Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne yazıkki divriği ulu camiini göremedim,fırsatım olmadı.sivas kalesi falan kalmamış ortada.sadece şehirden yüksek bir yer.yeşillik,çay bahçesi.kongre binasındaki müze güzel.medreseler güzeldir.alışveriş yapıp çay içebilirsiniz.zeki sivaslılar,müzenin karşısındaki parkın tüm dev ağaçlarınıkesip çıplak bırakmışlar parkı.kampüsün nesi gezilecek anlamadım,hiç ilgi çekici bişey yokki orda.uzun bir sivas yorumu yaptım dimi

Şehirlerin merkezlerinede gidilecekmiş
Sanırım iyi biliyorsun sivası ben geçmiştim sadece görmedim hiç
Görmüş olacam artık bakalım bedava olunca nereye götürürlerse götürsünler diyorum

ayrıntılı yazayım sana sivası

21:15 Sivas Tren Garı Varış
21:30-22.30 Serbest Zaman
08:00-09:00 Kahvaltı
09.00-11.00 Sivas Kalesinin Gezilmesi
11.00-11.30 4 Eylül Sivas Kongre Merkezinin Gezilmesi
11.30-13.00 Medreselerin ve Tarihi Konakların Gezilmesi
Gök, Şifahiye ve Buruciye Medreselerinin Gezilmesi
13.00-14.00 Öğle Yemeği
14.00-17.00 Cumhuriyet Üniversitesi Kampüsün Gezilmesi
17.00-19.00 Şehir Gezintisi
19.00-20.00 Akşam Yemeği
20.00-21.00 Serbest Zaman
21.00-23.00 Akşam Etkinliği
23.00 Dinlenme

Son düzenleme:
ferhan sen neden çizelge yapmıyorsun?kilonu bilmiyorum ben senin.

1 üseniyorum
2 sevmiyorum

cumalri söyluyoruz ya canim :) ben en son 66,800 dum :)

güzel kizzz..gezmek görmek ögrenmek igibi var mi. evde napicaksin otur otur

valla ben azmeder inat eder o fransayada giderdim hehehe ..aslinda fransaya daha once cok gittim pekde sevmem.. ama inat ben kazanacam :)))

Haklısın bende azmedecem ozaman :)) hırslıyımdır bende

Selam kızlar,

dünkü menüm-

Sabah - yarım simit, peynir

Öğlen - mercimek çorbası, ıspanak

Ara - minik bir şeftali

Akşam - 1 kase sütlü nesfit

Şimdi geçmişe döneyimm :)

Dediğin yeri yazdım canım Mutlaka yiyecem .. azıcık kaçamak olsada Tatmadan dönmem Teşekkürler

Son düzenleme:
buruciye medresesinde serbest zamanında dinlenip çay içebilirsin.öğlen hükümet konağı civarında lezzetçi diye bir lokanta var,orda sivas köftesi yemeni öneririm.muhteşeşm bir lezzettir.merkezdeki havuzun civarında sorarsan gösterirler.meşhur madımak otelinin üst sokağında.bence sivasın tek güzelliği köftesidir.

Bencede böyle bir soru sorman çok mantıksız Kübra'cım yakıştıramadım sana

gazetelere bakiyordumda ya bu tom la david bisilermi karistririyomus ne:))
simdi fotograflari varda..ne cikin tom cruze yaaa...ayy ben sevmiyorum öyle özelllikle erkekte ama bazen kadindada ,,fönlü saclar garip makyaj ve ütülü grandtuvalet böyle ne bilim yaa cok komik geliyo..brad e bak nasil dogal..ne o oyle sac bas tarali..
ayy bikere istanbulda kurucesmede clublerin ordan geciyorduk aman allahim caddelerde makyajli kizlar onlarin etkeklerini tutan erkekler cok komik gorunuyolardi ve bende sesli sesli isaret ede ede " aaaaaaahahhahah suna bak suna aaaaahhhahahahah ya sunlara" diye diye güldüm valla

ben cikiyorum simdi birazdan kizimin arkadaslari gelicek ..parti var ben burda gazete okuyorum

Ferhan sen cidden aşırı komik birşeysin ya

İyi eglenceler partide

EVET ABLACIM FAZLA vermemişim ama yinede artı değilim
nereye kaçmış o haylaz moraldönüp dolaşıp geleceği yer sensin zaten:103:

Günaydın canım bende buranın bekçisi gibi oldum. Olsun biz ceza vercez. Hemde çok güzel bir ceza
karşımızda yemekleri götüreceksiniz demek
sorduğun kabahat yaa bende aslında bedava tatile gidicektim ayıptır söylemesi okul birincisiyim diye gidicektim antalyaya ama ailem engel oldu beraber gideriz diye şimdide hiç tınmıyolar
selam kizlarrrrr
selam hoşgeldin ablacım
biliyorum canim ..anliyorum ..ama yinede iste bi duygulara girip cikiyorum :) ferhangi seyler bunlar:)
ferhangi şeyler haa çok hoşmuş bu

hadi yaa kötü olmuşş inş baska gezilere gidersin canımm

Ne güzel bir gezi olacak senin için. Oh ne güzel internetinde varmış. Bol bol fotoğraf çektirirsin. Yeni arkadaşlar edinirsin.

ferhan tom amcanın olayını bende duydum,aşmışlar artık kendilerini
hoşgeldin zelişcim.ne yaparsın anne babalar hep aynı.benim babam 4 yıllık biyer kazan sana araba alcam dedi.kazanıncada ,kendin alırsın artık çalışmaya başlayınca deyip kıvırdı.klasiktir yani bu.
kübra bir şey daha söyleyeyim.yanına mutlaka baharlık ince bir ceket gibi bişey al.çünkü sivas yazda olsa geceleri serin olur,üşürsün

Ne güzel bir gezi olacak senin için. Oh ne güzel internetinde varmış. Bol bol fotoğraf çektirirsin. Yeni arkadaşlar edinirsin.
Evet beklemiyordum seçilmeyi Çok Sevindim :) Güzel olacak inşallah

Çok teşekkürler Canım Alırım Söylediğin için saol

Nolmuş tom cruise? Ay çok meraklıyım bende yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…