Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13. TAKIM 264. ETAP ***

akashha : (70.4/70.1 /0.3/ %0.43 )
betuld : ( 59 / / / % )
elmaliturta : (63.8 /// )
Geri dönmek üzere ayrıldı.
LAydLiNe : ( 65.2 /64.3 /0.9 / %1.38 )
mersinli42 : (84 /81.8/2.2/%2.62 )
Yeni üye Hedef : 60
nesdii28 : (70.5 /70 /0.5 /0.71 % )
pia : ( 68.3 /66.8/1.5/%2.20 )

UZAYIM : ( 64.2 /64.3/ -0.1/ %-0.16)
yasminyaso : ( 89/86.6/1.2/%1.35 )
Yeni üye, kilosu 2'ye bölündü. Hedef: 60
Zaum : (100.1 /100.8 /-0.7 / %-0.70 )

13. TAKIM ORTALAMASI: %

KAhvalti hazirliycam simdi annemle kendime

Ebru listeyi yapabilecek msn ona gore yardima geleyim?

Ooo hatum hazirlamis bile

günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ederim geçen haftalalra nazaran biraz düşüş var gibi inşallah toparlanırız kısa zamanda.

kızlar haberlerde denk geldiniz mi bilmiyorum sinop ayancıkı benim memleketi dün sel götürmüş giriş çıkışlar kapatılmış ucuz kurtulmuşuz valla yoksa mahsur kalacaktık oralarda:) bu hafta izmitteyim salı günü artık evimde olacağım allahın izniyle bisikletime kavuşacağım hehe:)

Azda olsa vermişsin tebrik ediyorum ama senden daha çoğunu bekliyordum. Kızlar artık hırslanın biraz hırs olmadn olmaz bu iş kafanıza yerleştirin artık zayıflayacağınızı.

Canım benim ki hırs eksikliği değil, iş yerinde çok zor günler geçiriyorum, işler bitmiyo, yetişmiyo...

Haftasonu zaten hiç oturup dinlenememiştim ve uykusuzdum, haftaiçi 3 gün saat 11'de eve geldim, yatmam 1'i buluyor. Bir de ben ailemle değil sadece abimle yaşıyorum, ev işleri de bana bakıyor yani. O saatten sonra spor yapabilmek çok zor. Ama belki yapabilmem lazım bilemiyorum...

Ya da yediklerimi kısmam lazım ama bence çok yemiyorum, daha az yersem sağlıklı zayıflamış olmayacağım..

Son düzenleme:
kızlar ;
kilo verdikten sonra tickerımı değiştirmeye bayılıyorum yaaaaaaaaaaaaaavvv

hala tickerı olmayanlara duyuruluuuuuurr

Ben anladım ne demek istediğini bende aynı düşünüyorum ve akşam bu konuyla ilgili yazacağım bişeyler. Şimdi uzun uzun yazamıyorum.

ne demek istediğinizi anladım aslında ne kadar çok istediğimi anlatamam size çokta hırslıyım ama size ben kendimi ifade edemiyorum ben 16 yaşındayım ve 16 yıldır 1 kg bile vermedim hep aldım aldım taki bu zamana kadar şimdi hayatımda ilk defa kg veryorum sizi şaşırtıy olabilir ama sağlık sorunum yok ama nedense bu zamana kadar yemek yedim bol bol ve aldım şimdii vucudum zorlanmakta ve bu çok normal bence hiç kilo vermedim bu zamana kadar bi düşünün yaa evet üzülmüyorum çünki hayatımda ilk defa gıram gıramda olsa kilo veriyorum bana olan inancınızın ve güveninizin kırıldığının farkındayım ama menülerimi olduğu gii paylaşıyorum ve zamanla hızlanacağımı düşünüyorum sizden tek isteğim beni gruptan çıkarmayın hayatımda ilk defa sizin sayenizde veriyorum

Tebrik ediyorum Derya'cım seni. Süpersin kilo vermek kadar onu korumanında gerekliliğini ve yapılabildiğini gösterdin bize. Her cuma uğrayıp destek verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorrum sana.

MErhaba kizlarr
Gecmisi okudum hemen tartilip geleyim
Ebru masallah nazar boncukluksun yine

Teşekkürler Betül'cüm aslında kaçamaklarım olmasa daha çok gidecekmiş ama haftaya daha iyi olacak inşallah.

Kilom

Gecen hafta 59
Bu hafta 58.3

Fark 700 gr

Ben begendim ebru tam 1 kg olmasa da fena degil
Ne dersin?

Betül şoktayım, sanırım dün bilerek öyle konuştun çünkü ben sende bu haftada + bekliyordum şok ettin beni.

KAhvalti hazirliycam simdi annemle kendime

Ebru listeyi yapabilecek msn ona gore yardima geleyim?

Teşekkürler canım internetim olduğu sürece listede sorun yok inşallah

Zeliş'cim olayı hemen takımdan çıkarma boyutuna getirme olur mu canım. Bizde senin iyiliğini düşünüp senin için uğraşıyoruz şuan uzun uzun yazamıyorum ama kouyla ilgili konuşacağım seninle tamam mı canım

tamam ablacım takımdan çıkmaktan nedense çok korkuyorum o yüzden öyle yazdım konuşalım uzun uzun ne zaman istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…