Çok güzel bir gezi olacak bence bu gezi senin için. İyiki gitmişim diyeceksin
Hoşgeldin Neslihan'cım ama keşke bir imkanını bulup haber verseydin canım. Sonuçta doktor randevuludur gideceğini biliyordun. Haber vermediğiniz zaman burda merak ediyoruz. Bu yüzden kızdım sana
Evet canım geçmiş olsun umarım kötü bir şeyi yoktur Ceren'in. Ama yukarda da kızdığım gibi haber vermen gerekirdi. Bu vesiyelye herkese söylüyorum gelemeyeceğiniz zaman lütfen bir şekilde haber verin. Merakta bırakmayın bizi.
Selam kızlar,
Bu hafta düğün salonu vs. işlerini hallettik sonunda. İŞteyim şu an,, geçmişi yakalamaya çalışacağımm.. Aslında haftasonu gitme düşüncemiz yoktu memlekete, ama yeni bir yer öğrendik, c.tesi sabahı apar topar gittik. Haber veremedim. Kusura bakmayın kızlar..
Tamam canım ama biliyorsunki daha önce söylemiş olmam lazım bizim için paylaşım çok önemli. 5 mesaj kuralımız var ama biz genelde daha aktif istiyoruz üyelerimizi. Karışlaşırsak bu konuyuda konuşalım seninle. İnşallah güzel bir sonuç alırsın KPSS den.
saol canım inşallah sonuç iyi olur:18::18::18: bu aralar çok yogunuz ondan bir türlü karşılasamıyoruz
Tren cok konforlu kızlar genclıksporun trenıı her odada buzdolabıı lavabo var :) yemekhanesı cok gzll :)
Selam kızlar,
Bu hafta düğün salonu vs. işlerini hallettik sonunda. İŞteyim şu an,, geçmişi yakalamaya çalışacağımm.. Aslında haftasonu gitme düşüncemiz yoktu memlekete, ama yeni bir yer öğrendik, c.tesi sabahı apar topar gittik. Haber veremedim. Kusura bakmayın kızlar..
Selam kızlar,
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.
herkese günaydınlaaaaaaaaaaaaarr
canım benim kusura bakmayın vallahi giremedim nete ! dedim ya cuma akşamı cerenin mızmızlığı , karın ağrısı filan vardı kucağımdan inmedi birtürlü(
haziran ayından beri büyük tuvaletini tutmaya başladı , karnım ağrıyo diyo ama yapmak istemiyo bitürlü ! bir keresinde 45 dakika 1 saat kan ter içinde kaldıktan sonra çok sert bir dışkı yapmıştı , poposu kanamıştı az birşey ozamandan beri böyle anlıycağınız(
zaten aklım sizdeydi , giremedim dedim yaa !.. bi daha olmaz inşallah ...
Günaydın kızlar
Sonunda ofisimde , kahvem elimde döneme girdim inşallahAlmanyada neler oldu neler bir koşturmaca bir koşturmaca, kendimi maratondayım zannettim :118:
Geçmişi umarım bugün tamamlayabilirimgeçmişi okuyup dönüyoruummmm
günaydın kızlar.geçmişi okudum ama yorumlarımı sonra yazacağım.dün beyazlar bugün renkliler.çamaşır var yani.sonrada evi temizlemem lazım ortalığı .... götürüyor.aralarda gelirim.
Selam kızlar,
Günaydııııııııııııın bebekleeeeeeeer :103: :103:
saol canım inşallah sonuç iyi olur:18::18::18: bu aralar çok yogunuz ondan bir türlü karşılasamıyoruz
havalar inanılmaz sıcak Balıkesirde hissedilen sıcaklık 52dereceyi bulmuşacayip terliyoruz umarım kilo vermeme etkisi de olur
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.
Nihayet karşılaştık
Heryer çok sıcak allahtan bizim hastene merkezi sistem içerisi hep serin.
evet canım sonunda senden daha kilo verme tiyolarını alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?