ebru gittiklerinde saat geç olmuştu tabi
sonra aile arasında değerlendirme yaptık
sonra sevgilimle konuştuk falan derken baya geç oldu
çook yorgundum zaten uyudum sonrasında hemen
şimdi geçmişe bakıyorum :)
Teşekkür ederim canım daha 26 kiloluk yolumuz var, ama yinede bu kadarını da verebildiğime mutluyum
İnşallah canım aynen öyle düşünüyorum. Bir kaç aya kalmaz iyice azalır isteğin. Ama daha sabır lazım. Bana nerdeyse 1,5 yıl olacak arada bir aklıma geliyor. Çok pis bir durum. Psikiyatrisler 5 yıl veriyormuş tamamen akıldın çıkması için.
Allahım yaaa aklı daha nerelerde alışkanlık yaptı dimi zayıflamak
Teşekkür ederim canım. İlk fotolar 50 beden kıyafet, şimdi 44 beden giyiyorum, sporuma daha asılabilsem sıkılaşacağımdacanım mükemmel olmuş :) çok belli zayıfladığın..
İnşallah canım aynen öyle düşünüyorum. Bir kaç aya kalmaz iyice azalır isteğin. Ama daha sabır lazım. Bana nerdeyse 1,5 yıl olacak arada bir aklıma geliyor. Çok pis bir durum. Psikiyatrisler 5 yıl veriyormuş tamamen akıldın çıkması için.
Tamam canım keyfine bak. Cuma günü iyi bir sonuç bekliyorum ona göre. Tamam mı?
Bu arada Konya'ya gelirsen görüşelim mutlaka.
Allahım yaaa aklı daha nerelerde alışkanlık yaptı dimi zayıflamak
canım kilomu bildiririm de tartilabilrsem :))
En azından kilonu bildirirsin diye dedim Ebru kız ne oldu ben bilmiyorum isteme mi oldu ?
Bence fotolara baktıkça spor yapası gelir insanın çok güzel vermişşinTeşekkür ederim canım. İlk fotolar 50 beden kıyafet, şimdi 44 beden giyiyorum, sporuma daha asılabilsem sıkılaşacağımda
Bu kadar verdikten sonra mutlaka devamı gelecektir bir kere kilo vermenin tadına vardın sen artık ..
5 yıl mıııı
Yok canım 5 yıl mı devam edecekmiş bu daha ..
Kız çok ilginç geldi ama dediğim gibi nereme deneyeceğimi bilemedim ki altım 36 üstüm 34 zayıflarsam kötü olacak ..
canım kilomu bildiririm de tartilabilrsem :))
ayy hilalim yaa tanışmaa geldi aileler
her şey çok güzel geçti çok şükürr anlatırım ayrıntıları
senin de nikah olcakmış yakında hayırlı olsun canım çook sevindimm
Sürekli şimdi olduğu gibi olmayacak. Arada bir aklına gelecek. Mesela geçen ramazan ben sigarayı bırakalı 4-5 ay olmasına rağmen ilk gün orucumu açarken canım istemişti. Çok sinsi demek istiyorum. Ne zaman aklına geleceği belli olmuyor. Ama birkaç aya kalmaz hafifler şimdiki gibi olmaz. Bunda da diyet gibi motivasyon önemli. Arada yaz buraya. İstek geldikçe. Daha kolay olur senin için
Yeter artık uygulayacak yerin kalmadı zaten
Yasemin'cim tebrik ediyorum çok güzel olmuşsun.
Eee nasıldı tanışma olumlu muyduu ?
Teşekkür ederim canım şaka maka oluyor da çok pis tırsıyorum
Aaa Betül de buradaymış kız telefondan giremiyor musun ?
Aman çıkaracağım zaten üzül üzül yetti.
Bu sıralarda beyefendiye sinir olup duruyorum ama malum ikimiz de gerginiz ondan heralde.
Nermin biliyor musun düğünleri hiç sevmem hele beni oynatmaya kalkmaları feci bir görüntü.
Nikahtan sonra olsun konuşması var da ben gitmeyi düşünmüyorum
Eki Görüntüle 460703
Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)
6-7 temmuz mesaj sayıları
zeynep 9-15
ferhan 29-9
betul 16-2
nesli 9-6
kubra 41-27
diğer kızlar nerdee mesaj sayılarııı :)
nasılda heyecanlanmışsındır sen anlatınca kendi istemem aklıma geldi ne güzel bir duygudur heyecandır ay hep söylüyorum en güzel zamnlarınız kızlar güzel güzel yaşayın sindire sindire allah tamamına erdirsin inşallah canım.Kızlar ayrıntılı yazayım cumartesinii
akşam saat 9:30 gibi geldiler
annesi babası kardeşi kendisi bir de babasının yengesi vardı aile büyüğü gibi
biz dayımlarla aynı apartmanda oturduğumuz için onlarda vardi abim ablamlarda geldi tabi biz azıcık kalabalıktık
ben annem babam abim yengem ablam ablamın eşi 2 dayım bir yengem
geldiler işte baklava yaptırmışar güzel bir tepside süslü fin güzeldi.
oturduk babama bir kal geldi resmen adam tutuldu konuşmuyor
onun babası da aynen öyle sessiz bütün akşam daha çok annesi konuştu
yengem falan mutfakta dedi bana hemen annesi okumuş mu
çünkü öyle bir konuşuyor ki hem telafuzu hem tarzı falan
aslında ilkokul mezunu ama çok kendini yetiştirmiş modern bir kadın.
sonra ikram faslı başladı ben doğru düzgün oturmadım tabi arada duyuyorum konuşulanları
öyle sonra da gittiler
başka ayrıntı var mı merak ettiğiniz
6-7 temmuz mesaj sayıları
zeynep 9-15
ferhan 29-9
betul 16-2
nesli 9-6
kubra 41-27
diğer kızlar nerdee mesaj sayılarııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?