Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bence mezun olma ebrucum.ben misafir olarak aranızda kalabilirim.hedefin 60 sakın bırakma.
tamam canım
Son liste..

Kızlar ben çıkıyorum, bu akşam arkadaşımda kalacağım. Yarın iyi haberlerle görüşmek dileğiyle...
iyi akşamlar canım
Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine vaktim olursa mutlaka uğrarım. Ayrıca bugün eşimle sahura kadar oturmayı planlıyoruz bakalım yapabilirsek. Öyle olursa burda olurum mutlaka.

iyi akşamlar canım

nesfit mantıklı.ben bazen yoğurt içine yulaf kepeği ve tarçın katıp yiyorum oda tok tutuyor.

senin gidecek az kaldı ,ondan olabilir.

Evet adana dısında hersey mukemmel otesıydııı ..
Haftaya herseyı duzeltms olcmm . Hayırlısı canım hedefıne cok az kaldı senın ondan dolayı az gıdıyr olabılır
bakalım yarın ne olacak

gayet güzel

erimiş bile

nayır nolamaz:2:

oki

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
Su : 2.5 olmustr. Spor sıcakta terlemek yettı :)

teşekkür ederim canım
Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı

afiyet olsun canım

herkese merhabaaaaaa bu saate kadar geziyodum arkadaşımla daa yeni geldim

ebru ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gitmeeee yaaaa ağlarım bak

listede olmasan bile gitme hep burda kal

Menum:
Sabah :
1 dılım beyaz ekmek
1bardak sut
Peynır
4 adet zeytın

Õgle
Kõfte dürüm

Aksam
Sebzelı tavuk yemegı
bu sefer bişeye benzemiş orti.dürüm çift ekmek değidi dimiiiiiiiii

sen gez,ebru buraya takılmıyon diye bozuk atıyo haberin olsun.

teşekkür ederim canım

afiyet olsun canım
riciderim,görevimiz

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim

bu sefer bişeye benzemiş orti.dürüm çift ekmek değidi dimiiiiiiiii

sen gez,ebru buraya takılmıyon diye bozuk atıyo haberin olsun.

riciderim,görevimiz

farkındayım ama burayı takmıyo değilim aslında hep burayı sizi düşünüyorum ama nedense olmuyo benden memnun değilsiniz farkındayım hala menülerimi oturtamadım ve kilo veremediğim ve ders çalışırken buraya uğrayamadığım için sizde haklısınız ama elimden gelen bu kadar

Herkese MerhabalarSonunda gelebildim.Yavaş yavaş eski yazılanları okumaya başlarım ama yarından itibaren menülerimle ve yorumlarımla sizinleyimRamazanda kilo vermeyi nasıl başaracağız onu da bilmiyorum :44:Sizlerle beraber inşallah başarırız.ÖZLEDİM SİZLERİ

hg canım

hg ismim bilgen

selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım

bugunkü menümü yazcam ama korkuyorum ipin ucu biraz kaçtı ramazan geliyo diye:18::18::18::18::18:

sabah:1domates 1dilim ekmek 1 salatalık lor peyniri

öğlen:1tane dolma( küçüçük)

ikindi:5tane midye dolma

akşam: biraz karpuz ve 1 dilim kıymalı börek

Kızlar ben şimdilik kaçıyorum yine vaktim olursa mutlaka uğrarım. Ayrıca bugün eşimle sahura kadar oturmayı planlıyoruz bakalım yapabilirsek. Öyle olursa burda olurum mutlaka.
Canım bizde öyle planlıyoruz beraber laflarız

Canım senin emeğin gerçekten çok fazla.Herşey için kendi adıma çok çok teşekkür ederim.Sensiz buraya adapte olamaz ,gram gram verdiğim için pesederdim.O yüzden sensiz asla olmaz.

Canım ben mezun olmanı istemiyorum.LÜTFENNNNNNN OLMABen hala hedefini 60 yapman fikrindeyim.

öğlen tartılacağımız için İçime su serptin valla.Pazartesiden beri tartılmıyorum.Eve gelince tok karnına tartılınca doğal olarak artı çıktımGökçeada kaçamağından sonra pazartesi artılardaydım .Bu yüzden bu hafta çok dikkat ettim inşallah yarın güzel sonuç alırım.2 ye kadar bildirecek olmak içimi rahatlattı.

menün kilo vermek istemeyen yada kilo sorunu olmayanlar için çok uygun.afiyet bal şeker olsun loplop yağ olsun

menüm

sabah
2 dilim ekmek
peynir
zeytin
yoğurt

öğlen
1 dilim ekmek
taze fasulye

akşam
2 tavuk budu

su ölçemedim
sen bana kızsanda afiyet olsun.

hoşgeldin hatice,gitme artık,özledik seni
selam kızlar evde büyük bir yenileme çabasına girdik badana kartonpiyer ve alçıpan yapılacak onunla ilgili ugrastık bugun halı ve bazada alcaz bayrama kadar ugraş devam edecek bakalım
ooo ne güzel,güle güle oturun.

oh oh coşmuşun

Son düzenleme:

canım sıkma canını inşallah kötü birsey değildir sonuçları görmeden üzme kendini iyi huyludur o iyi

hoş geldin ablacım
sen bana kızsanda afiyet olsun.

hoşgeldin hatice,gitme artık,özledik seni
ooo ne güzel,güle güle oturun.

oh oh coşmuşun

ben sana kızmadım ki zeynep abla sadece size durumumu anlatıım sizi önemsediğimi açıklamaya çalışıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…