Bi an sevinmiştim Haklısın hafif besleniyorum da bundan sonra dahada hafif olabilirim
çizelgene bakınca gördüm kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı.kendimi sana rakip gördüm bir an.yarışalımmı,yarışalımmmıııı:104::124:
ebru dövecek:95:
hoş geldin ablacım 1 kg sorun olmaz regl sonrası sonuçtaselam kızlar ben geldim memleketten döndüm.nasılsınız görüşmeyeli umarım keyifler yerindedir ben bir geçmişe bakayım neler var neler yok
ay sorma ablacım siteye kayıt olurken birsürü isim denedim hepsi vardı kabul etmiyodu kardeşim geldi adı muaz adının tersten okunuşunu çok seviyo ne olur zaum olsun dedi bende iyi olsun sonra değiştiririm nasıl olsa dedim ama değiştirilmiyomuş öyle kaldı :\Bayılıyorum Açılay'a yaaa
Bende üniversitede voleybol oynadım iki yıl okul takımında. Takımıda biz kurduk zaten. Bayılırım böyle sporlara. Hentbolda eminim çok zevklidir. Besyonun hentbol dersinde hoca bizede göstermişti.
Neden istemeyerek koydun? Ve anlamı ne bu rada zaum un?
Bak gülme senide korkuturum dudağın uçuklar sonra
Aydan GÜNDÜZ'ün Roma Sultanları 1.
cilt Kanuni yi okuyorum
Hoşgeldin Nermin'cim özledik seni burda herşey bıraktığın gibi sende ne var ne yok? İnşallah kilo almamışsındır
Yorgunluktan ölecem sanırım 2 Balkon camları boydan olanları sildim .. Bide mutfak camı kapısını sildm bide salonun kapısı ve camını sildimmm Hiç bu kadar yorulmamıştım
Hahahahha çok güldüm canım ya harikasınDoğru tespit, 2 yaşında kızım varken bu kadar gezentiyim, çocuk olmasa demek göçebe hayatı sürecektim Bu arada ben yine bu gece yollara düşüyorum 2 gün şirket toplantısı, toplana toplana bir hal oldum bu aralar
Görüşürüz Ebru .. :)
Ben Dahil değilim dimi çok yiyeyim
Eline diline sağlık canım benim.Çok güzel olmuş.Geveze Ebruya ve kıskaaaannnnçç Ferhan çok isabetli
Maşallah maşallah.Öğretmenin adı çıkmış çalışmıyorlar diye
Hayır beeeeeeeennnnnnn tatlıyım.Ben seçildim bikerem taaam mı
Hoşgeldin Nermin.Tatil sonrası ve regle ile +1 isen sorun olmaz.Yeme düzenini hemen düzeltip bide spora başladın mı kilolar tekrar gitmeye başlar.
Ellerine sağlık Kübra.Ne güzel ev tertemiz olmuştur.
Sen daha kapsamlı temizlik yapmadın mı kız.Pis seni
beni saymamışsın ama ben ben sana hoşgeldin diyeyimben zeynep.şimdilik şişkoyum:86:ama sonra dal gibi olucam:128:
çizelgene bakınca gördüm kilomuz ve hedefimiz hemen hemen aynı.kendimi sana rakip gördüm bir an.yarışalımmı,yarışalımmmıııı:104::124:
ebru dövecek beni :95:buda ebru,delirmiş hali
Ayyy ne çok gevezelik yapmışsınız öyle okuya okuya ancak geldim sayfaya.
