Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam kız hemen üzülme,okadar hamarat olduğunu bilemedim. kaşarın kalorisi çok yüksek.mümkün olduğunca ligh peynir yiyorum ben.tadı çok iyi değil ama idare ediyorum işte.

çok hamaraat bir kzımdır ben hmm kaşara son bundan sonra

bana uyar aslında ablacım ama biliyorsun bizim evde zoor :44:

merhaba kızlar
bir şey soracaktım sizlere.
leslie ile yürüyüş yapan var mı aranızda?
o kadar çok videosu var ki hangisi evde kolay yapılıyor?
20-25 dk kadar olsun ve lastik-alet falan gerektirmesin..
3 mil mi 4 mil mi yoksa 2 mil falan mı yapmalıyım?
ay bilemedim bir türlü

leslie ne bilmiyorum ,o nedenle yardımcı olamıycam.video ya gelince ben nivea body ile çalışıyorum.45-50 d sürüyor,alet yok.

guzel olmus canim :)

az yemissinya canim..kahvaltiyi gec mi yaptin?

aksam o döner olmasaymis cok daha guzel olacakmis canim

yine iyi kurtarmissin canim..tebrik ederim..kasar cok tahlikeli canim ...piyasada bulunan cogu kasar gercek kasar degil..sayet cok canin istiyor yiyecek olursa taze kasar al,,eski kasarlar cok yagli oluyor..ben kasar kullanacagim zaman taze ve extra yagsiz aliyorum kendime ..evin diger fertlerine normal..ama normal kasar diyette tercih edilmiyor

ben bir ara yapiyordum..ama bu tamamen sizin tlercihinize bagliki..hepsinin hareketleri neredeyse ayni..ben 4-5 tercih ederdim ki cok yapicaksam bölmiyeyim diye

Aferin sana bak ne güzel hayran hayran bakmışlar. Bide zayıfladığını gördükleri anı düşün daha çok hoşuna gidecek eminim

ebrummmm ne yaparsın bir bakayım dedim sana

Aslı'cım kuzum hoşgeldin ama ceeee deyip kaçmışsın. Kalsaydın yaaa birazcık.

ebru ben daha yazmadan sen nasıl alıntı yaptın.malum mu oldu yoksavalla korkulur senden

Benim içime bişey kaçmış önceden biliyorum yazacaklarınız Yok canım yaaa site bazen yiyor kafayı

bana uyar aslında ablacım ama biliyorsun bizim evde zoor :44:

Bence zor olmaz. Bi deneyelim bakalım. Olacak mı? Biz kahvaltından başlayalım. Yarın kaçta kalkarsın?

Leslie nin 4-5 tane videosu var. Ben bir ara yapıyordum. Hepsi evde yapılacak türden ve kolay. Ama bana sıkıcı geldi bıraktım. Sen 2 ve 3 mili indir. İşine yarar eğer benim gibi sıkılmazsan.

bende yeni geldim eve..hic spor yok( alisverisler yaptik..yoruldum ..bu saate kadar oturmadim hic yaaa..spor yapmayinca cok uzuluyorum :/

menümü yazmiycam:) sadece sukadarini söyliyeyim..sabah kahvalatim gec oldugu icin ögle yemegi yemedim..aksam yemegide saat 17:00 de ve 600-700 kalori degerindeydi..kutlamamiz vardi.. sabah kahvaltimin kalori degeri cok yuksek degildi diye dusunuyorum..ama yinede diyette yemememiz gerekn bir sey olunca kalorinin dusuk olmasi rahatlatmiyor beni...ama oldu kutlandi bitti..simdi cumaya kadar en az 1 kilo ve ri le cek

ben bu aralar spor yapmıyorum ya nedense yapıcak enerjim yokmuş gibi yada tmbellik de diyebiliriz ama yarından itibaren tekrar spora başlıyorum

guzel olmus canim :)

az yemissinya canim..kahvaltiyi gec mi yaptin?

Yok canım özellikle yazdım yanına 09:00-10:00 arası yaptım. Temizliğe dalınca canım bişey istemedi. Evde yalnızdım zaten. Bol su içtim. Sanırım yumurtada tok tuttu.

tamam ablcım hazırlayalım sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorum genelde

Son düzenleme:
tamam ablcım hazırlayalım sabah 9 gibi kahvaltı yapıyorum genelde

O zaman sen kendi kahvaltını kendin hazırlıyorsun.

Peynir, zeytin, domates, salatalık, haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek (tam buğday yada kepek)
1 bardak şekersiz çay
Domates ve salatalığı sınırsız yiyebilirsin. 2 tane haşlanmış yumurta yiyebilirsin. Zeytin tuzsuz olsun mümkünse yeşil olsun. 1 kk beyaz peynir.

O zaman sabah menün

1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin (yoksa siyah)
1 tane haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şekersiz çay

bence yaz ablacım bende kaçamak yaptığım bi gün yazmak istmemiştim ama zorla yazdırdılar sonra insan pişman oluyo ve birdahakine daha dikkatli oluyo

Ferhan'cım yok öyle kaçmak, menünü yazda biraz fırçalayalım seni. Olan olmuş artık yazarken belki bir daha yapmak istemezsin.

ben bu aralar spor yapmıyorum ya nedense yapıcak enerjim yokmuş gibi yada tmbellik de diyebiliriz ama yarından itibaren tekrar spora başlıyorum

Belli zaten spor yapmadığın çünki spor yapsan bu hafta + çıkmazdın Zeliş'cim. Sana yakın oturan arkadaşın var mı? Çıkıp yürüyüş yapabileceğin?

tamam ablacım genelde yumurta dışında kahvaltım böyle oluyor zaten kahvaltı zor değil

tamam ablacım genelde yumurta dışında kahvaltım böyle oluyor zaten kahvaltı zor değil

Ama yarın yumurta olacak dimi menünde? Bu arada sor bakalım annene yarın ne yemek yapmayı düşünüyor? Bugünden kalan yemek var mı yarına?

Leslie nin 4-5 tane videosu var. Ben bir ara yapıyordum. Hepsi evde yapılacak türden ve kolay. Ama bana sıkıcı geldi bıraktım. Sen 2 ve 3 mili indir. İşine yarar eğer benim gibi sıkılmazsan.

sürekli yapmak için değil de dışarı çıkıp yürüyemediğim zamanlar yapayım diyorum.
yoksa dışarda yürümek daha güzel oluyo.
bugün eşim evde yok çıkamadım yürüyüşe 15 dk lık başlangıç videosunu yaptım hoşuma gitti.
ama az geldi sanki.. biraz daha sürseydi daha iyi olurdu ama yine de terletti bayağı..

teşekkür ederim canım, 3 mil weight loss var ona iyi diyorlar, onları indireyim diyorum bakalım..
senin şu anki kilona insem yeter valla
çok güzel zayıflamışsın canım ne kadar sürede verdin?

yok ablacım maalesef ben evde yürürum yada jillian yaparım en azından
Ama yarın yumurta olacak dimi menünde? Bu arada sor bakalım annene yarın ne yemek yapmayı düşünüyor? Bugünden kalan yemek var mı yarına?

evet yarın yumurtayla başlıycam güne yarın annemin bi planı yok şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…