çoooook mutlu oldum yupppppiiiiiiiiiii.
bronz madalya benim ama tabi şımarmak yokönümüzdeki maçlara bakıcaz
1. ve 2. kaç kilo vermiş ebru?
Aynen bıraktığın gibi Hilal'cim senin izinden gitmeye çalışıyoruz. İnşallah hepte böyle gidecek.
Tembeldim bir ara kız cidden ama şöyle bir şeydi aslında ben kilo konusuyla oyalanıyordum o sıralar sıkıntılı zamanlardı gerçekten Derya falan bilir özellikle iyi değildim sonra yaz geliyor baktım bitireyim dedim bu arada başlangıç kilomu listeden gördüysen ondan 5 kilo fazla
FArk etmez Ebru'cum bildirmen şart değil bildirmezsen hedefine %100 küsür ulaşırsın ama bildirmek istersen de püsküüt günceller.
Biliyorsun benim hedefim 55 iken 52.7 ile mezun oldum.
Çok güzel oldu çok sigarasız yaşam ama şu gerginliklerde öyle bir canım istiyor ki sorma.
ne zaman bir daha canım hiiç istemez ?
HAtice ne zaman dönecek ?
çoooook mutlu oldum yupppppiiiiiiiiiii.
bronz madalya benim ama tabi şımarmak yokönümüzdeki maçlara bakıcaz
1. ve 2. kaç kilo vermiş ebru?
Eylül'e yaklaşır sanırım. Tam sen gitmeden planladığımız gibi. İzne ayrılmadı ama eskisi kadar aktif olamıyor. Hala devam ediyor diyete. Sigara içinde sık biraz dişini canım. Elbet geçecek bugünler, neler geçmiyor ki. Ne güzel bırakmışsın. Sakın ağzına sürme bidaha. Çünki devamı gelir. Canın istediği zaman beni getir aklına.
Hatırlamıyorum tatlım yaaa. Sonuç topiğine baksana. Ama fark çok değil.
Bu arada yeni arkadaşlar gelmiş 1 ayda kadro nasıl değişmiş.
Çok güzel kaynaşılmış, geç kalmış bir hoşgeldin diyeyim kızlar, ben de Ebru'dan önceki kaptandım ziyarete geliyorum arada ..
tatlım hoş geldin ya arada yazdıklarını okuyorum ama yetişemiyorum bir türlü kilo sorunu kalmamış artık maşallah çok güzel bir gelin olacaksın desene allah o günlere erdirsin hayırlıyla inşallah canım.
Ne yazmışım dimi zamanında Nermin'cim çok şükür bitti artık ama çok memnunum önceden resmen alışveriş işkence gibi gelirdi bana şimdi göreceksin
Ayy nasıl olacak hala bilmiyorum ama göreceğiz bakalım sinir oluyorum zaten şu zamanlara aman neyse
Kizlar merhabaa
Giremedim hic hafta sonuu
Bir de ani bir program cikti yarin sabah yola cikicam konya istanbul bursa arasi bi gezi programi
Tam ayrintilari bilmiyorum aslinda
Ama giremiycem buraya malesef
Cuma gunu de nerde olcagim belli degil
Tartilamayabilirm
Ebru paylasimlari cok onemsedigini biliyorum
Ama bu hafta olamayacagim burada
Duruma gore sen karar ver canim izinli yaz istersen
Cuma gunu evde olursam kilomu zaten mutlaka bildiririm
atlatırsın atlatırsın bunlar sana tatlı anılar olarak kalır merak etme sen tadını çıkarmaya bak sevdiğinle beraber.yakın zmanda bakarız inşallah düğün resimlerine çok merak ediyorum valla ne yalan söleyeyim :)
Kizlar merhabaa
Bir de ani bir program cikti yarin sabah yola cikicam konya istanbul bursa arasi bi gezi programi
Tartilamayabilirm
atlatırsın atlatırsın bunlar sana tatlı anılar olarak kalır merak etme sen tadını çıkarmaya bak sevdiğinle beraber.yakın zmanda bakarız inşallah düğün resimlerine çok merak ediyorum valla ne yalan söleyeyim :)
Kizlar merhabaa
Tartilamayabilirm
Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)
İyi yolculuklar Yasemincim ama bu durum benim kafama takılaya başladı. Öncelerde ufak tefekti yolculukların giriyordun yine arada bir. O zaman sorun olmuyor ama diğer arkadaşlara haksızlık olsun istemiyorum. Lütfen 5 mesaj kuralına uymaya çalış ve katılımını artır biraz yoksa izinli yazmak zorunda kalacağım seni.
Günaydın ortim. Ohh ne güzel nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Sanırım çok uzun olmayacak. Kayınvalidenler gitmediiler mi daha?
Günaydın Zeynep'cim. Ben bile geç kalktığıma göre sanırım herkes keyif yapıyor. Betül'ü merak ettim akşamı nasıl geçti acaba? Ben gece gelir diye bekledim ama gelmemiş. İnşallah güzel geçmiştir.
Aaa Betül de buradaymış kız telefondan giremiyor musun ?
Aaa Hilal gelmiş:)
canım normalde biliyorsun hep telefondan giriyorum ama gezi de mümkün olmmaz sanırım
gerçi gece yatmadan geçmişe bir göz atabilirim yine ama ben grubun başında gezdiren gibi olucam o yüzden sürekli tel olamaz elimde
Aman çıkaracağım zaten üzül üzül yetti.
Bu sıralarda beyefendiye sinir olup duruyorum ama malum ikimiz de gerginiz ondan heralde.
Nermin biliyor musun düğünleri hiç sevmem hele beni oynatmaya kalkmaları feci bir görüntü.
Nikahtan sonra olsun konuşması var da ben gitmeyi düşünmüyorum
Maşallah ne güzel zayıflamışsın bariz bir şekilde gözüküyor ..
Eki Görüntüle 460703
Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)
Çok güzel Ebru'm sonra bebek çalışmaları mı başlıyor
Ayy rüyamda hamileydim zaten nasıl üzülüyorum var ya.
Ama ben istemiyordum nereden geldi bu diye sanki leylekler getirdi neyse
İçmem içmesine de hani ortalama isteğin geçeceği zamanı bilirsem rahatlatırım kendimi diye dedim.
Kizlar merhabaa
Tartilamayabilirm
Kızlar geçen televizyonda maranki vardı onu izledim sizinle paylaşayım dedim inceltici bir kür.
Biberiye yağı,menekşe yağı, hardal yağı, acı badem yağı, portakal yağı karıştırılıp problemli bölgeye sürülüyor üstüne streç sonra ister spor yap ister ev işleri yada yat uyu saat size kalmış.
15 günde 1.5 beden inceltiyormuş şimdi uygulayamıyorum da 1.5 beden incelsem kötü olacak ama çok inandırıcıydı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?