Hoşgeldin canım. Sana hemen takım kurallarını yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimizyiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem dearkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımızolduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onlarınyazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun içinde topikte son yazmışolduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızınpaylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır kibu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımızvardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinliyazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirdediskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Güniçerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 haftadeneme süresi verilir, paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üyediskalifiye olacaktır.
8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsatbuldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişindebulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8.madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek kizorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum.Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiziçtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motiveettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakininyediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektensekarşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyenarkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünleriniyapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcıolunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimizarkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnızolmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksakimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun vemeşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Betülle çektirdiğiniz fotoda bende aşırı begendim saçlarınııı . uzun saç zor ... ama keşke banada yakışşa kısa saç çok iğrenç olyrm belki kiloluyum diye öyle geliyr zayıf olursam kısa kestirebilirim :)
Bilgen canım okudun mu kuralları? Sesin çıkmadı bi sorayım dedim. :44:
Ben akşam yemeğimi hazırlayacam öptümm
okudum-anladım
umarım güzel paylaşımlarla birbirimizi motive ederiz
benim en büyük yanlışım düzenli yemek yememem.sabah kahvaltısı etmiyorum ve bunu değiştirmek istiyorum,ara öğün yok.şöyle ifade edeyim günde bir akşam yemeği ve aburcuburdun ibaretti hayatım.hele bebekler doğduktan sonra iyice saldım kendimi.aslında kilo vermenin yanında sağlıklı beslenmeyi öğrenmem gerekiyor.umarım desteklerinizle bunu yapabilirim
hb ebru teşekkür ederim.dün sabah tartıda 92.5 kgdım.önümde vermem gereken 32.5 kg var.hedefim 60.
Boyun kaç canım? Verilmeyecek kadar çok değil kilon ama mutlaka vermen gerekiyor. Şuan eline 30 kiloluk bir çuval verseler eminim ki kaldıramazsın. Ama düşünsene sen onu her an taşıyorsun zaten. Ne kadar kötü bir durum. Önemli olan bu kararı verebilmendi. Sen ilk ve en büyük adımı attın. İnşallah devamı gelecek.
2 hafta deneme süremiz var Bilgen'cim. Ayrıca hergün yazdığın mesajları sayıp, ogün mesaj listesini hazırlama sırası hangi arkadaştaysa ona özel mesaj yolluyorsun. Mesela bugün ki mesajlarını (12:00-12:00 saatleri arasındaki) akşam en son mesajını yazdıktan sonra sayıp listedeki kişiye gönderiyorsun. Listemiz aşağıdaki gibi. Not alırsan sevinirim.
11-12Temmuz : mersinli42
13-14Temmuz : zaum
16-17Temmuz : gurbet_dmr
18-19Temmuz :akashha
20-21Temmuz :yasminyaso
23-24Temmuz : nesdii28
25-26Temmuz: pia
27-28Temmuz : Kbra23
30-31Temmuz : betuld
ismim bilgen.ankara yaşıyorum.şuan sağlık bakanlığının çağrı merkezinde çözümleyici olarak görev yapıyorum.toplm sağlığı merkezindeki esas olan mesleğim hemşireliği 3 yıldır yapamıyorum.bakıcı tutumamamdan dolayı hep nöbette çalışıyorum.yarın akşam tekrar nöbete gideceğim.sonra perşembe akşamı.akşam altıda işe başlıyorum,sabah 8'de çıkıyorum.gece uzun ve ben çok acıkıyorum.genelde gece 11 gibi yemek yiyoruz.
not aldım canım.yalnız nöbete gittiğim gün fazla girimeyebilirim.çünkü evden 4te çıkıyorum ve gece 2den sonra müsait oluyorum.boyum 1.63 cm.
abla mıhoşgeldin melek ablaa
Gör bak Melek takımıda başttan çıkartma son gün diye diye
ama benim canım da cips istedi şşimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
abla mı
kız kaç yasındasın sen?
kötüyüm ben kötüyüm
yeme yeme, pis o şeyler...
dün akşam uğraştım kilo çizelgesi için sürekli hata verdi.yapamadım.14 saat nöbet tutuyorum ve yaklaşık bir saat ayakta kalıyorumdur.sürekli telefonda konuştuğumuz için oturuyorum.
akşam yemeği için öneriniz varmıdır.yemek yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?