Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet adam söylüyor zaten yarın pet şişeye su koyup onla yapacam :) bugün bayagı terletti...

Yemeğe gittim geldim sakinleşmiş burası. Bu arada aklımdayken söyleyeyim arada bir bağlantı gidiyor burda olmazsam merak etmeyin olur mu ?

Kübra'cım Zeynep'in yürümek için uygun şartları yok o yüzden evde yapıyor sporu. Ama açık havada yapılan sporlar daha etkili oluyor. Senin imkanın varken sporunu dışarda yap. Özellikle daha öncede söylemiştim sana tempolu bir şekilde yürü. Çok işe yarayacaktır kilon azaldıkçada sıkılaşmak için öyle sporlar yaparsın ama sen diyetin daha başındasın. Yürümeni tavsiye edyorum.

Yalnız bu internet işi bir açıdan kötü oldu. Önceden bol bol kitap ouyordum iş yerinde şimdi okuyamaz oldum. Bari arada bi bakayım kitabıma.

Akşamları yürüyüşe çıkıyorum fakat düzenli ve tempolu değil ..
Bundan sonra tempolu yürüyüş yapacam .. Sabah erken uyanıp yapsam daha iyi olacak ...
Tek başıma yürüyüş yapabileceğimi sanmıyorum evdekilere bağlı bir durum olduğundan telafi etmek açısından evdede yapmak istedim canım

Son düzenleme:
HAFTANiN ENLERİii

Kubra:Haftanin en iyi cikis yapani

Zaum:En ogrenci & anne magduru :111: :125:

Ebru:En despot & geveze :117::126:

Hatice:En ogretmen & dalgaci :128::76:

Ferhan:En kiskanc & sair :31

Seda:En calisan

Nesli:En duraklamada

Zeynep:En anne

Betul:En gelin :108::123:

Yasemin:En gezgin &businesswoman :96::102::82:

Son düzenleme:
Yalnız bu internet işi bir açıdan kötü oldu. Önceden bol bol kitap ouyordum iş yerinde şimdi okuyamaz oldum. Bari arada bi bakayım kitabıma.

Bende buraya takılalı kitap okuma alışkanlığımı bıraktımm .. Merak ediyorum ne oluyor acaba diye.. bağmlılık yapıyor Resmen :)

haha Çok Begendim Canım.. Teşekkür ederimm

Eski Betül döndü yine, klavyene sağlık canım

Ben azıcık kitabımı okuyup döncem. Allahtan bu yeni hastanede vakit bol

bak şimdi kendimi kötü hissettimevet kübra ben yürüyemiyorum(yanlış anlaşılmasın bacaklarımda bir sorun yok)sadece ortam uygun değil.ondan böyle.yoksa ben bayılırım yürümeye,koşmaya.düğünden önce dyet yaparken günde 8 km koşuyordum.ah ah ne güzel oluyordu.erkeklerle aynı tampoda koşuyordum.hocam beden eğitimi öğretmeni misiniz diyorlardı.orta okul ve lisede sporcuydum.okulun koşu ,hentbol takımlarındaydım.hentbolda takım kaptanıydım.
çok güzel olmuş ,bayıldım bayıldım en anne benmişim teşekkür ederim (3)

Son düzenleme:

en öğrenci

süper olmuş ablacım devamını bekliyoruz

bu arada bana nickimle hitap etmesen istemeyerek koymuştum bu ismi zaten

Selam kızlar, okuyup yazayım dedim ama oku oku bitmedi maşallah

günaydıın

bu gün çok tuhaf bi şekilde hiç görmediğim halde ebru ablayı rüyamda gördüm :44:

biraz tuhaf bi cümle oldu sanırım

komk bi rüyeydı bizim okula öğretmen olarak gelmiş beni diyetten sınav yapıyodun öyle işte

bana proteinli yiyecekler nedir dedin bende ekmek pasta flan diye saçmaladım sende bana kızdın

kendi kenndime gülüyorum sürekli

hilal ablanın rüyaları nasıldı kii :44:

Çok güldüm yaa :d baya korkutmuş seniii

Süper liste, ellerine sağlıkkk :)

Afiyet olsun Sedacım.Canım menün güzel ama sezar salatanın sosu çok yağlı oluyor senin ki nasıldı:44:

Valla canım, yağını çok hissetmedim, az koymuşlardı.. yoksa farkederim, suyu bile birikmedi dibinde..

ebrucuk mu??? pardon ebrucum yaa:)

f+i-tneeli
Herkese GÜNAYDINLARRRRR Sabah 7 de uyandım ama kahvaltı vs derken ancak gelebildim.Tatilde insan 7 de uyanır mı ya.Herkes uyuyordu ben etrafta dolaşıyordum.Uyku tutmuyor

bende öyleyim cok ozenirim böyle 10 11 kadar uyuyanlara

tatlılık yarışasına yeni bi yarışmacı daha katıldı

sizi bilmiyorum,, ben sadece haticeden daha tatliyim:)) haticeyle takiliyoruz yaa

ben ferhan ablaya teyze demeye karar verdim benim yaşımın 2 katı onun yaşı yada ninemi desem karar veremedim

sinavlari zor kazanicaksin anlasilan zeliscim..matematigin berbat:)5 basarim ben ergenismuslara:)

haticecim sacbas yolmam sac bas yolmaktan beter ederim :))

ayyy diger arkadaslarin özelliklerini kiskandimmmmmm

selam kızlar ben geldim memleketten döndüm.nasılsınız görüşmeyeli umarım keyifler yerindedir ben bir geçmişe bakayım neler var neler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…