeliş'cim yaaa benide güldürdün burdaHilal'in rüyalarıda komikti
Kafana göre takıl canım 30 yaşındayım içinden nasıl geiyorsa öyle hitap edebilirsin, nickim hariç
Canım ben çok beğendim.Gayet güzel olmuş.Büyük güne saatler kaldı.Biraz heyecan oluşturayımGecen konusmustuk cumartesi geldiklerinde ne giyeyim diye
Agir ol dediniz bana bakin bakayim agir olmus mu
Albume koydum 3 resim
Gomlegi almadim ama bu etek uzerine boyle beyaz yada krem bir sey
Uzerine de renkli basortu- sal nasil oluur?
Afiyet olsun Sedacım.Canım menün güzel ama sezar salatanın sosu çok yağlı oluyor senin ki nasıldı:44:Kızlar ben hala işteyim... menümü paylaşayım hızlı hızlı :) Eve gidince geçmişe bakacağımm
Sabah - Yarım haşhaşlı simit
Öğlen - Tavuk sote, ayran
Ara - minicik bir parça kandil simidi.. minicik..
Akşam - Tavuklu sezar salata
Herkesin kandili mübarek olsun...
.
Cızzzzz kötü yapmışsın Zeynep.Ebrunun dediği gibi sabaha bıraksaydın vazgeçerdin veya çok küçük bir ısırık alırdın.Bugün telafi etmeye çalışırsın.kızlar günah çıkartmam gerek,komşum kandil diye halka tatlısı getirmiş.1 aydır eve tatlının t sini sokmayan ben,tatlıyı görünce gözüm döndü,pis kocamda gaz verdi.ne zamandır tatlı yemiyoz yiyem ne olur dedi.yediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm.Allahım ben nasıl yaptım bunu
Afiyet olsun Neslihan.Lahmacun dışında güzel bir menü olmuş.Afiyet olsun.KIzlar dışardaydım , biraz önce geldim.
menümü bildireyim
kahvaltı
yarım simit
1 kk peynir
domates-salatalık
ara
4 kayısı
öğlen
4 tane ızgara tavuk köftesi
yarım dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
ara
1 şeftali
akşam
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
salata
yarım lahmacun
2 lt su - 2 fincan yeşil çay -spor malesef yok;( ama bol ev işi , oturmak yoook((
Günaydın NeslihanHerkese günaydın kızlaaar
bugün işyerindeki arkadaşlarla güzel bir kahvaltı yaparak güne başladık
umarım herkes için güzel bir gün oluuur
Günaydın Ebrucum.Hayırlı olsun güle güle kullan.Burayı hemen hareklendirmişsinKızlar benimde artık bir netbook'um varrrrr. Eşimin hediyesi. Çok mutlu oldum çünki artık gündüzde sizlerle beraberim. Paylaşım az olursa yakarım çıranızı
eyvaaaaaahhh , yandık deseneee !..:18::18:
Günaydın FerhanSelammm gunaydın kızlar
Günaydın Betül.Regleden dolayı ödemin olabilir.Bol yeşilçay iç.Yarına kadar inşallah iner.GuNaydin kizlar
Ebru hayirli olsun netbookun:)
Artik bir iki saat giremedigimizde bile burdaki gecmis oku oku bitmez
Ben de erkenden kahvaltimi yaptim oglen de yiyip aksami cok hafif ve erken birakicam
Zaten regl oldum bir de ustune bugun kotu gecmesin
Dun cok duzgun yememe ragmen tarti kotu
Sali gunu kacamak yaptiktan sonraki aksam kilomla ayni ciktim !
Günaydın Kübra.Günaydın Kızlar.
Geç uyanıyorum hep
bana proteinli yiyecekler nedir dedin bende ekmek pasta flan diye saçmaladım sende bana kızdın
tünaydın canıııımm :) alışkanlık meselesi yaa çalışan bayanlar tatilde de erken kalkıyo malesef
kız zeliş sen de bir alemsin heee :))
beni de gör bakalım rüyanda ; sana kızıp iğne yaparken :))
Günaydınnn :) Sabah 7 mi ne güzel bende erken uyanabilsem ..
10 yaş fark ama saygısız değilimdir .. :) Abla demeyi sevmiyorum canım diyeyim ben en iyisi
Canım ben çok beğendim.Gayet güzel olmuş.Büyük güne saatler kaldı.Biraz heyecan oluşturayımHayırlısı ile o günü geçirin de gelip bize anlat bakalım.
Afiyet olsun Sedacım.Canım menün güzel ama sezar salatanın sosu çok yağlı oluyor senin ki nasıldı:44:
Cızzzzz kötü yapmışsın Zeynep.Ebrunun dediği gibi sabaha bıraksaydın vazgeçerdin veya çok küçük bir ısırık alırdın.Bugün telafi etmeye çalışırsın.
Afiyet olsun Neslihan.Lahmacun dışında güzel bir menü olmuş.Afiyet olsun.
Günaydın Neslihan
Günaydın Ebrucum.Hayırlı olsun güle güle kullan.Burayı hemen hareklendirmişsin
Günaydın Ferhan
Günaydın Betül.Regleden dolayı ödemin olabilir.Bol yeşilçay iç.Yarına kadar inşallah iner.
ebru ablanın disiplini bilinç altıma işlemiiş
Kızın bilinç altına nasıl işlediysem artık, kabus oldum resman, ama ben çok tatlıyım yaaaa
Kübra sana abla demeye mi niyetlenmiş,çok ayıpSen Ebru de bence saygısızlık olmaz
Çok teşekkürler canım, belli olmuş dimi geldiğim
Kübra sana abla demeye mi niyetlenmiş,çok ayıp.Biz genciz çıtırız ablada nerden çıktı öyle Sonra yaşa göre teyze falan devam eder bu diyaloglar İsimle hitab etmek en güzeli,dikkatle duyurulur
Belli olmaz olur mu maşallah Ebrucum
Kübra sana abla demeye mi niyetlenmiş,çok ayıp.Biz genciz çıtırız ablada nerden çıktı öyle Sonra yaşa göre teyze falan devam eder bu diyaloglar İsimle hitab etmek en güzeli,dikkatle duyurulur
Amanınnn Ferhan duymasın valla saçını başını yolarben ferhan ablaya teyze demeye karar verdim benim yaşımın 2 katı onun yaşı yada ninemi desem karar veremedim
Canım benim teşekkür ederimSenin tatilde olup gelmenede ben çok sevindim, sen yokken yerin çok belli oluyor
Hahaha
Kiiz zelis Allah iyiligini versin gulmekten bayilttin beni burda
Nerdeyse oturdugum yerden dusucektimm
İlahi ya, o nasil ruya oyle!
Kiz proteinli yiyeekleri bile bilememissin bir de
Cok tatlisiniz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?