Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ebru gittiklerinde saat geç olmuştu tabi
sonra aile arasında değerlendirme yaptık
sonra sevgilimle konuştuk falan derken baya geç oldu
çook yorgundum zaten uyudum sonrasında hemen
şimdi geçmişe bakıyorum :)

En azından kilonu bildirirsin diye dedim Ebru kız ne oldu ben bilmiyorum isteme mi oldu ?

Teşekkür ederim canım daha 26 kiloluk yolumuz var, ama yinede bu kadarını da verebildiğime mutluyum

Bu kadar verdikten sonra mutlaka devamı gelecektir bir kere kilo vermenin tadına vardın sen artık ..

5 yıl mıııı
Yok canım 5 yıl mı devam edecekmiş bu daha ..

Kız çok ilginç geldi ama ded
iğim gibi nereme deneyeceğimi bilemedim ki altım 36 üstüm 34 zayıflarsam kötü olacak ..

ebrucum benim de aklıma geldi asında direk
ama konyaya gelicem beni karşılayacaklar onra grupla tanışcam
lise çağında kızlardan oluşan bir grup onları alıp istanbula geri döncem sanırım
çocuklar amerikadan geliyorlar yolvs hiç bilmedikleri için buraları aileler biraz tedirgin anladığım kadarıyla
fırsat olmayabilir ama bayramdan sonraki gün de arkadaşımın nikahı için konyaya gelicem
ozaman göürşelim konyada olursan

En azından kilonu bildirirsin diye dedim Ebru kız ne oldu ben bilmiyorum isteme mi oldu ?
canım kilomu bildiririm de tartilabilrsem :))

ayy hilalim yaa tanışmaa geldi aileler
her şey çok güzel geçti çok şükürr anlatırım ayrıntıları
senin de nikah olcakmış yakında hayırlı olsun canım çook sevindimm

Sürekli şimdi olduğu gibi olmayacak. Arada bir aklına gelecek. Mesela geçen ramazan ben sigarayı bırakalı 4-5 ay olmasına rağmen ilk gün orucumu açarken canım istemişti. Çok sinsi demek istiyorum. Ne zaman aklına geleceği belli olmuyor. Ama birkaç aya kalmaz hafifler şimdiki gibi olmaz. Bunda da diyet gibi motivasyon önemli. Arada yaz buraya. İstek geldikçe. Daha kolay olur senin için

Yeter artık uygulayacak yerin kalmadı zaten

Eee nasıldı tanışma olumlu muyduu ?

Teşekkür ederim canım şaka maka oluyor da çok pis tırsıyorum

Normalde idare ediyorum bazen sinirleniyorum, ben sinirlenince susmak için arka arkaya 2-3 sigara yakar öyle sakinlerdim o anlarda çok zor oluyor Ebru yoksa diğer anlarda motive edip duruyorum.

Yasemin'cim tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun.

Eee nasıldı tanışma olumlu muyduu ?

Teşekkür ederim canım şaka maka oluyor da çok pis tırsıyorum

olumluydu canm ya
akşamında zaten hemen sevdiğimle konuştuk
öbür günde annesi aradı annemi çok memnun kaldık teşekkür ederiz her şey için diye
baya kibar bir kadın

giderlerken zaten dediler bir daha gelicez ziyaretinize inşallah (istemeye demek oluyormuş bu benim dışımda herkes anlamışş )

ay ben bunları yazarken sevgilimin annesi aradı
numarasını da bilmiyordum konuştuk bir şaştım kaldım böylee

alemsin ya yerine vekil tayin et bari osmanlı zamanında öleymiş ya nikah kıyarken kadının yerine erkek vekil tayin ediyorlarmış geleneksel olur hem hehe:)

Yasemin bu arada rsimlerden hemen nasıl bellki oluyor çok güzel
tebrik ederimm

acayip uykum var ya kız uyutmadı gece ağlayarak uyanıyor yatağın içinde dönüp duruyor bakıyorum kafası üstümde bir bakıyorum ayakları başımda nasıl bir uyku şekliyse savaş ediyor yatağın içinde sabaha kadar burada epeyce şımarttılar eve gidince ne yapacağız bakalım allah sonumuzu hayır etsin.

6-7 temmuz mesaj sayıları
zeynep 9-15
ferhan 29-9
betul 16-2
nesli 9-6
kubra 41-27
nermin 8-8

diğer kızlar nerdee mesaj sayılarııı :)

Son düzenleme:
Kızlar ayrıntılı yazayım cumartesinii

akşam saat 9:30 gibi geldiler
annesi babası kardeşi kendisi bir de babasının yengesi vardı aile büyüğü gibi
biz dayımlarla aynı apartmanda oturduğumuz için onlarda vardi abim ablamlarda geldi tabi biz azıcık kalabalıktık
ben annem babam abim yengem ablam ablamın eşi 2 dayım bir yengem

geldiler işte baklava yaptırmışar güzel bir tepside süslü fin güzeldi.
oturduk babama bir kal geldi resmen adam tutuldu konuşmuyor
onun babası da aynen öyle sessiz bütün akşam daha çok annesi konuştu

yengem falan mutfakta dedi bana hemen annesi okumuş mu
çünkü öyle bir konuşuyor ki hem telafuzu hem tarzı falan
aslında ilkokul mezunu ama çok kendini yetiştirmiş modern bir kadın.

sonra ikram faslı başladı ben doğru düzgün oturmadım tabi arada duyuyorum konuşulanları
öyle sonra da gittiler

başka ayrıntı var mı merak ettiğiniz

nasılda heyecanlanmışsındır sen anlatınca kendi istemem aklıma geldi ne güzel bir duygudur heyecandır ay hep söylüyorum en güzel zamnlarınız kızlar güzel güzel yaşayın sindire sindire allah tamamına erdirsin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…