Bende yarın listede olmanın heyecanı var ama bu gece yolda olacağım ve yarın sabah kendi tartımda tartılamayacağım(Yasmin yine yollarda). Bu sabah tartı 86.6 gösteriyor. Bunu mu baz alalım, akşam evde yemek sonrası tartı daha farklı çıkar gibime geliyor. Ödemim geçmedi galiba hala, sporumu yapabilseydim daha farklı çıkardım sanırım
Eğer 86.6 yı alırsak
( 89.0 / 86.6 / -2.4 / 2.69%) oluyor ama 2 hafta olduğundan ;
( 89.0 / 86.6 / -2.4 / 1.35%) kilo 2 ye bölündü böyle oldu
Sabahtan beri rapor yazıyorum sunum hazırlıyorum yarına :126::126: onun için bu saatte girebildim kızlar,
Dünkü Menüm;
Sabah: yarım simit çay
Ara yok
Öğle: et döner, 1 dilim ekmek, zero (öğlen ancak bunu bulabildim en sağlıklı)
ara yokkkk
akşam : közlenmiş patlıcandan 1 adet karnıyarık, yoğurt, 1 dilim ekmek
Bol yeşilçay, 3 lt su.
hoş geldin ablacım 1 kg sorun olmaz regl sonrası sonuçta
ay sorma ablacım siteye kayıt olurken birsürü isim denedim hepsi vardı kabul etmiyodu kardeşim geldi adı muaz adının tersten okunuşunu çok seviyo ne olur zaum olsun dedi bende iyi olsun sonra değiştiririm nasıl olsa dedim ama değiştirilmiyomuş öyle kaldı :\
ellerine sağlık canım güzel olmuştur şimdi ev tertemiz
yasemin abla sen böyle anlattıkca ben yoruluyorum allah yardımcın olsun
Pisttt sende az yeee bakim yarın sende tartılacaksın sonuçta
Benim her temizliğim kapsamlı canım, kapsamsız yapamadığım için böyle oluyor yaaaaAyrıca şimdiye kadar ben hiç öğretmenler hakkında öyle düşünmedim, ama yaz tatilinde çalışmıyorsunuz o yeter bence size Bide geveze demiş bana sen gitmeden 80 mesaj yazmışsın biz sana demedik ama, bence sen benden daha gevezesin
Çok iyi yaaaaa, çok güldüm
Neden döveyim ki yarışın tabi kiii :95: Bu arada benim rakibimde Gönül'dü gerçi kim benimle yarıştıysa gitti. Hep ben öndeydim. Hatta artık kendimi birinci ilan ediyorum.
Menün güzel olmuş canım. Kilonuda mecburen 86,6 olarak alacağız. Akşam daha fazla çıkarsın büyük ihtimal. Kaçta yola çıkacaksın?
Pisttt sende az yeee bakim yarın sende tartılacaksın sonuçta
Benim her temizliğim kapsamlı canım, kapsamsız yapamadığım için böyle oluyor yaaaaAyrıca şimdiye kadar ben hiç öğretmenler hakkında öyle düşünmedim, ama yaz tatilinde çalışmıyorsunuz o yeter bence size Bide geveze demiş bana sen gitmeden 80 mesaj yazmışsın biz sana demedik ama, bence sen benden daha gevezesin
Çok iyi yaaaaa, çok güldüm
Neden döveyim ki yarışın tabi kiii :95: Bu arada benim rakibimde Gönül'dü gerçi kim benimle yarıştıysa gitti. Hep ben öndeydim. Hatta artık kendimi birinci ilan ediyorum.
Menün güzel olmuş canım. Kilonuda mecburen 86,6 olarak alacağız. Akşam daha fazla çıkarsın büyük ihtimal. Kaçta yola çıkacaksın?
Az yiyecem canımmm hedefim var benim Yarıştığım insanlar var
Kendini birinci ilan etmeyi hakediyorsun mükemmelsin
Teşekkürler zelişcim
Gece 12.30 da canım
Muaz ın anlamı ne canım ilginç bir isim?
