Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızz ben oralara doydum ya o kadar cok gezdim ki ögrenciyken her hafta sonu ayvalık izmirdeydik altında arabası olan birini boşuna ayartmadım yani çok arkadasım var oralarda ne zaman istesem giderim ama orda yasamak ayrı tabii

ben izmir çandarlılıyım arkadaşlar.orasıda çok güzel görmenizi tavsiye ederim.

kızlar ben kacıyorum sabah 6 da sahile inip spor yapicigim yatayım şimcük çok pis dönücem sahalaraaaaaaaa hadiyin iyi geceler

Hadi bakalım inşallah dönüşün muhteşem olur Sanada iyi geceler canım.

Kızlar bende kaçıyorum çamaşır asmam lazım. İş bitmiyor ki, herkese iyi geceler tatlı rüyalar öpüyorum kocaman

iyi geceler fundacim hadi bakalim görelimmm ben size yetisip gecicem sizi hehe

bende cikiyorum bisiler hazirliyayim yarin butun gun ayakta action cikolata cerez bisiler koyayim cantaya hehehe yo yo sadece meyve koyucam

iyi gecelerrr

iyi geceler sana

ben biliyorum candarliyi..isten ebnden sorulur diye hudud cizdim yaa :)) o hududun icinde candarli :) ama cok nemliya ..hayatimda öyle nem görmedim ..boguluyorum ben orda..herneyse cikmam lazim benimde hoscakaliiiinn valla bak beni özlemsseniz dondugumde bir kapris bir kapris kavga cikaririm burda

çok iyisin canım inşallah bana da kısmet olur da atarım su kiloları

Tren cok konforlu kızlar genclıksporun trenıı her odada buzdolabıı lavabo var :) yemekhanesı cok gzll :)

dikili ilçesinin beldesi canım.

Dikiliyi biliyorum canım. Gerçi egenin her yerini çok seviyorum.

Ayy sorma canım yaaa emin ol şimdiden çok özledik seni. Sen yokken nasıl geçecek zaman bilemiyoruz

Tamam canım ama biliyorsunki daha önce söylemiş olmam lazım bizim için paylaşım çok önemli. 5 mesaj kuralımız var ama biz genelde daha aktif istiyoruz üyelerimizi. Karışlaşırsak bu konuyuda konuşalım seninle. İnşallah güzel bir sonuç alırsın KPSS den.

Yolculugum basladı :)

İyi yolculuklar, iyi eğlenceler

günaydın iyi haftalar arkadaşlar tatil sezonunu açan ve şuan tatilde olan arkadaşlar için bi iki ufak nacizane fikirlerim var. çok sıcaklara maruz kalanlar bol bol su ayran içsinler, ayrıca her an istediğinizi diyetinize uygun şeyler bulamayabilirsiniz ama kendi yemeğinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz mesela ben otele gittiğimde kendimi alamadığım ucu bucağı belli olmayan açık büfeleri vardı tabağıma bile yiyebildiğimden fazlasını alıyordum önce gözü doyurmak bu olsa gerek sonra ki yıllarda kendime hakim olmayı öğrendim mutlaka her öğün yeşillik çıkıyodu ve yoğurt mesela semizotu ve yoğurdu karıştırıyordum yada maydanozu karpuz yiyordum bol bol hem şişiriyodu tokluk hissi veriyodu hemde vücudun su oranını yükseltiyo soda da öyle bide sahilde spor bol bol dans bol bol yüzmek birebir farkında olmadan eğlenerek sıkılaşıyo insan. bunların dışında bana göre tatil demek düzenin bozulup kilo alınması demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…