Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yol yorgunuyum geçmişi fazla inceleyemedim ama yeni arkadaşlar gelmiş sanırım kübra ve yasemin hoşgeldiniz atladığım birileri varsa kusura bakmasın uyanınca gözden geçiririm yine onun dışındada eksikler var sanırım.detayları öğrenirim sonra.bu arada tatil iyi geçmedi hava yağmurluydu iki defa denize girebildik evde tıkıldık kladık bomba gibi dönücem dedim ama lafı yutmuş olacağım biraz abarttım olayı kendi haline bıraktım rejim mejim hakgetire geldim hemen tartıldım 91 im ama aynı zamanda regliyim.toparlanmam lazım spora başlamam lazım sizsiz olmuyormuş bu işler onu anladım ya neyse geldim artık burdayım tam gaz devam.

Klavyeme saglik, Acilay stylaaa

Bayılıyorum Açılay'a yaaa

Bende üniversitede voleybol oynadım iki yıl okul takımında. Takımıda biz kurduk zaten. Bayılırım böyle sporlara. Hentbolda eminim çok zevklidir. Besyonun hentbol dersinde hoca bizede göstermişti.
en öğrenci

süper olmuş ablacım devamını bekliyoruz

bu arada bana nickimle hitap etmesen istemeyerek koymuştum bu ismi zaten

Neden istemeyerek koydun? Ve anlamı ne bu rada zaum un?

Selam kızlar, okuyup yazayım dedim ama oku oku bitmedi maşallah

Çok güldüm yaa :d baya korkutmuş seniii

Bak gülme senide korkuturum dudağın uçuklar sonra

Hangi kitabi okuyorsun Ebru?

Ben de cikiyorum kizlar simdilik
Taksimde bir butige gidicem bakalim

Optum hepiciginizii

Aydan GÜNDÜZ'ün Roma Sultanları 1.
cilt Kanuni yi okuyorum

selam kızlar ben geldim memleketten döndüm.nasılsınız görüşmeyeli umarım keyifler yerindedir ben bir geçmişe bakayım neler var neler yok

Hoşgeldin Nermin'cim özledik seni burda herşey bıraktığın gibi sende ne var ne yok? İnşallah kilo almamışsındır

hoşbulduk ebrucuğum 1 kilo fark var ama inşallah regliden falandır birde tuvalet sorunu var tabi hava değişimi yaramıyor malesef

Olsun canım sonuçta memleketini gördün geldin. Kiloyu takma kafana halledilir nasıl olsa. Güzelce dinlen. Sonra daha detaylı konuşuruz zaten. Burdan uzakta diyette zor oluyor sporda.

hoşbulduk ebrucuğum 1 kilo fark var ama inşallah regliden falandır birde tuvalet sorunu var tabi hava değişimi yaramıyor malesef

Bende de Adanadan sonra öyle olmuştu düzelir merak etme zaten yarın olmazsın listede haftaya cumayada iyice toparlarsın kendini. Sıkma canını

Bende severim aslında ama tek başıma yapmak istemedim Yada tüm bunların sebebi MANA. Hemen yarın Sabah Düzenli yürüyüşe başlıyorum Kızlarr

Hoşbulduk Teşekkürler .. Sende hoşgeldin Tatilinden :)

Yorgunluktan ölecem sanırım 2 Balkon camları boydan olanları sildim .. Bide mutfak camı kapısını sildm bide salonun kapısı ve camını sildimmm Hiç bu kadar yorulmamıştım

Yorgunluktan ölecem sanırım 2 Balkon camları boydan olanları sildim .. Bide mutfak camı kapısını sildm bide salonun kapısı ve camını sildimmm Hiç bu kadar yorulmamıştım

Aferin sana güzel olmuş sporun.Bende bu hafta sonu tam gaz eve girişeceğim çok kapsamlı temizlik yapmam lazım.

Aferin sana güzel olmuş sporun.Bende bu hafta sonu tam gaz eve girişeceğim çok kapsamlı temizlik yapmam lazım.

Çok çok kolay gelsinn.. Belkide annem bu yüzden çıtıpıtı halen
Annemi şimdi anlıyorum ... Dışardan bakınca kolay görünüyor ama .. Sonuç güzel oluyor mis gibi ev bambaşka

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik mesaim 16:00 da bitiyor ancak hazırlanırım. Eve gidince görüşürüz yine. Bugün akşam öğünlerinizi hafif tutun çünki yarın cuma

Eline diline sağlık canım benim.Çok güzel olmuş.Geveze Ebruya ve kıskaaaannnnçç Ferhan çok isabetli

Ben azıcık kitabımı okuyup döncem. Allahtan bu yeni hastanede vakit bol
Maşallah maşallah.Öğretmenin adı çıkmış çalışmıyorlar diye

Hayır beeeeeeeennnnnnn tatlıyım.Ben seçildim bikerem taaam mı

selam kızlar ben geldim memleketten döndüm.nasılsınız görüşmeyeli umarım keyifler yerindedir ben bir geçmişe bakayım neler var neler yok
Hoşgeldin Nermin.Tatil sonrası ve regle ile +1 isen sorun olmaz.Yeme düzenini hemen düzeltip bide spora başladın mı kilolar tekrar gitmeye başlar.
Ellerine sağlık Kübra.Ne güzel ev tertemiz olmuştur.
Sen daha kapsamlı temizlik yapmadın mı kız.Pis seni

Hoşbulduk canım :)

Hahahahha çok güldüm canım ya harikasın Doğru tespit, 2 yaşında kızım varken bu kadar gezentiyim, çocuk olmasa demek göçebe hayatı sürecektim Bu arada ben yine bu gece yollara düşüyorum 2 gün şirket toplantısı, toplana toplana bir hal oldum bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…