hoş geldin ablacım 1 kg sorun olmaz regl sonrası sonuçta
ay sorma ablacım siteye kayıt olurken birsürü isim denedim hepsi vardı kabul etmiyodu kardeşim geldi adı muaz adının tersten okunuşunu çok seviyo ne olur zaum olsun dedi bende iyi olsun sonra değiştiririm nasıl olsa dedim ama değiştirilmiyomuş öyle kaldı :\
ellerine sağlık canım güzel olmuştur şimdi ev tertemiz
yasemin abla sen böyle anlattıkca ben yoruluyorum allah yardımcın olsun
Aaaa ama alışkın değilim şimdi böyle iltifatlara, şımarcam birazdan
Tamam canım o zaman 86,6 olarak alalım sıkma sen canını. Kalanlarda haftaya eklenir zaten
evet ilginç annem rüyasında görmüş yoksa bizimde hiç haberimiz yoktu bu isimden yüce üstün insan demek ablacım
Gezmeyi bu kadar çok sevmesem çekilmezdi ama bana iyi geliyor bu iş için bile olsa gezintilergündüz iş akşam gezmece
Aaaa ama alışkın değilim şimdi böyle iltifatlara, şımarcam birazdan
Tamam canım o zaman 86,6 olarak alalım sıkma sen canını. Kalanlarda haftaya eklenir zaten
kendini birinci ilan etmişmişben sana rakibim diyomuşum
bencede sonuna kadar hakediyosun ablacım
Herkesi silip süpürmüşşünGerçekten kızlar öne Elif diye bir arkadaş vardı, onunla başladık yarışa, o bıraktı takımı. Sonra Betül diye bir arkadaş geldi yeşilkubbe onunla yarışmaya başladık o gitti. Başka bir Elif vardı yanlış hatırlamıyorsam onunlada yarıştık. Sonra Gönül rakip oldu bana ben öndeydim Gönül en son gittiğinde. Ondan sonrada rakip çıkmadı karşıma
Ayrıca bu hafta üyeleri eşleştireceğim. Daha önceden vardı takımda ikili gruplar yapacağız ve haftalık onlar arasında da sıralama yapacağız takım içi. Bu iki kişi birbirinden sorumlu olacak. Takım içinde takım gibi bişey. Betül bilir eski bir uygulama. Ne zamandır yapmıyorduk. Tekrardan başlayalım yarın
Ben seni gördükçe kendimi kilo vermiş hayal ediyorum o yüzden iyi bir örneksin bana ..
Hakediyorsun tabiki şımarmayıHepimize nasip olur inşallaahhhh zayıf olmak istediğimiz gibi olmak ..
Gerçekten kızlar öne Elif diye bir arkadaş vardı, onunla başladık yarışa, o bıraktı takımı. Sonra Betül diye bir arkadaş geldi yeşilkubbe onunla yarışmaya başladık o gitti. Başka bir Elif vardı yanlış hatırlamıyorsam onunlada yarıştık. Sonra Gönül rakip oldu bana ben öndeydim Gönül en son gittiğinde. Ondan sonrada rakip çıkmadı karşıma
Ayrıca bu hafta üyeleri eşleştireceğim. Daha önceden vardı takımda ikili gruplar yapacağız ve haftalık onlar arasında da sıralama yapacağız takım içi. Bu iki kişi birbirinden sorumlu olacak. Takım içinde takım gibi bişey. Betül bilir eski bir uygulama. Ne zamandır yapmıyorduk. Tekrardan başlayalım yarın
Herkesi silip süpürmüşşün
Uygulamayı begendim ben bana olur dermişim
Ben mutfağa gidiyorum akşam yemeğimi hazırlayıp yiyecem saat 6 olmadann.. Görüşürüz kızlar..
Oyyy kuzucum benim örnek olabiliyorsam sana ne mutlu bana. İnşallah sende bigün benim gibi tadına varacaksın zayıflamanın. Ama sana tavsiyem ne olursa olsun zayıflayana kadar burdan ayrılma olur mu?
Sen böyle söyleyince aklıma takıma ilk geldiğim günler geldi. Herkes 60-50 arası kilolarda ben 82 yle felan girmiştim takıma ve takımın en şişmanı benim demiştim. Şuan mucize gibi çok ama çok yol katettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?