Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ederim canım, allah tamamını erdirsin

Tebrikler canım insallah cook mutlu olursun

insan kilolu daha yaşlı görünüyormuş :)) hahahhaha azcık kilo verdik taliplerimiz arttı ben 60 kiloya inince ne olacak merak ediyorum

aynen öle valla ben doğum yaptığımda 107 dim bana diyorlardı eşinden yaşlı duruyorsun diye ama öleydi valla etek giysen yakışmıyor pantalon zaten giyemiyorsun fena bir durum yani
60 kilo olunca yurt dışına falan açılırsın artık buralar açmaz seni :)

anlaşılan çok güzel geçmiş ablacım sevindim senin adına

hani bu hafta birinci biz olucaktık bildirim bile yapmıycaksın anlaşılan :44:
Eki Görüntüle 460703

Bugün motivasyon olsun diye eski foto yeni foto kıyaslaması yapayım dedim. Daha çok yolum var ama, yinede sonuç beni mutlu ediyor :)

çok güzellleşmişsin ablacım ilk fotoğraf benim şimdiki halim

Taliplerimden biri Almanyadan Bu hafta çok zor geçecek ben kaçacam o kovalayacak gibi görünüyor :118::118::118::118: Bugün yazmış gelmene çok az kaldı, havaalanından alayım diye

Son düzenleme:
derse 15 dk mola vermiştim ama geçmişi okuyuncaya kadar geçti bile ben tekrar kaçıyorum sonra görüşürüz

yasemin 14 kilo az değil,baya farketmiş.insan farkedilince çok daha mutlu oluyor:13:
bir kere başladımı arkası gelir.inşallah herşey problemsiz,gönlünce olur.

Ben sayamadım hala Eve gidince ancak sayarım.
kaptan balık baştan koktu haberin olsun

İkimizde ailemize inat vereceğiz bu çirkin kilolarımızı Zelişcim

yasemin 14 kilo az değil,baya farketmiş.insan farkedilince çok daha mutlu oluyor:13:

Evet canım, eskiden fotoğraf çektirmek istemezdim, şimdi nasıl çıkacağım diye merakla çektiriyorum

eveeeet hatunlar malum ramazan yaklaştı.cuma günleri bu tartı aynı şekilde mi devam edecek.gece yemek,sahur yemek.beni kimse sabah tartamazbence iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geliyor,bilmem siz ne dersiniz.yorumlarıızı bekliyorum

Maşallah Betül'cüm çok sevindim hep böyle olsun düşüncelerinizz ..

alemsin ya yerine vekil tayin et bari osmanlı zamanında öleymiş ya nikah kıyarken kadının yerine erkek vekil tayin ediyorlarmış geleneksel olur hem hehe:)

Aynen öyle ya cidden benim hayatımda gittiğim düğün sayılıdır, onda da zorla götürülüp kitap okumuşumdur

Ayy çok zor ya gece ağlamayla uyku bölünmesiiiii.

Baklavadan yedin mi Betül

Taliplerimden biri Almanyadan Bu hafta çok zor geçecek ben kaçacam o kovalayacak gibi görünüyor :118::118::118::118: Bugün yazmış gelmene çok az kaldı, havaalanından alayım diye

Kaç kaç bol bol
Azıcık süründürmek lazım bunları ..

Ramazanda ben tutamıcam gibi görünüyor. Geçenlerde kandil diye tutayım dedim, hastanelik oluyordum şekerim yüzünden. Sık sık yemeyince hipoglisemi ortaya çıkıyo bende, düzenli sık sık beslenerek yendim.

Ben balığın geri kalan kısmını tuzladım kokmaz merak etme canım, bu aralar yoğunum biraz ondan böyle oldu.

Bende moral bozukluğu olsun diye kilo alış fotolarımı ekliyeyim

1.Foto 2.foto Geçen seneye ait :70 kilo
3.foto Mayıs ayına ait :83 84 civarıdır

Eklentiler

• $19072011434.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 57
  • $25092011662 (2).webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCF7562.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…