yaşasın 9. gurubun üyesiyim artık benimde bi gurubum var
hayırlı olsun canım !..
artık rakibimizsin öleyseeeeeeeeeeee
çok kilo verme tamam mı ? şaka şaka
başarılar
yaşasın 9. gurubun üyesiyim artık benimde bi gurubum var
hııı hııı ; okudum!. cezanızın maşallahı var 2-3 gün aç bırakıp sonra canımızın çekeceği şeyleri karşımızda yiyecekmişsiniz !.. :))
kız siz diyette değilmisiniz ????
siz de yiyemezsiniz ozaman
Hayırlı olsun canım ben demiştim
biliyodum biliyodum bi gruba üye olacağımı biliyodum :)) o ışığı gördün dimi bende :)))
kaptan sende dakkada sattın beni,hani beraber verecektik cezayıHayırlı olsun canım ben demiştim
Ben yerim size ceza olsun diye
yok öle,kestik cezanızıgünaydın bebekleeeeeeeerr !..
ne cezası yaaav , zaten sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz kaaardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :))
bundan iyi ceza mı olur , sizce ???
geçmişe bakıp dönücem , bekleyin beni anacııııııııııımmm
kız sen deli misin kaçar mı böyle fırsat.ne düşünüyon atla trene gezKızlar Gençlik Treni Diye Bir organizasyona Başvurmuştum Kabul edilmişim tamamen ücretsiz. Elazığ sivas kayseri Adana arasında trenle gezi herşey devlete ait. Gençlik spor bakanlığı düzenliyor.
2000kişi katılıyor tüm türkiyeden tren merkezlerinden çıkış ortak noktada buluşuluyor.
16sı ile 19u arasında Gitsemmi diye kararsızlık içerisindeyim
ooooooo ferhan hanımlarda burdalarmış.cıstak cıstakselam kizlarrrrr
kız sen deli misin kaçar mı böyle fırsat.ne düşünüyon atla trene gez
hayir!! ben gurubun en metanetli üyesiyimmmm..bak hatice yüzüyormus, günesleniyormus..biz burada yagmuraltinda ...hic kiskaniyormuyum..aslaaaa
gidip onu kuma gömesim geliyomu icimden ..hayirrr
güneslenirken amele yanigi gibi olsun istiyormuyum hayiiirr
kiskancmiyim ..kim demis
hayir!! ben gurubun en metanetli üyesiyimmmm..bak hatice yüzüyormus, günesleniyormus..biz burada yagmuraltinda ...hic kiskaniyormuyum..aslaaaa
gidip onu kuma gömesim geliyomu icimden ..hayirrr
güneslenirken amele yanigi gibi olsun istiyormuyum hayiiirr
kiskancmiyim ..kim demis
ferhan,geçen cuma kociş resmen cıa ajanı modunda yazdı kilomu.millet görürse rezil olurum diye diyebu hafta kessen yazmaz:82:
goooooooddddd morning 13. cuma güzellerişırnaktan bildiriyorum:burda hava açık ve çok sıcak.evde durum:banyo hala tıkalı,merkezi sistem tv çalışmıyor,elektrik her an kesilebilir.yine muhteşem bir sabaha uyandım.
tembeller,miskinler,uykucular nerdesiniz kızıııııııııııııııııııııııııııııııım.kalkın öğlen oldu
Günaydıııınbenim moralim yerine geldi :)
Mrb Kızlar Sporumu yapıp Dönecem
günaydın bebekleeeeeeeerr !..
ne cezası yaaav , zaten sabahtan beri yoğun bir şekilde çalışıyoruz kaaardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm :))
bundan iyi ceza mı olur , sizce ???
geçmişe bakıp dönücem , bekleyin beni anacııııııııııımmm
Kızlar Gençlik Treni Diye Bir organizasyona Başvurmuştum Kabul edilmişim tamamen ücretsiz. Elazığ sivas kayseri Adana arasında trenle gezi herşey devlete ait. Gençlik spor bakanlığı düzenliyor.
2000kişi katılıyor tüm türkiyeden tren merkezlerinden çıkış ortak noktada buluşuluyor.
16sı ile 19u arasında Gitsemmi diye kararsızlık içerisindeyim
kaptan sende dakkada sattın beni,hani beraber verecektik cezayı
yok öle,kestik cezanızı
kız sen deli misin kaçar mı böyle fırsat.ne düşünüyon atla trene gez
ooooooo ferhan hanımlarda burdalarmış.cıstak cıstak
bu arada sporumu yaptım.leslie 3mile 45 dk
aaaa yok artık daha neler
Gülmekten öldüümm bittimmm Ferhan sen süpersn süper
millet dünkü mesaj sayılarını yolamaddınız hala.pamuk eller klavyeye
ferhan,üzülün diye yazmadım ben onları.çok neşeli bir halde yazmıştım.bazı insanlar hayatını bu şekilde yaşıyor.5 yıl sivasta çalıştım.benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.çok şey öğrendim çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?