kiz konularinda cok suratsiz bizimki:) yoksa pamuk pamukkkk
bende cok seviyorum denizi ..ama basit mis gibi geliyor böyle bende seviyorum..tarif edilmiyor yetmiyor anlatmaya..
evet ebrucum ben sali gece cikicam diye yazmiyorduma ama simdi yarinda bu park isi cikinca anladim ki tatil basladi:)) yazdim özelden
ayy dur bende seni kiskandirayim o zaman ..trdede ayvalik altinoluk akcaydan izmire giderken dikili fln hep bizden sorulur:))
zelis nerelerde
kızlar ben kacıyorum sabah 6 da sahile inip spor yapicigim yatayım şimcük çok pis dönücem sahalaraaaaaaaahadiyin iyi geceler
ben izmir çandarlılıyım arkadaşlar.orasıda çok güzel görmenizi tavsiye ederim.
Benim eşimde İzmir'li Bilgen'cim. Tire'li. Çandarlıyı hiç duymadım?
ben biliyorum candarliyi..isten ebnden sorulur diye hudud cizdim yaa :)) o hududun icinde candarli :) ama cok nemliya ..hayatimda öyle nem görmedim ..boguluyorum ben orda..herneyse cikmam lazim benimde hoscakaliiiinn valla bak beni özlemsseniz dondugumde bir kapris bir kapris kavga cikaririm burda
Seçil'cim nedense seninle karşılaşamıyoruz bir türlü. Şöyle bir ara uzun uzun gelsende tanışsak seninle. Ben yazayımda sen gelince cevaplarsın. Hedef kilonu ve şuanki kilonu yazarsan not alacağım. Ayrıca birazda kendinden bahsedersen sevinirim.
ediyim tabi canım pek giremiyorum nete bir türlü konuşamadık ben suan 65kiloyum boyumda 165hedef kilom 55 kpss ye hazırlanıyordum şimdi sonuçların gelmesini bekliyorum bakalım 24 yaşındayım bekarım özetlemek gerekirse böyle :)
canım benim , sadece 3 beyazdan uzak durarak ve akşam 6 'dan sonra meyve dahil bişey yemeyerek verdim . ara sıra sporu ekledim ama düzenli yapamıyorum. herşeyden az yediğim zamanlarda oldu!..
şu aralar istediğim gibi kilo veremiyorum .önceden haftada 1 kiloyu rahatlıkla verirdim ama şuaralar azaldı . ama yine de devam ediyorum diyete 62 kilo benim için yeterli , boyum 1.71 .
işte böyle canımcım ,,,
dikili ilçesinin beldesi canım.
ben biliyorum candarliyi..isten ebnden sorulur diye hudud cizdim yaa :)) o hududun icinde candarli :) ama cok nemliya ..hayatimda öyle nem görmedim ..boguluyorum ben orda..herneyse cikmam lazim benimde hoscakaliiiinn valla bak beni özlemsseniz dondugumde bir kapris bir kapris kavga cikaririm burda
ediyim tabi canım pek giremiyorum nete bir türlü konuşamadık ben suan 65kiloyum boyumda 165hedef kilom 55 kpss ye hazırlanıyordum şimdi sonuçların gelmesini bekliyorum bakalım 24 yaşındayım bekarım özetlemek gerekirse böyle :)
Yolculugum basladı :)
Tren cok konforlu kızlar genclıksporun trenıı her odada buzdolabıı lavabo var :) yemekhanesı cok gzll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?